Δεν μας ειπες τι πηρες ομως...Στην πρώτο παιδι ,το 2007 , πηρα την μεγάλη απόφαση, με κρυα καρδιά και εσπρωξα την μηχανή μου, ενα κατακόκκινο ducati multi. Οι λόγοι λίγο πολύ είναι γραμμένοι στα παραπάνω posts. Tα στερητικά ήταν έντονα κατά τα πρώτα 3 χρόνια ....τρέμουλα κάθε που έβλεπα το κράνος να κάθεται να περιμένει , αναγούλες όποτε φίλοι μου έλεγαν '' ελα πάμε μια βόλτα δικάβαλοι'' , και κάπου κάπου ρίγη συγκίνησης όταν για κάποιο λόγο εβγαζα απο το πορτοφόλι το διπλωμα μου και διαπίστωνα πως έχω δικαίωμα να οδηγώ δίκυκλα ανεξαρτήτως κυβικών! Ηζωή μου κυλούσε μεταξύ παιδότοπων - δουλειάς ....Που και που ανέβαινα στην ταράτσα στον 6ο να με χτυπάει ο αγέρας λες και ημουν πάνω σε μηχανή . Δεν λέω το παιδί μου έδωσε άλλο νόημα στην ζωή μου , αλλα ...Αυτο το γ@μημένο αλλά με έτρωγε ..Η γυναίκα πιστός στρατιώτης δίπλα μου , μου έλεγε '' ελα μωρέ θα ξαναπάρεις ''' ,όποτε όμως η συζήτηση πήγαινε προς τα εκει είχαμε τα γνώστα ....τώρα είσαι πατέρας , κτλ , κτλ κτλ ...Κάπου το 2011 σκάει ο αδερφός με ένα xt 125 του 1996 πένα..Λέω δεν είναι δυνατόν κάποιος κάνει πλάκα ...Μαζί με το xt όμως έχει έρθει και η κρίση για τα καλά . Που να τολμήσω να σκεφτώ να αγοράσω μηχανή. Τα χρόνια περνούσαν και τσουουουπ το 2014 σκάει το δεύτερο ! Εδώ λέω κλείσαμε ...Έχω πείσει του πάντες πως το δίκυκλο ανήκει στο παρελθόν . Ο χρόνος πλέον κατανέμεται αναμεσα σε πολλά πράγματα , που καιρός για χάσιμο..Είναι αδύνατο να προλάβεις να εισαι σε όλα αυτα με ακρίβεια λεπτού . Χρειάζομαι κάτι να μου γλιτώνει χρόνο ...να με πηγαίνει γρήγορα εκεί που θέλω , να με γλιτώνει και τόνους νεύρα από την κίνηση στους δρόμους ...
Καταλαβαίνετε όλοι το ποίημα ...8 χρόνια φαγούρας ήτν παααρα πολλά ...και κάπου εκει λέω στην γυναίκα ...''πάω για καφέ'' .....''ααα που πάς με το κράνος καλε?"..''να το δώσω '' ... ''μην κάθεται άλλο κρίμα'' ..της λέω ..συμφωνεί και φεύγω
Επιστρέφω σε 2 ώρες με 2 καινουργια κράνη και αυτό που ήθελα από τότε που έδωσα το multi..
τα υπόλοιπα ιστορία...
Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι η λανθασμενη άποψη που έχουν πολλοί , γύρω από την μηχανή ..Οκ οικογένεια , οκ παιδιά αλλα όχι να κάνουν λες και προκειται να οδηγήσεις διαστημόπλοιο..