Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 97

Θέμα: Αναμενοντας την "επιστροφη" μετα απο χρονια...Καλως σας βρηκα!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Akalestos Προβολή μηνύματος
    Κραταω το οτι δε σου αρεσει.
    Κράτα ό,τι θες.

Το ίδιο κάνει και ο ΠιλίτΣεR.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Το μαύρο που είναι safe χρώμα για τις ζάντες είναι σα να το ψελλίζεις κρύβοντάς το στο σπόιλερ ,το χρυσό πάει σε πολλά όμορφα μηχανάκια (on & off) φίλε.
    Οι ζάντες λερώνονται με το τίποτα. Οπότε, εκτός αν κάθεσαι να τις πλένεις/γυαλίζεις καθημερινά, είναι πολύ καλύτερο (και ομορφότερο) να έχεις μαύρες ζάντες, παρά σκατουλί ή χρυσές με μαύρες κηλίδες.

Για όλα τα υπόλοιπα, το ΜΤ μιλάει στον δρόμο.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Για όλα τα υπόλοιπα, το ΜΤ μιλάει στον δρόμο.
    Με νοηματικη
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Με νοηματικη

Το mt απο την πρωτη μερα που θα το παρεις θελει ολα αυτα που εβαλε ο πλιτσερ, αλλιως ειναι πραγματικα ενα απλα τα κανω ολα και εχω και λιγο πλακα..αν καποιος θελει να το παει καλα και να κανει γουστα θελει αλλα 2000χιλιαρικα σε εξτρα χαλαρα..
    Throttle that mysterious friend of ours

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o teos Προβολή μηνύματος

Το mt απο την πρωτη μερα που θα το παρεις θελει ολα αυτα που εβαλε ο πλιτσερ, αλλιως ειναι πραγματικα ενα απλα τα κανω ολα και εχω και λιγο πλακα..αν καποιος θελει να το παει καλα και να κανει γουστα θελει αλλα 2000χιλιαρικα σε εξτρα χαλαρα..
    Οπότε πάμε στα 9.000+ για ένα ασχημο μοτοσακό που πάει συμπαθητικά. Γιατί να μην πάρω ένα μτχ Tuono;

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o teos Προβολή μηνύματος

Η πιο σωστη κουβεντα που διαβασα. Εχει αρκετη ως πολυ πλακα βεβαια και μαμα (λογω μικρου βαρους και μπολικης ροπης), αλλα ως εκει. Και τα 2000 ειναι οντως "απαραιτητα": εξατμιση & εγκεφαλος γιατι με τη μαμα ειναι σαν να καβαλας ραπτομηχανη (ενω οντως το μοτερ μπορει να βγαλει πολυ ωραιο ηχο) και αναρτησεις.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Η πιο σωστη κουβεντα που διαβασα. Εχει αρκετη ως πολυ πλακα βεβαια και μαμα (λογω μικρου βαρους και μπολικης ροπης), αλλα ως εκει. Και τα 2000 ειναι οντως "απαραιτητα": εξατμιση & εγκεφαλος γιατι με τη μαμα ειναι σαν να καβαλας ραπτομηχανη (ενω οντως το μοτερ μπορει να βγαλει πολυ ωραιο ηχο) και αναρτησεις.
    Κι είναι και άσχημο

Τίποτα δε "χρειάζεται" το ΜΤ, για τη χρήση που προορίζεται. Προφανώς, αν θες να το βάλεις πίστα, οι εργοστασιακές αναρτήσεις του δε φτάνουν. Αλλά δεν κατασκευάστηκε γι'αυτό, οπότε αν το αγόρασες γι'αυτό, είσαι χαζός, δε φταίει το μηχανάκι.

Οι μόντες που έκανα εγώ, ήταν απλά επειδή μου αρέσει να ασχολούμαι με τα μηχανάκια μου και να τα αναβαθμίζω. Και το 09 να έπαιρνα, πάλι τις ίδιες ακριβώς μόντες θα έκανα. Και για το Tuono ισχύει το ίδιο πάνω κάτω, απλά μάλλον θα κρατούσα τις αναρτήσεις. Αλλά κοστίζει τα υπερδιπλάσια χρήματα. Μη συγκρίνουμε τις βούρτσες ε.

Κατά τ'άλλα, αν είχα 30 χιλιάρικα για πέταμα και κλειστό γκαράζ με χώρο για 5-6 μηχανάκια, σίγουρα δε θα αγόραζα το ΜΤ. Δεν είναι το τι μας αρέσει το μοναδικό κριτήριο αγοράς.
    Life begins at 45°.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Οπότε πάμε στα 9.000+ για ένα ασχημο μοτοσακό που πάει συμπαθητικά. Γιατί να μην πάρω ένα μτχ Tuono;
    Γούστα αποκλειστικά και μονο..πολλοί άπλα δε θέλουν 1000cc..

Mμαζοχισμος - τους αρεσει τρελα το MT

Γιατι αλλο το καινουριο μηχανακι και αλλο το μεταχειρο

Γιατι απλα ετσι...

... Δεν είναι το τι μας αρέσει το μοναδικό κριτήριο αγοράς.
    Mην τα λες σε μας. Στον Akalestos πες τα που έχει περί πολλού την πομόνα.

Παλαιό μέλος
    Τίποτα δε "χρειάζεται" το ΜΤ, για τη χρήση που προορίζεται. Προφανώς, αν θες να το βάλεις πίστα, οι εργοστασιακές αναρτήσεις του δε φτάνουν. Αλλά δεν κατασκευάστηκε γι'αυτό, οπότε αν το αγόρασες γι'αυτό, είσαι χαζός, δε φταίει το μηχανάκι.
    Σου διεφυγε μαλλον το παρακατω κομματι απο το σχολιο του teos.

...αν καποιος θελει να το παει καλα και να κανει γουστα...
    Αν καποιος θελει να το παει καλα χρειαζεται αναρτησεις (οι μαμα ειναι λιγες ακομα και για το δρομο αν πας σε γρηγορο ρυθμο). Αν θελει γουστα χρειαζεται εξατμιση (οταν εβγαλα την aftermarket για να την πουλησω πριν το δωσω ντρεπομουν που το καβαλουσα με το θορυβο που κανει η μαμα). Μαλλον εχει καιρο που το εχεις με μετατροπες το μηχανακι και ξεχασες τα χαλια του σε αυτα τα δυο κομματια...

Ολα αυτα ειναι υποκειμενικες γνωμες βεβαια.

ΥΓ: Ειναι λιγο ανουσια η συζητηση βεβαια, λες και θα παραδεχτεις κανεις πως εχει αδικο.

.....

ΥΓ: Ειναι λιγο ανουσια η συζητηση βεβαια, λες και θα παραδεχτεις κανεις πως εχει αδικο.
    Σίγουρα αλλά τον κάνατε κομμάτια τον άνθρωπο...

Σου διεφυγε μαλλον το παρακατω κομματι απο το σχολιο του teos.

Αν καποιος θελει να το παει καλα χρειαζεται αναρτησεις (οι μαμα ειναι λιγες ακομα και για το δρομο αν πας σε γρηγορο ρυθμο). Αν θελει γουστα χρειαζεται εξατμιση (οταν εβγαλα την aftermarket για να την πουλησω πριν το δωσω ντρεπομουν που το καβαλουσα με το θορυβο που κανει η μαμα). Μαλλον εχει καιρο που το εχεις με μετατροπες το μηχανακι και ξεχασες τα χαλια του σε αυτα τα δυο κομματια...

Ολα αυτα ειναι υποκειμενικες γνωμες βεβαια.

Δε νομίζω ότι κάποιος έχει δίκιο ή άδικο. Το ίδιο λέμε, από διαφορετική πλευρά. Εσύ λες ότι χρειάζεται κάποιες αναβαθμίσεις για να οδηγηθεί γρήγορα κι εγώ λέω ότι αν θες να οδηγηθεί τόσο γρήγορα, έχεις πάρει λάθος μηχανάκι. Δε διαφωνούμε στην ουσία.

Οι αναρτήσεις του είναι το μόνο σημείο στο οποίο πραγματικά πάσχει και είναι αναμενόμενο, για την τιμή του. Αλλά και πάλι, για κάποιον που το θέλει για καθημερινό μηχανάκι, είναι οκ. Η εξάτμιση είναι κάτι τελείως προσωπικό. Στο αισθητικό κομμάτι, εγώ τη βρίσκω εξαιρετικά όμορφη και μαζεμένη για μαμά. Δες με τι εξατμίσεις βγαίνουν τα άλλα μηχανάκια της αγοράς και σύγκρινε. Δες το νέο τζίξερ. Περί ήχου, άλλος θέλει θόρυβο, άλλος όχι. Εγώ θέλω θόρυβο. Κάποιος άλλος ικανοποιείται με κάτι διακριτικό. Δε στέκει σαν επιχείρημα κατά του.

Με λίγα λόγια, το ΜΤ δεν είναι κάτι σουπερουάου και απορώ που αποτελεί το αγαπημένο μηχανάκι κάποιου. Αλλά για την τιμή του, παίρνεις ένα εξαιρετικό μοτέρ και δούλεμα, με τις ανάλογες υποχωρήσεις σε άλλους τομείς, λόγω χαμηλής τιμής. Όπως κάθε μηχανάκι, πρέπει να ξέρεις ΓΙΑΤΙ το αγοράζεις, αλλιώς έχασες.
    Life begins at 45°.

VR 46 Το avatar του/της Akalestos
    Δε νομίζω ότι κάποιος έχει δίκιο ή άδικο. Το ίδιο λέμε, από διαφορετική πλευρά. Εσύ λες ότι χρειάζεται κάποιες αναβαθμίσεις για να οδηγηθεί γρήγορα κι εγώ λέω ότι αν θες να οδηγηθεί τόσο γρήγορα, έχεις πάρει λάθος μηχανάκι. Δε διαφωνούμε στην ουσία.

Οι αναρτήσεις του είναι το μόνο σημείο στο οποίο πραγματικά πάσχει και είναι αναμενόμενο, για την τιμή του. Αλλά και πάλι, για κάποιον που το θέλει για καθημερινό μηχανάκι, είναι οκ. Η εξάτμιση είναι κάτι τελείως προσωπικό. Στο αισθητικό κομμάτι, εγώ τη βρίσκω εξαιρετικά όμορφη και μαζεμένη για μαμά. Δες με τι εξατμίσεις βγαίνουν τα άλλα μηχανάκια της αγοράς και σύγκρινε. Δες το νέο τζίξερ. Περί ήχου, άλλος θέλει θόρυβο, άλλος όχι. Εγώ θέλω θόρυβο. Κάποιος άλλος ικανοποιείται με κάτι διακριτικό. Δε στέκει σαν επιχείρημα κατά του.

Με λίγα λόγια, το ΜΤ δεν είναι κάτι σουπερουάου και απορώ που αποτελεί το αγαπημένο μηχανάκι κάποιου. Αλλά για την τιμή του, παίρνεις ένα εξαιρετικό μοτέρ και δούλεμα, με τις ανάλογες υποχωρήσεις σε άλλους τομείς, λόγω χαμηλής τιμής. Όπως κάθε μηχανάκι, πρέπει να ξέρεις ΓΙΑΤΙ το αγοράζεις.
    Συμφωνω με τον Blitzer το mt 07 δε προοριζεται για πιστα η για πολυ γρηγορη οδηγηση (εξου και οι απλες αναρτησεις απι μαμα που ριχνουν και το κοστος κτησης)
    Απο κει και περα το αγοραζει καποιος γνωριζοντας τι παιρνει και τι ζηταει..
    Και τελος αν θες να μπεις πιστα οπως ειπε και ο Blitzer τοτε κανεις τις απαραιτητες αναβαθμισεις και ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ! οι οποιες και παλι δε στοιχιζουν 2.000€ αλλα και τοσο να στοιχιζουν παλι κερδισμενος εισαι!

Απο "μαμα" μια χαρα ειναι!

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Akalestos Προβολή μηνύματος
    οι οποιες και παλι δε στοιχιζουν 2.000€ αλλα και τοσο να στοιχιζουν παλι κερδισμενος εισαι!

Απο "μαμα" μια χαρα ειναι!
    Στοιχιζουν και παρα στοιχιζουν και οχι μονο για πιστα..παρτο μαμα και αντε να πας γρηγορα σε επαρχιακο με τις αναρτησεις σουμιεδες που εχει και τα λεμε..

Οχι δεν ειναι εκτος αν θες κατι να πηγαίνεις για καφε,δουλεια και για μπανιο τα σκ(που ακομα και εκει ο συνοδηγός θα κλαιει με το σελακι απο r6)

Οπως λεει και ο πλιτς ειναι τι θες να το κανεις το μοτοσακο..
    Τελευταία τροποποίηση από o teos; 15/02/2018 στις 14:41.

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τέλη κυκλοφορίας μετα απο... Χρονια
    από wwtomww στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2012, 11:08
  2. ατυχημα μετα απο χρονια...
    από symvoulos στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2008, 15:51
  3. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2006, 22:51
  4. Η λειτουργία στην Αγιά Σοφιά μετά από 466 χρόνια !!!!
    από efialtis στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2006, 13:58
  5. Έετσι θα ειμαστε μετα απο 50 χρονια!!!
    από dela στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2003, 19:36

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF