Από τα γραφόμενά του φαινόταν αξιόλογος άνθρωπος και ήταν από αυτούς που "πρόσεχα" περισσότερο. Ούτως ή άλλως μεγάλο κρίμα, δύναμη στους δικούς του.
Από τα γραφόμενά του φαινόταν αξιόλογος άνθρωπος και ήταν από αυτούς που "πρόσεχα" περισσότερο. Ούτως ή άλλως μεγάλο κρίμα, δύναμη στους δικούς του.
ρε μαλάκα μου....ρε είναι δυνατόν?!?! μιλήσαμε την περασμένη εβδομάδα.....γιατι ρε? γιατι?κρίμα ρε γαμώ....κρίμα....σκατα
Tι εγινε ρε παιδια...;; Γιατι ετσι ξαφνικα...;;;
Τι να πω...;
Καλο ταξιδι...
MADE IN JAPAN 日本製
Aς είναι ελαφρύ το χώμα και κουράγιο στους δικούς του ανθρώπους που μένουν με την θλίψη και την σκέψη του.....πολύ κρίμα...
Keep spamming!!!:a13:
Συλλυπητήρια και κουράγιο στους δικους του.
Φέρτε μου χιλιόμετρα....
Τα σκούτερ και τα παπια δεν ειναι μηχανές και δεν είναι τρου αντβεντσουρ Taisteal™
Ναι ητανε μια σπανια περιπτωση ανθρωπου.Αγαπουσε τους παντες και τα παντα ,γι αυτο ισως τον αγαπησαμε τοσο πολυ.
Για να απαντησω και στην απορια καποιων.Πιθανοτατα καποιο απο τα φαρμακα που πηρε χθες,για να κανει καποιες απλες εξετασεις σημερα,προκαλεσανε αλλεργικο σοκ,με το γνωστο αποτελεσμα.Ενημερωνω εδω ,αλλα και το αρχικο ποστ,με καποιες λεπτομερεις για οσους σκοπευουνε να του πουνε ενα τελευταιο αντιο.
Αυριο Σαββατο κατα τις 12:00,θα παμε μεχρι την Γρανιτσα(Iωαννινων) να του πουμε ενα τελευταιο αντιο.Καλως εχοντων των πραγματων στη συνεχεια θα παμε να πιουμε ενα τσιπουρακι για την παρτη του.
Οποιος ενδιαφερετε να ρθει ας ακολουθησει την πανω διαδρομη που ειναι και η πιο συντομη. Απο Γιαννενα https://goo.gl/maps/4j3m8nH7gjE2
Ο καιρος πιθανοτατα θα ειναι αρκετα βροχερος οποτε καντε τα αναλογα κουμαντα.
Μετέφερε τα συλλυπητήρια μας στους οικείους του, Παναγιώτη.
πολύ κρίμα.
Καλό του ταξίδι!
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Κουράγιο στους δικούς του και την οικογένειά..
no one will judge me..
Μ.Γ.Δ
Εντελώς τσάμπα. Από φάρμακο για εξέταση; Γαμώ την τεχνολογία την πρόοδο και την επιστήμη μας!
Συλλυπητήρια και κουράγιο στους δικους του ανθρωπους αυτες τις δυσκολες ωρες.
kalo taksidi kai kali dynami stous dikous tou...