Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 86 από 86

Θέμα: Το Παρισι καιγεται...

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 Το avatar του/της XTMPAM

ΕΓΩ ΨΑΧΝΩ

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!!ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!!

ΡΕ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ!!ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!!ΕΜ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ!!

ΣΤΑ ΚΑΦΕ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:
    ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΤΑΥΛΙ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΙΠΛΩΜΕΝΗ....ΕΕ ΠΟΥ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!
    http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236

Οι ελληνες ειναι θυματα των διπλωματων των πανεπιστημιων που τελειωνουν.

Αμα φτασεις 26-28 για να ξεκινησεις να δουλευεις,κι εχεις και πτυχιο,δεν πας να γινεις βοηθος υδραυλικου.

εγω ξερω και περιπτωσεις παιδιων με πατερα μαστορα βαρβατο, πχ καλο ελαιοχρωματιστη ή μαρμαρα ή σιδερα που εχουν βγαλει οι ανθρωποι λεφτα και οι κανακαριδες προτιμουν να μπουν σε δουλιτσα υπαλιλλησκοι με 600ευρο παρα να μαθουν την τεχνη του πατερα τους.
    Και μπορει να ειναι σκοτωμα η δουλεια,αλλα ειναι δημιουργικη, και εχει προοπτικη, αντιθετα με το υπαλλιλικι.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    που είπα εγώ ότι τα παιδιά στην επαρχία ψάχνουν σα τρελά για δουλειά ???
    παπαρια ψάχνουν.

τώρα το ξαναδιαβασα..και εκεί που λεω το ''ότι παρακαλάνε τα παιδία να πανε για δουλεια.''δεν εννοω τα παιδια οτι παρακαλανε..αλλα ασ πουμε οι εργοδοτες..που τις περισσοτερες φορες ειναι και οι γονεις.
    στο Σουλιναρι που εχω ενα σπιτι και παω..οι γειτονες..εχουνε σταφυλια.
    μολις κλεισανε μια συμφωνια για εξαγωγη..
    τα παρατησανε..φτιαξανε μια μοναδα παραγωγης.
    κλεισαν το σπιτι..πηγανε στη Κορινθο και πιασανε σπιτι και την ειδανε καπακι αραχτοι και λαιτ.παει ενας καθε μερα και επιβλεπει τους μεταναστες που προσλαβανε για το τρυγο κτλ.
    θες να μου πεις οτι αν ζηταγε ελληνας δουλεια δε θα του τη διναν για ποιο λογο??

εγω να παω αυριο ..με πήραν!!
    Ρε απο το Σουλιναρι εισαι ?? πατριδα - Κορινθια - motherland
    Εγω ειμαι απο τον Ασσο.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
    Είναι ένα σύγχρονο ρητό που λεει καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς...το συνιστώ σε όσους δεν έχουν ιδέα...Ποιος μετανάστης είναι ανασφάλιστος πλέον?? Τα επίσημα στοιχεία λενε 4%, ποιος είπε ότι οι αγρότες κάνουν ότι θέλουν τους εργαζόμενους μεταναστες?? Να δουλεύουν υπό ελεεινές συνθήκες?? Ναι μετά τη δουλεία τους μας παίρνουνε και πιπ...Μην γενικεύεται χωρίς να ξέρετε!!!!!! ....
    σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία?????:rotflmao: :rotflmao: Είσαι και εσύ από αφτούς που συμβουλεύονται τα επίσημα στοιχεία?καλά καλά κρασία...σε λίγο θα μας πεις ότι η ανεργία είναι αυτή που παρουσιάζει ο ΟΑΕΔ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    εγώ έχω πάρα πολούς φίλους που δουλεύουν ανασφάλιστοι...
    Για παράδειγμα στην οικοδομή το ένσημο είναι διαπραγματεύσιμο με τον εργοδότη....μπορεί να δουλέψεις 30 μέρες και να πάρεις 15 ένσημα....
    επίσης δεν μίλησα για αγρότες αλλά για εργοδότες....
    επίσης για τους αγρότες ξέρω πολλές ιστόριες από τον τόπο καταγωγης μου που δουλεύανε οι αλβανοί 3 μήνες χωρίς λεφτά και τους έλεγαν θα πληρωθείται μετά το καλοκαίρι όταν πάρουμε στα χέρια τα λεφτά της παραγωγήςς...μετά τους δίνανε στους μπάτσους και ερχόντουσαν τους μαζεςύανε και τους απελαύνανε...μετά φυσικά αυτοί γύριζαν με πιστόλια και μαχαίρια και καθαρίζανε κάτι οικογένεις σε κάτι κολωχώρια και αναρωτιόντουσαν στον ΑΝΤ1 για το έγκλημα μυστήριο.....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Οι ελληνες ειναι θυματα των διπλωματων των πανεπιστημιων που τελειωνουν.

Αμα φτασεις 26-28 για να ξεκινησεις να δουλευεις,κι εχεις και πτυχιο,δεν πας να γινεις βοηθος υδραυλικου.

εγω ξερω και περιπτωσεις παιδιων με πατερα μαστορα βαρβατο, πχ καλο ελαιοχρωματιστη ή μαρμαρα ή σιδερα που εχουν βγαλει οι ανθρωποι λεφτα και οι κανακαριδες προτιμουν να μπουν σε δουλιτσα υπαλιλλησκοι με 600ευρο παρα να μαθουν την τεχνη του πατερα τους.
    Και μπορει να ειναι σκοτωμα η δουλεια,αλλα ειναι δημιουργικη, και εχει προοπτικη, αντιθετα με το υπαλλιλικι.
    Συμφωνώ σε αυτό που λες...οι δουλείες που αφορούν τέχνες σύφωνα με στοιχεία ερευνών πληρώνονται ίσως και περισότερο από μια δουλειά που πρϋποθέτει μεταπτυχιακό κ ίσως διδακτορικό...αυτό είναι το οξύμωρο των ημερών μας...
    καλό είναι να αποκτάς μόρφωση μέσω της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης αλλά όντως δεν πρέπει να είσαι στενόμυαλος σε ό,τι αφορά την αγορά εργασίας...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία?????:rotflmao: :rotflmao: Είσαι και εσύ από αφτούς που συμβουλεύονται τα επίσημα στοιχεία?επίσης για τους αγρότες ξέρω πολλές ιστόριες από τον τόπο καταγωγης μου που δουλεύανε οι αλβανοί 3 μήνες χωρίς λεφτά και τους έλεγαν θα πληρωθείται μετά το καλοκαίρι όταν πάρουμε στα χέρια τα λεφτά της παραγωγήςς...μετά τους δίνανε στους μπάτσους και ερχόντουσαν τους μαζεςύανε και τους απελαύνανε...μετά φυσικά αυτοί γύριζαν με πιστόλια και μαχαίρια και καθαρίζανε κάτι οικογένεις σε κάτι κολωχώρια και αναρωτιόντουσαν στον ΑΝΤ1 για το έγκλημα μυστήριο.....
    Δεν θα ηταν ασχημη ιδεα να διαβασεις πιο προσεχτικα οτι και εγω το ιδιο λεω αλλα πλεον αυτα ανηκουν στο παρελθον, ειναι πολυ λιγες οι περιπτωσεις που συμβαινει αυτο πια...

Και οχι δεν ειμαι απο αυτους..αλλα απο τους ανθρωπους που το ψαχνουν...και επειδη εχω και μια χ σχεση με τα πολιτηκα και τις υπηρεσιες, πιστεψε με καποια βαση εχουν τα στοιχεια..
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
    , πιστεψε με καποια βαση εχουν τα στοιχεια..
    τα στοιχεία ερευνούνται και αξιολογούνται από κρατικές υπηρεσίες...οι κρατικές υπηρεσίες αποτελούνται από κομματικά στελέχη ΄και εξυπηρετούν πολιτικές σκοπιμότητες ..Άρα επ ουδενεί δεν μπορούν να θεωρηθούν αξιόπιστα...καθώς εξυπηρετούν το ενίοτε κυρίαρχο καθεστώς...
    Επίτρεψέ μου να αμφισβητώ στατιστικά στοχεία κρατικών υπηρεσιών....το θέμα των στατιστικών είναι ότι αφορτούν ποσοτικά κριτήξρια και όχι ποιοτικά ....και αυτό γίνεται εσκεμένα...
    για παράδειγμα ένας που δουλεύει 1 ώρα την εβδομάδα δεν θεωρείται άνεργος!!!!!!!
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
    Για όποιον ενδιαφέρεται για το τι σημαίνει εθνική μειονότητα, ας ρίξει μια ματιά σε αυτό http://www.moto.gr/forums/showthread...llas+vs+greece
    Θα καταλάβουμε τι πρόβλημα υπάρχει με την μουσουλμανική (τούρκικη;? ), μειονότητα στην Θράκη, τι πρόβλημα υπάρχει με το όνομα Μακεδονία και γιατί είναι επικίνδυνη η ύπαρξη των αλβανών λαθρομεταναστών στην Ελλάδα και τι σχέση έχει με το θέμα τσαμουρια
    τι θα γίνει με εκείνο το τσάμικο ποστ ακόμα περιμένουμε

ας συνεχίσουμε όμως με καλαματιανό
    τι λέγαμε ;

Α ναι
    ότι οι λαθρομετανάστες είναι αδέλφια μας και φίλοι μας

Ο ΜΠΕΡΙΣΑ ΖΗΤΑ ΝΑ ΚΗΡΥΧΘΟΥΝ «ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ» ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    Τίρανα, 25 Νοεμβρίου 2005 (08:28 UTC+2)
    Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα των Τιράνων Express, με τίτλο «Ο Μπερίσα ζητά να κηρυχθούν ως «μειονότητα» οι μετανάστες», στις εργασίες της 26ης συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Οικονομικής Συνεργασίας του Ευξείνου Πόντου, ο Σαλί Μπερίσα ζήτησε να χαρακτηριστούν «μειονότητα» οι αλβανοί μετανάστες που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό. Η εφημερίδα αναφέρει επίσης ότι ο αλβανός πρωθυπουργός είπε ότι «το πρόβλημα της μετανάστευσης θα λυθεί μόνον όταν οι μετανάστες κερδίσουν όλα τα δικαιώματα των μειονοτήτων που τους ανήκουν στις χώρες στις οποίες ζουν και εργάζονται. Κανείς δεν μπορεί να πει στους εκατομμύρια μετανάστες που βρίσκονται σε διάφορες χώρες ότι δεν αξίζουν να θεωρηθούν μειονότητες».

Η εφημερίδα επισημαίνει με αφορμή τις δηλώσεις αυτές ότι φαίνεται πως ο αλβανός πρωθυπουργός ετοιμάζεται να ανοίξει μία νέα συζήτηση με τις γειτονικές χώρες στις οποίες ζουν και εργάζονται πολλοί Αλβανοί.
    http://www.mpa.gr/article.html?doc_id=555818
    Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
    τι θα γίνει με εκείνο το τσάμικο ποστ ακόμα περιμένουμε

ας συνεχίσουμε όμως με καλαματιανό
    τι λέγαμε ;

Α ναι
    ότι οι λαθρομετανάστες είναι αδέλφια μας και φίλοι μας

Ο ΜΠΕΡΙΣΑ ΖΗΤΑ ΝΑ ΚΗΡΥΧΘΟΥΝ «ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ» ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    Τίρανα, 25 Νοεμβρίου 2005 (08:28 UTC+2)
    Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα των Τιράνων Express, με τίτλο «Ο Μπερίσα ζητά να κηρυχθούν ως «μειονότητα» οι μετανάστες», στις εργασίες της 26ης συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Οικονομικής Συνεργασίας του Ευξείνου Πόντου, ο Σαλί Μπερίσα ζήτησε να χαρακτηριστούν «μειονότητα» οι αλβανοί μετανάστες που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό. Η εφημερίδα αναφέρει επίσης ότι ο αλβανός πρωθυπουργός είπε ότι «το πρόβλημα της μετανάστευσης θα λυθεί μόνον όταν οι μετανάστες κερδίσουν όλα τα δικαιώματα των μειονοτήτων που τους ανήκουν στις χώρες στις οποίες ζουν και εργάζονται. Κανείς δεν μπορεί να πει στους εκατομμύρια μετανάστες που βρίσκονται σε διάφορες χώρες ότι δεν αξίζουν να θεωρηθούν μειονότητες».

Η εφημερίδα επισημαίνει με αφορμή τις δηλώσεις αυτές ότι φαίνεται πως ο αλβανός πρωθυπουργός ετοιμάζεται να ανοίξει μία νέα συζήτηση με τις γειτονικές χώρες στις οποίες ζουν και εργάζονται πολλοί Αλβανοί.
    http://www.mpa.gr/article.html?doc_id=555818
    Δηλαδή επειδή πέταξε μια μπαρούφα ο Μπερίσα πρέπει να διώκουμε τους μετανάστες από την Ελλάδα????
    και οι δικοί μας εθνικιστές καλούν την πολιτεία να πάρει την Πόλη..τι πρέπει να κάνουν οι Τούρκοι για αυτό??
    ο Χριστόδουλος μιλάει συνέχεια για αλύτρωτες πατρίδες...και τι με αυτό???ποιον τον πέρνει στα σοβαρά και έχει τη διάθεση να πάρει το όπλο για να επανακαταλάβει το Σαγγάριο???
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    Δηλαδή επειδή πέταξε μια μπαρούφα ο Μπερίσα πρέπει να διώκουμε τους μετανάστες από την Ελλάδα????
    και οι δικοί μας εθνικιστές καλούν την πολιτεία να πάρει την Πόλη..τι πρέπει να κάνουν οι Τούρκοι για αυτό??
    ο Χριστόδουλος μιλάει συνέχεια για αλύτρωτες πατρίδες...και τι με αυτό???ποιον τον πέρνει στα σοβαρά και έχει τη διάθεση να πάρει το όπλο για να επανακαταλάβει το Σαγγάριο???
    Aγαπητε δεν καταλαβες καλα,τον σαγγαριο θα τον εχουμε για κολατσιο.Οταν θα παρουμε τα οπλα γενναιοι μου θα φτασουμε ως την ινδια,καθοτι οπως γνωριζουμε ολα αυτα μεχρις εκει κατω ηταν και θα ειναι ελληνικα.
    Τωρα που το σκεφτωμαι δε βαζουμε κι ενα χερακι στην αυτοκρατορια του τζενγκις χαν;
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Aγαπητε δεν καταλαβες καλα,τον σαγγαριο θα τον εχουμε για κολατσιο.Οταν θα παρουμε τα οπλα γενναιοι μου θα φτασουμε ως την ινδια,καθοτι οπως γνωριζουμε ολα αυτα μεχρις εκει κατω ηταν και θα ειναι ελληνικα.
    Τωρα που το σκεφτωμαι δε βαζουμε κι ενα χερακι στην αυτοκρατορια του τζενγκις χαν;
    φίλε λίγο ετεροχρονισμένη η απάντηση...το παρίσι έσβησε!!!!
    τέλως πάντων...θα ήμουν πρόθυμος να φτάσω έως την Ινδία αλλά έχει πολλές μύγες εκεί ρε...άστο καλύτερα...
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Παρόμοια θέματα

1. Επισκόπηση της Πολιτικής μας Ιστορίας -Το Μπουρδέλο Καίγεται
    από mparmpanik στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2012, 15:25
  2. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2006, 15:29
  3. εδω ο κόσμος καίγεται και το μ#$νί χτενίζεται...
    από ronin1 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 03/09/2006, 10:37
  4. Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ***ί χτενίζεται....
    από Nostra στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2006, 13:22

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF