Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 127

Θέμα: Kill-Switch.... η ...κλειδια ?

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Ούτως η άλλως, σώβρακο για πέταμα είναι
    Το σώβρακο παιρνει με τη μία ομως

Και στη βροχή... οχι σαν κατι αλλα που οι κάτοχοί τους ψάχνουν εργαλεία μες τη βροχή μπας και καταφέρουν να πάνε σπιτι μετα τη δουλεια

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από rainmike Προβολή μηνύματος
    Μάλλον το παραπροσέχω και έχει καλομάθει
    Παίζει, εγω του λεω ""θυμάσαι την κατηφόρα;" και παιρνει δίχως να πατήσω μίζα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της rainmike
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Παίζει, εγω του λεω ""θυμάσαι την κατηφόρα;" και παιρνει δίχως να πατήσω μίζα
    ε πες ότι το βάζεις σκαστό

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Pew
    Εχω μια γνωστη που σιγουρα μπορει να ρουφηξει με δυναμη το καρμπυρατερ (ολο μεσα ). Θα τη ρωτησω αν σβηνει ετσι το typhoon της.
    pew pew pew pew pew pew !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pew Προβολή μηνύματος
    Εχω μια γνωστη που σιγουρα μπορει να ρουφηξει με δυναμη το καρμπυρατερ (ολο μεσα ). Θα τη ρωτησω αν σβηνει ετσι το typhoon της.
    το σωστοτερο θα ηταν να την ρωτουσες αλλα πραγματα αλλα αν σε καιει το typhoon της...οκ, πασο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Pew
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    το σωστοτερο θα ηταν να την ρωτουσες αλλα πραγματα αλλα αν σε καιει το typhoon της...οκ, πασο...
    Για ολα τ'αλλα δεν τιθεται ερωτημα. Εξακριβωμενα ολα... καταπινει και τα μπουζι!
    pew pew pew pew pew pew !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pew Προβολή μηνύματος
    Για ολα τ'αλλα δεν τιθεται ερωτημα. Εξακριβωμενα ολα... καταπινει και τα μπουζι!

για να ειναι τετοιο ταλεντο, φανταζομαι οχι μονο απο μια μηχανη...απο πολλες ταυτοχρονα...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Οι κάτοχοι απριλια , απλά τα πλένουν......
    Μύθος και κακεντρέχεια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της SONone
    σας καλω 1-1 προσωπικά να δεχτείτε την πρόκληση και να παρκάρετε σπίτι μου. σε ανηφόρα 6-7% πάνω στο 90cm φάρδος πεζοδρόμιο που η μηχανή στέκεται μονο με ταχύτητα σβηστή μιας και με την νεκρά τσουλάει και με το σταντ. οποιος ειναι μαγκας και το κανει με οποιο μηχανάκι θελει το δικο μου ή το δικο του χωρις Kill κουμπί και χωρίς να κατεβάσει σταντ του βγάζω το καπέλο και κάθομαι σε μια γωνίτσα και το βουλώνω, μέχρι τοτε σσσσσσσσ πολλα λετε να είχαμε να λεγαμε. και στοιχηματακι όποιος θέλει. γιατι εγω εχω ρίξει εκει 2 μηχανάκια οταν νόμιζα οτι το εχω.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SONone Προβολή μηνύματος
    σας καλω 1-1 προσωπικά να δεχτείτε την πρόκληση και να παρκάρετε σπίτι μου. σε ανηφόρα 6-7% πάνω στο 90cm φάρδος πεζοδρόμιο που η μηχανή στέκεται μονο με ταχύτητα σβηστή μιας και με την νεκρά τσουλάει και με το σταντ. οποιος ειναι μαγκας και το κανει με οποιο μηχανάκι θελει το δικο μου ή το δικο του χωρις Kill κουμπί και χωρίς να κατεβάσει σταντ του βγάζω το καπέλο και κάθομαι σε μια γωνίτσα και το βουλώνω, μέχρι τοτε σσσσσσσσ πολλα λετε να είχαμε να λεγαμε. και στοιχηματακι όποιος θέλει. γιατι εγω εχω ρίξει εκει 2 μηχανάκια οταν νόμιζα οτι το εχω.
    μα σου απάντησαν ήδη....
    αφήνεις με 6η το συμπλέκτη

Παλαιό μέλος
    το δύσκολο που είναι ρε συ;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΤάκηςΜπ Προβολή μηνύματος
    το δύσκολο που είναι ρε συ;
    ανεβαίνεις την ανηφόρα. και με χαμηλή ταχύτητα πρέπει να ανεβάσεις το μηχανάκι πανω στο πεζοδρόμιο γιατι ειναι μονο 90cm φάρδος και 4μετρα μήκος, κατεβάζεις τα ποδια? οχι οκ εισαι μαγκας, ανέβηκες και σταματάς αρα τα ποδια σου ειναι κατω τωρα και με το ενα χερι πατας συμπλέκτη και με το αλλο μπροστά φρένο, εισαι πανω στο πεζοδρόμιο και οι πλακες με την κληση και το βαρος ενω εχεις μπλοκαρισμενο το μπροστα φρενο σε περνει προς τα πισω για πες? πως στο διαλο κλεινεις διακοπτη?? με τα δοντια? αααα ξεχασα φωρας full face κρανος!

"πολύς καβγάς για το τίποτα" κατά τη γνώμη μου. έλεος δλδ
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος
    ανεβαίνεις την ανηφόρα. και με χαμηλή ταχύτητα πρέπει να ανεβάσεις το μηχανάκι πανω στο πεζοδρόμιο γιατι ειναι μονο 90cm φάρδος και 4μετρα μήκος, κατεβάζεις τα ποδια? οχι οκ εισαι μαγκας, ανέβηκες και σταματάς αρα τα ποδια σου ειναι κατω τωρα και με το ενα χερι πατας συμπλέκτη και με το αλλο μπροστά φρένο, εισαι πανω στο πεζοδρόμιο και οι πλακες με την κληση και το βαρος ενω εχεις μπλοκαρισμενο το μπροστα φρενο σε περνει προς τα πισω για πες? πως στο διαλο κλεινεις διακοπτη?? με τα δοντια? αααα ξεχασα φωρας full face κρανος!
    1)πατάω με το δεξί πόδι κάτω και με το αριστερό βάζω νεκρά,αφήνω συμπλέκτη και με το αριστερό χέρι κλείνω διακόπτη
    2)πατάω με το αριστερό πόδι κάτω,με το δεξί πατάω πίσω φρένο και με το δεξί χέρι κλείνω διακόπτη

η προηγούμενή μου μηχανή δεν είχε kill switch οπότε είμαι αρκετά εξοικειωμένος με τις διαδικασίες,τώρα προφανώς και μιλάω υποθετικά,αφού χρησιμοποιώ kill switch σχεδόν καθημερινά

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΤάκηςΜπ Προβολή μηνύματος
    1)πατάω με το δεξί πόδι κάτω και με το αριστερό βάζω νεκρά,αφήνω συμπλέκτη και με το αριστερό χέρι κλείνω διακόπτη
    2)πατάω με το αριστερό πόδι κάτω,με το δεξί πατάω πίσω φρένο και με το δεξί χέρι κλείνω διακόπτη

η προηγούμενή μου μηχανή δεν είχε kill switch οπότε είμαι αρκετά εξοικειωμένος με τις διαδικασίες,τώρα προφανώς και μιλάω υποθετικά,αφού χρησιμοποιώ kill switch σχεδόν καθημερινά

και ξανα βάζεις ταχύτητα γιατι είπαμε 6-7% κλίση στο σταντ χωρις ταχύτητα μεσα τσουλάει στην κατηφόρα. χμμμ οχι. kill switch και δεν κινδυνεύω να πετάξω και το μηχανάκι κατω.

εγω ειπα απο την αρχη οτι υπάρχουν προϋποθέσεις αναλόγως το μέρος αλλα εδω μεσα είμαστε ολοι νιντζα και το ιδιο ειναι στο ισαδι στην πυλωτή το ιδιο στην κατηφόρα κτλπ κτλπ

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σβήσιμο μηχανής: Kill Switch ή κλειδί ??
    από Nik0s στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2005, 10:33
  2. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2004, 14:58

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ