Σελίδα 6 από 16 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 237

Θέμα: Varadero 1000 ή ???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zisakos_1986 Προβολή μηνύματος
    Μηχανάκι 2004, Κέρκυρα σε εξωτερικό χώρο...βροχή σαν να είμαστε Λονδίνο και υγρασία φούλ...
    Σααααάπιο!!! Ως και το παλιο-πλαίσιο που έχει σκουριασμένο κι αυτό!!! Μετά την 2ετία σιχτιρίζω αλλά δεν το παίρνει κανένας!!! Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της!

Από στρίψιμο δε...σουμιές!!!

Μακριά από caponord παιδιά! ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!

Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω με αυτό είναι τα παλιόγατα που το κατουράνε λες και το κάνουν από ζήλια και όταν ζεσταθεί η εξάτμιση βρωμάει το άτιμο!!!

Και για να σοβαρευτούμε υπάρχουν στο car 3-4 capo πολύ κοντά στα λεφτά που δίνεις που θα τα έπαιρνα με κλειστά μάτια.

Varadero φίλου έχω οδηγήσει και δεν συγκρίνεται, οι Ιταλοί αν ήταν πιο σοβαροί με τις παιδικές ασθένειες και τις είχαν μαζέψει με ανακλήσεις αντί να πρέπει να τις φτιάξουμε οι ιδιοκτήτες, θα πούλαγαν σα ζεστό ψωμάκι αλλά το χαντάκωσαν με τα λάθη τους. Αυτό βέβαια μόνο προς όφελός μας λειτούργησε εν τέλει καθώς όσοι τα πήραμε μεταχειρισμένα κλέψαμε εκκλησία.
    Όσο για 2ο-3ο ή 4ο χέρι στην παρακάτω μοτό είμαι το 3ο χέρι, νομίζω το θέμα των ιδιοκτητών είναι και λίγο μύθος. Το ίδιο και σε πολλά άλλα capo που αλλάζουν χέρια μεταξύ των μελών του αντίστοιχου φόρουμ και αξίζουν πολύ παραπάνω από τα χρήματα που πωλούνται καθώς είναι προσεγμένα και με το παραπάνω. Το ίδιο βέβαια ισχύει για κάθε μοτοσυκλετα έτσι όσα χέρια κι αν έχει περάσει αν οι ιδιοκτήτες ήταν συνεπείς μπορείς να το δείς στη μοτοσυκλέτα, τα γυρισμένα km όχι αλλά αν το ψάξεις με KTEO κι εκεί βρίσκεις άκρη με τους πονηρούληδες που τα πειράζουν...

Συνημμένο 415549
    Το μηχανάκι της φωτό συντηρείται και πλένεται ευλαβικά και μπράβο σου ,αλλιώς δεν την βγάζει ούτε ιταλικό και μάλλον ούτε γιαπωνέζικο στις συνθήκες που περιγράφεις.
    Οπότε βγαίνεις από την εξίσωση δυστυχώς ,όπως καλή ώρα αν έχεις παρακολουθήσει αγώνα καταδύσεων ο υψηλότερος και ο χαμηλότερος βαθμός αφαιρείται.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Αποκλείεται. Αφού εγώ ξέρω ένα bmw που δουλεύει, ενώ ένα cbf έβγαλε βλάβη.
    Χαρακίρι στη Καβασάκι

Σουλατσαδόρος Το avatar του/της Coyote.V
    Τα καβασάκια έχουν αυτό το ποσοστό γιατί τα αγοράζουν κανιβαλοκάνγκουροι. (βλέπε Δάλτον μέχρι και το γιαμάγια μάσησε)

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Felix_the_Cat.jpg 
Προβολές:	234 
Μέγεθος:	17,0 KB 
ID:	415554

μια πολυ καλη και οικονομικη λυση ειναι το klv 1000 της kawasaki .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panos1050 Προβολή μηνύματος
    μια πολυ καλη και οικονομικη λυση ειναι το klv 1000 της kawasaki .
    vstroma 1000 με αλλο βαψιμο.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από telegonos Προβολή μηνύματος
    Ποιό Ducati κρατάει τιμή μεταπώλησης;

Μια γεννιά πίσω Ducati , ούτε οι φανατικοί ντουκατάκηδες, αυτοί που γράφουν και γράφουν λες και είναι ιεραπόστολοι της Ducati, δεν τα αγοράζουν.
    Άντε ρε άσχετε
    https://www.car.gr/26516913-ducati-900-sd

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Α από αυτά που πήρε ο Λόρδος Ελγιν λες.
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zopas
    Στό μέτάξύ στήν Άθήνά γίά κάθέ 30 βάράντέρό πόύ θά δέίς νά κύκλόφόρόύν, κάί κύκλόφόρόύν πάρά πόλλά, ίσώς δέί κάπόίός ένά κάπόνόρντ, ένά tiger 955 κάί ένά dl1000...τέλίκά όί μότόρόβίόί στήν έλλάδά έίνάί μέγάλά κόρόίδά πόύ κάβάλόύν σόύμίέδές άκόμά....
    Κανε το καλο..ριξτο στο γυαλο...that's the law..

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zopas Προβολή μηνύματος
    Στό μέτάξύ στήν Άθήνά γίά κάθέ 30 βάράντέρό πόύ θά δέίς νά κύκλόφόρόύν, κάί κύκλόφόρόύν πάρά πόλλά, ίσώς δέί κάπόίός ένά κάπόνόρντ, ένά tiger 955 κάί ένά dl1000...τέλίκά όί μότόρόβίόί στήν έλλάδά έίνάί μέγάλά κόρόίδά πόύ κάβάλόύν σόύμίέδές άκόμά....
    Ευχαριστούμε που μας το τονισες.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Ωραία τα είπαμε, ο καθένας έχει την αποψή του όπως πάντα.
    Βλέπω οτι όσοι εγραψαν για τα αναξιόπιστα Ιταλικά δεν είχαν ποτέ τους ούτε έχουν αλλά έχουν άποψη και την υποστηρίζουν με αυτα που άκουσαν.
    Εγώ πάντως ξέρω Ducati 2βάλβιδα που έχουν περάσει τις 100.000 χλμ χωρίς ζημιές.
    Επίσης οι μηχανικοί που τα συντηρούν έχουν να πουν πολλές ιστορίες για ελλειπή συντήρηση που δημιούργησε τα προβλήματα σε όσα δεν άντεξαν.
    Κοινώς τουλάχιστον αυτα τα Ducati που τα ξέρω δεν έχουν θέματα αξιοπιστίας, απλά δεν ειναι σαν ενα Japan οταν το παρατήσεις στην τύχη του και δεν κανεις τα service οταν πρέπει.

Χαιρετισμούς στους γραφικούς που έγραψαν τις σχετικές μπούρδες.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zopas Προβολή μηνύματος
    Θυμισε μου... εχεις περασει τα 100Κ χιλιομετρα αλλα αν δεν κανω λαθος σε δικο σου ποστ, ελεγες οτι το χοντα το γυρνας μονο μεσα στην πολη, και πεταχτηκες μερικες φορες και μεχρι την Πελοποννησο. Και κατι για 52αρα ΜΑΧΙΑ για τις σακουλες του σουπερ μαρκετ.

Σορρυ κιολας αλλα λαθος μηχανακι καβαλας οπως και πολλοι αλλοι απο αυτους τους "για καθε 30"..

Επειδη εχω περπατησει το περιπτερο με ροδες και μπορω να το συγκινω με αλλα τρια τουλαχιστον ευρωπαικα της ιδιας κατηγοριας, το μηχανακι ειναι σουμιες απο μαμα σε σχεση με τα αντιστοιχα μαμα.. Απο αξιοπισιτα ναι ισως ειναι σχετικα καλυτερο με αλλα.

Με δουλιτσα γινεται αξιοπρεπες για ολους και οχι μονο γι αυτους που εχουν χερια... Αλλα αυτο ισχυει για ολα..

Συνεχιστε παρακαλω..
    Quod me nutrit... me destruit.....

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Ευχαριστούμε που μας το τονισες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Ωραία τα είπαμε, ο καθένας έχει την αποψή του όπως πάντα.
    Βλέπω οτι όσοι εγραψαν για τα αναξιόπιστα Ιταλικά δεν είχαν ποτέ τους ούτε έχουν αλλά έχουν άποψη και την υποστηρίζουν με αυτα που άκουσαν.
    Εγώ πάντως ξέρω Ducati 2βάλβιδα που έχουν περάσει τις 100.000 χλμ χωρίς ζημιές.
    Επίσης οι μηχανικοί που τα συντηρούν έχουν να πουν πολλές ιστορίες για ελλειπή συντήρηση που δημιούργησε τα προβλήματα σε όσα δεν άντεξαν.
    Κοινώς τουλάχιστον αυτα τα Ducati που τα ξέρω δεν έχουν θέματα αξιοπιστίας, απλά δεν ειναι σαν ενα Japan οταν το παρατήσεις στην τύχη του και δεν κανεις τα service οταν πρέπει.

Χαιρετισμούς στους γραφικούς που έγραψαν τις σχετικές μπούρδες.
    Τα ζηλεύουν τα ducati για αυτο τα γράφουν.....
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από viper1 Προβολή μηνύματος
    Τα ζηλεύουν τα ducati για αυτο τα γράφουν.....
    Πιθανόν. Ισως επειδή αν έχει στροφές ο δρόμος τους δείχνουν πως παει μια καλή μοτοσυκλέτα που στρίβει.
    Οσο για το αν κρατάνε τιμή, μπορούμε να παρουμε μια εικόνα απο χώρες ποιυ γραφουν τα κανονικά χλμ στο κοντερ.
    https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/s...ING&usage=USED
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Σελίδα 6 από 16 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Varadero 1000
    από DRAKOS1 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2005, 19:48

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ