Σελίδα 6 από 15 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 222

Θέμα: προβλημα, η κοπελα μου δεν θελει να ανεβει στη μηχανη.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από manko973 Προβολή μηνύματος
    Καλημερα στους φιλους συντροχους.
    Πριν λιγο καιρο αλλαξα κατηγορια και απο σκουτερ (honda sh150) πηρα το suzuki gsf650 bandit s.
    Ετσι κατα καποιο τροπο εκπληρωσα το ονειρο και την λαχταρα που ειχα να εχω επιτελους μια μηχανη τουρισμου !
    Ομως την ιδια χαρα δεν συμμεριστηκε και η κοπελα μου που απο την αρχη δεν φαινοταν να εχει ενστασεις, ομως οταν την ειδε και επειτα μου ανακοινωσε οτι δεν ανεβαινει ουτε για βολτα σε αυτην.
    Οπως καταλαβαινετε αυτο με στενοχωρησε και με πικρανε . Προσπαθω να μην την πιεσω πιστευοντας οτι σιγα σιγα θα θελησει να κανει εστω και μια μικρη βολτα.
    Περασε κανεις σας κατι παρομοιο; Εχει καποιος καποια συμβουλη για να μου πει;
    άντε και μια σοβαρή (απάντηση):

να την "εξαναγκάσεις" να ανέβει. να την πείσεις ότι μόλις ανέβει θα αλλάξει άποψη.δεν πήρες δα και κανένα ss!!!!αρχοντοσελάρα έχει το bandit.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από annoula1981 Προβολή μηνύματος
    Πάντως απαντήσεις του στιλ "εγω στο δηλώνω δεν ανεβαίνω" ή "γιατι έτσι" πρεπει να συνοδεύονται και απο μια σοβαρή δικαιολογία..
    Βρε μαναράκιμ, όλο τον Ιαβέρη (τον μυτόγκα τον δικό μας, όχι τον λογοτεχνικό) μπορεί να του απαγγείλει σαν "σοβαρή δικαιολογία". Την ΑΛΗΘΕΙΑ δεν θα την πει (εμ, καλά, κρατάω μιά πισινή για πολλούς ακόμα λόγους που δεν θα αναλύσουμε στο παρόν).

Καβαλούσε την μαλακία των 150 κυβικών και τώρα κάνει την δύσκολη. Η αλήθεια δεν είναι στην συνοδήγηση. Ούτε στους σεξ πίστολς, για να σας προλάβω τσι ετοιμόλογοι.

Α, μάνκο παιδί μου, αυτό το 973 λες να μην μας υποψίασε για το ηλικιακό σου... είστε και εσείς με τα πρωτότυπα κρυπτογραφικά νικνέιμς...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SONone Προβολή μηνύματος
    αν χρειάζεται να εξηγήσουμε πως ενα υλικό αγαθό όντως ειναι κατώτερο απο με εναν άνθρωπο πάμε χαμένοι σαν ανθρώπινο είδος.
    υπάρχουν και οι υλισταί κύριος. αμ πως.

Νέο μέλος Το avatar του/της manko973
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Βρε μαναράκιμ, όλο τον Ιαβέρη (τον μυτόγκα τον δικό μας, όχι τον λογοτεχνικό) μπορεί να του απαγγείλει σαν "σοβαρή δικαιολογία". Την ΑΛΗΘΕΙΑ δεν θα την πει (εμ, καλά, κρατάω μιά πισινή για πολλούς ακόμα λόγους που δεν θα αναλύσουμε στο παρόν).

Καβαλούσε την μαλακία των 150 κυβικών και τώρα κάνει την δύσκολη. Η αλήθεια δεν είναι στην συνοδήγηση. Ούτε στους σεξ πίστολς, για να σας προλάβω τσι ετοιμόλογοι.

Α, μάνκο παιδί μου, αυτό το 973 λες να μην μας υποψίασε για το ηλικιακό σου... είστε και εσείς με τα πρωτότυπα κρυπτογραφικά νικνέιμς...

υπάρχουν και οι υλισταί κύριος. αμ πως.
    χαχαχα, μα δεν εκρυψα τα χρονακια μου. Αυτο το νικνειμ το χω απο τοτε που βγηκαν τα πισια ;-)

Σουλατσαδόρος Το avatar του/της Coyote.V
    Ρε φίλε, μήπως αντιδράει επειδή ξεφεύγεις από τα στερεότυπα ενός οικογενειάρχη;
    Το έχεις τσεκάρει αυτό;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Coyote Z750s Προβολή μηνύματος
    Ρε φίλε, μήπως αντιδράει επειδή ξεφεύγεις από τα στερεότυπα ενός οικογενειάρχη;
    Το έχεις τσεκάρει αυτό;
    ήθελα να το πω και τούτο αλλά θα μας πούνε φαλλοκράτες (περισσότερο). Γιατί ξόδεψε τα λεφτά (του) χωρίς να της το πει, σημάδι ανωριμότητας, θα του κάνω μουτράκια να τον στρώσω, δεν ανεβαίνω, εμπρός της γης οι Λυσιστράτες.

και άλλα παίζουν... Μπορεί ο φίλος μας τον γάμο να τον έχει ξεγράψει, εκείνη όμως; Δεν θα ντυθεί νυφούλα; Η γειτονιά θα λέει για πάντα "η κόρη της κυραποτέτοιας η ανύπαντρη, η ραφάτη, που όλες οι άλλες έγιναν νύφες και μάνες και εκείνη είναι μπουκάλα με τον σουζάκια"; που με τα λεφτά του μπαντιτ εγώ τραπέζωνα όλο το σόι στην δεξίωση;

(είπες μπορούμε να κάνουμε και λίγη σοβαρή πλάκα, το είπες)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Giorgio_Rp Προβολή μηνύματος
    άντε και μια σοβαρή (απάντηση):

να την "εξαναγκάσεις" να ανέβει. να την πείσεις ότι μόλις ανέβει θα αλλάξει άποψη.δεν πήρες δα και κανένα ss!!!!αρχοντοσελάρα έχει το bandit.
    Εγώ θα του λεγα να πάρει κράνος γιατί θα τον σαπίσει στη μπαντοφλιά..... αυριο μεθαυριο....
    ανανήψαντας

Γιατί να μας πουν φαλλοκράτες;
    Εφόσον αυτό είναι ο φυσικός προορισμός του ανθρώπου. Το ίδιο πρόβλημα το έχω τραβήξει πολλές φορές και όχι με μια αλλά για διαφορετικό λόγο κάθε φορά. Το μυστικό ήταν ότι ξέφευγα από τα στερεότυπα με τον α, ή β τρόπο.
    Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε θα πρέπει να της γνωρίσει ανθρώπους με οικογένεια και μηχανή.
    Σε αυτό το σημείο εμείς δεν μπορούμε να παρέμβουμε και να του πούμε τίποτα.. γίνεται πλέον προσωπικό το θέμα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ΥΓΙΗΣ ΧΑΒΑΛΕΣ...??

Όσο ζω μαθαίνω..!!
    Απλά μια απορία,ποια είναι τα όρια και ποιος τα καθορίζει
    και τα διαχωρίζει του υγιή από αυτά του..........
    ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΟΥ ΧΑΒΑΛΕ...??
    Θα συμφωνήσω στο σκέτο ΧΑΒΑΛΕ.......εκεί μάλιστα,αλλά μέχρι εκεί....!!!

υγ. Αντιθέτως με σένα πιστεύω ότι όταν κάποιος ρωτάει εδώ μέσα κάτι σαν αυτό που ρώτησε
    3 λόγοι υπάρχουν..!!
    Ή κάνει υγιή χαβαλέ,ή δεν έχει την κουλτούρα να μην επιζητήσει εδώ μέσα την απάντηση
    διότι θα εισπράξει τον ΥΓΙΗ ΧΑΒΑΛΕ ΣΟΥ,ή πράγματι ψάχνει μια τρίτη άποψη στο
    θέμα του και γελάστηκε ο άνθρωπος θεωρώντας ότι θα βοηθηθεί.Βέβαια βλέπω και φίλους
    να δίνουν έντιμες απαντήσεις κατά τη γνώμη τους,όμως ο ΥΓΙΗΣ ΧΑΒΑΛΕΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ..!!
    Για να πω την αληθεια δεν πολυ-καταλαβα αυτα που αγραψες,αλλα δεν τρεχει και τιποτα.
    Το να εχουμε αλλη(διαφορετικη) αντιληψη στο ιδιο θεμα ειναι θεμιτο ,οποτε ξανα δεν τρεχει τιποτα.
    Και φυσικα καλο βραδυ ναχουμε.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Coyote Z750s Προβολή μηνύματος
    Εφόσον αυτό είναι ο φυσικός προορισμός του ανθρώπου.
    εδώ θα διαφωνήσω. ΔΕΝ είναι ο φυσικός προορισμός πιά, παρά μόνον σε ζώα και έντομα, όπως ήταν πάντα. Η Γη έχει τέτοιο πρόβλημα ανθρώπινου υπερπληθυσμού που διαλύεται για να μας συντηρήσει, πιο σωστά την διαλύουμε για να συντηρηθούμε (και για να κερδίζουν κάποιοι εξ ημών). Σε οποιαδήποτε άλλη φάση του ΦΥΣΙΚΟΥ κύκλου της ζωής, το κοπάδι των ανθρώπων θα είχε "αδυνατίσει" από μόνο του, για να ισορροπήσει σε βιώσιμα νούμερα.

Η κόμπλα της κοινωνίας είναι αυτό που δεν αλλάζει, ειδικά στην χώρα μας.

Και γνωρίζοντας κάποιους ανθρώπους αξιόλογους που έχουν επιλέξει να μην κάνουν παιδιά (και μερικούς διόλου αξιόλογους, οπότε δεν λέω πως όποιος δεν τεκνοποιεί είναι αυτόματα έτσι ή αλλιώς) δεν μπορώ να δεχτώ ότι είναι κάτι "αφύσικο" σε σχέση με άλλους ΜΟΝΟ λόγω αυτής της απόφασης.

Μεγάλη κουβέντα πας να πιάσεις. Το ότι είμαστε νοήμων ζώα αυτό δεν αλλάζει κάτι, ζώα είμαστε .Ούτε έχουν όλοι την ίδια νοημοσύνη. Οι περισσότεροι λειτουργούν με το ένστικτο.

βαλε της να διαβασει ταξιδιωτικα απο εδω μεσα,δειξε της φωτο.
    Κανε την να καταλαβαει οτι το μονο κοινο με το σκουτερ ειναι οι δυο τροχοι,Εκτος αν το εχει μαθει στο παρελθον με λαθος τροπο και δεν στο εχει πει
    Δεν εχουν ολες οι γυναικες την στοφα του μοτοσυκλετιστη,καποιες δυσκολα αλλαζουν το αμαξι για μια σελα σε ενα ταξιδι,αλλες παλι αμα το μαθουν δεν λενε να κατεβουν
    αμα ειναι ανενδοτη τοτε κανε την ξηγα σου.μηχανη μονος σου αμαξι μαζι.καποιες φορες δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα
    Lost on purpose..again

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Είσαι τυχερός και δεν το ξέρεις

Άσε την, αν είναι θα ανέβει αργότερα, η δικιά μου ανέβηκε στην αρχή δυο τρείς φορές και μετά σταμάτησε... Τζάμπα ο εξοπλισμός....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nikma
    Πες της ότι άμα ανέβει στη μηχανή και πάτε μια μεγάλη βόλτα...θα την παντρευτείς ;P

ρε φίλε δίκιο έχει η κοπέλα....

Bandit?

χαθηκε να πάρεις bmw?
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    6 σελιδες για να εξηγησουμε γιατι δεν ανεβαινει το κοριτσακι στη μηχανη;
    το cosmopolitan ωχρια.........

Σελίδα 6 από 15 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. sos προβλημα στο vstrom μου δεν παιρνει μπρος
    από mystery στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 14