Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 100

Θέμα: Πώς επηρέασαν τα παιδιά τη μοτοσυκλετιστική ζωή σας;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AggelakasK Προβολή μηνύματος
    Στην πρώτο παιδι ,το 2007 , πηρα την μεγάλη απόφαση, με κρυα καρδιά και εσπρωξα την μηχανή μου, ενα κατακόκκινο ducati multi. Οι λόγοι λίγο πολύ είναι γραμμένοι στα παραπάνω posts. Tα στερητικά ήταν έντονα κατά τα πρώτα 3 χρόνια ....τρέμουλα κάθε που έβλεπα το κράνος να κάθεται να περιμένει , αναγούλες όποτε φίλοι μου έλεγαν '' ελα πάμε μια βόλτα δικάβαλοι'' , και κάπου κάπου ρίγη συγκίνησης όταν για κάποιο λόγο εβγαζα απο το πορτοφόλι το διπλωμα μου και διαπίστωνα πως έχω δικαίωμα να οδηγώ δίκυκλα ανεξαρτήτως κυβικών! Ηζωή μου κυλούσε μεταξύ παιδότοπων - δουλειάς ....Που και που ανέβαινα στην ταράτσα στον 6ο να με χτυπάει ο αγέρας λες και ημουν πάνω σε μηχανή . Δεν λέω το παιδί μου έδωσε άλλο νόημα στην ζωή μου , αλλα ...Αυτο το γ@μημένο αλλά με έτρωγε ..Η γυναίκα πιστός στρατιώτης δίπλα μου , μου έλεγε '' ελα μωρέ θα ξαναπάρεις ''' ,όποτε όμως η συζήτηση πήγαινε προς τα εκει είχαμε τα γνώστα ....τώρα είσαι πατέρας , κτλ , κτλ κτλ ...Κάπου το 2011 σκάει ο αδερφός με ένα xt 125 του 1996 πένα..Λέω δεν είναι δυνατόν κάποιος κάνει πλάκα ...Μαζί με το xt όμως έχει έρθει και η κρίση για τα καλά . Που να τολμήσω να σκεφτώ να αγοράσω μηχανή. Τα χρόνια περνούσαν και τσουουουπ το 2014 σκάει το δεύτερο ! Εδώ λέω κλείσαμε ...Έχω πείσει του πάντες πως το δίκυκλο ανήκει στο παρελθόν . Ο χρόνος πλέον κατανέμεται αναμεσα σε πολλά πράγματα , που καιρός για χάσιμο..Είναι αδύνατο να προλάβεις να εισαι σε όλα αυτα με ακρίβεια λεπτού . Χρειάζομαι κάτι να μου γλιτώνει χρόνο ...να με πηγαίνει γρήγορα εκεί που θέλω , να με γλιτώνει και τόνους νεύρα από την κίνηση στους δρόμους ...
    Καταλαβαίνετε όλοι το ποίημα ...8 χρόνια φαγούρας ήτν παααρα πολλά ...και κάπου εκει λέω στην γυναίκα ...''πάω για καφέ'' .....''ααα που πάς με το κράνος καλε?"..''να το δώσω '' ... ''μην κάθεται άλλο κρίμα'' ..της λέω ..συμφωνεί και φεύγω
    Επιστρέφω σε 2 ώρες με 2 καινουργια κράνη και αυτό που ήθελα από τότε που έδωσα το multi..
    τα υπόλοιπα ιστορία...
    Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι η λανθασμενη άποψη που έχουν πολλοί , γύρω από την μηχανή ..Οκ οικογένεια , οκ παιδιά αλλα όχι να κάνουν λες και προκειται να οδηγήσεις διαστημόπλοιο..
    Δεν μας ειπες τι πηρες ομως...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sahara Προβολή μηνύματος
    Δεν μας ειπες τι πηρες ομως...
    Ducatisti με 8 χρόνια έλλειψη, μάλλον Panigale θα πήρε. Και το 2ο κράνος για ξεκάρφωμα...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Ducatisti με 8 χρόνια έλλειψη, μάλλον Panigale θα πήρε. Και το 2ο κράνος για ξεκάρφωμα...
    ή PCX...
    ¨
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος
    Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont
    Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα η μοτοσυκλέττα είναι τρόπος ζωής.....................

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Μου έφτιαξες τη μέρα (ότι απέμεινε από αυτήν τέλος πάντων...).

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=148037
    Τελευταία τροποποίηση από Μανολης67; 13/02/2016 στις 18:00.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    ή PCX...
    ¨
    σε PCX καταλήγουν οι εν αποστρατεία κάτοχοι TransAlp.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Λοιπόν ο μεγάλος ήρθε το 2004.
    Η γυναίκα είχε το αυτοκίνητό της εγώ πάντα ήμουν με μηχανάκι.
    Αναγκάστηκα λοιπόν κάπου εκεί να πάρω το πρώτο αυτοκίνητό μου για να τον τρέχω παιδικούς παιδότοπους
    όταν έλειπε η γυναίκα στη δουλειά.
    O δεύτερος ήρθε το 08.
    Το 09 το XR είχε περάσει αρκετά τα 100κ , ήταν ώρα για κάτι καινούργιο, εκεί σκέφτηκα να πάρω κάτι να βολεύει και τα παιδιά στα κοντινά σχολείο φροντιστήριο κλπ
    κατάντησα με το sh βρεθήκανε με κρανάκια, κάνουμε την δουλειά μας εδώ γύρω.
    Μηχανές δεν γουστάρουν ούτε αυτοκίνητα ούτε βουνά ούτε μοντελάκια ούτε RC ούτε ψάρεμα, μόνο tablet pc ps
    Βέβαια και το sh κοντεύει το 60κ τώρα, οπότε πρέπει σιγά να σκεφτομαι για το επόμενο...

Η μικρούλα μου ήρθε πριν ένα χρόνο. Όσο μου το επιτρέπει ο χρόνος και το χρήμα είμαι ενεργός μοτοσυκλετιστικά.
    Μακάρι να μπορέσω να πάρω κάτι τέτοιο για να γίνει οικογενειακής χρήσεως.
    Το fazer δεν πωλείται εκτός αν βρεθούν φράγκα για 1290 super ADV...
    ''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

Ευτυχης κατοχος 2 τεκνων,
    αμα της αφιξεως των,
    μπηκε κοφτης στην ηλεκτρονικη και δεν ανεβαζει πανω απο 6.000 στροφες...
    Αντε εκτος πολυ-πολυ σπανιων περιπτωσεων που μου βγαινει ο καγκουρας μεσα μου...
    Την εχω για καθημερινο μεσο μετακινησης.
    Για οικεγενειακες εξορμησεις διαθετωμε και καρο!
    Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    πάντως παίζει τελικά να μην είναι ούτε θέμα χρόνου ούτε θέμα αυξημένων υποχρεώσεων. Νομίζω πια, οτι είναι δύσκολο όταν το βάζω στο ζύγι στο τι με ευχαριστεί περισσότερο για τις Κυριακές.

κάποτε έβγαινα βόλτα για τη βόλτα ακόμα και αν δεν προβλεπόταν να ήταν κάτι σοβαρό. Πολλές απο αυτές τις βόλτες στη πράξη έβγαιναν τελικά να είναι πολυ καλές και ας μην το έδεχναν εξ αρχής.

Τώρα αυτό το leap of faith δε το παίρνω.

οπότε μένω να κάνω πολυ λιγότερες και με βάση το πόσο promissing είναι να πάνε πολυ καλά (άσχετα τι γίνεται στη πράξη). Νομίζω οτι όταν μεγαλώσουν λίγο περισσότερο και δε θα γουστάρουν και πολυ την παρέα μου, ίσως επιστρέψει αυτή η ορεινή χιλιομετροφαγία.

Μέλος Το avatar του/της aldel
    Περιμένουμε το πρώτο μας σε λίγους μήνες. Περνάνε από το μυαλό μου διαφόρων ειδών προβληματισμοί και ανησυχίες, αλλά μέχρι να δω αυτό το τοπίκιο ούτε που μου είχε περάσει από το μυαλό να ξεφορτωθώ το μηχανάκι. Φακ ιτ, ούτε και τώρα μου περνάει. Λένε πως τα παιδιά σε αλλάζουν βέβαια, είδωμεν...

Πριν απο 15 μηνες ηρθαν στην ζωη τα διδυμα, εγω πριν ενα χρονο εδωσα τα cbf και πηρα το gs. Το μονο που μου λειπει ειναι χρονος, γιατι απο επιλογη θελω να περναω χρονο με τα μικρα, ισως και να κλεινει το γκαζι πιο ευκολα πια. Η βολτα ομως ειναι ιερη και δεν μπορω να φανταστω πως θα μεινω χωρις μηχανη

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    πάντως παίζει τελικά να μην είναι ούτε θέμα χρόνου ούτε θέμα αυξημένων υποχρεώσεων. Νομίζω πια, οτι είναι δύσκολο όταν το βάζω στο ζύγι στο τι με ευχαριστεί περισσότερο για τις Κυριακές.

κάποτε έβγαινα βόλτα για τη βόλτα ακόμα και αν δεν προβλεπόταν να ήταν κάτι σοβαρό. Πολλές απο αυτές τις βόλτες στη πράξη έβγαιναν τελικά να είναι πολυ καλές και ας μην το έδεχναν εξ αρχής.

Τώρα αυτό το leap of faith δε το παίρνω.

οπότε μένω να κάνω πολυ λιγότερες και με βάση το πόσο promissing είναι να πάνε πολυ καλά (άσχετα τι γίνεται στη πράξη). Νομίζω οτι όταν μεγαλώσουν λίγο περισσότερο και δε θα γουστάρουν και πολυ την παρέα μου, ίσως επιστρέψει αυτή η ορεινή χιλιομετροφαγία.
    Οχι ισως,αλλα σιγουρα.

Μέλος
    πολύ και προς το καλύτερο: μετά από 2 κόρες (2005 και 2014), όλα βαίνουν όμορφα...λιγότερες βόλτες μεν, ουσιαστικότερες και μεγαλύτερες δε. όσο για την καθημερινή μετακίνηση, σχεδόν πάντα με μικρό μηχανάκι 125cc. θα έλεγα ότι στη δική μου περίπτωση περισσότερο καταλυτικό ρόλο έπαιξε η αλλαγή συντρόφου, όχι τα παιδιά

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalampokas Προβολή μηνύματος
    πολύ και προς το καλύτερο: μετά από 2 κόρες (2005 και 2014), όλα βαίνουν όμορφα...λιγότερες βόλτες μεν, ουσιαστικότερες και μεγαλύτερες δε. όσο για την καθημερινή μετακίνηση, σχεδόν πάντα με μικρό μηχανάκι 125cc. θα έλεγα ότι στη δική μου περίπτωση περισσότερο καταλυτικό ρόλο έπαιξε η αλλαγή συντρόφου, όχι τα παιδιά
    λέγε να μαθαίνουμε...
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Giorgio_Rp Προβολή μηνύματος
    λέγε να μαθαίνουμε...
    κοστίζει λίγο παραπάνω, αλλά αξίζει...άμα είναι (λέμε τώρα) και συναινετικό, δεν πονάει τόσο
    ήμουν τυχερός βέβαια, γιατί βρήκα στο καπάκι 2 σε ένα: κατανόηση και συνοδηγό που γουστάρει βόλτα

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πως να χωρίσετε με τη γυναίκα σας
    από westie στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2010, 20:02
  2. Παιδια τη βοήθεια σας...!
    από z_armagedon στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2009, 10:38
  3. 50 τρόποι να σώσετε τη ζωή σας
    από Da.Vintage στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 31/07/2007, 19:28
  4. καλοκαιράκι!! εσεις πώς κουβαλάτε τα μπανιερά σας ?
    από island στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2006, 14:56
  5. Πως γίνονται τα παιδιά! ?
    από pissaman στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2005, 09:20

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας