Μπραβο βρε SF μας ταξίδευσες πάλι...
Και κάπου εκεί στην Αλίαρτο ήρθε η ώρα να χωρίσουμε. Εξαιρετική παρέα από τον SAKIS.XT660X και τον φίλο του Δημήτρη. Είδαμε ξανά το Τ-33, και είπαμε ότι θα βρεθούμε σύντομα.
Μιας και δεν ήθελα ούτε να γυρίσω μέσω Θήβας, ούτε να ξανανέβω στο Κάστρο, είπα να βρω στην εθνική από τον κόμβο Αλίαρτου, από το δρόμο που περνάει απ'τα χωράφια και τα λειβάδια και κόβει την Κωπαϊδα στη μέση (περίπου).
Όπως μια λάθος στροφή καπου κάπως (φωτ. αρχείου)
![]()
Με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τον Σάκη,τον Δημήτρη και φυσικά τον SF :smilea:
Ήταν πάρα πολύ ωραία και τα περάσαμε όμορφα. βέβαια ο Κύριος SF ξέχασε να πεί ότι έφαγε και το δικό μου γλυκό![]()
![]()
![]()
Ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα με τα παιδιά στην Αθήνα αλλά και στην ίδια διαδρομή.
Ευχαριστούμε![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Κι αφού κόψαμε όοοοοοολη την Κωπαϊδα στη μέση (για να ξαναβγούμε από την άλλη μεριά στα μέρη του Σάκη)... Εθνική, λίγη τέζα να ξεκαπνίσει το όχημα, κι επιστροφή στην πόλη με το σούρουπο.
Η βόλτα ήταν μεσαία ~450km, αλλά έμοιαζε με 1000. Εγώ σίγουρα θα την ξανακάνω... και όποιος πιστός, τώρα ξέρει τι τον περιμένει!
![]()
Ευχαριστώ στον Σάκη και Δημήτρη, και φυσικά στην Έλενα. Όλοι είχαμε καλή διάθεση, εξ'ου και οι πολλές φωτό. Είναι ένα θέμα οι φωτογραφίες, γιατί συνήθως βαριόμαστε να σταματάμε (και να κόβουμε το ρυθμό και τη χαρά της βόλτας) για να βγάζουμε φωτογραφίες σε όλα τα ωραία μέρη που συναντάμε. Αλλά σε αυτή τη βόλτα κάναμε αρκετές στάσεις χωρίς να μας χαλάσει ο ρυθμός και η ευχαρίστηση.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε