Προσωπικα με το Tdm900 που εχω και ειχα ανοιξει απο φαναρι με φιλο που εχει Fz6... Μεχρι τα 130 ημουν μπροστα 1 μηχανακι καιετα πηρα κυαλια.
Σε ρεπριζ που το Fazer ηταν στη ροπη του...καμμια τυχη.
Ομως μετα το ανεβασμα της συμπιεσης και ροικη... Πετυχα 2 Fz6 στη Βουλιαγμένης. Το 1 μαμα και το αλλο με φιλτρο και εξατμιση.
Ηταν τετοια η ηττα που φαγανε και μεχρι τα 180 τους εφευγα.
Καμμια σχεση.
Τωρα τα Βαρκαντερο... Ειναι ενδιαφερουσα κατηγορια ψυχαγωγιας.
Με φιλου Μκ2... Μολις εβαλα 3η και μαμα το μηχανακι... Φιλακια.
Μονο καποιες ρεπριζ ειναι καλο αλλα και παλι τις τρωει.
Τωρα τι συγκρινουμε εδω περα?
Μαλλον την ορεξη του καθενος να κοντραρεται ακομα και με πατινι.
Δηλαδή για να καταλάβω ρε μαν, στο φανάρι βλέπεις το FZ6 δίπλα, πιάνεις ψιλή κουβέντα "έλα δικέ μου τι έχεις βελτιώσει, κινητήρα βούτυρο φοράς, αυτό μόνο πες μου και τέλος" και αφού τα πείτε για το τι είναι τι όσο διαρκεί το κόκκινο, μετά τα στήνετε κιόλας;
Δεν καταλαβαινω το υφος σου...
Διαβασε λιγο καλυτερα τι γραφω.
Οσο ειχα το 900 μαμα μονο με φιλτρο και εξατμισεις... Το Fz6 ηταν μπροστα μετα τα 130.
Εξηγω οτι το TDM μονο σε εκκίνηση ειναι λιγο πιο σβελτο. Μετα χανει πανηγυρικα.
Να με συγχωρεις που μολις με ειδανε με την παρεα μου τα 2 Fz6... Ξυνοντουσαν για κοντρα...
Το εχω και σε βιντεο αμα θες...
Το ύφος μου είναι δικαιολογημένο: Λες (αρχικά) ότι "πέτυχες" FZ6 και ανοίξατε (μέχρι εδώ απλή καθημερινή ιστορία φαναριώτικης πουλμουριάς) και μετά αναφέρεις και το ιστορικό των FZ6 (το οποίο προφανώς ακυρώνει το πέτυχα κάποιον κάπου τυχαία και ανοίξαμε σε ένα φανάρι). Άρα κάτι μπάζει στην ιστορία. Τα σημεία που δεν είχαν λογική τα διευκρινίζεις στο δεύτερο ποστ σου, όπου γράφεις πως "σε είδαν με την παρέα σου και ξυνόντουσαν" άρα η κόντρα ήταν κανονικό ραντεβού και όχι τυχαία συνάντηση. Τώρα προσπαθώ να καταλάβω γιατί κάποιος βλέπει μαμά tdm και "ξύνεται", αλλά δεν χρειάζεται να εξηγηθεί η απορία μου. Βίντεο δεν θέλω (πράγμα το οποίο και ισχυροποιεί το περί ραντεβού) και γενικά το να ενοχοποιήσεις περισσότερο τον εαυτό σου ως παραβάτη του ΚΟΚ δεν είναι αναγκαίο.
Αν διάβαζες προσεκτικα και οχι με υφος να μου την πεις... Θα εβλεπες οτι αναφερω αρχικα οτι ειχα ανοιξει με φιλο σε βολτα που ειχα παει. Δεν ηθερα οτι επρεπε να στο αναφερω...δεν περναω ανακριση.
Επισης λεω οτι το μηχανακι ηταν μαμα...
Το σκηνικο με τα αλλα 2 Fz6 Ηταν μετα απο πολλα χρονια συγκεκριμενα το 2014. Εκτος αν νομιζεις οτι μεσα σε μια μερα σκαλισα το μηχανακι κατα τη διαρκεια βολτας.
Ραντεβου δεν εδωσα και δεν δινω για κοντρες. Πηγα με την παρεα μου χαλαρα λιμανακια...πολυ χαλαρα πιστεψε με και αφου αραξαμε λιγο στο Παρκινγκ του Ριμπας εκει ηταν αλλα 2 fz6 με τα οποια φυγαμε με διαφορά 2 λεπτων.
Οι μαγκες μας περιμεναν πιο κατω για να...με γλεντησουν οπως καταλαβες.
Αλλα δεν καταλαβες αυτο... Καταλαβες οτι ηθελες και πραγματικα τον λογο της επιθετικοτητας δεν καταλαβα...
Βρε μπας και περασα εσενα???
μπα, έχω 1000 και με κόντρες και τέτοια ραντεβού δεν ασχολούμαι. Αν όποιος μικροτσούτσουνος με 600 νομίζει ότι είναι πιο γρήγορος και τρώγεται, ας το νομίζει. Κατά βάθος όλοι ξέρουμε μέχρι που φτάνει η μοτοσικλέτα μας.
προφανώς επίσης δεν ανακρίνω κανέναν, είναι άλλου επαγγέλματος φύση αυτή.
Ε τώρα με το τελευταίο ποστ το παζλ ολοκληρώνεται γενικότερα και η ιστορία έχει αρχή μέση τέλος και νόημα![]()
Καλή καρδιά πάνω απ' όλα.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε