βαρετη γιαπωνεζικη τελειοτητα χοντα.
πιο βαρετος πεθαινεις.
Ενω εμεις οι κινεζοι εχουμε ''χαρακτηρα''
Ξυπνας το πρωι και λες : Θα παρει,δεν θα παρει,θα καψει δεν θα καψει,θα κανει τσαφ και θα σβησει,δεν θα κανει τσαφ,θα τρεξουν οι τσιμουχες,δεν θα τρεξουν, θα μου τα φορεσει η ΤΣΟΥ-ΛΙ, δεν θα μου τα φορεσει κλπ,κλπ, που σε κρατανε ζωντανο και φρεσκο.
Παντως μεχρι στιγμης ουτε ''τσικ''
Εγώ μια χαρά τα βλέπω !!!
when life gets complicated... i ride.
Δεν είναι έτσι ακριβώς, δες καλά, η πάνω πλάκα (μαμά) δεν κουμπώνει εντελώς στα καβαλέτα και η αιτία είναι ότι είναι ελαφρώς μικρότερης διαμέτρου από 22 που ισχυρίζεται to ali (Η ποιότητα που λέγαμε) κλαιν, 24 μαζί με τα μεταφορικά ήταν, πρακτικά τα πήρα για να δω αν όντως κάθονται χωρίς αλλαγές και κατά πόσον θα βολέψουν στην καθημερινότητά αλλά και τις μεγάλες βόλτες που σχεδιάζω για το καλοκαιράκι και όντως βολεύουν τα μάλα.
Καλώς εχόντων, τον άλλον μήνα θα πάρω αυτά που ανέφερα παραπάνω, από την εδώ αγορά καθώς δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά στην τιμή τους.
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Φάτην λίγο στον τόρνο ή,έτσι για την αλητεία,τύλιξε ένα γυαλόχαρτο σε μία σωλήνα 22 χλστ και αρχίνα να λιμάρεις.
Πληροφοριακά πάντως στο λέω αυτό το σύμπτωμα που αναφέρεις ίσως και να μην είναι ελάττωμα.Υπάρχει και σε μεγαλύτερες μοτοσυκλέττες με τα μαμά καβαλέττα.Και τα 2 gs μου το είχαν και έχει να κάνει με τη ρύθμιση του τιμονιού.
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Σύγκρινε με την φωλιά που έχει το δικό σου και αν έχει διαφορά την διορθώνεις. Εμένα μου φαίνεται ότι έχουν διαφορετικό σχήμα με
το εργοστασιακό καπάκι.
Έχεις ψάξει μήπως τα δίνουν σετ με κάποιο;
υγ: τώρα κατάλαβα ότι λες για το καπάκι.
Τελευταία τροποποίηση από doctor_john; 04/02/2023 στις 14:37.
Λίγο μηχανουργείο θέλει και θα έρθει όπως το θες
Τέτοιες περιπτώσεις χιλιάδες, δεν είναι θέμα
Μπήκε και μάσκα;
Εφόσον κάνουν δουλειά είσαι οκ.
Τα περισσευούμενα, δισκόπλακες υψηλής αναρτήσεις λάστιχα κλπ που θα πιάσουν τόπο.
@Lakisss
Φαίνεται να έχει μπει μάσκα.
@stefanos
Από το εργοστάσιο τα λάστιχα, αναρτήσεις και φρένα είναι τούμπανο στο συγκεκριμένο.
Οπότε μάλλον σουβλάκια βενζίνες κλπ