ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...........ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
Το πως το ερμηνεύω εγώ,διότι αυτό το κρατάω για μένα.
Όμως ας δώσει όποια εξήγηση θέλει ο καθένας σας.
Εδώ το πατριωτάκι σου του είπαν να κάνει ξύλινα τείχη
κι αυτός έκανε τριήρεις, τι ψάχνουμε λοιπόν..??
Άσε τη ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΛΠΑΣΕΙ..!!
Καλό κάνει,δε βλάπτει....
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
τα λαστιχα δεν γερνανε οταν τα βλεπει το φως;
υπαρχει τροπος να γνωριζω πως ακριβως εχει αποθηκευθει ενα λαστιχο; ο λαστιχας που μου το πουλαει ξερει που το ειχε η εταιρεια;
υπαρχει λαστιχο που να αποδιδει καλα μετα την τετραετια ανεξαρτητως χλμ;
γιατι λοιπον να αγορασω ενα λαστιχο 1,5 χρονου που δεν ξερω που και πως ηταν αποθηκευμενο αν μπορω με τα ιδια λεφτα να αγορασω ενα 3 μηνων;
υπαρχει περιπτωση το 3 μηνων να ειναι υποδεεστερο;
μα το θεμα είναι ότι δεν εξηγει, γιατι απλα ΔΕΝ ΕΧΕΙ επιχειρηματα να εξηγησει, και αναλώνεται σε αμπελοφιλοσοφίες γιατι όπως ειπε και καποιος άλλος προτιμα να φαει σκατα, (νταξ γιδα ζωντανη ειπε αληθεια..) παρα να παραδεχτει ότι εχει λαθος.. εγω ακομα περιμενω να μου τεκμηριωσει τεχνικα αυτά που ειπε στο πρωτο του ποστ σε αυτό το θεμα..
οι εταιρειες ολες αποθηκευουν τα ελαστικα τους σε ανοιχτα οικόπεδα τιγκα στην υγρασία και τη λασπη εκτεθειμένα στις καιρικες συνθηκες και τον ηλιο...
προτείνω την επομενη φορα που θα αγορασετε λάστιχα, να παρετε φαλαγγι ολες τις αντιπροσωπειες με θερμομετρα, υγρομετρα και φωτομετρα, να επιθεωρήσετε τις συνθηκες αποθηκευσης των ελαστικων τους, ώστε να καταληξετε σε αυτή που τα αποθηκευει καλυτερα.. μετα να τσεκαρετε τις ημερομηνίες στις διαστασεις και μοντελα που θελετε, ώστε συγκρινομενα με αυτά που θα εχουν οι λαστιχαδες στα μαγαζια τους θα καταλάβετε οσους θελουν να σας πιασουν κοροϊδα..
Τελευταία τροποποίηση από mikes; 16/11/2016 στις 21:23.
επειδη δεν μπορουμε να κανουμε ολα τα παραπανω εχουμε ησυχη τη συνειδηση μας απλα ζητωντας φρεσκα.........
ο επαγγελματιας που μας τα πουλαει εχει κανω τους παραπανω ελεγχους ωστε να λεει ''μια χαρα ειναι'' ή απλα ενδιαφερεται να βαλει το επομενο αυτοκινητο μεσα;
κι αν εσυ προσωπικα εισαι σωστος και κυριος ειναι το ιδιο ολοι οι συναδελφοι σου;
γιατι των πελατων τα λεφτα ειναι ολα ιδια και συνηθως βγαλμενα δυσκολα
έτσι τώρα για να πούμε και κάτι διαφορετικό, ένα λάστιχο το οποίο έχει περάσει καιρό σε σκόνη, υγρασία και φως δεν θα το καταλάβεις γιατί θα είναι τίγκα στην μπίχλα και θα είναι αποχρωματισμένο, σταχτί, καφέ, κάτι; Όταν βλέπεις ένα λάστιχο κατάμαυρο και καθαρό-ΚΑΘΑΡΟ, δεν πιστεύω ότι υπάρχει ένας υπάλληλος που ασχολείται με το ενδελεχές πλύσιμο, στέγνωμα και "γυάλισμα" ελαστικών πριν την παράδοση στον πελάτη. Μάλλον είναι καθαρό και μαύρο γιατί ήταν αποθηκευμένο κάπου εκτός σκόνης και εκτός ήλιου. Και το στοκ που έχει το τυπικό λαστιχάδικο μέσα δεν είναι "πολύ" γιατί δεν τον συμφέρει να έχει λάστιχα να περιμένουν στο μαγαζί για καιρό. Θα έχει λίγα από τις πιο κινήσιμες διαστάσεις της αγοράς που ξέρει ότι θα φύγουν γρήγορα. Προφανώς και υπάρχουν εξαιρέσεις, αλλά είναι ακριβώς αυτό. Τόσα χρόνια δεν έχω δει να μου φέρουν λάστιχο που να έδειχνε "παραμελημένο" στην αποθήκευση. Και δεν έχω ψάξει ποτέ την ημερομηνία του.