Δεν με πρόσβαλες ρε Μπίλυ, απλά λέω... του χαβαλέ είμαι. Κάτσε να δεις πείραγμα που έχω να ρίξω στον vaska όταν πάρω το ανάλογο θάρρος.![]()
Δεν με πρόσβαλες ρε Μπίλυ, απλά λέω... του χαβαλέ είμαι. Κάτσε να δεις πείραγμα που έχω να ρίξω στον vaska όταν πάρω το ανάλογο θάρρος.![]()
Θάρθουνε στιγμές δάκρυα γεμάτες
Μόνος σου θα κλαίς,
κλείσανε θα λες τις ζωής μου οι στράτες...
Ο Tσίπρας έχει gs 650, προπέλες λέμε τα μπεμπέ με άξονα... αλλά αν συνδυάσεις τους rotax με προπέλες πάλι ταιριάζει![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
να είσαι πολύ προσεκτικός με την αγορά μοτό εκεί. Έχω ακούσει κι έχω και δικό μου παράδειγμα που κάνουν τράμπες κλεμένα. Τα εδώ κλεμένα τα δίνουν Βουλγαρία και τα νομιμοποιεί κάποιος έμπορος εκεί που δηλώνει εισαγωγέας και το ανάποδο. Έχω πρόσφατο παράδειγμα πολύ δικού μου ανθρώπου με TDM.
Διασταύρωσε αρ. πλαισίου και κινητήρα με τις αντιπροσωπείες και αν έχεις άκρη με ασφαλιστή κάνε τον κόπο και διασταύρωσε και μέσω ασφάλειας.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Προσωπικά σου πρότεινα το Dakar και θα επιμείνω. Στους κwλόδρομους που λες είναι σίγουρα καλύτερο από ΤΑ.
Θα μου πεις είχες κανένα από τα 2; Όχι
Είχα το παλιό ΤΑ και πήρα δεύτερη φορά φέτος το απλό GSάκι. Ίδιος κινητήρας με Dakar αν δεν κάνω λάθος. Άθραυστο και με τροχό 21 ιντσώνε λογικά περνάει από όπου λες. Το ΤΑ 700 θέλει σίγουρα περισσότερη προσοχή. Στην εθνική θα ήθελα το ΤΑ αλλά μέχρι τα 120-130 πας άνετα και με το BMW.
Ά, και το BMW δεν καίει τίποτα λέμε...
Καλή αγορά ότι και να αποφασίσεις.
![]()
@ vaska: Από την πρώτη στιγμή μου άρχισα να γράφω εδώ μέσα (όχι από την ημ εγγραφής που.. τώρα τελευταία) κατάλαβα ότι είσαι ωραίος τύπος..
@Μπίλυ: ψηφίζω πρώτα το gs και μετά το ΤΑ700 ... αν ήταν το 650 θα το ψήφιζα πρώτο.
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις/συμβουλές.
Πλέον η Μπέμπα μάλλον είναι μονόδρομος. Μονοκύλινδρη, ροπάτη, άνετη και αξιόπιστη εκτός από βλάβες που μπορεί να συμβούν στον καθένα.
Λόττο η μεταχειρισμένη..
Αλλά μάλλον θα πάω για την Τρανσαλπ...
Ο Τσίπρας έχει BMW 650GS.
O Βαρουφάκης XJR1300.
Που πάω και μπλέκω ο άθρωπας?:rotflmao:
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Καλά, πάλι παίζει να μπορείς να βάλεις 21" τροχό μπροστά από το παλιό και ανάρτηση που ρυθμίζει το ύψος ή τριγωνάκια για να έρθει στα ίσια του. Οπότε αν γουστάρεις το κάνεις.
Όχι ρε συ. Πλάκα κάνω.
Στην κατάσταση που βρίσκομαι πιστεύω ότι η Ντακάρ θα μου κάτσει μια χαρά. Άλλωστε, πάντα μου άρεσε αυτή η μηχανή.
Η μοναδική Μπέμπα που καθόμουν και τη χάζευα. Αλλά το 2007, σχεδόν με τα ίδια λεφτά, αγόραζες μια XTR του κουτιού.
Που να 'ξερα ότι η σύζυγος θα ανέβαινε και θα κάνω μεγάλα ταξίδια?
Μ' αρέσει το original, το αυθεντικό στις μηχανές.
Εντάξει, το αποτέλεσμα σε "ριζικές" αλλαγές μερικές φορές είναι πολύ πετυχημένο. Αλλά πολύ χρονοβόρο και υπερβολικό σε κόστος. Είδα στη Ρουμανία μια XJR1300 που είχε γίνει μετατροπή σε scrambler.Καταπληκτική! Σταμάτησα και τη χάζευα.. Έρχεται το παλληκάρι που την είχε γελώντας. Βλέπει τη δικιά μου, μαμά απ' την κορφή ως τα νύχια. Σ' αρέσει μου λέει? Τρέλλα του απαντώ.
Την είχε πάρει με ένα χιλιάρικο, τρακαρισμένη, όχι όμως άσχημα. Up side-down μπροστά, ακτινωτές ζάντες, τιμονάρα, λάστιχα με κάτι τακουνάρες ΝΑ, πανέμορφη δερμάτινη σέλα, άλλη μηχανή, αλλά κομμένη και ραμμένη με πολύ γούστο, όχι καννιβαλισμένη. Έριξε γύρω στα 2000 για να τη φτιάξει, αλλά το αποτέλεσμα με άφησε άναυδο... Στη Ρουμανία παίζουν πολύ café racer καταστάσεις.
Πάντως, πέραν της πλάκας, με χάλαγε πολύ που μου' λεγαν τη Γιαμαχάρα μου "Βαρουφάκενα"...
Όταν κατέβαινα Αθήνα με τρέλαιναν στην καζούρα τα καθάρματα: "Ο Βαρουφάκης, ο Βαρουφάκης..."
XR
XTR
XJR
Σιγά την πατέντα που χρειάζεται.. νομίζω ότι φοράει ακριβώς τα ίδια καλάμια με το παλιό οπότε μόνο ζάντα και φτερό θα θέλει... άντε και καμιά γέφυρα αν έχει κάτω από το φτερό.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Αν αποφάσισες για το ντακάρ να ξέρεις ότι με 120 πάει πολύ άνετα ταξίδι άντε 130 για λίγο. Τελική έχει 170. Παρόλο που έχει ζελατίνα ψηλή ο αέρας μετά τα 150 σου παίρνει το κεφάλι πίσω, αλλά μόνο το κεφάλι.. πρόσεχε τι σου λέω.. μόνο το κεφάλι, στο γυμνό πχ το xjr σε παίρνει όλον.
Μπορείς να καταλάβεις την διαφορά που σου λέω;
Τελευταία τροποποίηση από Coyote.V; 08/09/2016 στις 20:38.
Ναι, σε καταλαβαίνω τι θέλεις να μου πεις. Ο αέρας σου κουράζει τους μυς του λαιμού και του αυχένα καθώς δέχονται όλο το ζόρι.
Κοίτα, και με την XT660R με τα ίδια χλμ. πάνω-κάτω πήγαινα, αλλά λόγω της μίνι ζελατίνας που είχε, έτρωγα αέρα και στο σώμα, όχι μόνο στο κεφάλι.
Η ταχύτητα ταξιδίου που με ενδιαφέρει είναι ακριβώς αυτή που μου έγραψες.
Αρκετή για να κρατήσει και τη Γερμανίδα και τη Βουλγάρα χαρούμενες και ξεκούραστες...
Edit.
Μιας και είχες το μοντέλο, μπορείς να μου πεις αν θα πρέπει να επικεντρώσω την προσοχή μου στη δίμπουζη έκδοσή της?
Έχουν κάποιες ουσιαστικές διαφορές με την μονόμπουζη ή οι τυχόν διαφορές είναι ελάχιστες και αμελητέες?
Οι διαφορές που έχω διαβάσει λένε για ελάχιστα μικρότερη κατανάλωση και πιο γραμμική απόδοση του κινητήρα.
Η χρήση της θα είναι για νορμάλ καθημερινή οδήγηση και για χαλαρά ταξίδια. Αξίζει να επιμείνω ντε και καλά στη δίμπουζη? Ή η μονόμπουζη θα μου κάνει τη δουλειά μια χαρά?
Τελευταία τροποποίηση από XJR_Billy; 08/09/2016 στις 21:11.
XR
XTR
XJR
Εντάξει αφού ξέρεις... Επειδή το είχα θέλω να σου πω και τα μειονεκτήματα όχι μόνο τα προτερήματα.
Και μια πληροφορία, υπάρχουν δίμπουζα και μονόμπουζα. Εγώ είχα δίπουζο.. το καινούργιο δηλαδή. 04 και μετά.
Με πρόλαβες ρε γρήγορε.
Ρίξε μια ματιά παραπάνω.
XR
XTR
XJR