Κάθε νόμισμα έχει 2 όψεις.
Η μικρή μου (δεκαπεντάχρονο) είναι ένα οκνό παιδί, με λίγα παραπάνω κιλά. Τώρα που δεν έχει σχολείο και αφού γύρισε από τις πρώτες διακοπές της, ο μόνος λόγος για να σηκωθεί από τον καναπέ είναι να πάει στο κρεβάτι.
Προχθές κανόνισε με μία φίλη της να βγούν για να μαζέψουν pokemon και περπάτησε 5,5 χιλιόμετρα (το παιχνίδι τα καταγράφει). Δε νομίζω να με χάλασε, πόσο μάλλον όταν κι αυτή το είδε σαν μια ωραία εμπειρία.
Δυστυχώς χθες βαριότανε, προτίμησε την "κοινωνικότητα" του facebook και των υπολοίπων online games.
παν μετρον αριστον , το ''κόλλημα'' και τις συνέπειές του αποδοκιμάζω.
...αξίζει να ζουν σαν παιδιά εκείνοι που έχουν καρδιά............
Δηλαδή για να καταλάβω,
Εδώ στο χωριό που δεν κυνηγάει κανένας ποκεμον θα είμαστε τίγκα στο θήραμα?
Και κάποιοι πληρώνουν χοντρά για να αγοράσουν?
Για πείτε, αν είναι να βάλω την γυναίκα να μαζεύει
Κωστα ξεκινα το μαλαγρωμα!
![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
"Κάντε έρωτα , όχι πόκεμο" φάση...
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Θα βάλει καμιά παγίδα κανένας με λουλουδάτο πουκάμισο σε κανένα βαν και θα έχουμε άλλα..
Μπα....
Κι ακόμα και οι περιπτώσεις που περιγράφεις που όντως υπάρχουν, είναι απλά το ένα άκρο.
Το άλλο άκρο (και το πιο σύνηθες) είναι το "Είμαι 15 χρονώ, κάτι φουσκώνει στο πανταλόνι μου, αλλά δε γ@μείς, θα πάω για πόκεμον".
Ίσως ήταν και παρεξηγήσιμος ο όρος "αγαμία" που χρησιμοποίησα.
Δεν εννοώ μόνο το "good old in and out" που έλεγε κι ο Άλεξ στο κουρδιστό πορτοκάλι.
Μιλάω για τη συναναστροφή, την επικοινωνία, το χεράκι-χεράκι, την απόρριψη και όλα αυτά τέλος πάντων που είναι στο πρόγραμμα να λάχουν.
Γι'αυτό κι από τη μία έχουμε τα ζαβά που φοράνε purity rings και viva abstinence, κι από την άλλη τα "ας ρίξουμε καμιά παρτούζα να περάσει η ώρα".
Όσο ανοίγει η ψαλίδα και χάνεται το μέτρο, υπάρχει πρόβλημα.
πως απο τα pokemon το πηγατε παλι στα γ@μησια, δεν μπορω να το καταλαβω...
:rotflmao::rotflmao::rotflmao: