Και το τι μήνυμα να γράψει στο κορίτσι του...Μιλάνε οικειότητα όχι αστεία. Με τις μπύρες να κατεβαίνουν ασταμάτητες, οταν στην παρέα προστέθηκε και ένας Γερμανός χεβιμεταλλάς που δεν ήξερε λέξη αγγλικά, εκεί να δεις συνεννόηση... Τρεις λαλούν
Και τρεις χορεύουν...
Eνα πράγμα ...
Εγώ ήμουν που ήμουν χωμα από την κούραση και με τις μπύρες και τα σφηνάκια, έγινα κουρούμπελο! Πάω τουαλέτα και βλέπω στον τοίχο ένα μηχάνημα που ρουφούσαμε μέσα, τι είναι αυτό ρε συ.... Δεν με έκοψε! Ανεβαίνω πάνω στα παιδιά με μπύρες και τότε με ήρθε, ρε μάγκα το μηχάνημα ήταν για αλκοτέστ, Εγώ είχα πιει του κώλου! Πως θα οδηγήσω αύριο στη Νορβηγία... Και αν με πιάσουν... Ξεσούρωσα αυτόματα...
Και συζητώντας με τον Τομ μου λέει... Γιατί δεν αλλάζεις το εισιτήριο σου για το Μπέργκεν για να κερδίσεις και χιλιόμετρα, έτσι αντί για τις 6 το πρωί θα φτάσεις 12 το μεσημέρι. Καλή ιδέα!! Φυσικά εμένα δεν με νοιάζουν τα χιλιόμετρα αλλά με έτρωγε που ήμουν τύφλα, και για τα νορβηγικά όρια...Για το μπουντρούμι!
Πάω στη ρεσεψιόν...
- Μπορώ να αλλάξω το εισιτήριό μου από Stavanger για Μπέργκεν
- Φυσικά!
- Πόσο κοστίζει;
- Τίποτα...
- Σώπα ρε! Perfect!
Βέβαια έτσι το πρόγραμμα μου πήγαινε στον κάδο αλλά δεν βαριέσαι μωρέ, θα αυτοσχεδιάσω... Ανεβαίνω πάνω τους λέω τα νέα και το πάρτι συνεχίστηκε.
![]()