Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 134

Θέμα: Ψάχοντας ένα μικρό...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Volpad Προβολή μηνύματος
    Μάλλον δεν καταλάβατε τι εννοώ...

Δεν φοβάμαι τις βλάβες...
    Το service όμως, πρέπει να γίνεται σε εξουσιοδοτημενο όσο υπάρχει εγγύηση...
    Το να πετάγομαι δίπλα από τη δουλειά μου για τα απλά service, είναι μεγάλο πλεονέκτημα για εμένα, γιστι στα ωράρια των συνεργείων, εγώ δουλεύω....

Δεν ξέρεις πόσο μανούρα είναι για εμένα να πάω για service το benelli....
    Όταν είχα το bmw, μου έβγαινε το λάδι.

...
    Σε νιωθω απολυτα. Τα ιδια τραβαγα κι εγω. Οσο ειχα το Africa ειχα βρει συνεργειο διπλα στο σπιτι μου και του την αφηνα απο το βραδυ πολλες φορες αφου το πρωι ανοιγε πιο αργα απο την ωρα που επιανα δουλεια.

Οταν πηρα το σκουτερ το πηγαινα εκει που το αγορασα στην αρχη αλλα δεν εμεινα ικανοποιημενος, βρηκα αλλο στην διαδρομη σπιτι- δουλεια και μετα επρεπε να κανονιζω να ειναι Δευτερα - Τεταρτη που δεν δουλευω το απογευμα και να μην εχω πολυ δουλεια για ν' αργησω μια-μιαμιση ωρα να ανοιξω.

Το καλο και αξιοπιστο συνεργειο ειναι πολυ σοβαρος λογος για να μεινεις πιστος σε μια μαρκα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της STF
    Μάλλον δεν καταλάβατε τι εννοώ...

Δεν φοβάμαι τις βλάβες...
    Το service όμως, πρέπει να γίνεται σε εξουσιοδοτημενο όσο υπάρχει εγγύηση...
    Το να πετάγομαι δίπλα από τη δουλειά μου για τα απλά service, είναι μεγάλο πλεονέκτημα για εμένα, γιστι στα ωράρια των συνεργείων, εγώ δουλεύω....

Δεν ξέρεις πόσο μανούρα είναι για εμένα να πάω για service το benelli....
    Όταν είχα το bmw, μου έβγαινε το λάδι.

Επίσης, όταν λέω ανταλλακτικά, αναφέρομαι σε κάνα φίλτρο, καμία βιδα κλπ.... δεν μιλάω για στροφάλους και βαλβίδες...

Το kawa το 400rr είναι πολύ ακριβό για τη δουλειά που το θέλω.
    Και η συντήρηση του φαντάζομαι θα είναι ακριβότερη...
    Οκ, τώρα κατάλαβα πιο καλά.
    Χάριν συζήτησης να πω πως η συντήρηση του 400RR αποκλειέται να είναι πιο ακριβή παρά μόνον όταν έρθει η ώρα για έλεγχο στις βαλβίδες κοντά στα 30.000 χλμ. Με τα χιλιόμετρα που κάνεις αυτό θα συμβεί.... "κάποτε". Το RC από ότι είδα φλερτάρει με τα 8 χιλιάρικα, δεν είναι και τόσο μεγάλη οικονομική απόσταση (πιθανόν).

Δε ξέρω σε ποια περιοχή μένεις αλλά σίγουρα η επιλογή κοντινού συνεργείου δύσκολα θα καθόριζε την επιλογή μοτοσυκλέτας αν στο τραπέζι έπεφτε μια καλή πρόταση συνολικά (ως προς την ίδια την μοτοσυκλέτα). Δηλαδή αν κάνεις μαζί της 10.000 χλμ μιλάμε για δύο τυπικά σέρβις το χρόνο και ένα μεγάλο κάθε δύο χρόνια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Εισάγεται και βγάζει άδεια κυκλοφορίας το ZX400RR στην Ευρωπαική Ενωση;
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

μπου Το avatar του/της giorgosb
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από telegonos Προβολή μηνύματος
    Εισάγεται και βγάζει άδεια κυκλοφορίας το ZX400RR στην Ευρωπαική Ενωση;
    Ναι και ξεκινάει από 9.495€
    Πικρή μπύρα, γλυκιά ζωή..

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από giorgosb Προβολή μηνύματος
    "Στην πίστα ή στο δρόμο, η εμπειρία της αγαλλίασης της πρωτοφανούς ισχύος του Ninja ZX-4R, ο συναρπαστικός θρήνος στις υψηλές στροφές και το αιχμηρό, ευκίνητο χέρι του σίγουρα θα ξυπνήσουν το αδρανές Supersport μέσα σας."

Google translate;
    Life begins at 45°.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    "Στην πίστα ή στο δρόμο, η εμπειρία της αγαλλίασης της πρωτοφανούς ισχύος του Ninja ZX-4R, ο συναρπαστικός θρήνος στις υψηλές στροφές και το αιχμηρό, ευκίνητο χέρι του σίγουρα θα ξυπνήσουν το αδρανές Supersport μέσα σας."

Google translate;
    εύκολα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Σωπα ρεεεεεεε. Μπράααααβο.

Η ελληνική ''αντιπροσωπεία'' έχει κανένα άραγε ή στα εφφε των γραφικών της κακόμεταφρασμένης ξένης σελίδας μένουνε;
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

Moderator
    Κανένα RS457 στα 7.200€;

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_20240614_113553.jpg 
Προβολές:	94 
Μέγεθος:	97,2 KB 
ID:	453808

Συντονιστής Το avatar του/της Volpad
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STF Προβολή μηνύματος
    Οκ, τώρα κατάλαβα πιο καλά.
    Χάριν συζήτησης να πω πως η συντήρηση του 400RR αποκλειέται να είναι πιο ακριβή παρά μόνον όταν έρθει η ώρα για έλεγχο στις βαλβίδες κοντά στα 30.000 χλμ. Με τα χιλιόμετρα που κάνεις αυτό θα συμβεί.... "κάποτε". Το RC από ότι είδα φλερτάρει με τα 8 χιλιάρικα, δεν είναι και τόσο μεγάλη οικονομική απόσταση (πιθανόν).

Δε ξέρω σε ποια περιοχή μένεις αλλά σίγουρα η επιλογή κοντινού συνεργείου δύσκολα θα καθόριζε την επιλογή μοτοσυκλέτας αν στο τραπέζι έπεφτε μια καλή πρόταση συνολικά (ως προς την ίδια την μοτοσυκλέτα). Δηλαδή αν κάνεις μαζί της 10.000 χλμ μιλάμε για δύο τυπικά σέρβις το χρόνο και ένα μεγάλο κάθε δύο χρόνια.

Για αρχή, έχω έναν κανόνα.
    Όταν έχω υπολογίσει να διαθέσω ένα ποσό για μία αγορά, δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να αλλάξει το budget πάνω απο 2 φορές, γιατι αλλιώς ξεφεύγω...

Δεδομένου οτι το αρχικό budget ήταν τα 5500, το duke έχει 6700 και το rc 7800, έχω ήδη ανεβάσει το budget 2 φορές..
    Ακόμα, το να πάω στα 10.000, είναι σχεδόν 100% αύξηση στο αρχικό πλάνο και μετά, η λογική λέει, πούλα τα όλα και βάλε τα 10κ μαζί με αυτά που έβγαλες απο τις πωλήσεις και πάρε ένα καινούριο μεγάλο (το supersport 950 πχ)

Πέρα απο τη πλάκα όμως, θέλω μονοκύλινδρο, άντε δικύλινδρο. Θέλω ροπή στις μεσαίες...
    Πχ, όταν μου είχε δανείσει ο κολλητός μου το cbr 600 F4i που είχε και το χρησιμοποιούσα για 2 βδομάδες καθημερινά, έπρεπε να πηγαίνω συνέχεια τάπα για να έχω ροπή...
    Τη δεύτερη βδομάδα, έκαψα 13.5 λίτρα για 120 χιλιόμετρα...

Αν έπαιρνα 4κύλινδρο, θα ήταν ή 1000 η ένα απο εκείνα τα επικά 250άρια του '90. Μεσαίο δεν θα έπαιρνα.

Moderator
    Κανένα RS457 στα 7.200€;

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_20240614_113553.jpg 
Προβολές:	94 
Μέγεθος:	97,2 KB 
ID:	453808
    Το σκέφτηκα και αυτό. Το rc μου αρέσει περισσότερο εμφανισιακά.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    https://www.car.gr/classifieds/bikes...onda-cbr-500-r

Ξεκαρφωτο αλλα για να λεμε...
    Απο ροπη φουλ,οικονομια μια χαρα ,δικυλινδρο 500cc.

Το δικο μου.Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_20240614_101637.jpg 
Προβολές:	79 
Μέγεθος:	85,4 KB 
ID:	453810 πρωινη.

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Αν έπαιρνα 4κύλινδρο, θα ήταν ή 1000 η ένα απο εκείνα τα επικά 250άρια του '90. Μεσαίο δεν θα έπαιρνα.
    Αυτά τα 250άρια, αποδίδουν σαν σημερινό 500άρι δικύλινδρο στις μεσαίες του, αφού όμως πιάσουν τις 12.000 rpm. Ακούγονται σαν F1 και πάνε σαν Duke 250.

Οπότε ξεχνάς τη ροπή στις μεσαίες και κοιτάς να τα δουλεύεις 12.000 - 18.000 rpm. Με χρήση στην πόλη, στους δύο μήνες θα αρχίσεις να ψάχνεις για άλλο.
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της rainmike
    Δεν με ψήνουν τα MT και R3. Κυρίως δεν μου αρέσουν εμφανισιακά.

Παιδιά, για εμένα το θέμα του συνεργείου είναι πολύ σημαντικό.
    Να εξηγήσω λίγο τι εννοώ.

Το μαστόρι που "πάω" το ducati, είναι εξουσιοδοτημένο KTM - Ducati.

Το μαστόρι αυτό λοιπόν, το εμπιστεύομαι τέρμα.
    Αυτό, γιατι εκτός του οτι όταν κάνει μία δουλειά, την κάνει όπως θα την έκανα εγώ, τον έχω πάρει ούκ ολίγες φορές για βλάβες μηχανών φίλων μου (ή δικών μου) και με έχει βοηθήσει να λύσω προβλήματα, γνωρίζοντας οτι δεν θα βγάλει μία, οχι απλά λόγω της βοήθειας που μου προσέφερε, αλλα ούτε για τα λάδια και τα ξίδια, γιατι ξέρει οτι θα τα κάνω μόνος μου και τα ανταλλακτικά θα τα πάρω απο αλλού...
    Δεν μου έχει πεί ποτέ "φέρτο απο δώ να το δούμε". Πάντα μου λέει "για κοίτα μήπως είναι αυτό" και τελικά, είναι πάντα "αυτό".

Είναι "φίλος" με το αφεντικό μου (με το οποίο αφεντικό μου έχω πολύ φιλική σχέση), απο πρίν ανοίξει συνεργείο. Έχουν μεγαλώσει στην ίδια γειτονιά. Όταν πήρα το ducati λοιπόν, πήγα εκεί συστημένος, ανεξάρτητα που θεωρείται στους κύκλους των ντουκατέων ένας απο τους καλύτερους μαστόρους...
    (btw και το αφεντικό ducati έχει...)

Για να το πάρουμε λίγο απο την αρχή, εγώ είχα ψηθεί αρχικά να πάρω το triumph, που το παρακολουθούσα απο πριν βγεί.
    Όσο πλησιάζει λοιπόν η ώρα που θα προχωρήσω σε αγορά, αρχίζω να σκέφτομαι και άλλα πράγματα εκτός του "γαμώ, θα πάρω καινούριο μηχανάκι"...
    Το ένα χιλιάρικο παραπάνω του κτμ, μπορεί να είναι λίγο, μπροστά στο χρόνο που θα γλιτώσω ψάχνοντας ανταλλακτικά και μηχανικό... Γιατι δυστυχώς, παρόλο που τα περισσότερα πράγματα τα φτιάχνω μόνος μου, δεν έχω πάντα το χρόνο να ασχοληθώ (2 μικρά παιδιά γάρ) και πολλές φορές, πάω και το παρατάω και του λέω φιάχτο.

Οπότε άρχισα να σκέφτομαι η ducati και η KTM σε αυτή τη κατηγορία που κοιτάω, έχουν τίποτα?
    Η ducati έχει το 620 το μικρό, που απλά φοβάμαι οτι δεν θα βρώ καλοσυντηριμένο μηχανάκι που να αξίζει τα λεφτά του και δεν έχω καμία διάθεση να πάρω κάποιο και να το μαζεύω.
    Τα νεότερα "μικρά" monster δεν έχουν τις καταναλώσεις που έχουν τα σύγχρονα μοτοσακά, + οτι θα θέλουν μαζέματα (σέρβις σε αναρτήσεις κλπ) με τα οποία δεν θέλω να ασχοληθώ.

Η ΚΤΜ λοιπόν, έχει 2. το δούκα και το rc.
    Δεδομένου λοιπόν, οτι κανένα επιχείρημα υπέρ του triumph ή κατά του duke δεν ήταν τόσο ισχυρό ωστε να κάνει την απόφαση εξόφθαλμη (βασικά δεν υπήρχε), τείνω σε ένα απο τα 2 ΚΤΜ.

Εμφανισιακά μου αρέσουν και τα 2.
    Όλα κρίνονται λοιπόν απο τους γύρω γύρω παράγοντες. Θέλω να τα δώ και τα 2 απο κοντά και μετά θα αποφασίσω.

Για εμένα, το υπέρ του rc είναι η θέση οδήγησης και το στενότερο τιμόνι, και το υπέρ του duke είναι οτι είναι γυμνό άρα απλούστερο να βάλεις τα χέρια σου... Το λύσε / δέσε των πλαστικών στο ducati, είναι αυτό που με κουράζει περισσότερο πάντα....

Όχι. Δεν μου αρέσει εμφανισιακά.
    Εχω ενα 696 αν σε ενδιαφερει ,ατρακαριστο

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από νεοσσός Προβολή μηνύματος
    Αυτά τα 250άρια, αποδίδουν σαν σημερινό 500άρι δικύλινδρο στις μεσαίες του, αφού όμως πιάσουν τις 12.000 rpm. Ακούγονται σαν F1 και πάνε σαν Duke 250.

Οπότε ξεχνάς τη ροπή στις μεσαίες και κοιτάς να τα δουλεύεις 12.000 - 18.000 rpm. Με χρήση στην πόλη, στους δύο μήνες θα αρχίσεις να ψάχνεις για άλλο.
    Για αυτό θα το έπαιρνα.... για να ακούγεται σάν F1...
    Έχω φίλο με cbr 250 και το έχω οδηγήσει....

Μέλος
    Για αυτό θα το έπαιρνα.... για να ακούγεται σάν F1...
    Έχω φίλο με cbr 250 και το έχω οδηγήσει....
    Άσε τα 4χρονα 250 και πάρε ένα 2χρονο 250 (πχ KR-1S) , τα ιδανικά commuter bikes

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2016, 20:06
  2. Ενα μικρο για καλημερα!!!
    από pipis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2008, 18:28
  3. Ηταν ενα μικρο..
    από sober στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2007, 12:39