Εχω μια γνωστη που σιγουρα μπορει να ρουφηξει με δυναμη το καρμπυρατερ (ολο μεσα). Θα τη ρωτησω αν σβηνει ετσι το typhoon της.
pew pew pew pew pew pew !!!
σας καλω 1-1 προσωπικά να δεχτείτε την πρόκληση και να παρκάρετε σπίτι μου. σε ανηφόρα 6-7% πάνω στο 90cm φάρδος πεζοδρόμιο που η μηχανή στέκεται μονο με ταχύτητα σβηστή μιας και με την νεκρά τσουλάει και με το σταντ. οποιος ειναι μαγκας και το κανει με οποιο μηχανάκι θελει το δικο μου ή το δικο του χωρις Kill κουμπί και χωρίς να κατεβάσει σταντ του βγάζω το καπέλο και κάθομαι σε μια γωνίτσα και το βουλώνω, μέχρι τοτε σσσσσσσσ πολλα λετε να είχαμε να λεγαμε. και στοιχηματακι όποιος θέλει. γιατι εγω εχω ρίξει εκει 2 μηχανάκια οταν νόμιζα οτι το εχω.
ανεβαίνεις την ανηφόρα. και με χαμηλή ταχύτητα πρέπει να ανεβάσεις το μηχανάκι πανω στο πεζοδρόμιο γιατι ειναι μονο 90cm φάρδος και 4μετρα μήκος, κατεβάζεις τα ποδια? οχι οκ εισαι μαγκας, ανέβηκες και σταματάς αρα τα ποδια σου ειναι κατω τωρα και με το ενα χερι πατας συμπλέκτη και με το αλλο μπροστά φρένο, εισαι πανω στο πεζοδρόμιο και οι πλακες με την κληση και το βαρος ενω εχεις μπλοκαρισμενο το μπροστα φρενο σε περνει προς τα πισω για πες? πως στο διαλο κλεινεις διακοπτη?? με τα δοντια? αααα ξεχασα φωρας full face κρανος!![]()
"πολύς καβγάς για το τίποτα" κατά τη γνώμη μου. έλεος δλδ
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
1)πατάω με το δεξί πόδι κάτω και με το αριστερό βάζω νεκρά,αφήνω συμπλέκτη και με το αριστερό χέρι κλείνω διακόπτη
2)πατάω με το αριστερό πόδι κάτω,με το δεξί πατάω πίσω φρένο και με το δεξί χέρι κλείνω διακόπτη
η προηγούμενή μου μηχανή δεν είχε kill switch οπότε είμαι αρκετά εξοικειωμένος με τις διαδικασίες,τώρα προφανώς και μιλάω υποθετικά,αφού χρησιμοποιώ kill switch σχεδόν καθημερινά
και ξανα βάζεις ταχύτητα γιατι είπαμε 6-7% κλίση στο σταντ χωρις ταχύτητα μεσα τσουλάει στην κατηφόρα. χμμμ οχι. kill switch και δεν κινδυνεύω να πετάξω και το μηχανάκι κατω.
εγω ειπα απο την αρχη οτι υπάρχουν προϋποθέσεις αναλόγως το μέρος αλλα εδω μεσα είμαστε ολοι νιντζα και το ιδιο ειναι στο ισαδι στην πυλωτή το ιδιο στην κατηφόρα κτλπ κτλπ![]()