LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ελα ρε θα ειμαστε κα εμεις...
Παιδια, νομιζω οτι το 8 ειναι πολυ νωρις... θα σηκωθουμε απο τις 7.00?? ο τρυγος ειναι τον αυγουστο...
Περα απο την πλακα, εγω θα πω κατι ενδιαμεσο... 8.15 με 8.30 το ΑΡΓΟΤΕΡΟ. Απο την αλλη, στο τεταρτο θα το χαλασουμε? Μετα τις 8.30 με 8.45 ειναι αργα θεωρω...
.............
Ξέρεις πως γίνεται.λες πχ 8.15 φύγουμε και κάποιος θα αργήσει οπότε θα φύγουμε κάνα 10λεπτο αργότερα.1,10 δίνει αυτό.
Μιλάω για ώρα αναχώρησης μιας και έχουμε 2.5-3 ώρες δρόμο( ανάλογα από που θα πάμε,υ υπολόγιζω και μία στάση κάπου στο πενταλεπτο ).
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Εχω καταλαβει το σκεπτικο σας coordinators.... χαχαχαχαχαχ Ε ναι θα την χρειστουμε.. Θα ειναι και πρωτη μεγαλη της Γεωργιας με συνεχομενο στροφιλικι οποτε θα χρειαστει λιγο ξεκουραση γιατι φοραει 38 νουμερο....![]()
.............
Προμηθευσου με εκείνη την μαλακια που τυλίγουν τα εύθραυστα.....
Θα σε τυλιξουμε εμείς μην ανησυχείς..
Εχω στο μαγαζι... Εχω και φελιζολ μπολικο. Τι να τα κανω τα μπουφαν... Θα χω και δρουσά χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ Θα με αεριζει η παντοφλα μου χαχαχαχαχχαχαχα
.............
Εν τω μεταξύ θα φτάσει το Σάββατο παραμονή της βόλτας κι εμείς εδώ ακόμα θα κουβεντιάζουμε από που θα πάμε και τι ώρα θα ξεκινήσουμε. Η ευγένεια και η αβρότητα θα μας φάνε.
Εδώ μάστορα θέλει δραστικές λύσεις, αποφάσεις φωτιά και τσεκούρι. Η διαδρομή είναι αυτή, ραντεβού εκεί, ώρα εκκίνησης αυτή, γεμάτα ντεπόζιτα.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Από όπου θέλετε ρε παιδιά. Αρκεί να μην χαθούμε πολυ.
Καλημέρα κύριοι... Για το πήγαινε ψηφίζω από 111, για το γυρισμό από φολοη αλλά να δούμε πως θα είμαστε μετά από το φαΐ και το ξαναβλέπουμε...
...οι μαλακίες...πληρώνονται...
ε να, εσείς οι κοιλιόδουλοι χαλάτε τις βόλτες λοιπόν.
Άμα φάμε καμιά γουρνοπουλα πως να στριψωμεν μετά;;;;
...οι μαλακίες...πληρώνονται...
χορτάτοι![]()