Σελίδα 6 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 155

Θέμα: Αγορά fun bike / CBR954RR VS Tuono1000R

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    190 φοράνε όλα τα 1000άρια (σχεδόν). Πολλοί αλλάζουν σε 180, ακόμα και σε SS. Το ΜΤ φοράει μεγάλο λάστιχο απλά.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    180 φορανε και καλα για να στριβει καλυτερα.

Η χρυση τομη για μένα ειναι το 190/55

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    180 φορανε και καλα για να στριβει καλυτερα.

Η χρυση τομη για μένα ειναι το 190/55
    κάτσε ρε Μπαμπ. 180 σε 6" ζάντα=επιπεδοποιημένο λάστιχο=αντίο κορώνα=αντίο turn-in rate και φυσικά αντίο πρόσφυση σε οριακή κλίση

άρα σωστά έγραψες "και καλά"

190/55 είναι η καλύτερη επιλογή. το 200/55 δε νομίζω πως το χρειάζεται κάποιος στο δρόμο.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

180 φορούσε μαμά το factory του 2004 και το λόγο ότι το προφίλ του ήταν ψηλότερο από το 190/50. Τότε δεν υπήρχαν τα 190/55.
    Δεν υπήρχε θέμα με τα κρατήματά του.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    180 φορούσε μαμά το factory του 2004 και το λόγο ότι το προφίλ του ήταν ψηλότερο από το 190/50. Τότε δεν υπήρχαν τα 190/55.
    Δεν υπήρχε θέμα με τα κρατήματά του.
    τι ζάντα φοράει το συγκεκριμένο? μήπως είχε bespoke λάστιχα όπως υπάρχουν για το Hayabusa?
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες

Dragon supercorsa ΦΟΡΟΥΣΕ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    Dragon supercorsa ΦΟΡΟΥΣΕ.
    ναι βρε παιδί μου,οκ. μήπως φορούσε 5,5" ζάντα? Ή μήπως κάποιες εταιρίες έβγαζαν συγκεκριμένα λάστιχα γι'αυτό το μοντέλο όπως συμβαίνει με το Hayabusa? το 190/50 που είναι για Hayabusa είναι διαφορετικό ,διαστασιολογικά , από το ίδιο λάστιχο σε ίδια διάσταση για όλα τα υπόλοιπα μηχανάκια.

Παλαιό μέλος
    Γιατι δεν κοιτας τα τριπλ? Θες να μπλεξεις με την απριλια και τους μαστορες της?

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    Γιατι δεν κοιτας τα τριπλ? Θες να μπλεξεις με την απριλια και τους μαστορες της?
    Ενώ η triumph είναι γνωστή για το τεράστιο δίκτυο μαστόρων της...

Ασε που είναι κακάσχημα.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Dant3
    Στα χρηματα που κοιταει,θα βρισκει το απλο,που σε αναρτησεις και φρενα ,ειναι κατωτερο απο το τουονο και οχι και καμια τρελη αναβαθμιση απο το ΜΤ.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dant3 Προβολή μηνύματος
    Στα χρηματα που κοιταει,θα βρισκει το απλο,που σε αναρτησεις και φρενα ,ειναι κατωτερο απο το τουονο και οχι και καμια τρελη αναβαθμιση απο το ΜΤ.
    Ο,τι ειπε ο Dant3. To striple βγαζει ακριβως την ιδια ροπη με το μηχανακι μου (και μαλιστα 3000 στροφες ψηλοτερα). Δε νομιζω πως αξιζει να αφησω το ΜΤ07 μου, που ξερω πως ειναι πενα και φτιαγμενο οπως το θελω, για να παρω κατι που θα ειναι 10% γρηγοροτερο (το νουμερο εντελως αυθαιρετο, καταλαβαινεις τι θελω να πω). Το μονο μη χιλιαρι που θα μου προσεφερε αυτο που ψαχνω ειναι πιστευω το ΜΤ09. Και να πω την αληθεια για αυτο ειχα ξεκινησει, αλλα μετα σκεφτηκα πως μαλλον ειναι καλυτερα να παω σε δυο μηχανες, οποτε μοιραστηκε το budget και αρχισα να κοιταω πιο παλια μοντελα.

Tuonο fUCKtory...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Giorgio_Rp Προβολή μηνύματος
    ναι βρε παιδί μου,οκ. μήπως φορούσε 5,5" ζάντα? Ή μήπως κάποιες εταιρίες έβγαζαν συγκεκριμένα λάστιχα γι'αυτό το μοντέλο όπως συμβαίνει με το Hayabusa? το 190/50 που είναι για Hayabusa είναι διαφορετικό ,διαστασιολογικά , από το ίδιο λάστιχο σε ίδια διάσταση για όλα τα υπόλοιπα μηχανάκια.
    Όχι, όχι. Την 6αρα ΟΖ forged είχε. Ήταν ότι ακριβώς σου είπα: το 180 είχε υψηλότερο προφίλ από το 190, γι'αυτό και το προτιμούσαν.

Μέλος Το avatar του/της meccanica
    το tuono ειναι καλυτερη περιπτωση απο το 950-990...ειτε προκειται για supermoto ειτε για superduke...
    1ον ειναι μακραν πιο γρηγορο...
    2ον ειναι πιο καλα στημενο για Σερρες καθ'οτι ειναι ενα γυμνο rsv χωρις να του λειπει τιποτα...
    3ον ειναι πιο αξιοπιστο...

Επειδη εχω τον δουκα 990 και εχω οδηγησει αρκετα το τουονο, το 990 ειναι πιο ωραιο παντου εκτος απο τα ανοιχτα κομματια σε ε.ο.. Πολη, μπαμ, στροφιλικια και καγκουριες ο δουκας εινια καλυτερος. Οσο για αξιοπιστια με οχι προσεκτικη οδηγηση, εννοω ζεσταματα κοφτες με κρυο κινητηρα, σε 5 χρονια εχω ενα ανορθωτη και κατω τρομπα συμπλεκτη
    the only way to feel the noise is when is good and loud

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Επισης πιστα ο δουκας ειναι χειροτερος

Παρόμοια θέματα

1. αγορά καινούριας Yamaha MT07 vs Yamaha XJ6 vs Suzuki Gladius
    από yannisk στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2015, 13:50
  2. Αγορα ON/OF Transalp vs BMW η κατι αλλο?
    από stelioskrete στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 64
    Τελευταίο μήνυμα: 14/09/2014, 11:13
  3. Αγορά μηχανής yzf 125 Vs cbr 125
    από Spitz στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2014, 17:02
  4. Fun Bike Facts
    από byron στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2013, 23:57
  5. CBR954RR vs GSXR750 K4-K5
    από gaz6 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 27/08/2011, 05:08

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ