Η βάση ειναι ήδη πατέντα απο CBR600F που ειχα πριν και δεν σηκώνει τίποτα. Θα κοιτάξω αν γινεται κατι με την βαση των foot pegs αν και εχω την εντυπωση οτι αυτά ξεβιδώνουν μονο απο μεσα και πρέπει να βγουνε εγκέφαλοι, κτλ
Η βάση ειναι ήδη πατέντα απο CBR600F που ειχα πριν και δεν σηκώνει τίποτα. Θα κοιτάξω αν γινεται κατι με την βαση των foot pegs αν και εχω την εντυπωση οτι αυτά ξεβιδώνουν μονο απο μεσα και πρέπει να βγουνε εγκέφαλοι, κτλ
The R is for Respect.
25 λίτρα εννοεί φουλ γεμάτα.Επειδη χρησιμοποιώ τετοιας χωρητικότητας σαμάρια και εχω και βασεις,ειναι βέβαιο πως δε μπορουν να μπουν σε ss.Μισογεμάτα μόνο και πάλι με δυσκολία.Δηλαδη μαξ 30 λίτρα και τα 2 μαζι.Εδω δε μιλάμε για λίγα πράγματα αλλά για πραγματικά ελάχιστα για 2 άτομα(για σχετικα σοβαρο ταξίδι όχι 2μερο)
Οι δυσκολίες συχνά προετοιμάζουν ένα συνηθισμένο άτομο για ένα ξεχωριστό πεπρωμένο. https://www.youtube.com/watch?v=kZmuVMXEZdE
Στους πίσω μαρσπιέδες, το ευκολότερο είναι να μπει ένας αποστάτης από εκεί που πιάνουν στο υποπλαισιο και πάνω σε αυτόν τον αποστάτη να βιδώσεις τους μαρσπιέδες. Εύκολη μετατροπή και κατασκευή σε ένα μηχανουργείο. Θα πρέπει να μετρήσεις όμως σωστά ώστε η φτέρνα σου να μη βρίσκει στη μύτη του παπουτσιού του συνεπιβάτη. Στα σαμάρια τώρα. Η άκρη τους θα πρέπει να είναι ακριβώς πίσω από τους μαρσπιέδες.Το δέσιμο είναι εύκολο και σκέψου πως θα είναι όντως σταθερά λόγω και του βάρους του συνεπιβάτη που δεν θα επιτρέπει να μετακινηθούν μπρος πίσω.
αν βάλεις πολύ βαρος στα σαμάρια, οτι και να κάνει στις αναρτησεις, θα ειναι προβλημα στα φρένα πανικου. Δεν μετατοπίζεται αυτο το βαρος μπροστα ποτε. γιαυτο τα σαμαρια για ss ειναι μικρά. το σωστο ειναι να βάλεις ενα τανκ μεγάλο και 2 σαμάρια μικρά. Τιποτα στις πλάτες εκτός απο μια μικρη τσαντα στον αναβάτη ίσως.
Οι δυσκολίες συχνά προετοιμάζουν ένα συνηθισμένο άτομο για ένα ξεχωριστό πεπρωμένο. https://www.youtube.com/watch?v=kZmuVMXEZdE
μηπος υπαρχει δυνατοτητα να μπουν τα σαμαρια στο τεποζιτο μπροστα???Εγω στο φριγουιντ ετσι τα φοραω.Στο σσ γιατι να μη γινετε?
καθε μερα ...νεα μερα.
Και που έβαζες τα πόδια σου;
Δεν βρίσκανε στα γόνατα;
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Τι άκυρα μηχανάκια είναι αυτά; Γιατί δεν τα δείχνουν πάνω σε SS, όπως πρέπει;
Life begins at 45°.