Ισως θα ήταν καλύτερα να χωριστεί το θέμα σε απαίσιες ταινίες και πολύ ωραίες ταινίες 70-2000 ή κάπως έτσι. Από την άλλη όπως βλέπω κάτι που για εμένα μπορεί να είναι αριστούργημα για άλλο μέλος μπορεί να είναι απαίσια.
Ταινίες που έχουν παίξει Βέγγος, Διαμαντόπουλος, Λογοθέτης, Καλογερόπουλος, Κατράκης και δεκάδες άλλοι, δε μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να είναι απαίσιες.
Τα παιδιά της Χελιδόνας Να τη δείτε, ιδιαίτερη ταινία. Υπάρχουν δεκάδες υπέροχες ταινίες από τη δεκαετία του 80.
εδώ ρε σεις υπαρχει ταινια στην οποια παιζει κλαρινο ο dimchios, στις άλλες θα κολλησουμε??![]()
![]()
δεν μπορω να καταλαβω με τι σοϊ κριτήρια λετε μια ταινια καλη η κακη...
για εμενα καλη ταινια είναι μια ταινια που θα με διασκεδασει, θα εχει πλοκη, δεν θα βαρεθω ουτε ένα λεπτο, και θα τη βλεπω ευχαριστα ξανα και ξανα..
ως εκ τουτου ταινιες στο στυλ της "λουφα και παραλαγη, σειρήνες στο αιγαιο" είναι οι καλυτερες για τα γουστα μου.. αντίθετα,
ταινιες με αργη ακαταλαβιστικη πλοκη τυπου κυνοδοντα η σπιρτοκουτο που δειχνουν λιγο γυμνο και οι μισοι διαλογοι είναι μπινελικια,
είναι μια μουφα στα ματια μου, και με κανουν να απορω πως ο κοσμος τη θεωρει τεχνη αυτή τη μαλακια...
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
ανανήψαντας
Οχι, δεν είμαι τόσο καμμένος να την δω ολόκληρη. Συνήθως στο 5λεπτο έχω πνιγεί απ΄τα γέλια.
Τον είδα τον Πανούση στους ηθοποιούς, αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος πως είναι αλήθεια. Ο Πανούσης ηταν ήδη ψιλογνωστός το 1981 με τις Μουσικές Ταξιαρχίες, δεν μπορώ να φανταστώ τον λόγο που θα έκανε τον ανθυποκομπάρσο στο έπος του Βογιατζή (Ι).
Δεν θυμάμαι καμιά ταινία στην Ελλάδα να προκάλεσε τον ντόρο που έκανε ο "Άγιος Πρεβέζης".
https://www.youtube.com/watch?v=L0RvFFyhsJY
Στο 20:50:
- Πες μου τι είσαι.
- Η γλυκιά σας πουτάνα Άγιε.
![]()