Ναι, τα μαθηματικά δε βγαίνουν, αλλά πήρα όλους τους παραπάνω αριθμούς από βίντεό μου. Θα το ξανακάνω όταν βγω με την κάμερα.
Ναι, τα μαθηματικά δε βγαίνουν, αλλά πήρα όλους τους παραπάνω αριθμούς από βίντεό μου. Θα το ξανακάνω όταν βγω με την κάμερα.
Life begins at 45°.
Nομίζω ότι ο Nik έχει δίκιο στις 6000-6500 έχει 140κάτι αν θυμάμαι καλά.![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Σοβαρά δεν ήξερες το gearing commander; Google it.![]()
Δε μπορώ να διαφωνήσω με τη Φυσική.Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει "σωστή" μέτρηση, φαντάζομαι, ώστε να σου αποδείξω κάτι. Θα σου πω απλά ότι ακόμα δεν έχω δει μέση κατανάλωση πάνω από 4,9l/100 (από γέμισμα σε γέμισμα) και το μηχανάκι κινείται μόνο ΣΚ, σε βόλτες διασκέδασης. Δε θεωρώ ότι οδηγώ συντηρητικά/οικονομικά.
gearingcommander.com
Τελευταία τροποποίηση από BLiTzER; 04/04/2017 στις 14:51.
Life begins at 45°.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Καλημέρα σας , γενικά είμαι νέος στις μηχανές (είχα 1.5 χρόνο ένα sym wolf 250 , πολύ τίμιο μηχανάκι γιαυτά που προσφέρει) και πήγα στο MT-07 Tracer . Πήρα την προσφορά με τα δώρα που είχε μέχρι πριν κάποιες μέρες , η απορία μου είναι , θέλω να αλλάξω την τσάντα πίσω και να βάλω πιο μεγάλη για 2 κράνη , αν βάλω της Yamaha (50L) λογικά μπαίνει , αν πάω να βάλω GIVI πρέπει να αλλάξω και όλη την βάση που έχει ή μπαίνει και αυτή , γνωρίζει κάποιος ; Ευχαριστώ.