Σελίδα 6 από 17 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 241

Θέμα: Εκλάπη tdm 900 από υποψήφιο αγοραστή

Νέο μέλος
    λυπάμαι πολύ...
    μακάρι να βρεθεί μια λύση...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Σκέφτηκα ότι μία φωτογραφία με το κινητό σου του υποψήφιου αγοραστή πάνω στην μηχανή σου πριν την πάρει όπου φαίνονται τα χαρακτηριστικά του, ίσως να δράσει ανασταλτικά...λέμε τώρα.
    «Ο μεγαλύτερος εχθρός της γνώσης δεν είναι η άγνοια, αλλά η ψευδαίσθηση της γνώσης» Stephen Hawking
    You will never be arrested #58

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrIoannis Προβολή μηνύματος
    Σκέφτηκα ότι μία φωτογραφία με το κινητό σου του υποψήφιου αγοραστή πάνω στην μηχανή σου πριν την πάρει όπου φαίνονται τα χαρακτηριστικά του, ίσως να δράσει ανασταλτικά...λέμε τώρα.
    Ίσως και τα δακτυλικά του αποτυπώματα ;

Δεν είναι λύσεις αυτές ρε παιδιά, τι να λέμε τώρα

Τα είπαμε

1. Ραντεβού σε πολυσύχναστο μέρος επιλογής του πωλητή

2. Ο υποψήφιος αγοραστής βλέπει αν του κάνει εξωτερικά το μηχανάκι

3. Ραντεβού σε συνεργείο του αγοραστή - αν σας πουν ότι είναι στο Σχιστό Κορυδαλλού, περνώντας το 3ο μαντρί δεξιά μην πάτε. Τώρα το σενάριο να σε στείλουν σε συνεργείο όπου έχουν φιμώσει και μπαγλαρώσει τον μάστορα στο υπόγειο για να σου πάρουν το μηχανάκι ή το συνεργείο να είναι σκηνικό της Walt Disney και από μέσα να είναι τεκές έχει ακριβώς τις ίδιες πιθανότητες με το να σου βγάλουν μια πιστόλα στην πλατεία Συντάγματος την ώρα που είσαι στο φανάρι για να στην πάρουν.

Τέλοσπάντων, πραγματικά εύχομαι να βρεθεί το μηχανάκι...

Και κάτι που έχει αξία να αναφερθεί, σε περίπτωση ληστείας (γιατί θεωρώ ότι περί αυτού πρόκειται εν προκειμένω, δεν είναι κλοπή, έστω και αν δεν χρησιμοποιήθηκε βία), σε καλύπτει η ασφάλεια κλοπής ;;;

Ξέρω ότι αν σου πάρουν τα κλειδιά με διάρρηξη από το σπίτι και κατόπιν σου πάρουν το όχημα καλύπτεσαι, στη συγκεκριμένη περίπτωση τι γίνεται ;

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Μέλος
    Όχι δεν σε καλύπτει,γιατί προχθές μίλαγα με τον ασφαλιστή μου....

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από giannisgs1979 Προβολή μηνύματος
    Όχι δεν σε καλύπτει,γιατί προχθές μίλαγα με τον ασφαλιστή μου....
    Αν του είπες ότι του την έδωσες για να την "δοκιμάσει" και σου την έφαγε, λογικό είναι να μη σε καλύπτει

Ξέρεις τι ισχύει σε περίπτωση που ισχυρισθείς ότι σου την πήραν διά της βίας ;;

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Μέλος
    Όσο για την φωτογραφία την ωρα που είναι επάνω στη μηχανή θα σου πει η αστυνομία ότι μου είπε,δες στην λίστα σεσειμασμενων για αναγνώριση

Μέλος
    Το ίδιο ισχύει μόνο σε περίπτωση κλοπής που κρίνουν αυτοί ότι ισχύει κλπ κλπ είναι τα ψιλά γράμματα που δεν τα φανερώνουν.. Ρωτησε τον ασφαλιστή σου φίλε μου

Μέλος
    Φίλε μου γράφω αναλυτικά πως μου την πήραν την μηχανή...

Ρε παιδιά οι εποχές είναι περίεργες και δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο αλλά πρέπει να είμαστε παρατηρητικοί σε αρκετά πράγματα.
    Η ταυτότητα δεν μας διασφαλίζει όπως είπαν και παραπάνω και μπορεί να είναι πλαστή.
    Φυσικά αν του την κρατήσεις μαζί με το δίπλωμα πριν την βόλτα τότε έχουμε ένα ατού στα χέρια μας + την photo του μάγκα για να την δώσουμε στην αστυνομία σε περίπτωση στραβής .
    Δεν έχω κάτι με τα τατουάζ αλλά δεν θα έδινα την μηχανη μου σε έναν με τατουάζ αράχνης στο λαιμό , και πιθανά τελίτσες τατου στον αντίχειρα που υποδηλώνει ότι έχει κάνει φυλακή.
    Βασικά όσα μηχανάκια έχω πουλήσει δεν έχω φέρει ποτέ τους αγοραστές στην περιοχή μου εκεί που μένω στο σπίτι μου.
    Όλες τις φορες αφού ήρθαν και την είδαν όταν έφευγα μετά έκανα πάντα και κάνα δυο τετράγωνα γύρο έτσι για ξεκάρφωμα για να δω μπας και με ακόλουθει κάποιος.
    Και το κυριότερο δεν έχω δώσει ποτέ μηχανή έτσι χύμα να την οδηγήσουν.
    Το standard μου είναι ανέβα να σε πάω εγώ βόλτα και αν έδειχνε ενδιαφέρων τότε του ζήταγα στα χέρια μου το δίπλωμα του και έκανα πίσω στην σελά και αυτός μπροστά ( απαράβατος νόμος για μένα) και την έκανε βόλτα.
    Άλλο ένα tips να τους πηγαίνετε διπλά από αστυνομικό τμήμα , αν είναι λερωμένη η φώλια τους δεν θα έρθουν και θα πάει και το μυαλό τους μπας και είστε αστυνομικός.
    Ναι ξέρω που να τα κάνεις όλα αυτά αλλά είναι κρίμα να χάσεις κάτι που το έχεις αγοράσει με αίμα και μόχθο από ένα τσοκλαναρα .

ΥΓ
    Μην πούμε τώρα αν έχει όπλο , θα πρέπει να είσαι βλάκας για να μην καταλάβεις ότι το έχει επάνω του .
    Για αυτό και όχι απομακρυσμένα από κατοικήσιμη περιοχή.
    Τώρα αν στο κολλήσει στο κεφάλι αλλά Βραζιλία πολύ απλά του δίνεις το μηχανάκι χωρίς πολλά πολλά και όλα καλά
    Τελευταία τροποποίηση από dankannn; 11/05/2016 στις 10:16.
    Dankannn

CBR 600F THE BEST

Μέλος
    Φίλε συμφωνώ απόλυτα...
    Απλα το ανέφερα για να το δουν όλοι και να μην την πατησουν όπως εγώ

Φίλε συμφωνώ απόλυτα...
    Γιάννη μου δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο με αυτά που έγραψα και μακάρι να το βρεις.
    Απλά τα λέμε για να είμαστε λίγο πιο υποψιασμένοι και παρατηρητικοί ολοι μας.
    Σε καταλαβαίνω γιατί έχω χάσει μηχανάκι TDR 250 κλειδωμένο σε κεντρικότατο δρόμο , Στρουρναρη Αθήνα και μάλιστα μέσα από τα μάτια μου.
    Εσύ τουλάχιστον το είδες να φεύγει και πάει στο διάολο.
    Εγώ το είχα μπροστά μου όλοι την μέρα και πάω το απόγευμα να φύγω και κοίταζα σαν τον χαζό με το κράνος στο κεφάλι αριστερά δεξιά και πουθενά το μηχανάκι.
    Βανάκι λογικά πέρασε , ένα λεπτό δουλειά για δυο άτομα και γεια σας το TDR.
    Dankannn

CBR 600F THE BEST

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dankannn Προβολή μηνύματος
    Μην πούμε τώρα αν έχει όπλο , θα πρέπει να είσαι βλάκας για να μην καταλάβεις ότι το έχει επάνω του .
    Για αυτό και όχι απομακρυσμένα από κατοικήσιμη περιοχή.
    Τώρα αν στο κολλήσει στο κεφάλι αλλά Βραζιλία πολύ απλά του δίνεις το μηχανάκι χωρίς πολλά πολλά και όλα καλά
    γιατι να εισαι βλακας για να μη το καταλαβεις? πρεπει να υπαρχουν παρα πολλοι βλακες για να υπαρχουν τοσοι ανιχνευτες μεταλλων...τελος παντων, ουτε η βολτα δικαβαλο ειναι λυση γιατι μπορει να βγαλει κανα πιστολακι να στο βαλει στο σβερκο κανα σουγια κλπ...συναντηση για οπτικο ελεγχο σε πολυσυχναστο δρομο, ελεγχο σε αναγνωρισμενο συνεργειο,και απο κει και επειτα βλεπουμε...τωρα οποιος καιγεται να πουλησει και θελει να κανει τον αλλο βολτα η να του το δωσει παιρνει ενα ρισκο που το ξερει κιολας οτι το παιρνει...

και για να λεμε και του στραβου το δικιο οταν ερθει ενας υποψηφιος αγοραστης, ο βασικοτερος λογος να μη του δωσεις τη μηχανη ειναι οχι να σου την κλεψει, αλλα να στην παρει και να της ριξει καμια τουμπα...δλδ μετα θα εχεις θεμα να ζητας τα σπασμενα, που ειναι και το πιθανοτερο απο τα στραβα σεναρια...οποτε παιδια αμαξια μηχανακια κλπ καλο ειναι να μη τα δανειζετε...προσωπικα μηχανη δεν εχω δανεισει ποτε σε κανεναν, και οι βολτες που εχω δωσει ειναι ελαχιστες και μετρημενες στο ενα χερι...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Φίλε συμφωνώ απόλυτα...

φιλε εσυ ησουν ατυχος, δυστυχως τωρα δε μπορει να γινει τιποτα, το καλυτερο που εχεις να κανεις, ΑΝ φανεις τυχερος...ειναι να κοιτας στο καρ για κανενα ανταλλακτικο...ιιιισως βρεθει τιποτα ετσι και βγαλεις καμμια ακρη...αλλιως μονο αν εχεις καμμια χοντρη ακρη στην αστυνομια να δεις τιποτα φωτο απο σεσημασμενους

αλλα απο τη στιγμη που ειδε αγγελια θα μπορουσε να ειναι απο οποιοδηποτε σημειο της ελλαδας...

Banned
    Εδώ εγώ πρωινές ώρες πριν λίγες ημέρες κυνηγούσα 2 που πηγαίναν μηχανάκι με πατάκι λες και πάνε βόλτα, κανένας μα κανένας δεν ενδιαφέρθηκε τόση αναισθησία δεν είναι δυνατό να υπάρχει και να πιστέψω ότι γίνεται, καμία βοήθεια δεν προσέφερε κανένας επίσης. Τους έψαχνα μόνος μου για κάνα δύοωρο, δεν ήξερα επίσης ούτε ποιανού ήταν η μηχανή ούτε τίποτα, το μόνο που ξέρω ήταν πως οι κατσαπλιάδες νομίζαν πως μπρορούν να κάνουν ότι θέλουν πράγμα που διαψεύστηκε πλήρως.

Κυκλοφορούν δύο άτομα πρωινές ώρες στην Αθήνα με μηχανάκι σκούτερ και πάνε και κλέβουν αλλά θα τα πούμε ένα χεράκι καλά μαζί μια ημέρα, μην νομίζεις ότι το ξέχασα εκείνο το βράδυ την επόμενη φορά φίλε μου όταν σε πετύχω με τον λαθρο-κατσαπλιά φίλο σου ο φόβος σας θα είναι πολύ μεγαλύτερος από ότι εκείνη την ημέρα. Ο φόβος θα αστράψει στα μάτια σας και τότε δεν θα υπάρχει τρόπος να ξεφύγετε όπως την προηγούμενη φορά.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Έχασες 2 άτομα που πήγαιναν μηχανάκι με πατάκι; Με τα πόδια τους κυνηγούσες;
    Life begins at 45°.

Σελίδα 6 από 17 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 148
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2016, 09:52
  2. εκλάπη TDM 900
    από cityfly στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2006, 13:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε