Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 109

Θέμα: Προβληματισμός (μου)

Ελ προφεσόρ Το avatar του/της Nik0s_Dk
    Εστω και λίγο καθυστερημένα...
    Αποφάσισα μετά απο (πιστεύω) ώριμη σκέψη πως ΔΕΝ είναι έτοιμος για SS... Είναι ιδιαίτερα "ιδιότροπο" για να το μάθεις χωρίς να έχεις την προαπαιτούμενη εμπειρία.. Επίσης δε θα κρύψω πως το φοβήθηκα και γενικότερα δεν μου εβγαζα εμπιστοσυνη.. Θα προτιμούσα οταν ανέβω σε μηχανή να νιώθω χαρά και όχι άγχος.. Οπότε για την ώρα ακυρώνεται η αγορά SS (Αν ο φίλος εν τέλει τη βάλει αγγελία θα ενημερώσω και εδω μήπως κάποιος ενδιαφερθεί) και κοιτάζω σε εναλλακτικές πιο κοντά στα θέλω μου και σε ότι νομίζω θα αντέξω! Θα ξαναενημερώσω όταν με το καλό φτάσω σε σημείο κοντά στην απόκτηση. Εχω πράγματα στο νου μου, θα το συζητήσουμε εκ νέου για γνωμες οταν πλησιασει η ώρα.. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και τις προτροπές σας.. Καλά χιλιόμετρα σε όλους!!
    Run, live to fly, fly to live, do or die
    Run, live to fly, fly to live, Aces high

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nik0s_Dk Προβολή μηνύματος
    Εστω και λίγο καθυστερημένα...
    Αποφάσισα μετά απο (πιστεύω) ώριμη σκέψη πως ΔΕΝ είναι έτοιμος για SS... Είναι ιδιαίτερα "ιδιότροπο" για να το μάθεις χωρίς να έχεις την προαπαιτούμενη εμπειρία.. Επίσης δε θα κρύψω πως το φοβήθηκα και γενικότερα δεν μου εβγαζα εμπιστοσυνη.. Θα προτιμούσα οταν ανέβω σε μηχανή να νιώθω χαρά και όχι άγχος.. Οπότε για την ώρα ακυρώνεται η αγορά SS (Αν ο φίλος εν τέλει τη βάλει αγγελία θα ενημερώσω και εδω μήπως κάποιος ενδιαφερθεί) και κοιτάζω σε εναλλακτικές πιο κοντά στα θέλω μου και σε ότι νομίζω θα αντέξω! Θα ξαναενημερώσω όταν με το καλό φτάσω σε σημείο κοντά στην απόκτηση. Εχω πράγματα στο νου μου, θα το συζητήσουμε εκ νέου για γνωμες οταν πλησιασει η ώρα.. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και τις προτροπές σας.. Καλά χιλιόμετρα σε όλους!!
    Κι εγώ όταν πρωτοκαβάλησα το 1000 ένιωθα κάπως....λίγο ο φόβος του καινούριου...λίγο η επιθετική θέση οδήγησης...λίγο μην μου πέσει και την κάνω σαν τα μούτρα μου....
    Τελικά μετά την δεύτερη-τρίτη βόλτα την ένιωθα σαν 125 κάτω από τα πόδια μου.
    Υπομονή και σύνεση χρειάζονται.
    Ότι αποφασίσεις καλόβολτο και καλοτάξιδο να είναι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Κι εγώ όταν πρωτοκαβάλησα το 1000 ένιωθα κάπως....λίγο ο φόβος του καινούριου...λίγο η επιθετική θέση οδήγησης...λίγο μην μου πέσει και την κάνω σαν τα μούτρα μου....
    Τελικά μετά την δεύτερη-τρίτη βόλτα την ένιωθα σαν 125 κάτω από τα πόδια μου.
    Υπομονή και σύνεση χρειάζονται.
    Ότι αποφασίσεις καλόβολτο και καλοτάξιδο να είναι.
    Υποθέτω όμως δεν πήγες στο 1000 από το 110 παπι και το 300 σκουτερ.. Θέλω να πω (φαντάζομαι) πως θα είχες και κάποια εμπειρία στον δρόμο με κάτι διαφορετικό, πιο ήρεμο πιο εύκολο αν το θες. Ναι με υπομονή κλπ ολα μαθαίνονται, αλλα φαντάζομαι πως ο φόβος (που είχα από την αρχή) θα ήταν κατασταλτικός παράγοντας. Και όπως είπα καλό θα ήταν να οδηγάς και να γουστάρεις παρά να οδηγάς και να "τρέμεις".. Νομίζω πως η σύνεση στην προκειμένη περίπτωση είναι να μην πάω προς το κει.. Εξάλλου καλά ναμαστε εχουμε χρόνια μπροστά μας πολλά..

Σόρυ δεν το είδα το 110cc παπί...
    Αναθεωρώ και σου συστήνω να αποφύγεις το ss (μέχρι να αποκτήσεις την εμπειρία).
    Οδηγούσα 600άρι τετρακύλινδρο πριν το 1000 και ΧΤ600 στην αρχή. Βέβαια τα έχω όλα στην κατοχή μου, αλλά σαν το 1000 SS δεν υπάρχει άλλο.
    Υπομονή και συχνή οδήγηση προσφέρουν την εμπειρία.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Υπομονή και συχνή οδήγηση προσφέρουν την εμπειρία.
    Thats the point!! Ειδάλλως όχι δε θα το συζήταγα, όχι δε θα το σκεφτόμουνα ήδη θα το είχα!! Απλά στην προκειμένη είπα να του δώσω μια ευκαιρία μήπως μπας και αλλά ... δεν!!

ευθειακιας Το avatar του/της noodles
    απο τη στιγμη που το φοβασαι για 1002 δικους σου λογους καλα κανεις και δεν το παιρνεις. υπαρχουν πολλα μηχανακια που δε θα σε ταλαιπωρησουν καθολου και θα αποκτησεις εμπειρια πολυ πιο γρηγορα, γιατι ειναι πιο φιλικα.
    για μενα ενα μηχανακι για αρχαριο (αν εξαιρεσουμε τα μονοκυλινδρα) ειναι το hornet 600. ειναι με διαφορα απο τα πιο φιλικα μηχανακια προς τον οδηγο, αν οχι το πιο φιλικο.
    it was nothing, just the normal thing to do at the time

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από noodles Προβολή μηνύματος
    απο τη στιγμη που το φοβασαι για 1002 δικους σου λογους καλα κανεις και δεν το παιρνεις. υπαρχουν πολλα μηχανακια που δε θα σε ταλαιπωρησουν καθολου και θα αποκτησεις εμπειρια πολυ πιο γρηγορα, γιατι ειναι πιο φιλικα.
    για μενα ενα μηχανακι για αρχαριο (αν εξαιρεσουμε τα μονοκυλινδρα) ειναι το hornet 600. ειναι με διαφορα απο τα πιο φιλικα μηχανακια προς τον οδηγο, αν οχι το πιο φιλικο.
    Μου αρέσει εμφανισιακά πολύ το hornet και η το χάζευα σε αγγελιες κλπ. Επίσης εχω βρεθεί ως συνεπιβάτης και ήταν συμπαθητικά άνετο. ΑΛΛΑ προσανατολίζομαι σε κάτι πιο on-off ικανό για ταξίδι χωρίς ταλαιπωρία από αέρα, οχι πολύ δυνατό ώστε να μην παρασύρει, ικανό να το χρησιμοποιείς και στην πόλη αν χρειαστεί,(κυρίως για το "ψώνιο" καθότι το παπί δεν θα το δώσω και θα παραμείνει το βασικό μεταφορικό μέσο). ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ V-Strom η πρώτη μου σκέψη (για εσάς που το αγαπάτε!!!) (είναι η δεύτερη ωστόσο!!!). Για χόνΔα μιλάω αν και διαβάζω εδώ μέσα ότι δεν είναι καλά!

Ένα χρόνο ακριβώς μετά, δεν υπάρχει πλέον προβληματισμός δεν υπάρχει σύγχυση δεν υπάρχει απορία.. Υπάρχει αρραβώνας.. Το πως το τι και τα λοιπά με τις φωτογραφίες του γάμου πιθανότατα εντός της εβδομάδας που έρχεται. Σύντομα λοιπόν!!! To be continued!!!
    Ps: Sorry που επανέφερα το παλιο θρεντ αλλά δεν ήθελα να ανοίξω νέο!!

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Αντε Nick με το καλο φιλε τραβηξε αρκετα αλλα ολα τα καλα αργουν..με το καλο και μετα βολτα παρεα ρεε
    Throttle that mysterious friend of ours

rossonera αγάπη μου... Συντομα στους δρόμους.. Thanx ολους για τις (περσινές αλλά πάντα χρήσιμες) συμβουλές!! Ελπίζω και σε μελλοντικές βόλτες μαζί σας!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_20170115_144235.jpg 
Προβολές:	160 
Μέγεθος:	101,7 KB 
ID:	377790

https://www.youtube.com/watch?v=ZYAqczBjpU0

Moderator
    μπράβο νικ καλή επιλογή...καλορίζικο και καλοστριφτο να ναι και πάντα ορθιος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της astrapogiannos7
    Καλορίζικο
    Πές μας την εμπειρία σου Πώς έγινε το βήμα τελικά και πήγες σε ss?
    Την Κρήτη δεν θα την αφήσω ποτέ και για τίποταααααααααααα

Moderator
    Δε το λες ss....sport touring είναι το μηχανάκί για να μάστε ακριβεις

Θεωρώ πολύ πιο φιλικό απ τα rr...άλλη θέση οδήγησης...μια χαρά

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Ωραίος. Καλοτάξιδο και καλόστριφτο!
    Life begins at 45°.

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Καλοτάξιδο
    Φύγαμε...

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αθηναικοί Δρόμοι!! (Παναγίίίία μου!!!!)
    από petridist στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2003, 12:12
  2. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ, θα σας πω τον πόνο μου!!!
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2003, 21:52
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 09:55
  4. Καλημέρα πουλάκια μου
    από swtos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 12:30
  5. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 01:39

Κανόνες δημοσιεύσεων