Αν έχουν πρόβλημα τέτοιου τύπου αυτές οι μότο δεν βγάζουν ένδειξη σφάλματος στο κοντέρ;
Στο αυτοκίνητο π.χ όταν είχε πρόβλημα μια φύσα στον πολλαπλασιαστή και έκανε μπερδέματα έβγαζε -error κάτι- .
Αν έχουν πρόβλημα τέτοιου τύπου αυτές οι μότο δεν βγάζουν ένδειξη σφάλματος στο κοντέρ;
Στο αυτοκίνητο π.χ όταν είχε πρόβλημα μια φύσα στον πολλαπλασιαστή και έκανε μπερδέματα έβγαζε -error κάτι- .
when life gets complicated... i ride.
Δεν βγάζουν όλα τα προβλήματα ένδειξη σφάλματος. Ας πουμε η πίεση από την τρόμπα βενζίνης δεν μπορεί να γίνει κατανοητή από τον εγκέφαλο της μοτοσυκλέτας. Εκεί χρειάζεται ειδικά εργαλεία και συγκεκριμένη διαδικασία για να βρεθεί το σφάλμα (να μετρήσεις πίεση υπό συγκεκριμένες συνθήκες). Αντίστοιχα δεν μπορεί να αντιληφθεί ο εγκέφαλος πρόβλημα στο δευτερεύον πηνίο του πολλαπλασιαστή.
Μάλιστα,thank you.
when life gets complicated... i ride.
Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....
Τελικά το πήγες στο μάστορα; Βρήκε τι φταίει;
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.
Επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν μου επέτρεψαν να το πάω σήμερα. Κατά πάσα πιθανότητα θα πάει αύριο με οδική βοήθεια. Έχω ήδη μιλήσει με το συνεργείο και είπαν να το στείλω άμεσα. Επιχείρησα να κλείσω ραντεβού για αύριο με την οδική βοήθεια, αλλά είπαν ότι δεν είναι εφικτό κάτι τέτοιο, αλλά αρκεί να καλέσω 40 λεπτά πριν.
Από το συνεργείο της αντιπροσωπείας της Yamaha ο υπάλληλος ανέφερε ότι ενδέχεται να έχει μπει σε "safe mode" μετά το απροσδόκητο σβήσιμο. Φυσικά δεν του ζήτησα να κάνει εξ αποστάσεως διάγνωση, απλά τον ρώτησα αν υπάρχει κάτι που μπορώ να επιχειρήσω μόνος μου, δεδομένου του συμπτώματος. Ρώτησα και για service στις αναρτήσεις, μιας και θα πάει που θα πάει συνεργείο, αλλά μου είπε ότι είναι νωρίς για κάτι τέτοιο οι 28.000 km (στο forum κάποιοι αναφέρουν ανά 15.000 km).
Εννοείται ότι θα σας ενημερώσω τις επόμενες ημέρες για τις εξελίξεις.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Το ανοίγες το γκάζι;;;;;
Το πατάς το φρένο;;;;;
Την καβαλάς τη σέλα;;;;
Τον πιέζεις τον συμπλέκτη;;;
Το φουλάρεις το ρεζερβουάρ;;;;
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
την γρασσαρεις την ντιζα?
το αλλαζεις το λαδι?
την γυαλιζεις την εξατμιση?
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Τη φορτίζω τη μπαταρία.
Το βάζω το συναγερμό.
Το φουσκώνω το λάστιχο.
Τη γράφω τη σαχλαμάρα στο forum.
Τα ελεγα εγω...
Ολα cool Νεοσσε...πες το λιωνω εσυ αυριο.
Ride(s) the wind of change...