bullseye
Ναι. Δεν ξέρω.
Αυτό το ήξερα.
Λακωνικά και απλά.
--------------------------------------------------------------
Βρε είρωνες (όχι όλοι), το ερώτημα ήτο ρητορικό γαμώ το κεφάλι μου.
bullseye
Ναι. Δεν ξέρω.
Αυτό το ήξερα.
Λακωνικά και απλά.
--------------------------------------------------------------
Βρε είρωνες (όχι όλοι), το ερώτημα ήτο ρητορικό γαμώ το κεφάλι μου.
Πάντως, ένα δίκιο το έχει και ο thunderace.
Τρέξιμο (ιδίως σε αστικές περιοχες), σφαγή κόκκινων και Stop, οινόπνευμα, μπλαμπλα στα κινητά, κακγουριές σε κίνηση τα θεωρώ πολύ πιο σοβαρά από ζώνη, ακόμα και από κράνος.
Τα τελευταία δύο θάπρεπε ναταν προαιρετικά, με ανάλογη παιδεία. Άλλο αν εγω τα επιλέγω προσωπικά. Δικό μου ζήτημα. Αλλιώς φασιστοφέρνουν αρκετά.
Δυστυχώς δεν με κάναν υπεύθηνο για Ευρωπαικό Τροχαίο Νόμο.![]()
![]()
Θάρθουνε στιγμές δάκρυα γεμάτες
Μόνος σου θα κλαίς,
κλείσανε θα λες τις ζωής μου οι στράτες...
Αν ο ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ Αστυνομικός δεν φοράει ζώνη απο άποψη η τουλάχιστον δεν σέβεται ότι πρέπει να υπάρχει ακολουθία μεταξύ ιδιότητας και στάσης έξω.. ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΣ.
Επειδή κλέβουν άλλοι θα κλέψουμε κι εμείς; Συγνώμη δηλαδή αλλα είναι λογική ή στάση πολιτών αυτή;
Η αλλαγή ξεκινάει απο τον εαυτό μας δεν ξεκινάει απο τους άλλους.
Υπαρχει δε κίνηση γρήγορου απεγκλωβισμού απο την ζώνη και διδάσκεται.
Την ζώνη σε εμένα,τα παιδιά μου κι όποιον μπαίνει στο αυτοκίνητο μου την επιβάλω.Στα παιδιά πλέον είναι αυτονόητο.Το ίδιο και το κράνος.
Τα παιδιά δεν ανεβαίνουν στην μηχανή.
Στα φρύδια μου το πρόστιμο.
Έχω κρίση του τι είναι καλό και τι κακό όποτε δεν περιμένω τον νόμο να με νουθετήσει..
Βλέπω κάτι "μάγκες" χωρις πινακίδα που κάνουν ότι γουστάρουν.Γιατι κύριοι κρύβεστε; Είμαστε βλάκες εμείς που την φοράμε και θα τη φάμε απο κάμερα η απο όχημα που μας ακολουθεί ααααν κάνουμε καγκουρια;
Όλα δικά μας και .. τσεος.. λακας.. γίδι κλπ αυτός που θα μας σταματηςει και θα μας την φορέσει.
Όλα πάνε πρίμα..
Βάλτε το καλα στο κεφάλι.Με πορδες και να δούμε τι θα κάνει ο άλλος πρώτα αυγά δεν βάφονται.
το ξέρεις πως η πλειοψηφία των ένστολων δεν φοράει πινακίδα "για να μην μπορεί να βρει κανείς ποιός είμαι και που μένω, είμαι αστυνομικός και κινδυνεύω από τον κάθε τρελό" και καλά. Ε και ο άλλος είναι καφροκάγκουρας και έτσι γουστάρει. Γιατί έτσι κάνει και ο αστυνομικός, έτσι κάνει όποιος γουστάρει και όποιος τον παίρνει. Και όπως έχει ειπωθεί στο φόρουμ άπειρες φορές, ΑΝ σε πιάσουν χωρίς πινακίδα, το πρόστιμο είναι χαμηλό και χαμηλότερο από ότι έχεις γλιτώσει από φωτοραντάρ/διόδια κλπ κλπ κλπ κλπ μέχρι να σε πιάσουν. Οικονομικό κέρδος...![]()
Μαύρο στους κάγκουρες,μαύρο και στους αστυνομικούς υπεράνω νόμου.
@omega
Ειδες; το καταλαβες μονο σου αυτο που λεγα.....
πουτσ@@@@@@@@@
Ακομα και για τα χόρτα που τρώμε η ξέρουμε οτι δεν κάνει να φάμε πέθαναν χιλιάδες.
Το ίδιο και στα κράνη/ζώνες.
Ούτε προσκέφαλο δεν είχαν το 60 τα αυτοκίνητα.Εσπαγε αυχένας για πλάκα.
Εμείς ακομα συζητάμε την αναγκαιότητα η μη της χρήσης τους.
Όχι μνημόνια αλλα παλι Τουρκική σκλαβιά μας αξίζει..