Μηχανάκι 2004, Κέρκυρα σε εξωτερικό χώρο...βροχή σαν να είμαστε Λονδίνο και υγρασία φούλ...
Σααααάπιο!!! Ως και το παλιο-πλαίσιο που έχει σκουριασμένο κι αυτό!!! Μετά την 2ετία σιχτιρίζω αλλά δεν το παίρνει κανένας!!! Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της!
Από στρίψιμο δε...σουμιές!!!
Μακριά από caponord παιδιά! ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω με αυτό είναι τα παλιόγατα που το κατουράνε λες και το κάνουν από ζήλια και όταν ζεσταθεί η εξάτμιση βρωμάει το άτιμο!!!
Και για να σοβαρευτούμε υπάρχουν στο car 3-4 capo πολύ κοντά στα λεφτά που δίνεις που θα τα έπαιρνα με κλειστά μάτια.
Varadero φίλου έχω οδηγήσει και δεν συγκρίνεται, οι Ιταλοί αν ήταν πιο σοβαροί με τις παιδικές ασθένειες και τις είχαν μαζέψει με ανακλήσεις αντί να πρέπει να τις φτιάξουμε οι ιδιοκτήτες, θα πούλαγαν σα ζεστό ψωμάκι αλλά το χαντάκωσαν με τα λάθη τους. Αυτό βέβαια μόνο προς όφελός μας λειτούργησε εν τέλει καθώς όσοι τα πήραμε μεταχειρισμένα κλέψαμε εκκλησία.
Όσο για 2ο-3ο ή 4ο χέρι στην παρακάτω μοτό είμαι το 3ο χέρι, νομίζω το θέμα των ιδιοκτητών είναι και λίγο μύθος. Το ίδιο και σε πολλά άλλα capo που αλλάζουν χέρια μεταξύ των μελών του αντίστοιχου φόρουμ και αξίζουν πολύ παραπάνω από τα χρήματα που πωλούνται καθώς είναι προσεγμένα και με το παραπάνω. Το ίδιο βέβαια ισχύει για κάθε μοτοσυκλετα έτσι όσα χέρια κι αν έχει περάσει αν οι ιδιοκτήτες ήταν συνεπείς μπορείς να το δείς στη μοτοσυκλέτα, τα γυρισμένα km όχι αλλά αν το ψάξεις με KTEO κι εκεί βρίσκεις άκρη με τους πονηρούληδες που τα πειράζουν...
Συνημμένο 415549