Σελίδα 6 από 14 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 208

Θέμα: Βόλτα ανοιχτή με αγνώστους...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος

@Devils από ότι θυμάμαι είσαι ο λόγος (ή από τους λόγους) που βγήκαν οι κανόνες στις ετήσιες; Μπορεί την πρώτη σου φορά να είχες πάει με την βέσπα, δεν ξεχνάω όμως κάποια από τις επόμενες φορές με... τι ήταν... CBR? Το οποίο έβγαζε πιο πολλή βενζίνη άκαυστη από ότι έριχνε στον κύλινδρο, εγώ τότε με την Vegas στο bandit και ήταν ο ένας βλαμμένος που επίτηδες έμενε πίσω από το γκρουπ για να μας περάσει όλους φίλερ με όσα είχε, να κόψει, να μείνει πίσω, να μας περάσει όλους φίλερ με όσα, να κόψει... "α μην δίνεις σημασία, είναι ο τάδε, έτσι κάνει αυτός". Πήρες το αίμα σου πίσω

δεν ξερω αν ειμαι ο λογος που βγηκαν οι κανονες στις ετησιες...τοτε δεν λεγοντουσαν καν "ετησιες"...αλλα ενα βιτσιο το ειχα...και το ψιλοεχω ακομα...

τοτε με την βεσπα, επειδη ηξερα την διαδρομη, εσπασα απο το γκρουπ των "λουλουδιων" και ενω ειχαν σταματησει καποια παιδια για φυσιολατρια στην διαδρομη, βρεθηκα να ανεβαινω τον Αγιο ξυνοντας ποδιες στην βεσπα, ακολουθωντας τους...
    ακομα θυμαμαι ενα κιτρινο gsxr 1000 μονοκαβαλο να πηγαινουμε σχεδον μαζι...φτανοντας μετα απο λιγο στους καταρρακτες και ενω εκεινος ειχε φτασει 2-3 λεπτα νωριτερα, και ειχε βγαλει κρανος με βλεπει που σκαω μυτη με το χρεπι..και μου λεει: "ρε φιλε μας δουλευεις? σε εβλεπα απο τους καθρεφτες μου και δεν το πιστευα! ανοιξα στο τελος γιατι θα παθαινα ψυχολογικα"...
    οχι οτι αυτος ηταν κουλατζα και εγω ο υπερτατος χερας...αυτος εκανε την βολτα του και εγω απο τον ενθουσιασμο μου που το ζουσα (δεν ειχα βρεθει ξανα σε μεγαλη βολτα με κομβοϊ τοσων μηχανων) και την γνωση της διαδρομης κινουμουν σε ρυθμους, τωρα πεφτω, τωρα το σωνω και γαμωτ, γαμωτ, γαμωτ δεν εχει φρενα το ρημαδι...

οταν πηγαινα ομως μετα στο Δελεαρ, μου ειχε μεινει σαν "ο τυπος με την βεσπα και το μπετονι"...

την επομενη χρονια πηρα το 636 και καταλαβα ποσο κουλαδι ημουν...και σε διαδρομη που δεν ηξερα (επιδαυρος) με περνουσε ο k0panos (τοτε Titanas) με το v-strom απο εξωτερικη στο χαλαρο...
    ανοιγα στην ευθειες μονο και φιλεριαζα τα παντα με +οσα, σε αποσταση εκατοστου γιατι μου εδινε αδρεναλινη...

περασε πολυ νερο στο αυλακι απο τοτε...

και ενα τελευταιο σημαντικο ειναι οτι αυτοι που γνωριζονται και προσφωνιζονται με το "μαλακα" λογω οικειοτητας δεν γνωριζονται-νταν ΜΟΝΟ απο βολτες αλλα και απο τον καφε στην πολη που ηταν συνηθεια (τουλαχιστον τοτε) και υπηρχε μια σιγουρη επαφη, ακομα και βολτα να μην γινοταν το σ/κ....

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Στην πρώτη δικιά μου βόλτα ο μόνος που γνώριζα (και που τον λάδωσα γιά τα καλά...) ήταν ο Βάσκας
    και ηταν μιά βόλτα σβέλτη ''του Σπύρου'' Ιανουάριος του '11.
    Ειχα το μικρότερο μηχανάκι, και τον χειρότερο εξοπλισμό....

Ε, και;;;;;;;;;;;;;;;;
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Στην πρώτη δικιά μου βόλτα ο μόνος που γνώριζα (και που τον λάδωσα γιά τα καλά...) ήταν ο Βάσκας
    και ηταν μιά βόλτα σβέλτη ''του Σπύρου'' Ιανουάριος του '11.
    Ειχα το μικρότερο μηχανάκι, και τον χειρότερο εξοπλισμό....

Ε, και;;;;;;;;;;;;;;;;
    αμάν, τότε με το 650 ήταν η παρθενική σου;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ Προβολή μηνύματος
    Πλάκα πλάκα με όλα αυτά που διαβάζω φοβάμαι να ανεβάσω και μια νυχτερινή για σήμερα στην καντίνα του Λυκαβηττού.
    Εσύ ρε είσαι ικανός να ανέβεις με το τελεφερίκ.

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    οταν πηγαινα ομως μετα στο Δελεαρ, μου ειχε μεινει σαν "ο τυπος με την βεσπα και το μπετονι"...

στο Δελεαρ ηρθα μια φορα και εφυγα γιατι δεν θα κρατιομουν στο τελος με 2-3 ατομα, αλλα σε καποια βολτα-με εφερε ως φιλος καποιος απο εδω μεσα- πριν κανω εγγραφη στο μοτο.γρ οπως και στις σιδεροκωλες ενοιωσα σαν να μεγαλωσαμε μαζι με τα παιδια και σαν να πηγαιναμε μαζι χρονια βολτες.

Moderator
    Ναι αυτή ήταν η πρώτη μου με το φόρουμ......

Θά 'θελα να έχω συμετάσχει και σε κάποιες ακόμα αλλά διάφοροι
    λόγοι μ' εμπόδισαν......

Γιά παράδειγμα στην τελευταία Φολόη, θα 'θελα να έρθω αλλά είχα ήδη κανονίσει
    γιά την πίττα στην Κατερίνη, όπου πήγα αυτοκινητάτος........ ενώ στην Φολόη θα
    ερχόμουν με δίκυκλο

Και εκεί καλά πέρασα, το διασκέδασα και προσωποποίησα και αρκετά νικνέημ............
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Μέλος
    bulmont το μόνο κακό είναι οτι είχες τον χειρότερο εξοπλισμό (δεν εννοώ ποιοτικά/οικονομικά)
    το χειρότερο ήταν αν δεν είχες φουλ εξοπλισμό.

πολύ καλό το thread περί 1ης βόλτας με αγνώστους.
    διάβασα οτι όλοι με το ίδιο σκεπτικό ξεκινήσαμε (έστω αυτοί απο φόρουμ) που δειλά δειλά έκαναν τις πρώτες τους εμφανίσεις.
    έχει τύχει να πάω βόλτα με αγνώστους και πήγα απο Αγιο Στέφανο μέχρι τις αφίδνες , μετά γύρισα πίσω μόνος μου και έκανα τουριστάδα στην επίδαυρο. Σίγουρα κανείς δεν κατάλαβε οτι εγκατέλειψα το "γκρουπ"...

Πρσωπικά θα έλεγα οτι οι νέοι που το "σκεφτονται" να εμφανιστούν σε μια εκδρομή, καλό θα ήταν να το κάνουν.
    Έτσι όλοι ξεκίνησαν τους κύκλους τους και τις παρέες τους ως μοτοσυκλετιστές.
    Έχουν το κοινό στοιχείο στο αίμα τους , ανεξάρτητα εάν είναι επιστήμονες-ανεργοι-δικογοροι-νεοι-παλιοί-αντρες-γυναικές-ημιανδρες :-P !

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Απλά να ξεκαθαρίσω ότι οι εποχές που, μέσω ενός φόρουμ, μαζεύονταν 40 μηχανάκια ΚΑΘΕ Κυριακή για Επίδαυρο και τα 35 από αυτά ήταν 1000άρια SS, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Πλέον με το ζόρι μαζεύονται μια φορά τον μήνα 15 μηχανάκια και τα 14 είναι on/off. Οπότε οι καταδρομικές έχουν γίνει περισσότερο τουριστικές και δε γυρνάει κάθε παρέα με ένα μέλος λιγότερο σε κάθε βόλτα. ΚΑΜΙΑ σχέση με ό,τι συνέβαινε πριν 7-8 χρόνια.
    Life begins at 45°.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SoR Προβολή μηνύματος
    bulmont το μόνο κακό είναι οτι είχες τον χειρότερο εξοπλισμό (δεν εννοώ ποιοτικά/οικονομικά)

διάβασα οτι όλοι με το ίδιο σκεπτικό ξεκινήσαμε (έστω αυτοί απο φόρουμ) που δειλά δειλά έκαναν τις πρώτες τους εμφανίσεις...... !

Οταν πήγα σ' αυτήν την βόλτα ήμουν (και είμαι) αρνητικά κείμενος με συλλόγους, σωματεία κλπ, μιάς και
    ήδη είχα μακρυά ιστορία στους δύο τροχούς.

Εαν έβλεπα κι' εκεί το άρρωστο (κατ' εμέ) κλίμα των συλλόγων κλπ, θα 'χα κάνει επιτόπου μεταβολή.......

Αυτό που βρήκα όμως το γούσταρα......

Θα το ανέλυα περισσότερο, αλλά πάω γιά μπύρες, τα λέμε τ΄απόγευμα.......

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Εαν έβλεπα κι' εκεί το άρρωστο (κατ' εμέ) κλίμα των συλλόγων κλπ, θα 'χα κάνει επιτόπου μεταβολή.......

Θα το ανέλυα περισσότερο, αλλά πάω γιά μπύρες, τα λέμε τ΄απόγευμα.......
    Γιατί Βαγγελάκημ; Ε ρε γμτ, για αυτή την κουβεντούλα μιά βόλτα Λιδορίκι αραχτοί στο πλατάνι στης πλατείας με το νεράκι να κελαρύζει (και τους λαχανοντολμάδες της κυρα Νίτσας να βράζουν) αξίζει

άκου εκεί δεν του αρέσει το όνειρο ζωής του μέσου φορουμίστα

Μέλος Το avatar του/της aldel
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Να ρίξω και μιά παράμετρο ακόμα: Πόσοι ΘΕΛΟΥΝ να πάνε βόλτα με αγνώστους.

Είμαστε σε ένα μέσο "δημόσιας συζήτησης" και διαβάζουμε συχνά ότι πολύς κόσμος δεν θέλει να γράφει για τον Χ, Ψ λόγο (δεν θα επεκταθώ και σε άλλες συμπεριφορές, δεν είναι η ώρα και το μέρος).

Αν δεν θέλει να έχει επαφή μέσω του λόγου με αγνώστους, πως περιμένουμε να ξυπνήσει ένα πρωί και να πάει βόλτα μαζί τους; Όπως συζητάμε -κυρίως- οι ίδιοι και οι ίδιοι, έτσι βολτάρουμε -κυρίως- οι ίδιοι και οι ίδιοι. Και δεν είναι ότι δεν μπορεί κάποιος άγνωστος να έρθει, προφανώς δεν θέλει. Είναι χιλιάδες άνθρωποι εδώ μέσα, δεν πιστεύω πως όλοι "δεν βγαίνουν μάναμ' " για μιά βόλτα στο κάθε τόσο. Βολτάρουν με την παρέα τους ή μόνοι τους. Είναι συνειδητή η αποχή από τα "κοινά".

Αυτό που λέει ο ggs είναι το δεύτερο κομμάτι, που έρχεται σαν ζήτημα αφού αποφασίσεις ότι "θα εκτεθείς" με την φυσική σου παρουσία σε αγνώστους... Την δική μου εμπειρία στο θέμα την έχω γράψει ξανά και ξανά, θα την προσθέσω αργότερα.

Μιας που το θίγεις, εγώ προσωπικά θα συμμετείχα πολύ περισσότερο στο φόρουμ αν είχα τη δυνατότητα να συμμετέχω στις βόλτες (τώρα δεν με παίρνει λόγω απόστασης). Δυστυχώς, το moto το ανακάλυψα αφού έφυγα στο εξωτερικό, αλλιώς στις βόλτες με αγνώστους θα συμμετείχα μια χαρά, γνωρίζοντας από βόλτες με άλλα φόρουμ πως οι άγνωστοι γίνονται γνωστοί μετά τις πρώτες βόλτες.

Για κάποιο λόγο μου χρειάζεται να έχω έστω μια μικρή ιδέα για το ποιος είναι πίσω από το εκάστοτε ψευδώνυμο, πριν αρχίσω να παρλάρω στο φόρουμ. Δεν νομίζω να είμαι μοναδικός σε αυτό...

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SoR Προβολή μηνύματος

διάβασα οτι όλοι με το ίδιο σκεπτικό ξεκινήσαμε (έστω αυτοί απο φόρουμ) που δειλά δειλά έκαναν τις πρώτες τους εμφανίσεις.
    έχει τύχει να πάω βόλτα με αγνώστους και πήγα απο Αγιο Στέφανο μέχρι τις αφίδνες , μετά γύρισα πίσω μόνος μου και έκανα τουριστάδα στην επίδαυρο. Σίγουρα κανείς δεν κατάλαβε οτι εγκατέλειψα το "γκρουπ"...
    Έπεσες σε περίπτωση, στην πίτα της Κατερίνης μέχρι να έρθουν τα παιδιά απο την Καστοριά τα είχα ψιλοπαιξει

Πρσωπικά θα έλεγα οτι οι νέοι που το "σκεφτονται" να εμφανιστούν σε μια εκδρομή, καλό θα ήταν να το κάνουν.
    Έτσι όλοι ξεκίνησαν τους κύκλους τους και τις παρέες τους ως μοτοσυκλετιστές.
    Έχουν το κοινό στοιχείο στο αίμα τους , ανεξάρτητα εάν είναι επιστήμονες-ανεργοι-δικογοροι-νεοι-παλιοί-αντρες-γυναικές-ημιανδρες :-P !
    τώρα αυτό το < ημιανδρες > τι το θελες?
    Go for it
    Και θα γουσταρεις τρελά

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από aldel Προβολή μηνύματος
    Δυστυχώς, το moto το ανακάλυψα αφού έφυγα στο εξωτερικό,..........Για κάποιο λόγο μου χρειάζεται να έχω έστω μια μικρή ιδέα για το ποιος είναι πίσω από το εκάστοτε ψευδώνυμο, πριν αρχίσω να παρλάρω στο φόρουμ. Δεν νομίζω να είμαι μοναδικός σε αυτό...

Εγώ το ανακάλυψα το φόρουμ όταν έμεινα άνεργος γιά πρώτη φορά στην ζωή μου στα 48 μου χρόνια......

Και πραγματικά, μου άρεσε που γνώρισα ανθρώπους, άγνωστους μέχρι τότε σαν οντότητες, αλλά ''γνωστούς''
    σαν προσωπικότητες και σαν χαρακτήρες. Ανθρώπους, που είναι αυτό που φαίνεται από τα γραπτά τους, ανθρώπους
    που δεν κρύβουν κάτι άλλο, από αυτό που παρουσιάζουν εδώ μέσα........

Αν κι' εγώ σας κορόιδεψα λίγο........

Δεν πήγα πρίν γιά μπύρες αλλά γιά κρασάκι και μπουγάδες και καθαρίσματα.........

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	20170309_133037.jpg 
Προβολές:	156 
Μέγεθος:	101,9 KB 
ID:	379512

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Go for it
    Και θα γουσταρεις τρελά
    I do! Και γιαυτο το λεω. Ετσι ωστε οποιος εχει τον ενδοιασμο του να μην το σκεφτεται κ πολυ.

Για ημιανδρες νταξ,lets play it πολιτισμενοι ξερω γω!

Νομίζω δεν ειπώθηκε, αλλά κάτι που ίσχυσε για μένα αποτρεπτικά κάνα δυο φορές ήταν η σκέψη ότι η απειρία μου θα γίνει αιτία να χαλάσω την εκδρομή για κάποιον. Και αυτό αφορά πιο πολύ ταξίδι στο εξωτερικό. Εντός ελλάδας μόνο το οικονομικό είναι το θέμα.
    Δεν ήθελα δηλαδή να ασχοληθεί κάποιος πχ με κάποια βλάβη μου επειδή εγώ δεν ξέρω ή δεν είχα εργαλεία, ή να ασχοληθεί κάποιος με μένα επειδή δεν έχω τον τάδε εξοπλισμό που μπορεί να χρειαστώ κλπ.
    Τώρα το να με αποτρέψει να πάω σε μια βόλτα επειδή ίσως με που κουλάδι κλπ, οκ σιγά το νέο

ΥΓ: Η μόνη ταλαιπωρία που πρόσφερα και δεν μετανιώνω, είναι στην σκούπα μας στην σιδερόκωλη, με τις φωτογραφίες που έβγαζα
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Σελίδα 6 από 14 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Η ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ?
    από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 131
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2008, 08:09
  2. κοντηνη βολτα αυριο με το σκουτερ κλαμπ.
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2006, 18:36
  3. Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2005, 20:23
  4. Βόλτα στη Ναύπακτο με καιρό Θούπερ επιτέλους!!!
    από stako στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2005, 22:53
  5. Σχετικα με την βολτα που "σκατωσα" ...
    από crs-k στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2005, 08:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF