Χαίρετε! Νέος αναβάτης εδώ (σε εμπειρία όχι σε ηλικία), νέος χρήστης στο φόρουμ και νέος κάτοχος Tracer 7 (σε γκρι) εδώ και έναν μήνα περίπου! Έψαχνα ένα φόρουμ να γραφτώ για να μάθω περισσότερα, να γνωρίσω άλλους αναβάτες και κόσμο για βόλτες και ταξίδια και είπα να μπω εδώ! Ο άλλος κάτοχος νέου Tracer με οδήγησε να ξεκινήσω από αυτό το θέμα! Καλοτάξιδη φίλε μου!
Έχω μηδενική εμπειρία σε μηχανές όποτε δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης αλλά έχω ερωτευτεί παράφορα ������ Έχω κάνει περίπου 850 χλμ, έκανα και το πρώτο μου Riding School το Σάββατο, μαθαίνω συνεχώς και τρελάθηκα με την εμπειρία!
Πιο συγκεκριμένα σχετικά με την μηχανή, έχω κάνει κάποιες βολτίτσες στην Αττικη, έχω αρχίσει να την παίρνω και στην δουλειά, από κατανάλωση βρίσκομαι κάπου στο 4,5 και μερικές φορές μου κολλάει και εμένα το κιβώτιο ειδικά στην 1η αν κατεβάζω από μεγάλη ταχύτητα. Βέβαια συμβαίνει λιγότερο απ ότι στην αρχή όποτε απλά το έχω αποδώσει σε noobοσυνη! Δεν έχω ρυθμίσει καθόλου συμπλέκτη γιατί δεν έχω πρόβλημα με την εργοστασιακή ρύθμιση αλλά αναρωτιέμαι αν βοηθήσει αν το κάνω. Αναρτήσεις τις έχω αφήσει στο μεσαίο που απ ότι μου είπαν είναι ρυθμισμένες από το εργοστάσιο αλλά μου φαίνονται λίγο σκληρές. Μου είπαν βέβαια από την αντιπροσωπεία να την στρώσω με το καλό και μετά ν ασχοληθώ με κάτι τέτοιο και θα τους ακούσω.
Προέρχομαι από τον χώρο του αυτοκινήτου που επίσης έχω μεγάλη τρέλα και αυτό το καινούριο με την μηχανή μ έχει κατενθουσιάσει! Έχω άπειρα πράγματα να μάθω και ανυπομονώ!
Καλορίζικο φίλε, καλοτάξιδο και πάντα όρθιος!!!![]()