Απορω γιατι καθεστε και ασχολεισται.Αν σας ρωτουσε κανενας πητσηρικας τη μηχανακη να παρει που δε θα τον καλυβει το διπλωμα,κατευθειαν θα τον κατσαδιαζαμε ολοι.Ο κυριος απο πανω δεν θυματε λεει αν ειχε πινακιδα.Δλδ...Αφαιρω πινακιδα-περναω φρι διοδια-σφαζω και το κοκινο αφου δε μπορουν να μου κανουν τπτ και προκαλω και ενα ατυχηματακη(νταξ μορε.μικρο ηταν.Δε χτυπησε κανης) και τη κανω ελαφρα.Αντε τωρα να με βρουν.
Δεν ειναι ετσι μεγαλε...Να φορας παντα πινακιδα και να πληρωσης γιατι εισαι ενοχος.Τι παει να πη "δε θυμαμε ποσες φορες ητανε"...
Φυλε.Εντελως απαρεξηγητα ε![]()
καθε μερα ...νεα μερα.
μιλούσα γενικά αλλα έχεις μια ταση να προβάλεις οτι λεμε στον εαυτό σου λες και εισαι ο μονος ελληνας εκει εξω.
πρόσεξε το αυτο.....
α και μιας και εχεις αποψη για το πως να συμπεριφερομαστε εδω στην ελλαδα εχω να προτείνω στην κυβέρνηση της χωρας στην οποια ζεις να φορολογεί τους ελληνες αναλογα με το πως θα τους φορολογούσε το ελληνικό κρατος και να πληρώνεις διόδια με τις εδω τιμες, και να περνεις μισθο με τα εδω δεδομένα. ε?? γαμω τις ιδεες? εχω κιαλες. οπως φαντάζομαι εχεις και εσυ και ολοι οι ελληνες του εξωτερικου για το πως να το κανουμε εντο στο ελλαντα.
αα και ξεχασα για την διάσωση των ελληνικών τραπεζων να κανουν στο μισθο του ελληνα μεταναστη μονο τι φταιει πχ ο γερμανος γιατι πριν φυγουν εδω "μαζι τα φαγαμε"!!
ειναι απλο και παει σε ολους οσοι ζουνε εκτος ελλαδος δεν θα πατας οπου σε συμφέρει...
ή εδω ή εκει!
GogosLux μη του ακούς...
Μόνο ΠΑΣΟΚ........
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......