190 φοράνε όλα τα 1000άρια (σχεδόν). Πολλοί αλλάζουν σε 180, ακόμα και σε SS. Το ΜΤ φοράει μεγάλο λάστιχο απλά.
190 φοράνε όλα τα 1000άρια (σχεδόν). Πολλοί αλλάζουν σε 180, ακόμα και σε SS. Το ΜΤ φοράει μεγάλο λάστιχο απλά.
Life begins at 45°.
180 φορανε και καλα για να στριβει καλυτερα.
Η χρυση τομη για μένα ειναι το 190/55
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
180 φορούσε μαμά το factory του 2004 και το λόγο ότι το προφίλ του ήταν ψηλότερο από το 190/50. Τότε δεν υπήρχαν τα 190/55.
Δεν υπήρχε θέμα με τα κρατήματά του.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
ναι βρε παιδί μου,οκ. μήπως φορούσε 5,5" ζάντα? Ή μήπως κάποιες εταιρίες έβγαζαν συγκεκριμένα λάστιχα γι'αυτό το μοντέλο όπως συμβαίνει με το Hayabusa? το 190/50 που είναι για Hayabusa είναι διαφορετικό ,διαστασιολογικά , από το ίδιο λάστιχο σε ίδια διάσταση για όλα τα υπόλοιπα μηχανάκια.
Γιατι δεν κοιτας τα τριπλ? Θες να μπλεξεις με την απριλια και τους μαστορες της?
Ο,τι ειπε ο Dant3. To striple βγαζει ακριβως την ιδια ροπη με το μηχανακι μου (και μαλιστα 3000 στροφες ψηλοτερα). Δε νομιζω πως αξιζει να αφησω το ΜΤ07 μου, που ξερω πως ειναι πενα και φτιαγμενο οπως το θελω, για να παρω κατι που θα ειναι 10% γρηγοροτερο (το νουμερο εντελως αυθαιρετο, καταλαβαινεις τι θελω να πω). Το μονο μη χιλιαρι που θα μου προσεφερε αυτο που ψαχνω ειναι πιστευω το ΜΤ09. Και να πω την αληθεια για αυτο ειχα ξεκινησει, αλλα μετα σκεφτηκα πως μαλλον ειναι καλυτερα να παω σε δυο μηχανες, οποτε μοιραστηκε το budget και αρχισα να κοιταω πιο παλια μοντελα.
το tuono ειναι καλυτερη περιπτωση απο το 950-990...ειτε προκειται για supermoto ειτε για superduke...
1ον ειναι μακραν πιο γρηγορο...
2ον ειναι πιο καλα στημενο για Σερρες καθ'οτι ειναι ενα γυμνο rsv χωρις να του λειπει τιποτα...
3ον ειναι πιο αξιοπιστο...
Επειδη εχω τον δουκα 990 και εχω οδηγησει αρκετα το τουονο, το 990 ειναι πιο ωραιο παντου εκτος απο τα ανοιχτα κομματια σε ε.ο.. Πολη, μπαμ, στροφιλικια και καγκουριες ο δουκας εινια καλυτερος. Οσο για αξιοπιστια με οχι προσεκτικη οδηγηση, εννοω ζεσταματα κοφτες με κρυο κινητηρα, σε 5 χρονια εχω ενα ανορθωτη και κατω τρομπα συμπλεκτη
the only way to feel the noise is when is good and loud