μαμας καγκελα(SW-Motech) 135 , GIVI 118 euros....αν θυμαμαι καλα.....
μαμας καγκελα(SW-Motech) 135 , GIVI 118 euros....αν θυμαμαι καλα.....
CRASH TEST No2: Παλι απο την ιδια πλευρα, αυτη τη φορα θυματα φλασακι (το μαυρο πλαστικο του μονο), η χουφτα (με ντουκοχαρτο και αλοιφη θα ερθει) και βιδα αντιβαρου (ισιωσε)... Επισης εχω μια υποψια οτι μπορει και να στραβωσε λιγο το τιμονιΑρχικά δημιουργήθηκε από K0K0$
και επαυξανω: μισο στο δρομο-μισο στο πεζοδρομιο, μια γρατσουνια στα καγκελα και μια στο μασπιε συνεπιβατη... Ουτε φλας, ουτε τεποζιτο, ουτε καν αντιβαρο...![]()
![]()
Αλλα παντως τα πλαστικα ειναι ολα ΟΚ...
Ετσι οπως το παω, λεω να ξεφορτωθω το παραπανισιο βαρος των σταντ και να την αφηνω κατω απο εδω και περα...
PS: Ειχα φροντισει εξ'αρχης να εχω λιιιιγο λασκα τις βιδες που σφιγγουν τις μανετες στην τιμονομπαρα. Τοσο ωστε να μην κουνιουνται με το χερι αλλα σε πιθανη πτωση να μην σπασουν...
ειδες τα μαμα τα καγκελα κανουν δουλεια!!σημαντικά βοηθάνε και οι χούφτες!Αρχικά δημιουργήθηκε από K0K0$
CRASH TEST No2: Παλι απο την ιδια πλευρα, αυτη τη φορα θυματα φλασακι (το μαυρο πλαστικο του μονο), η χουφτα (με ντουκοχαρτο και αλοιφη θα ερθει) και βιδα αντιβαρου (ισιωσε)... Επισης εχω μια υποψια οτι μπορει και να στραβωσε λιγο το τιμονι![]()
Αλλα παντως τα πλαστικα ειναι ολα ΟΚ...
Ετσι οπως το παω, λεω να ξεφορτωθω το παραπανισιο βαρος των σταντ και να την αφηνω κατω απο εδω και περα...
PS: Ειχα φροντισει εξ'αρχης να εχω λιιιιγο λασκα τις βιδες που σφιγγουν τις μανετες στην τιμονομπαρα. Τοσο ωστε να μην κουνιουνται με το χερι αλλα σε πιθανη πτωση να μην σπασουν...
Δεν θέλω να φαντάζομαι stromakia κάτω τρελαίνομαι!!!
Τα θέλω να σκίζουν την άσφαλτο και να χάντονται στον ορίζοντα....!!!
@ K0K0$: Κώστα εύχομαι να είναι το τελεταίο crash test!!!! Εντάξει, βάλαμε μαμίσια κάγκελα, είναι γ@μ@τ@ και δεν χρειάζεται να μας πείσεις άλλο![]()
Τα λέμε!!!
Αν μ'αγαπάς δεν ξέρω,
αν μ'αγαπάς δεν ξέρω,
βαράει η καρδιά μου
τρελά runtime erro!!!!!
Axxx
Τι να κανω ρε συ Γιωργο, αυτο δεν ειναι μηχανακι, ο Ραν-Ταν-Πλαν ειναι!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από K0K0$
Τι να κανω ρε συ Γιωργο, αυτο δεν ειναι μηχανακι, ο Ραν-Ταν-Πλαν ειναι!![]()
![]()
Eυχομαι κατι σε λαγωνικο κ-19 απο δω και περα!![]()
Και παντα ορθιος φιλε και εσυ και το μοτορι σου!
Μωρε κοπροσκυλο Κ-7 ειναι...![]()
Σορρυ για το σπαμ
![]()
Αφου τα stromakia είναι για μεγάλες διαδρομές Κώστα, το δικό σου διαμαρτύρεται που δεν το έχεις πάει βόλτα ( και το δικό μου το Κ-7 το χει αυτό)
Αντε να βρούμε χρόνο να τα βγάλουμε παραέξω παίδες τα stromakia γιατί η Αθήνα δεν παλεύεται!
( καλή η ιδέα του Alex-vstrom για την Κυριακή για καφέ στο Λουτράκι αλλά δυστυχώς εξετάσεις ( μεταπτυχιακό) για κανα 15νθήμερο με κρατάνε μέσα και στην πίεση
Επιφυλάσσομαι για μετά όμως!!!!!![]()
Αν μ'αγαπάς δεν ξέρω,
αν μ'αγαπάς δεν ξέρω,
βαράει η καρδιά μου
τρελά runtime erro!!!!!
Axxx
ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΑΝΤΟΝΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΩ ΜΟΝΟΣ
N.P![]()
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
http://www.nea-peramos.gr/
Alex δώσε μου 2 ΣΚ περιθώριο και μετά έχουμε φύγει για Λουτράκι ΑΜΕΣΑ!!!!
Δεν την παλεύω κάστανο με τις εξετάσεις και τον γ@μ@το καιρό θελω βόλτα και άραγμα!!
Σήμερα άνοιξα και λίγο το stromaki Αττική Οδό και γούσταρα αφάνταστα ( μόλις τελείωσα με το στρώσιμο)
Παιδες το μηχανάκι είναι ΑΠΑΙΚΤΟ!!!! Μακράν η καλυτερη επιλογή μηχανής ( Μπράβο μας)
Αντε να μαζευτούμε πολλά στρομάκια να βγάλουμε γούστα!!!
Τα λέμε!!!
Αν μ'αγαπάς δεν ξέρω,
αν μ'αγαπάς δεν ξέρω,
βαράει η καρδιά μου
τρελά runtime erro!!!!!
Axxx
Antono ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΤΟ ΜΕΛΩΝ ΣΟΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΟΛΤΑΡΕΙΣ ΑΝΕΤΑ.
ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΝΑ Σ.Κ. ΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΒΟΛΤΕΣ.![]()
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
http://www.nea-peramos.gr/