δεν ξερω αν ειμαι ο λογος που βγηκαν οι κανονες στις ετησιες...τοτε δεν λεγοντουσαν καν "ετησιες"...αλλα ενα βιτσιο το ειχα...και το ψιλοεχω ακομα...
τοτε με την βεσπα, επειδη ηξερα την διαδρομη, εσπασα απο το γκρουπ των "λουλουδιων" και ενω ειχαν σταματησει καποια παιδια για φυσιολατρια στην διαδρομη, βρεθηκα να ανεβαινω τον Αγιο ξυνοντας ποδιες στην βεσπα, ακολουθωντας τους...
ακομα θυμαμαι ενα κιτρινο gsxr 1000 μονοκαβαλο να πηγαινουμε σχεδον μαζι...φτανοντας μετα απο λιγο στους καταρρακτες και ενω εκεινος ειχε φτασει 2-3 λεπτα νωριτερα, και ειχε βγαλει κρανος με βλεπει που σκαω μυτη με το χρεπι..και μου λεει: "ρε φιλε μας δουλευεις? σε εβλεπα απο τους καθρεφτες μου και δεν το πιστευα! ανοιξα στο τελος γιατι θα παθαινα ψυχολογικα"...
οχι οτι αυτος ηταν κουλατζα και εγω ο υπερτατος χερας...αυτος εκανε την βολτα του και εγω απο τον ενθουσιασμο μου που το ζουσα (δεν ειχα βρεθει ξανα σε μεγαλη βολτα με κομβοϊ τοσων μηχανων) και την γνωση της διαδρομης κινουμουν σε ρυθμους, τωρα πεφτω, τωρα το σωνω και γαμωτ, γαμωτ, γαμωτ δεν εχει φρενα το ρημαδι...
οταν πηγαινα ομως μετα στο Δελεαρ, μου ειχε μεινει σαν "ο τυπος με την βεσπα και το μπετονι"...
την επομενη χρονια πηρα το 636 και καταλαβα ποσο κουλαδι ημουν...και σε διαδρομη που δεν ηξερα (επιδαυρος) με περνουσε ο k0panos (τοτε Titanas) με το v-strom απο εξωτερικη στο χαλαρο...
ανοιγα στην ευθειες μονο και φιλεριαζα τα παντα με +οσα, σε αποσταση εκατοστου γιατι μου εδινε αδρεναλινη...
περασε πολυ νερο στο αυλακι απο τοτε...
και ενα τελευταιο σημαντικο ειναι οτι αυτοι που γνωριζονται και προσφωνιζονται με το "μαλακα" λογω οικειοτητας δεν γνωριζονται-νταν ΜΟΝΟ απο βολτες αλλα και απο τον καφε στην πολη που ηταν συνηθεια (τουλαχιστον τοτε) και υπηρχε μια σιγουρη επαφη, ακομα και βολτα να μην γινοταν το σ/κ....