Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 81 από 81

Θέμα: 1993

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Εκατσα και το διαβασα παλι!
    Πολυ ομορφο ταξιδιωτικο σε μια αθωα εποχη και με απρόοπτα !!
    Θα εχετε κατι να θυμαστε! Και παλι μπραβο...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της STF
    Με τιμούν τα λόγια σας! Σας ευχαριστώ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της STF
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από asxetost Προβολή μηνύματος
    Αν θες να γράψεις για τις διαδρομές που σκέφτεσαι να εξερευνήσεις, με εναυσμα το οδοιπορικό σου αποφάσισα το Πάσχα που πιθανόν να έχω 15 μέρες + - να πάρω δρόμο. Δεν ξέρω η αλήθεια αν θα πάω για Ισπανία αλλά θα είναι σίγουρα ενδιαφέρον να ποστάρεις και για μελλοντική αναφορά.

Εύχομαι και από εδώ να είσαι πάντα καλά και να βολτάρεις όπου ζηλέψει το μάτι σου, είναι φοβερό για εμάς τους νεοεισερχόμενους να διαβάζουμε τέτοια νήματα.
    Δεν ξέρω αν θα δουλέψουν τα Links

Link αναχώρησης

Link επιστροφής

Ειδάλλως σας βάζω δυο φωτογραφίες:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	20250115_191048.jpg 
Προβολές:	151 
Μέγεθος:	100,4 KB 
ID:	459495

Η πρώτη περιγράφει την διαδρομή που πρόχειρα έχω σχεδιάσει για να φτάσω στο Μπιλμπάο όπου θα κάνω τις περισσότερες διανυκτερεύσεις για να εξερευνήσω τη χώρα των Βάσκων (μέχρι τον Μάιο θα την έχω οριστικοποιήσει γιατί θα έχω βγάλει και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και θα γνωρίζω ώρες άφιξης και αναχώρησης, προς και από Ιταλία). Μετά το Μπιλμπάο προβλέπονται 2-3 διανυκτερεύσεις στη Σαραγόσα και στην Ανδόρρα,

Η δεύτερη περιγράφει ουσιαστικά την επιστροφή με κύριο στόχο να φτάσω και να δω λίγο από Τοσκάνη και Ασίζη μέχρι να έρθει η ώρα να επιβιβαστώ στην Ανκόνα για να επιστρέψω στην Ελλάδα.

Όνομα:	20250115_205726.jpg 
Προβολές:	152 
Μέγεθος:	80,6 KB 
ID:	459496

Δεν γράφω περισσότερες λεπτομέρειες εδώ και για να μην χαλάσει το θέμα αλλά και γιατί δεν έχω οριστικοποιήσει τίποτα ακόμη και σίγουρα θα δοθούν ευκαιρίες σε άλλα θέματα ή σε ένα νέο θέμα όπου θα έχω να γράψω περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο ταξίδι.
    Τελευταία τροποποίηση από STF; 15/01/2025 στις 20:11.

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STF Προβολή μηνύματος
    Δεν ξέρω αν θα δουλέψουν τα Links

Link αναχώρησης

Link επιστροφής

Ειδάλλως σας βάζω δυο φωτογραφίες:

Όνομα:	20250115_191048.jpg 
Προβολές:	151 
Μέγεθος:	100,4 KB 
ID:	459495

Η πρώτη περιγράφει την διαδρομή που πρόχειρα έχω σχεδιάσει για να φτάσω στο Μπιλμπάο όπου θα κάνω τις περισσότερες διανυκτερεύσεις για να εξερευνήσω τη χώρα των Βάσκων (μέχρι τον Μάιο θα την έχω οριστικοποιήσει γιατί θα έχω βγάλει και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και θα γνωρίζω ώρες άφιξης και αναχώρησης, προς και από Ιταλία). Μετά το Μπιλμπάο προβλέπονται 2-3 διανυκτερεύσεις στη Σαραγόσα και στην Ανδόρρα,

Η δεύτερη περιγράφει ουσιαστικά την επιστροφή με κύριο στόχο να φτάσω και να δω λίγο από Τοσκάνη και Ασίζη μέχρι να έρθει η ώρα να επιβιβαστώ στην Ανκόνα για να επιστρέψω στην Ελλάδα.

Όνομα:	20250115_205726.jpg 
Προβολές:	152 
Μέγεθος:	80,6 KB 
ID:	459496

Δεν γράφω περισσότερες λεπτομέρειες εδώ και για να μην χαλάσει το θέμα αλλά και γιατί δεν έχω οριστικοποιήσει τίποτα ακόμη και σίγουρα θα δοθούν ευκαιρίες σε άλλα θέματα ή σε ένα νέο θέμα όπου θα έχω να γράψω περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο ταξίδι.
    Μάλλον το επόμενο ταξίδι είναι προς τα εκεί τον Αύγουστο , αλλά περιμετρικά όλη την Ισπανία - Πορτογαλία
    The Dirty Harry

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sanctusan
    Από τα λίγα ταξιδιοτικά (μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού) που διάβασα αλόκληρο!!!!

Μπράβο, πολύ ωραίο και μου θύμησε αρκετά το πρώτο μοναχικό ταξίδι με μοτό που έκανα στη Βαρκελώνη!
    arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......

Απόλαυση!
    Εύχομαι να το ξανακάνεις!

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF