Βγήκαμε όντως εντελώς εκτός θέματος αλλά και πάλι δε μπορώ να μη σημειώσω πως μαζί με το "σώσιμο" του Μαρινόπουλου σώθηκαν και πολλοί εργαζόμενοι.
Αυτό με τον σεβασμό στο εργατικό δίκαιο από ΟΛΟΥΣ τους μεγάλους supermaket-άδες ξαναδέστο... Ένα απλό γκουκλάρισμά αρκεί για να δεις πολλές επίσημες αναφορές.
Δεν ξέρω γιατί αναφέρθηκες σε "εργατικό δίκαιο", με αφορμή τις απόψεις που ανταλλάζουμε, μου έκανε λίγο σαν εμμέσως να λέμε πως το νόμιμο είναι και ηθικό. Πρέπει να πω πως εγώ δεν αναφέρθηκα σε αυτό. Αναφέρθηκα σε συγκεκριμένους μισθούς πείνας -έστω και αν αυτοί είναι νόμιμοι- για κάποιες από τις μεγαλοαλυσίδες (ως αρνητικό στοιχείο) και σε ανθρωποκεντρικό προφίλ ως θετικό στοιχείο (ΚΑΙ για τον Σκλαβενίτη, αλλά όχι μόνο για αυτόν).
Το σύγχρονο εργατικό δίκαιο -μιας που βλέπω πως έχεις μια ευαισθησία στις αναφορές περί καπιταλισμού- δεν είναι ούτε δίκαιο και σίγουρα δε σημαίνει ότι αν κάποιος το τηρεί έχει και ανθρωποφιλικό προφίλ ως εργοδότης.
Αυτά και μαζί και με τη δική μου συγνώμη στο forum, σε ευχαριστώ για την όμορφη ανταλλαγή απόψεων.