Και ενώ ήσουν μία χαρά με το KLE, πήγες και πήρες τη μπανιέρα, για να κάνεις κόντρες απο φανάρι σε φανάρι, με άλλους μπανιερατους και να τη μετρατε, ποιός την έχει μεγαλύτερη ... την τελική
Σε χαλαγε που πηγαίναμε και σε κανά δυσπρόσιτο μοναστήρι και μας έφτιαχναν οι καλόγριες καφεδακι ε?Αι ρε που μου γίνες και ασφάλτινος
Για τις Ερυθρές τώρα .... έχουν μία πολύ ωραία πλατεία, με αρκετό πράσινο και μπόλικες καφετέριες. Αν δούμε ότι είμαστε μπουγιο και δεν χωράμε-η δεν μας αρέσει- πηγαίνουμε στις Πλαταιές, όπως λέει και ο Θεόφιλος, όπου χωράμε άνετα στην πλατεία, κάτω από τον πλάτανο. Στην είσοδο του χωριού και δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο, έχει επίσης ανοίξει καινούργια καφετέρια με άπλετο χώρο για όλους. Οπότε επιλογές υπάρχουν μπόλικες, μην μου ανησυχείτε.
Σημασία έχει να μαζευτούμε, να κάνουμε φασαρία, να βολταρουμε μαζί και να περάσουμε καλά.
Edit
@Αμυρου
Άν είναι να συνδράμουμε με προσευχές για να γίνει ή Ετήσια, να πάμε στο μοναστήρι του Οσίου Μελετιου, που είναι δίπλα και να το ρίξουμε στις δεήσεις
(Πέρα από την πλάκα, πρόκειται για φοβερό αναπαλαιωμένο κάστρο μοναστήρι και αξίζει μία επίσκεψη... αλλά ο δρόμος σηκώνει μόνο on off)
Τελευταία τροποποίηση από Eversman; 09/09/2016 στις 17:05.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Δεν χρειάζεται η θεία παρέμβαση, το ράφι με τους admin έχει ήδη μεριμνήσει, μελέτησε και θα προτείνει την Δευτέρα (λαβράκι βγήκε). Θα τα πούμε από κοντά, pre-show να δούμε και αντιδράσεις του κοινού.
Πλυμένο, καθαρό, σερβαρισμένο μερικώς, με φορτισμένη μπαταρία κλπ. Μάχιμο πάντως![]()
μου λείψατε παλιόπαιδα.
θα το παλέψω (μάλλον τσαντάκιας με το ΧΤ)
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Ειμαστε σιγουροι για τον καιρο; Μην κανουμε τις παπιες!!!!
http://www.poseidon.hcmr.gr/weather_...electParameter
Κοίτα, σύμφωνα με Ποσειδώνα και meteo, μέχρι τις 1500 δέν έχει βροχή. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να πιούμε το καφεδακι μας μέχρι τις 1300-1330 και μετά να επιστρέψουμε στεγνοι. Μετά τις 1500, ξεκινά ψιχαλα, που μέχρι το βράδυ θα δυναμώσει.
Σίγουρα, θα ξεκινήσουμε με συννεφιά και θα γυρίσουμε με συννεφιά. Ή θερμοκρασία στο βουνό θα είναι από 19 έως 22 βαθμούς.
Αν τώρα, συναντηθουμε το πρωί και θελησουμε να το παίξουμε "safe", υπάρχει πάντα ή δυνατότητα να κινηθούμε παραλιακά μέχρι Κινετα, ή saint Theodor.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Το μετεο επεσε μεσα για την καταιγιδα για σημερα και οτι θα εχει καθαρισει το απογευμα. Αυριο δινει καλο καιρο για βολτα χωρις βροχες παρα αργαωτο βραδυ...
Που μέσα έπεσε; Πειραιά δεν έχει ρίξει σταγόνα