Klein, το είχα σχεδον 4 χρόνια.
Βαρύ, γκάζι δεν έχει, αδιάφορο παντού, φρένα αναρτήσεις να χαμε να λέγαμε, με καινουριο παπί πας πιο καλά και πιο μακρυά.
Αν είναι το μηχανάκι έρωτας, κι έχεις χρόνο και αρκετό χρήμα, προχώρα. Από τις φωτό που βλέπω, αν ήμουν στην θέση σου θα το πετούσα σε γκρεμό, αυτό είναι το μηχανάκι του εξορκιστή. Αν ήταν Cb1 ή Brosάκι να το συζητούσαμε.
Από την άλλη βέβαια έχουμε και τον Μπάκλη που ασχολείται με τάφους, οπότε αν θες κάτι τον ρωτάς.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Πριν χρόνια μου χάρισαν ενα VFR400 NC24 που καθόταν για χρόνια σε μια αποθήκη.
Το έφτιαξα το μηχανάκι αλλά μου κόστισε κοντά στα 1500 Ευρω σε ανταλλακτικά κι ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση απο αυτό το Super Four.
Aξιζε σαν μηχανάκι και δεν είχε προβλήματα στο μοτέρ, αλλά και πάλι ακριβό βγήκε. Είναι όμως σπάνιο και αρκετά αξιόλογη μοτοσυκλέτα κατι που δεν ισχύει για το SF.
Εδω η ανακατασκευή.
https://www.moto.gr/forums/showthrea...=1#post1265160
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Είπα θα πω κακία για την μόδα των σκράμπλερ αλλά αυτό ...https://www.youtube.com/watch?v=i6zbXGnjz1A
Το κόστος πάντως για να βγει κάπως έτσι δεν θα είναι λιγότερο από μια "απλή" ανακατασκευή.
Τελευταία τροποποίηση από MAIK72; 02/10/2019 στις 13:19.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Νεότερα
Σήμερα γνώρισα τον Χρήστο( toyar ) που ήρθε από την γιάφκα
Μέχρι εκείνη την στιγμή δεν είχα ασχοληθεί εκτός το ότι αγόρασα σακουλάκια για το λυσιμο και βούρτσα και σουαζ και κάτι πανακια κλπ
Ήρθε ο Χρήστος βάλαμε μια σωστή μπαταρία από την άλλη μηχανή κερασαμε βενζίνη και ναι πήρε μπροστά
Κ@υλ@ ένα χαμόγελο με ρι τα αυτιά
Το μηχανάκι πήρε έκανε υπερχείλιση από το ένα καρμπυρστερ αλλά δούλευε στρωτα χωρίς κανένα περίεργο θορυβο ....
Κράταγε ρελαντί Μόλις ζεσταθηκε λίγο
Όλα καλά χαμόγελο μέχρι τα αυτιά
Θα το φτιάξω λέω 99%
Ο Χρήστος μου είπε να το βάλω σε κυκλοφορία για λίγο να δω τι παίζει γενικά με μοτέρ
Αν πάρω και το άλλο θα ξεκινήσω σίγουρα αλλά θα το λύσω όλο και θα το ξαναμονταρω ώστε να ξέρω ότι ότι είναι επάνω είναι οκ
Μοτέρ δεν θέλω να ανοίξω...δεν το έχω κάνει ποτέ αν και κάποια στιγμή θα το επιχειρήσω
Good f@cking news
Χρήστο Ευχαριστώ πολύ και χάρηκα για την γνωριμία
Νασαι καλά Γιώργο
Εγώ έχω να πω ότι μηχανη 30 ετών πολλαπλά βιασμενη και παρατημενη πήρε μπρος με δύο μίζες και δουλεύει χωρίς να ακούγεται ένα τσικ από το μοτέρ
Όλη η φθορά που έχει πάνω προέρχεται από απρόσεκτα χέρια ενώ ότι δεν έχει πειραχτει δουλεύει ρολοι
Μπράβο ρε μάγκες !!
when life gets complicated... i ride.
σημερα επισημα ηρθε και στο ονομα μου
πινακιδα δεν παρεδωσα γιατι εχω βαλει στοχο πασχα 20 να κυκλοφορει
εκανα μεταβιβαση και η αδεια που πηρα ειναι για οχι κυκλοφορια
οταν περασω κτεο και δειξω το χαρτι θα μου την αλαξουν
δεν χρειαστηκε να παω απο το κτεο πριν
πληρωνω κανονικα ασφαλεια και τελη κυκλοφοριας παροτι δεν ειναι για κυκλοφορια....
το σκ θα εχω δει και τον δοτη.......
καλησπερα
δεν εχω καποιο νεοτερο με την μηχανη
εκανα την μεταβιβαση πηρα καθαριστικα και πανια βουρτσες σακουλες κλπ
εφτιαξα και ενα φως απο ενα παλιο θρανιο που ειχα μαζεψει απο τα σκουπιδια για να βλεπω χωρις το προβολακι που ειχα και γλυτωσα απο την μεγαλη καταναλωση και κυριως απο την τρελη ζεστη που βγαζει
κοινως προετοιμασια...
οσο η μηχανη ειναι ακομα δεμενη ξερει κανενας καποιο συνεργειο να μετρησω συμπιεση κοντα στα μελισσια ?να βαλω μια το τεποζιτο και να παω ?
ευχαριστω![]()