Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 120

Θέμα: Ο αρχαιολόγος, τα διόδια και το λουρί της μάνας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από paramedic Προβολή μηνύματος
    Εχω διαφορετική γνώμη. Και βασίζομαι για αυτό που λέω σε συζητήσεις της προεκλογικής περιόδου με φίλους, γνωστούς, συναδέλφους που κανένας δεν πίστευε οτι θα κάνει όσα λέει. Απλά οτι θα έβαζε και τους πλούσιους να πληρώσουν επιτέλους ενα μερίδιο(γιατί το δικό τους μεγάλο μερίδιο δεν πρόκεται ποτέ να το πληρώσουν). Μάλιστα λέγανε το εξής : Θα του δώσουμε μια ευκαιρία μπας και κάνει τίποτα γιατί οι τωρινοί τα κάνανε σκατά και άντε να δούμε και αυτόν. Αν δεν κάνει τίποτα ή τα κάνει σκατά τον πούλο και αυτός.
    Αν εν έτει 2016(2015 αν θες για τις εκλογές) και μετά απο τόσα έτη ψέματος και κρίσης πιστεύουμε όλα όσα λένε οι πολιτικοί τότε είμαστε τουλάχιστον φαιδροί. Ειδικά αν πιστεύουμε οτι με την οικονομία στον πάτο και με μηδενικές επενδύσεις όχι τώρα αλλά και στον ορίζοντα θα έρθει ενας πολιτικός και με το μαγικό του ραβδάκι θα γίνουμε όλοι πρόγκηπες και πριγκήπισσες ε τότε είμαστε για τα πανηγύρια και καλά να πάθουμε.
    Πρέπει επιτέλους να αρχίσουμε να παίρνουμε και εμείς ένα μερίδιο ευθύνης για την κατάντια μας σε αυτό τον τόπο. Αλλά δεν υπάρχει σωτηρία για κανέναν μας. Πάλι θα πάμε να ψηφίσουμε τους αντιπάλους του Τσιπρα που θα μας τάξουν κορδέλες και καθρεπτάκια.
    Κοινώς : στο ίδιο έργο θεατές και μόνο...

Αυτό που περιγράφεις είναι κάτι διαφορετικό. Η κουβέντα γίνετε μέσα στο πλαίσιο της αστικής(?) δημοκρατίας. Αν θέλεις να μιλήσουμε με προσωπικά δεδομένα αν εξαιρέσεις τους παιδικούς μου φίλους (που τους αγαπάω γιατί είναι παιδικοί μου φίλοι με ότι αυτό συνεπάγεται αλλά εδώ και κοντά δεκαπέντε χρόνια δεν έχουμε τίποτα κοινό στο πως θα θέλαμε/αντιλαμβανόμαστε την κοινωνία) οι δικοί μου φίλοι δε ψήφισαν αλλά ούτε και πιστεύουν στη δημοκρατία τουλάχιστο όπως έχει επικρατήσει. Σε καθαρά προσωπικό επίπεδο πιστεύω πως αυτό το πράγμα θα αλλάξει με βία όταν η βία δεν είναι αυτοσκοπός και όταν αυτό διαχυθεί στην κοινωνία. Δεν είχα ούτε έχω καμιά πίστη σε κανέναν πολιτικάντη αλλά όπως είναι το πράμα δε μπορώ να ρίχνω την ευθύνη στον κόσμο (σε αυτό τον τομέα έτσι, γιατί γενικά ναι σκατ@ στους νοικοκυραίους) και να την αφαιρώ από την πλάτη του κάθε λαμόγιου.

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Δε θα σχολιάσω επί του θέματος (έχω φυσικά άποψη, διότι είναι σαν την κωλοτρυπίδα...), αλλά θεωρώ κερασάκι στην τούρτα του όλου ζητήματος ότι ο συγκεκριμένος πολίτης ήταν αρχικά στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και κατόπιν υποψήφιος βουλευτής με τη Λαϊκή Ενότητα.

http://thecaller.gr/callers-choice/d...o-g-theofanou/
    (αγνοήστε το ύφος της δημοσίευσης, για την ουσία της την αναμεταδίδω)

Πιο πολύ ενδιαφέρον θα είχε πάντως να βλέπαμε πώς λειτουργούν κράτος/εφορία/δικαιοσύνη αν είχε μπει η ΛαΕ στη βουλή και ο ίδιος είχε εκλεγεί βουλευτής.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Αυτό που περιγράφεις είναι κάτι διαφορετικό. Η κουβέντα γίνετε μέσα στο πλαίσιο της αστικής(?) δημοκρατίας. Αν θέλεις να μιλήσουμε με προσωπικά δεδομένα αν εξαιρέσεις τους παιδικούς μου φίλους (που τους αγαπάω γιατί είναι παιδικοί μου φίλοι με ότι αυτό συνεπάγεται αλλά εδώ και κοντά δεκαπέντε χρόνια δεν έχουμε τίποτα κοινό στο πως θα θέλαμε/αντιλαμβανόμαστε την κοινωνία) οι δικοί μου φίλοι δε ψήφισαν αλλά ούτε και πιστεύουν στη δημοκρατία τουλάχιστο όπως έχει επικρατήσει. Σε καθαρά προσωπικό επίπεδο πιστεύω πως αυτό το πράγμα θα αλλάξει με βία όταν η βία δεν είναι αυτοσκοπός και όταν αυτό διαχυθεί στην κοινωνία. Δεν είχα ούτε έχω καμιά πίστη σε κανέναν πολιτικάντη αλλά όπως είναι το πράμα δε μπορώ να ρίχνω την ευθύνη στον κόσμο (σε αυτό τον τομέα έτσι, γιατί γενικά ναι σκατ@ στους νοικοκυραίους) και να την αφαιρώ από την πλάτη του κάθε λαμόγιου.
    Μήπως θα πρέπει να αναλογιστείς ότι ψηφίζουμε με γνώμονα την προσωπικό μας συμφέρον και όχι το καλό της κοινωνίας?
    Και ποιά είναι η κοινωνία?
    Πάντα το συμφέρον μου είναι απέναντι στο συμφέρον κάποιας κοινωνικής ομάδας.
    Το τι λέει ο κάθε πολιτικός και το κάθε πρόγραμμα δεν με νοιάζει τα διόδια δεν με ενδιαφέρουν η κοινωνική δικαιοσύνη καλή είναι αν είμαι στην απ έξω όχι αν τρέφομαι από την αδικία, το ίδιο και η διαφθορά, και η αναξιοκρατία και το μέσον...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Μήπως θα πρέπει να αναλογιστείς ότι ψηφίζουμε με γνώμονα την προσωπικό μας συμφέρον και όχι το καλό της κοινωνίας?
    Και ποιά είναι η κοινωνία?
    Πάντα το συμφέρον μου είναι απέναντι στο συμφέρον κάποιας κοινωνικής ομάδας.
    Το τι λέει ο κάθε πολιτικός και το κάθε πρόγραμμα δεν με νοιάζει τα διόδια δεν με ενδιαφέρουν η κοινωνική δικαιοσύνη καλή είναι αν είμαι στην απ έξω όχι αν τρέφομαι από την αδικία, το ίδιο και η διαφθορά, και η αναξιοκρατία και το μέσον...
    Διαφωνώ. Έτσι θέλουν να το βλέπουμε, αλλά δεν είναι έτσι. Το συμφέρον της συντριπτικής πλειοψηφίας είναι και το κοινό συμφέρον. Να στο θέσω και έτσι στη γαλέρα που ονομάζεται πλανήτης οι περισσότεροι τραβάνε κουπί, κάποιοι πιο τυχεροί βαράνε το τύμπανο, άλλοι δουλεύουν το μαστίγιο και τέλος μόνο ένας-δύο κάνουν τα κουμάντα. Οι κωπηλάτες το βράδυ κοιμούνται στα αμπάρια αυτοί με το τύμπανο ο ένας πάνω στον άλλο σε κάνα δωματιάκι και μόνο οι κουμανταδόροι έχουν τις κουκέτες τους. Στο τέλος όμως φίλε μου στην ίδια γαλέρα είναι όλοι, ίδια νερά περνάνε και μπορεί οι από κάτω να υποφέρουν περισσότερο στο πετσί τους αλλά και οι άλλοι υποχρεωμένοι να μυρίζουν το αίμα και τον ιδρώτα των δούλων είναι. Αν ο κόσμος πάρει τις ζωές του στα χέρια του μόνο καλό έχει να βγει και να σου πω και κάτι, όσο και να κωλοχτυπιούνται μερικοί αυτή η κοινωνία και οι σχέσεις εξουσίας που έχει είναι σίγουρα προσωρινά. Το μέλλον είναι μπροστά και ο άνθρωπος θα εξελιχθεί. Αυτό τώρα είναι ένας ιός στο σώμα μας, δημιουργούνται αντισώματα που θα μας βοηθήσουν και με επόμενους ιούς, περισσότερη ώθηση θα μας δώσει στο μέλλον η μέχρι τώρα ιστορία μας παρά μας κρατάει πίσω. Ουτοπίες για πολλούς αλλά μπορεί κάποιοι να ζούμε έστω και λίγο τη δική μας ουτοπία μωρέ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Αυτό τώρα είναι ένας ιός στο σώμα μας, δημιουργούνται αντισώματα που θα μας βοηθήσουν και με επόμενους ιούς, περισσότερη ώθηση θα μας δώσει στο μέλλον η μέχρι τώρα ιστορία μας παρά μας κρατάει πίσω. Ουτοπίες για πολλούς αλλά μπορεί κάποιοι να ζούμε έστω και λίγο τη δική μας ουτοπία μωρέ
    Μεγάλη κουβέντα, αλλά είναι κρίμα να πρέπει να την ζούμε στο πετσί μας, ενώ είναι εύκολα ορατή και απόλυτα λογική...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Μεγάλη κουβέντα, αλλά είναι κρίμα να πρέπει να την ζούμε στο πετσί μας, ενώ είναι εύκολα ορατή και απόλυτα λογική...
    Ε μη νομίζεις και εμένα με πιάνει "το παράπονο" με αυτό κάπου κάπου. Κρίμα είναι ναι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Ο αμοραλισμός στον οποίο καταφεύγετε κάποιοι έχει ένα κακό (πολλά έχει αλλά για αυτό λέμε τώρα).
    Είναι all or nothing.

Αν αντιμετωπίζεις τα πράγματα με το "Η ζωή είναι ποτάνα κι άδικη, συνήθισέ το", σε λα βι, grow up κλπ, φρόντισε να τα αντιμετωπίζεις όλα έτσι γιατί θα βρεθείς προ εκπλήξεων.

Στον αμοραλισμό και στο "life's a bitch" δεν υπάρχουν εξαιρέσεις.
    Δεν υπάρχει σωστό και λάθος, δίκιο και άδικο.

Οπότε μην πιάσει κανέναν το συναίσθημα αν αύριο κάποιος του κλέψει το μηχανάκι/το πορτοφόλι/το σπίτι/το βίντεο για να πληρώσει το πρόστιμο που έφαγε.
    Ή, ας τον πιάσει το συναίσθημα, αλλά μην παρεξηγηθεί αν δε βρει ώμο να κλάψει και παίρνει ως απάντηση το "life's a bitch".

Επίσης, μη ρωτήσει τί φταίει αυτός να την πληρώνει.
    Το φταίξιμο προϋποθέτει υπευθύνους.
    Με την παραπάνω λογική, κανείς δε φταίει, και όλοι φταίνε.

Βασικά, τα φταίει η ποτάνα η ζωή που πάντα τέτοια ήταν και τί να κάνουμε, οπότε put the blame on her και ξεπέρνα το.

Και ούτε στα πιο σοβαρά βεβαίως χωράνε συναισθηματισμοί....

Γιατί κάποιος μπορεί να πληγώνεται βλέποντας παιδιά να πνίγονται, αλλά εκεί μάλλον το ξεχνάει ότι ο ίδιος κανόνας ισχύει και γι'αυτά.

Και μπορώ να το πάω και πολύ πιο μακριά, και να γίνω και πολύ πιο γραφικός, και δε θα πω δεν έχει νόημα. Γιατί έχει νόημα.
    Γιατί ο καθένας καλό είναι να παίρνει χαμπάρι ότι έχει στεγανά, κι ότι δεν είναι τόσο "κακός" όσο θα ήθελε να είναι.
    Απλά δε θα το κάνω γιατί δε θα ήθελα κάτι τέτοιο.

ΥΓ. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, τίποτα από τα παραπάνω δεν το γράφω με κακή πρόθεση, ούτε για να την πω ή να μπω στο μάτι κανενός.
    Λεω απλα οτι αν αποδεχτούμε οτι για τα πάντα φταίει η ζωή που ειναι σκληρή, τότε όντως να το αποδεχτούμε για τα πάντα.
    .

ρε συ pipe ή εσυ εχεις μπερδευψει τα μπουτια σου ή εγω δεν καταλαβαινω γρι...
    αρχικα, αμοραλιστης ειναι ο ανηθικος...που ειδες εσυ το οτι οταν λεμε "ναι, η ζωη ειναι αδικη εν τη γενεσει της", προϋποθετει οτι δεν αναγωριζουμε ηθικες αξιες?

οι ηθικες αξιες ΠΡΕΠΕΙ να υπαρχουν για να ειμαστε σε μια (ας το πουμε) σωστη κοινωνια...
    παρ'ολα αυτα η ζωη ΟΝΤΩΣ ειναι αδικη και π0υτανα...
    αλλα επειδη παει μακρυα με τον αμοραλισμο το αφηνω και πιανω την ζωη...

φυσικα και ειναι αδικο να πεθαινουν αθωες ψυχες τους πρωτους μηνες ή τα πρωτα χρονια της ζωης τους λογω του πολεμου, λογω αρρωστιων, λογω πεινας, λογω...λογω..λογω...
    ειναι αδικο γιατι δεν τους δοθηκε η ευκαιρια να ζησουν...
    οπως αδικο ειναι και το οτι καποιοι περνανε πολυ καλα σ'αυτο τον κοσμο και καποιοι σκατα...και ειναι καθαρα θεμα τυχης και γεωγραφιας το πως θα περασεις...
    γιατι αλλιως περνουν αυτοι που γεννιουνται στα νοτια, αλλιως στα βορεια, αλλιως στα ανατολικα και αλλιως στα δυτικα...

και φυσικα η ζωη ειναι σκληρη για τα παντα και πρεπει να το αποδεχτουμε με το που γεννιομαστε...

η ζωη ειναι αδικη δλδ για εναν αρχαιολογο και για τα 20 χιλιαρικα που χρωσταει και δεν ειναι αδικη οταν καθε μερα πεθαινουν παιδια? φυσικα και ειναι...τουλαχιστον,ομως, αυτος ο αρχαιολογος με καποιο τροπο θα βρει τα βασικα..τροφη, στεγη, ρουχα...αλλοι που ειναι πολυ κοντα (γεωγραφικα) σ'αυτον δεν τα εχουν ουτε αυτα...

και φυσικα η ζωη ειναι αδικη που μας βαζει το κρατος και ο μπ0μπολας να πληρωσουμε ενα καρο διοδια ενω δεν υπαρχουν δρομοι και παροχες, αλλα τι να κανουμε?
    ας γεννιομασταν Αυστραλια ή Αυστρια ή δεν ξερω και εγω που στο διαολο αλλου...ή ας γεννιομασταν απο πλουσια @@ και να μην μας ενοιαζε αφου θα περναμε το ελικοπτερο...
    αλλα οχι γεννηθηκαμε εδω απο φτωχα @@ και εχουμε να αντιμετωπισουμε αυτα...τα καθημερινα...
    αλλοι εχουν χειροτερα...αλλοι καλυτερα...

αλλα επειδη ολα ξεκινησαν με αφορμη αυτη την απαντηση μου, ας μην το παμε παρακατω γιατι ξεφευγει...
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Το οτι πληρωνουμε και ξαναπληρωνουμε τον καθε Μπομπολα για δρομους ηδη πληρωμενους μετραει καθολου;;
    Δεν ειναι δικαιωση που τον εσκισαν,ειναι γεγονος οτι οποιο κεφαλι θα σηκωνεται να αντιδρασει με οποιο τροπο,
    θα κοβεται..
    Και δεν ειναι καθολου καλο αυτο,αν καταλαβαινεις τι εννοω.
    Να ακολουθουμε τους νομους του κρατους,το οποιο κρατος μας κατακρεουργει με καθε τροπο,και οποιος αντιδρα
    αποκεφαλισμο προς παραδειγματισμο.
    Ας μην χαιρομαστε με το αιμα στην αρενα,γιατι οταν ερθει η σειρα μας,που για πολλους θα ερθει,τοτε
    θα καταλαβουμε οτι θα επρεπε να ειναι διαφορετικη η σταση μας.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    λυπαμαι που θα στο χαλασω αλλα ετσι ηταν για χρόνια...
    και στο εξωτερικο ετσι ειναι...απλα οι πολιτικοι τους ειναι λιγο πιο τιμιοι απο τους δικους μας...
    αλλα αν καποιος αντιδρασει με οποιονδηποτε τροπο τον τρωει η μαρμαγκα...
    και ναι, πολλοι νομοι ειναι αδικοι...αλλα μαντεψε τι? η ιδια η ζωη ειναι αδικη...

οποτε οποιος δεν το αντεχει, μεταναστευει...
    ή βρισκει μια καλυβα στο βουνο χωρις ρευμα και νερο και πορευεται οπως μπορει...

never hold back Το avatar του/της Ohm
    και φυσικα η ζωη ειναι αδικη που μας βαζει το κρατος και ο μπ0μπολας να πληρωσουμε ενα καρο διοδια ενω δεν υπαρχουν δρομοι και παροχες, αλλα τι να κανουμε?
    εεε... ο μπόμπολας είναι άδικος, σε αυτή την περίπτωση, όχι η ζωή.
    I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.

Παλαιό μέλος
    Πιστεψε στα λογια του ΣΥΡΙΖΑ η τον βολευε η κατασταση.

Οπως και να χει ενηλικες ειμαστε,σκεπτομενοι (?) ειμαστε,ας αναλαβουμε τις ευθυνες των πραξεων και των επιλογων μας.

τον βόλευε η κατάσταση και πάει να ρίξει την ευθύνη στον τσίπρα

"δε φταίω γω! Αυτή μου είπε να το φάω!"

κυριολεκτικά η πρώτη μαλακία που είπε ο άνθρωπος (αν ακολουθήσουμε την χριστιανική διδαχή)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ohm Προβολή μηνύματος
    εεε... ο μπόμπολας είναι άδικος, σε αυτή την περίπτωση, όχι η ζωή.

δεν θα'λεγες τα ιδια αν ησουν το μπ0μπολακι ομως...
    αρα η ζωη ειναι αδικη...ο μπ0μπολας κανει αυτο που θα εκανε ο καθενας αν του δινοταν η ευκαιρια...

και μην ακουσω φαιδρα του τυπου: "εγω θα ημουν κυριος και δεν θα πατουσα πανω σε εκβιασμους και νομους για να βγαλω χρημα"...γιατι και εκβιασμους σε πολιτικους θα κανατε και χρημα με την σεσουλα θα βγαζατε αν σας δινοταν η ευκαιρια...
    αν δε, ειχατε γεννηθει και απο τα @@ του μπ0μπολα και σας ερχοντουσαν ολα ευκολα, δεν θα βγαζατε κιχ....

και μην ακουσω φαιδρα του τυπου: "εγω θα ημουν κυριος και δεν θα πατουσα πανω σε εκβιασμους και νομους για να βγαλω χρημα"...γιατι και εκβιασμους σε πολιτικους θα κανατε και χρημα με την σεσουλα θα βγαζατε αν σας δινοταν η ευκαιρια...
    αν δε, ειχατε γεννηθει και απο τα @@ του μπ0μπολα και σας ερχοντουσαν ολα ευκολα, δεν θα βγαζατε κιχ....
    αν νομίζεις ότι καθημερινά περιτριγυρίζεσαι αποκλειστικά από τέτοιας ποιότητας ανθρώπους, πρέπει να περνάς μία κόλαση.

Ευτυχώς, δεν είναι έτσι. Υπάρχουν και τίμιοι άνθρωποι. Λίγοι μεν, αλλά υπάρχουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ohm Προβολή μηνύματος
    αν νομίζεις ότι καθημερινά περιτριγυρίζεσαι αποκλειστικά από τέτοιας ποιότητας ανθρώπους, πρέπει να περνάς μία κόλαση.

Ευτυχώς, δεν είναι έτσι. Υπάρχουν και τίμιοι άνθρωποι. Λίγοι μεν, αλλά υπάρχουν.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    ρε συ pipe ή εσυ εχεις μπερδευψει τα μπουτια σου ή εγω δεν καταλαβαινω γρι...
    αρχικα, αμοραλιστης ειναι ο ανηθικος...που ειδες εσυ το οτι οταν λεμε "ναι, η ζωη ειναι αδικη εν τη γενεσει της", προϋποθετει οτι δεν αναγωριζουμε ηθικες αξιες?
    Αμοραλιστής και ανήθικος δεν είναι το ίδιο πράγμα, αλλά μην μπλέξουμε μα λεπτομέρειες που δεν έχουν και σημασία.

Όταν λες ότι η ζωή είναι άδικη εν τη γενέσει της, αμέσως αποστασιοποιείς τον εαυτό σου και τις όποιες ευθύνες μπορεί να έχεις (εσύ, εγώ, ο απέναντι, ο Μπόμπολας) και φταίει για όλα η ζωή.
    Ή πιο σωστά ούτε η ζωή φταίει.
    Έτσι είναι από τη φύση της, έτσι τα φέρνει.

Οπότε έχουμε μία "οντότητα", τη ζωή, που κάθε κακό και καλό μπορούμε να το βγάζουμε από τους δικούς μας ώμους και να το φορτώνουμε πάνω της.

Ή μπορούμε να λέμε (όπως λέγανε κάποτε) "Άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου", έτσι θέλει έτσι τα φέρνει, ξέρει αυτός τί κάνει, ξέρει ποιούς πρέπει να έχει φτωχούς και ποιούς πλούσιους, ξέρει ποιοι πρέπει να ζουνε και ποιοι να πεθαίνουνε....

Και οι φτωχοί απλά κάνανε το σταυρό τους που δεν είχανε να φάνε, αποδεχόμενοι το θέλημα του Κυρίου.

Ε, μέχρι που κάποιοι ξυπνήσανε και μας έδωσαν να καταλάβουμε ότι τελικά δεν τα φέρνει ο θεός όπως θέλει.
    Εμείς τα καθορίζουμε.

Ούτε ο θεός έχει αποφασίσει τον Χ να τον έχει στα σκουπίδια και τον Ψ στα πέπουλα.
    Απλά όσο ο Χ έλεγε "Έτσι το θέλει ο Θεός, τί να κάνουμε?...." δεν άλλαζε και τίποτα σαφώς.

.....και φυσικα η ζωη ειναι σκληρη για τα παντα και πρεπει να το αποδεχτουμε με το που γεννιομαστε...
    Εδώ τώρα υπάρχει αντίφαση.

Όταν αναγνωρίζεις ότι υπάρχουν ηθικές αξίες κλπ, δεν πρέπει να αποδεχτείς κάτι για τη ζωή.
    Δεν τα φέρνει αυτή όπως της καπνίσει.

Υπάρχουν δίκαιοι και άδικοι άνθρωποι (καλοι και κακοί ή ό,τι άλλο θες), οι οποίοι καθορίζουν το πώς θα έρθει η ζωή κάποιων.

Όσο αυτοί οι άνθρωποι τηρούν ένα Α σύστημα ηθικών αξιών, όλα είναι όμορφα.
    Όταν παύουν να το τηρούν, βρέχει φούτσες.

Δεν της ρίχνει τις φούτσες η ζωή, έτσι αόριστα και γενικά.

Για το τί να κάνουμε, δεν έχω να σου δώσω απάντηση.

Προσωπικό θέμα του καθενός είναι.

Άλλος το αποδέχεται, άλλος δεν το αποδέχεται (και προσπαθεί να το αλλάξει, ή τελος πάντων κάνει ό,τι νομίζει ο ίδιος).

Τέσπα.

Επειδή τα μπούτια μου δεν τα έχω μπλέξει, κι επειδή διακρίνω κι έναν γενικότερο εκνευρισμό, ας το αφήσουμε εδώ.
    Δε χάλασε κι ο κόσμος

Τέσπα.

Επειδή τα μπούτια μου δεν τα έχω μπλέξει, κι επειδή διακρίνω κι έναν γενικότερο εκνευρισμό, ας το αφήσουμε εδώ.
    Δε χάλασε κι ο κόσμος

ας συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε...

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ο Προμηθέας,τα πατατάκια και το χαμένο μοτέρ bultaco...
    από lspiros στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2014, 10:09
  2. Σε ποια αρεσουν τα κτμ και το μπαλέτο ?
    από nikolass στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2007, 22:42
  3. δαγκανα ακτινες offset και το λουρι της μανας...
    από Spazz στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2006, 19:19
  4. Τα καλά και «κακά» της βόλτας ...
    από jimbar στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2004, 15:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας