Σελίδα 6 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 154

Θέμα: Suzuki vstrom 650 xt vs yamaha tenere 700

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    Δεν ξερεις τι θες η δεν εχεις λεφτα για αυτο που θες η απλα θες τενερε και ψαχνεις να δικαιολογησεις την αγορα του.
    Καλο κακο το στρομ ειναι αυτο που ηταν παντα και κανει ακριβως αυτο που υπόσχεται πολυ καλα. Αν περιμενες να οδηγησεις αφρικα με 9κ ευρω.... Ε απλα δεν γινετε.
    Το αν ξερω η δεν ξερω η αν εχω λεφτα οπως λες ειναι καθαρα θεμα δικο μου και κανεις δεν σε εβαλε με το ζορι ουτε να διαβασεις ουτε να απαντησεις σε τπτ και πουθενα.

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sisos Προβολή μηνύματος
    Το αν ξερω η δεν ξερω η αν εχω λεφτα οπως λες ειναι καθαρα θεμα δικο μου και κανεις δεν σε εβαλε με το ζορι ουτε να διαβασεις ουτε να απαντησεις σε τπτ και πουθενα.
    Ειναι πολυ λογικο να έρθουν τετοια ποστ σισε μου..το μοτο.γρ εκτελει εδω και χρονια λειτούργημα θα επρεπε να μετανοναστει σε μοτο-ψυχογράφημα.γρ

Το ξεψείρισμα θυμαμαι το εκανες σε παλιότερα θεματα για το versys300, cb500x..αν θες εμπειρία πρεπει να ξεκινήσεις απο καπου.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος
    Ειναι πολυ λογικο να έρθουν τετοια ποστ σισε μου..το μοτο.γρ εκτελει εδω και χρονια λειτούργημα θα επρεπε να μετανοναστει σε μοτο-ψυχογράφημα.γρ

Το ξεψείρισμα θυμαμαι το εκανες σε παλιότερα θεματα για το versys300, cb500x..αν θες εμπειρία πρεπει να ξεκινήσεις απο καπου.
    Δεν αμφιβαλω ουτε θελω να ερθω σε κοντρα και αντιπαραθεση με κανεναν μερες που ειναι γιορτινες.σιγουρα θα γινονται εδω ερωτησεις κουραστικες επαναλαμβανομενες καθοτι δεν ειμαστε ολοι γνωστες και βιρτουοζοι του αντικιμενου.απλα δεν χρειαζεται να μιλαμε ξαφνικα ετσι σε καποιον που..ουτε τον γνωριζουμε σε προσωπικο επιπεδο ουτε τι κρυβεται πισω απ αυτον τον ανθρωπο και ουτε ξερουμε πως θα το παρει.τεσπα κανενα προβλημα εκ μερους μου.ολα καλα.κι οσο αναφορα για τις παραπανω μοτο versys 300 cb500 κτλ.περασαν απ τα χερια μου και εφυγαν οπως ηρθαν.ολα καλα.και παλι ευχαριστω τους συντροχους για το χρονο και τις αποψεις τους.

Αν αγοραζεις με τετοια συχνότητα δεν καταλαβαίνω που ειναι ο δισταγμός. Αγορασε Τ700/vstrom650 αν δε κανει το πουλας για το επομενο
    Problem solved i guess

Ομως μια φωτο απο τα μηχανακια που ειπες οτι αγορασες δε κερασες...
    Σημειώνεται και αυτο

Παλαιό μέλος
    Ομως μια φωτο απο τα μηχανακια που ειπες οτι αγορασες δε κερασες...
    Σημειώνεται και αυτο
    Χαααχχχαααααχχα.εχεις δικιο.απλα ειμαι καπως διακριτικος σ αυτα.

Παλαιό μέλος
    Αν αγοραζεις με τετοια συχνότητα δεν καταλαβαίνω που ειναι ο δισταγμός. Αγορασε Τ700/vstrom650 αν δε κανει το πουλας για το επομενο
    Problem solved i guess
    Εννοεις και τα δυο??παναγια μου.δε μπορω με τπτ φιλε ειδικα τωρα.αν και θα τοθελα πολυ

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Βοήθησέ μας όμως λίγο περισσότερο, αναφέροντας ποια πιστεύεις ότι είναι τα χαρακτηριστικά που σε κερδίζουν σε μία μοτοσυκλέτα.

Ξεκινήσαμε με το σωστότερο τρόπο, εξετάζοντας τη χρήση που θα κάνεις και πολλοί σου είπαν ότι το V-Strom είναι καταλληλότερο μεταξύ των δύο. Το απέρριψες όμως, άρα το είδος της χρήσης δεν είναι η πρώτη προτεραιότητά σου, αλλά κάτι άλλο. Τι είναι αυτό;

Στην περίπτωση που μας πεις ότι δεν σου άρεσε ο κινητήρας, υπάρχει το NC που δουλεύει καλύτερα στις χαμηλές στροφές. Επίσης υπάρχει το Tracer 700 που δίνει το κάτι παραπάνω, καθώς και άλλες προτάσεις, ειδικά σε περισσότερα χρήματα, εάν κοιτάζουμε κυρίως άσφαλτο.

Αν πάλι δεν σου άρεσε το V-Strom λόγω δυνατοτήτων στο χώμα, πάλι πρέπει να εξετάσουμε διαφορετικές επιλογές ή να ανέβεις σε χρήματα και να πας σε Africa.
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από νεοσσός Προβολή μηνύματος
    Βοήθησέ μας όμως λίγο περισσότερο, αναφέροντας ποια πιστεύεις ότι είναι τα χαρακτηριστικά που σε κερδίζουν σε μία μοτοσυκλέτα.

Ξεκινήσαμε με το σωστότερο τρόπο, εξετάζοντας τη χρήση που θα κάνεις και πολλοί σου είπαν ότι το V-Strom είναι καταλληλότερο μεταξύ των δύο. Το απέρριψες όμως, άρα το είδος της χρήσης δεν είναι η πρώτη προτεραιότητά σου, αλλά κάτι άλλο. Τι είναι αυτό;

Στην περίπτωση που μας πεις ότι δεν σου άρεσε ο κινητήρας, υπάρχει το NC που δουλεύει καλύτερα στις χαμηλές στροφές. Επίσης υπάρχει το Tracer 700 που δίνει το κάτι παραπάνω, καθώς και άλλες προτάσεις, ειδικά σε περισσότερα χρήματα, εάν κοιτάζουμε κυρίως άσφαλτο.

Αν πάλι δεν σου άρεσε το V-Strom λόγω δυνατοτήτων στο χώμα, πάλι πρέπει να εξετάσουμε διαφορετικές επιλογές ή να ανέβεις σε χρήματα και να πας σε Africa.
    Ευχαριστω φιλε μου.μαλλον το κλειδωνω για τενερε,θ τ αλλαξω στο μελλον την ζελατινα αν χρειαστει και καμια επεμβαση στη σελλα συνεπιβατη,η θα παρω κατευθειαν την comfort που δινει η γιαμαχα,κι οπου μας βγαλει ο γιαλος. Οπως το βλεπω μαλλον τις περισσοτερες φορες θα οδηγαω μονος καθοτι η γηναικα θα δουλευει,σην της αλλης καλοδεχουμενο οτι και ναναι μου ειπε,μ αρεσει το στρομ αλλα ειναι πλεον ξεπερασμενο.βαρυ.και καπου χρειαζεται και κανα παιχνιδακι παραπανω.

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    ... καλοδεχουμενο οτι και ναναι μου ειπε ...
    Μπράβο της.
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από νεοσσός Προβολή μηνύματος
    Μπράβο της.
    Ναι δεν εχει κανενα προβλημα.και τις δυο μοτο τις εχει δει.να στρωσω λεει το τενερε να κανουμε μια βολτουλα κι αν.αν.χρειασθει κανουμε επεμβαση στη σελα.μα ουτοσιαλλος ουτε τις ταξιδαρες κανουμε ουτε τριβαλιτσα κτλ.κρητη κατοικοεδρευουμε, οποτε, εδω εχει δρομους ασφσλτινους χωματινους κτλ, αλλα οχι τυπου εγναντιας

Παλαιό μέλος
    Στο κομματι βλαβων αξιοπιστιας κτλ το στρομ εχει πολυ καλη πορεια απ οτι διαβαζω.οσο για το γιαμαχα δεν ξερω τι λεει στο κομματι αυτο,

Παλαιό μέλος
    δεν ηθελα να σε προσβάλω. δεν ειναι κακο να μην ξέρεις τι θες. εγω ειμαι στην ιδια φαση με σενα (οντως δεν ξερω τι θέλω) και κοιταζα να παρω το τενερε. το στρομ το εχω ηδη και ηθελα να το αλλαξω. Για τους ίδιους λογους (ταξιδι με γυναικα κτλ) το απέρριψα. επισης κακο δεν ειναι να μην εχεις λεφτα γιαυτο που θες. πολλοι δεν εχουμε, μην πω όλοι. μακαρι να ηταν φθηνα τα μουλτιστραντα/1290/gs1200/αφρικα να παιρναμε ολοι να γουσταρουμε. δεν ειναι ομως και κοιτάμε στροματα και τενερε. παλι ομως ειναι μια αγορά αρκετων χρημάτων και το να παρεις κατι που σου αρεσει αλλα δεν σου κάνει αργα η γρηγορα θα ειναι κακή αγορά. οταν ομως λες οδηγησα το στρομ και το απερριψα ενω ζητάς μηχανη για δικαβαλο 500χλμ στα 9-10κ ευρω τοτε κάτι περίμενες να δεις που δεν υπαρχει στην κατηγορία αυτη. Αν ειναι βαρυ και ογκωδες ειναι γιατι ετσι ειναι τα μηχανακια που κανουν δικαβαλο 500χλμ ανετα. το τενερε δεν κανει ουτε 300. δεν το λεω εγω αλλα αυτοι που το έχουν. καλο χρυσο σε χαμηλες ταχυτητες και σε χωμα αλλα ειναι ενα μεγαλο εντουρο, ενα πραγματικο ον οφφ. το στρομ δεν ειναι τετοιο και γιαυτο ακριβως ειναι πιο καλο στο ταξιδι.

το οτι εισαι κρητη εγω τωρα το διαβαζω. αρχιζει να γινετε καλύτερη η αγορά του τενερε σιγα σιγα. μπες να δεις τι λεει για αυτα που κοιτας ο bgm https://www.youtube.com/c/BigRockMoto/videos
    καλυτερο review δεν θα βρεις πουθενα.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    δεν ηθελα να σε προσβάλω. δεν ειναι κακο να μην ξέρεις τι θες. εγω ειμαι στην ιδια φαση με σενα (οντως δεν ξερω τι θέλω) και κοιταζα να παρω το τενερε. το στρομ το εχω ηδη και ηθελα να το αλλαξω. Για τους ίδιους λογους (ταξιδι με γυναικα κτλ) το απέρριψα. επισης κακο δεν ειναι να μην εχεις λεφτα γιαυτο που θες. πολλοι δεν εχουμε, μην πω όλοι. μακαρι να ηταν φθηνα τα μουλτιστραντα/1290/gs1200/αφρικα να παιρναμε ολοι να γουσταρουμε. δεν ειναι ομως και κοιτάμε στροματα και τενερε. παλι ομως ειναι μια αγορά αρκετων χρημάτων και το να παρεις κατι που σου αρεσει αλλα δεν σου κάνει αργα η γρηγορα θα ειναι κακή αγορά. οταν ομως λες οδηγησα το στρομ και το απερριψα ενω ζητάς μηχανη για δικαβαλο 500χλμ στα 9-10κ ευρω τοτε κάτι περίμενες να δεις που δεν υπαρχει στην κατηγορία αυτη. Αν ειναι βαρυ και ογκωδες ειναι γιατι ετσι ειναι τα μηχανακια που κανουν δικαβαλο 500χλμ ανετα. το τενερε δεν κανει ουτε 300. δεν το λεω εγω αλλα αυτοι που το έχουν. καλο χρυσο σε χαμηλες ταχυτητες και σε χωμα αλλα ειναι ενα μεγαλο εντουρο, ενα πραγματικο ον οφφ. το στρομ δεν ειναι τετοιο και γιαυτο ακριβως ειναι πιο καλο στο ταξιδι.

το οτι εισαι κρητη εγω τωρα το διαβαζω. αρχιζει να γινετε καλύτερη η αγορά του τενερε σιγα σιγα. μπες να δεις τι λεει για αυτα που κοιτας ο bgm https://www.youtube.com/c/BigRockMoto/videos
    καλυτερο review δεν θα βρεις πουθενα.
    Δεν υπαρχει κανενα προβλημα.εγω το πηρα στραβα,καθοτι δεν ειμαι και στα καλυτερα μου τον τελευταιο καιρο.τωρα.στο κομματι του στρομ,το καταλαβα οτι το εχεις.το μχν το εχω ζησει αρκετα.ανετο βολευτικο ολοι λιγο πολυ το γνωριζουμε,αλλα μεχρι εκει τπτ παραπανω τπτ παρακατω.οσο ειχα μαζι του βιωσει, απο φιλους συγγενεις κτλ,στο τελος το βαριομουνα παντα μα παντα.αν και ειμαι fan του συγκεκριμενου.παντα οποτε ειχα την ευκαρια να το οδηγησω και σε μεγαλες σχετικα διαδρομες στο τελος με επιανε νυστα χαλαρωση.χαααχχχααα.απλα ηθελα και την απεναντι γνωμη θετικη η αρνητικη καλοδεχουμενη φυσικα

Παλαιό μέλος
    Δεν υπαρχει κανενα προβλημα.εγω το πηρα στραβα,καθοτι δεν ειμαι και στα καλυτερα μου τον τελευταιο καιρο.τωρα.στο κομματι του στρομ,το καταλαβα οτι το εχεις.το μχν το εχω ζησει αρκετα.ανετο βολευτικο ολοι λιγο πολυ το γνωριζουμε,αλλα μεχρι εκει τπτ παραπανω τπτ παρακατω.οσο ειχα μαζι του βιωσει, απο φιλους συγγενεις κτλ,στο τελος το βαριομουνα παντα μα παντα.αν και ειμαι fan του συγκεκριμενου.παντα οποτε ειχα την ευκαρια να το οδηγησω και σε μεγαλες σχετικα διαδρομες στο τελος με επιανε νυστα χαλαρωση.χαααχχχααα.απλα ηθελα και την απεναντι γνωμη θετικη η αρνητικη καλοδεχουμενη φυσικα
    θα σου έλεγα να περιμένεις το νεο τρανσαλπ που λογικα θα ερθει το καλοκαιρι η σε ενα χρονο αλλα δεν θα εχει κατι περισσοτερο απο το στρομ σε αυτα που ζητας. αν θες να σε εξιτάρει τοτε για να παντρεψεις και το ταξιδι με γυναικα και πραγματα και ανεση κτλ θα πρεπει να δεις κατι πιο ακριβο. το triumph rally 900 ειναι πολύ δυνατη επιλογη αλλα φλερταρεις σε τιμες αφρικα πλεον. βεβαια ειναι πιο σπορ αλλα δεν γράφει χοντα πανω. ασε που στην κρητη δεν ξερω και που θα κανεις σερβις η ποσο θα χρεωνουν για δαυτο. παρε ενα tracer 2017 και πετα πανω ενα 50/50 λαστιχο και ειμαι βεβαιος οτι θα καραγουστάρεις.

Παρόμοια θέματα

1. VStrom 650 vs VStrom 650 XT
    από tamar στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2019, 19:19
  2. SUZUKI DR 650 SE vs YAMAHA XT 600 E
    από κωστας στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 27/02/2013, 05:25

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε