την τεχνικη τη θες αμα πεσει μηχανακι αλλου
το δικο σου το σηκωνεις με τα δοντια![]()
την τεχνικη τη θες αμα πεσει μηχανακι αλλου
το δικο σου το σηκωνεις με τα δοντια![]()
Μη κοιτας τοσο βαρος, το που ειναι το κεντρο βαρους μετραει. Ολα τα σκουτερ εχουν το βαρος τερμα κατω και συνεπως, τα σηκωνεις ευκολα. Τωρα βεβαια, δε ξερω κατα ποσο αξιζει να εχει καποιος τετοιο κριτηριο για μηχανακι που δε σκοπευει να το ριχνει κατω καθε τρεις και λιγο (βλ. κατι που πας χωμα).
Αμα δε σκοπευεις να πεφτεις συχνα, απλα την επομενη φορα παρε την οδικη να ερθει και τελειωνει η υποθεση.
@THEOD
Και εγώ εννοείται την τελευταία φορά δεν έκανα ούτε καν προσπάθεια να την κρατήσω
Ελα ειπαμε καμία 50ρια ιδεες εδω μεσα παρε μια ακόμη
https://www.google.com/search?q=sadd...ung&prmd=ivsxn
Saddle guards τα λενε προσαρμοσετα στην βεφα για να την σηκώνεις απο τις 40μοιρες.
Αν δε σου κάνει και αυτο πας σε εναν καλο εμπορα αυτοκινήτων και το αλλαζεις με smart.
Μερσεντες 500ρα ειπες, το smart ειναι προιον της δε θα τα χαλασετε![]()
Μια καλή λύση είναι και αυτή. Την είδα όταν πήγα Ινδία και έπεσα κάτω από τα γέλια...![]()
Τελικά έχω ψιλοκαταλήξει :
Θα πάω σε 300αρι τύπου on-off .
Αν πετύχω versys 300 του 19 στα 4 χιλιάρικα το πήρα .
Άλλιως κοιτάζω για voge 300 ds 21 ή zontes 310 21 . Κανείς που να έχει άποψη για αυτά τα δύο ;;; (έστω και διασθητικά )
Εάν ήμουν στην θεση με βαση τις επιλογες σου θα πήγαινα σε κατι τετοιο, βαζεις μια ζελατινα μπροστα και το κανεις και τουρινκ.
https://www.car.gr/315583327?utm_sou...ontent=aggelia
Versys300 σαφως και δε συγκρίνεται με τα υπολοιπα που εβαλες και αξιζει να το κυνηγήσεις
Τωρα αναμεσα σε κινεζικα θα τα κατέταζα ως εξης:
300ds
Trk251
Zontes 310
Επειδή Versys δεν έβρισκα σε λογική τιμή , το zontes δεν βλεπότανε και το vogue 300 είχε πολύ αναμονή ...
Άκουσα και άλλες γνώμες και κατέληξα σε ...scooter ...
Πρίν με πείσουνε , καβάλησα αρκετά , (όσα δεν μπορούσα να βρώ σε τεστ τα νοίκιασα για μιά δυο μέρες (sym) ) , και πλέον είμαι ευτυχής κάτοχος ενός Downtown 350 του 20 με τράκσιο και αμπεσε !!!![]()
Η πιο λογικη κινηση για την πολη. Καλοταξιδο και απεφτο να ειναι γιατι ποναει η πτωση λογω πλαστικων
Καλοριζικος!
Παντως οφείλω να ομολογήσω πιστος στο πλανο σου..
Δίχρονο ελαφρύ μεχρι 140kg να σηκώνεται εύκολα![]()
Καλοτάξιδο ! Μας ξενέρωσες λίγο βέβαια,το TDR έγινε σκούτερ αλλά είναι πολύ καλή επιλογή για δεύτερη μότο ,καλές βόλτες!
when life gets complicated... i ride.
Εγώ να δεις πως ξενέρωσα ....
Πάντως , όχι απλά σηκώνεται , έχεις την αίσθηση πως δεν πρόκειται να σου γείρει - πέσει ποτέ !!!
Το χαμηλό κέντρο βάρους είναι μεγάλη υπόθεση όσο μεγαλώνεις ...