Δημοσιεύθηκε αρχικά από
kordix
Το 1150 εχει πολυ κακο κιβωτιο ταχυτητων ενω το αφρικα βελουδινο.
Το ζυγισμα του 1150 ειναι φοβερο ενω το αφρικα ειναι ψηλοβαρο. Φορτωμενα 3βαλιτσα το 1150 ειναι σα ξεφορτωτο το αφρικα επηρεαζεται πολυ.
Το 1150 εχει πολυ καλα φρενα το αφρικα οριακα ανεκτα ως ανεπαρκη οταν ειναι φορτωμενο.
Στις στροφες προτιμω το 1150, πεφτει πιο ευκολα και δεν κουναει. Αν και δεν του φαινεται το 1150 εχει μικρο μεταξονιο και στριβει ωραια. Το αφρικα θελει βελτιωσεις στις αναρτησεις για να στριψει το ιδιο ευχαριστα. Το 1150 ειναι καλυτερο και στους επαρχιακους περα απο την εθνικη.
Το αφρικα εχει καλυτερη προστασια στα ποδια. Στον κορμο το 1150 ειναι επισης καλο αλλα το δικο μου φοραει ζελατινα απο το αντβετσουρ, με τη μαμα δεν ξερω πως ειναι.
Το αμορτισερ του 1150 εχει τηλεπροφορτιση και ρυθμιση αποσβεσης επαναφορας, πολυ σημαντικο αυτο. Στο αφρικα απο το 96 και μετα εχει μονο προφορτιση.
Το 1150 καιει λιγοτερο στα 140 και γουργουριζει.
Το 1150 δεν εχει σαμπρελες και με 19-17 παταει καλυτερα στην ασφαλτο χωρις να υστερει σημαντικα στο χωμα.
Οι αναρτησεις του 1150 ειναι σφιχτες και θελουν ταχυτητα για να δουλεψουν, του αφρικα ειναι ανετες αλλα οταν μαζεψει φορα κουνανε. Και τα δυο θελουν βελτιωση στην πισω αναρτηση, πιο πολυ το αφρικα.
Οι σελες του 1150 ειναι απο τις πιο ανετες γενικως. Υπαρχει απλετος χωρος αλλα η αποσταση σελας μαρσπιε στο αφρικα ειναι μεγαλυτερη. Η γυναικα μου προτιμα 1150, πολλες φορες κοιμαται και γενικως νιωθει μεγαλυτερη ασφαλεια με το gs.
Το 1150 θελει μπαταρια καλη για το abs, σρ χρηση πολης ξαθε 2 χρονια περιπου σλλα αυτο ειναι σχετικο. Στο αφρικα ειχα την ιδια 5 χρονια.
Το σερβις ειναι ευκολο στο 1150 και φτηνο. Οι ζημιες ειναι ακριβες σλλα υπαρχουν λυσεις πια. Η συντηρηση του αφρικα ειναι ελαφρως πιο φτηνη.
Το 1150 λογω βαρους και ροπης τρωει πιο γρηγορα το πισω λαστιχο.
Το 1150 στηνεται για πλακα στο διπλο ακομα και φορτωμενο, το αφρικα εχει πολυ κακο διπλο σταντ.
T ο 1150 ειναι δυστυχως γερμανικο ενω το αφρικα ειναι γιαπωνεζικο. Το αφρικα αντεχει πιο πολυ χουλιγκανικη οδηγηση κατα τη γνωμη μου.