Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 108

Θέμα: Cbf 600 vs Fz6 S2

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Εγω πιστευω πως ολοι ειναι εναντιον των FZ6 για συγκεκριμενο λογο...
    Αντικειμενικα οσοι καβαλανε μοτο ξερουν πανω κατω που ποναει το καθε μοτο ασχετως οτι κ να πει ο καθενας μας.
    Ας παρει ο φιλος οτι θελει κ οταν κανει τις βολτες του τα ξαναλεμε.
    Ride(s) the wind of change...

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Γιατί απ οτι φαίνεται κάποιοι ιδιοκτήτες FZ6 πιστεύουν ακράδαντα οτι έχουν την απολύτως καλύτερη μοτοσυκλέτα....
    Για πες μας και τι άλλες μοτοσυκλέτες έχεις καβαλήσει για αρκετά χιλιόμετρα ωστε να μπορείς να έχεις αντικειμενική γνώμη, τα παπιά δεν μετράνε....
    Καμια αλλη για αρκετα οπως φανταζεσε χιλιομετρα. Για λιγα εως 100 εχω καβαλησει αρκετες. Αλλα τι σημαινει αυτο? Οτι τι? Οτι δεν εχω μετρο συγκρισης? Που θα μου χρησιμευε στη συγκεκρημενη κουβεντα που εχουμε ωστε να εκφερω αντικειμενικη αποψη για τη μηχανη μου στα συγκεκρημενα θεματα που εχετε παραθεσει?

Και οχι δε πιστευω οτι εχω τη καλυτερη μηχανη στο κοσμο φυσικα! Οταν καβαλησα το tiger το καταλαβα οπως επισης οταν καβαλησα την zx10r και βγηκαμε εθνικη και οταν καβαλησα και ενα r6 για αρκετα χλμ α και μια χοντα αγωνιστικη με σλικς και τρομαξα.... κλπ κλπ κλπ

TO AVOID PAIN, THEY AVOID PLEASURE
    TO AVOID DEATH, THEY AVOID LIFE
    54°10'02.9"N 4°28'40.5"W

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από WiSe Προβολή μηνύματος
    Καμια αλλη για αρκετα οπως φανταζεσε χιλιομετρα. Για λιγα εως 100 εχω καβαλησει αρκετες. Αλλα τι σημαινει αυτο? Οτι τι? Οτι δεν εχω μετρο συγκρισης?
    Ακριβως, το είπες και μόνος σου.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Ακριβως, το είπες και μόνος σου.
    Αυτο ειναι οτι καπου εχεις καλομαθει και ξεβολευεσαι. Π.χ. μπορει να εχεις καλομαθει σε μια ροπατη χαμηλα και "αδεια" ψηλα και οι υπολοιπες να σου φαινονται πολυ γρηγορες γιατι απλωνουν, πολλα μπορει....

Αν η οδικη σου συμπεριφορα ειναι σε σωστο επιπεδο ανετα μπορεις να καταλαβεις αν ενα οχημα ειναι σωστο ή λιγοτερο σωστο για καποιες συνθηκες.
    54°10'02.9"N 4°28'40.5"W

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator

Αν η οδικη σου συμπεριφορα ειναι σε σωστο επιπεδο ανετα μπορεις να καταλαβεις αν ενα οχημα ειναι σωστο ή λιγοτερο σωστο για καποιες συνθηκες.
    Παλι απάντησες μόνος σου.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αργός Το avatar του/της Cpt_Slow
    @stavrakos
    Δεν σου αρέσει το κοντερ επειδή έχεο βελόνα και θέλεις και xenon. Sorry αλλά δεν ασχολούμαι άλλο, διάβασε τι σου εγραψαν όλοι και πράξε αναλόγως.
    Δεν νομιζω οτι εχει θεμα με τα φωτα του. Εγω εχω κανει αρκετα χλμ νυχτα και μπορω να πω οτι ειναι μια χαρα. Ειδικα η μεγαλη σκαλα ειναι πραγματικος προβολεας.
    Τα ξενον παιζει να ξελιγωσουν την μπαταρια πιο γρηγορα?

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αυτο ειναι οτι καπου εχεις καλομαθει και ξεβολευεσαι. Π.χ. μπορει να εχεις καλομαθει σε μια ροπατη χαμηλα και "αδεια" ψηλα και οι υπολοιπες να σου φαινονται πολυ γρηγορες γιατι απλωνουν, πολλα μπορει....

Say what?
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Sapila και sniper και γω σας αγαπω να ξερετε! οταν βλεπω απαντηση σας σε θρεντ που εχω ποσταρει μπαινω με χαρα παντα!
    54°10'02.9"N 4°28'40.5"W

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Stavrakos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    Δηλαδη για να καταλαβω ρε Wise ο ανθρωπος θα παρει ενα μοτο που για να το κανει(λεμε) τωρα πιο ευχρηστο λογω των θεματων που εχει θα πρεπει να αλλαξει μπροστινο γραναζι 1 ή 2 δοντια να βγαλει καταλυτη να βαλει κ ενα προγραμμα μπας κ αποφυγει την τρυπα χαμηλα? Κ μιλαμε για αρχαριο ο οποιος δεν κατεχει ακομα...ΟΚ!!

Σταυρακο...Αν δεν παρεις Cbf παρε λεβεντη μου τον Ληστη που αν εξαιρεσουμε λιγο το βαρος ειναι σουπερ μοτο τραβαει σα φορτηγο απο χαμηλα κ εχει ενα μοτερ διαμαντι.
    Δεν χώνεψα ποτέ ληστή αλλά άρχισε να μου μπαίνει στο μάτι το er6-f με τον φόβο οτι θα το παντρευτώ για αυτό παραμένω στο αρχικό σχέδιο...

Γιατί απ οτι φαίνεται κάποιοι ιδιοκτήτες FZ6 πιστεύουν ακράδαντα οτι έχουν την απολύτως καλύτερη μοτοσυκλέτα....
    Για πες μας και τι άλλες μοτοσυκλέτες έχεις καβαλήσει για αρκετά χιλιόμετρα ωστε να μπορείς να έχεις αντικειμενική γνώμη, τα παπιά δεν μετράνε....

@stavrakos
    Δεν σου αρέσει το κοντερ επειδή έχεο βελόνα και θέλεις και xenon. Sorry αλλά δεν ασχολούμαι άλλο, διάβασε τι σου εγραψαν όλοι και πράξε αναλόγως.
    Είσαι κλασικός το έχω καταλάβει δεν είναι πρόβλημα η βελόνα αλλά αν υπήρχε τρόπος θα το άλλαζα αυτό και μόνο...αλλά μην μου πεις οτι και που δεν έχει δείκτη βενζίνας είναι σωστό από μία τέτοια μηχανή??για μοντέλο μετά του 8 δεν ξέρω αν έχει είναι η αλήθεια

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Stavrakos Προβολή μηνύματος
    Δεν χώνεψα ποτέ ληστή αλλά άρχισε να μου μπαίνει στο μάτι το er6-f με τον φόβο οτι θα το παντρευτώ για αυτό παραμένω στο αρχικό σχέδιο...
    Kινειται η αγορα στα er-6. Πιο πολυ στα γυμνα βεβαια. Δεν προκειται να το παντρευτεις (αν δεν θελεις φυσικα).
    Οδηγησε το να δεις οτι πιθανον θα σε βολεψει περισσοτερο απο οτι τα αλλα δυο (fz6 και cbf) και θα σου φανει πιο ευκολο.
    MADE IN JAPAN 日本製

Sapila και sniper και γω σας αγαπω να ξερετε! οταν βλεπω απαντηση σας σε θρεντ που εχω ποσταρει μπαινω με χαρα παντα!
    Φίλε Wise μέχρι τώρα με κερδίζει το Cbf ο λόγος απλός το έχω οδηγήσει...Τραβάει σε όλο το φάσμα τον στροφών έχει φρένα φοβερά κουμπώνεις ταχύτητα και είσαι σίγουρος πως δεν έσπασε κάτι αλλά πιστεύω ότι είναι και θέμα συνήθειας σε λίγες μέρες που θα δοκιμάσω το Fz6 θα έχω μια ποιο πλήρη εικόνα και βλέπουμε

Φίλε Wise μέχρι τώρα με κερδίζει το Cbf ο λόγος απλός το έχω οδηγήσει...Τραβάει σε όλο το φάσμα τον στροφών έχει φρένα φοβερά κουμπώνεις ταχύτητα και είσαι σίγουρος πως δεν έσπασε κάτι αλλά πιστεύω ότι είναι και θέμα συνήθειας σε λίγες μέρες που θα δοκιμάσω το Fz6 θα έχω μια ποιο πλήρη εικόνα και βλέπουμε
    Κανεις δε κατεχει ουτε την απολυτη αληθεια ουτε την απολυτη εμπειρια. Ολοι γνωμες λεμε. Τις φιλτραρεις και πρατεις. Στο τελος αυτο που θα θες εσυ θα ειναι και το σωστο για σενα ασχετα απο " το μακρυ και το κοντο " μας που διαβαζεις.

Κοιτα εσενα και μονον τι σου κανει κεφι.

Γραψε μας και την εμπειρια σου απο το fz6.

tip: προσωπικα πρατω ως εξης. Μου αρεσει κατι, μετραω τα αρνητικα και τα θετικα, αν ειναι τα θετικα πιο πολλα (αναλογα) το αγοραζω, μετα το φερνω στα μετρα μου και στα γουστα μου. Και ετσι εχω ευχαριστηθει ολα τα οχηματα που εχουν περασει απο τα χερια μου και ποτε δεν μετανιωσα
    54°10'02.9"N 4°28'40.5"W

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    ...αλλά μην μου πεις οτι και που δεν έχει δείκτη βενζίνας είναι σωστό από μία τέτοια μηχανή??
    Η XoνΔα δεν βαζει επιτηδες δεικτες βενζινης. Ειναι κομματι του χαρακτηρα της μαρκας.
    Deal with it!!!
    MADE IN JAPAN 日本製

Αργός Το avatar του/της Cpt_Slow
    απο το 08 και μετα αντικατασταθηκε η θερμοκρασια νερου με δεικτη βενζινης.

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Honda CBF 600 vs Suzuki GSF 650 S (ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!)
    από tkata στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2012, 15:41
  2. cbf 600 vs feizer600 s2
    από dimdil στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2010, 11:32
  3. XJ6 (ABS) vs FZ6 S2 (ABS) vs FZ1 (ABS)
    από iliasv82 στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2009, 18:48
  4. cbf 600 Vs fazer 600
    από menos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 19/07/2006, 03:02
  5. Honda CBF-600S ABS vs Yamaha Fz6 Fazer
    από anixneyths στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2005, 09:18

Κανόνες δημοσιεύσεων