Τι να πω για αυτή τη Βουνίσια!
Ας τα βάλω με τη σειρά γιατί διαφορετικά θα χαθώ και θα χάσω σημαντικά κομμάτια.
Στη βόλτα αυτή είχα τη χαρά να έχω ένα KTM 790 Adventure!
Πόσο το χαρήκαμε, και εγώ και η Πόπη, δε λέγεται!
Ή μάλλον λέγεται, αλλά θα τα πω σε σχετικό θέμα στα μοντέλα.
Αφού επιστρέψαμε από τις δουλειές μας και φορτώσαμε το μηχανάκι, ξεκινήσαμε για τη Δήμητρα.
Έχοντας ρίξει μια ματιά στον καιρό ήξερα ότι όσο πιο αργά τόσο καλύτερα, καθώς η μπόρα κατευθυνόταν δυτικά οπότε μάλλον δε θα μας έπιανε βροχή! Ναι καλά…
Ξεκινήσαμε κατά τις 20:15 με σκούρα φιμέ ζελατίνα και χωρίς να έχουμε συνδέσει μεταξύ τους τις συσκευές ενδοεπικοινωνίας.
Τα δύο παραπάνω με έτρωγαν οπότε έπρεπε οπωσδήποτε να κάνουμε μια στάση.
Αμέσως μετά τα διόδια της Ελευσίνας κάναμε τη στάση, άλλαξα τη ζελατίνα με τη διάφανη και έγινε η σύνδεση έτσι ώστε να μπορούμε να μιλάμε.
Όλα τέλεια, ΤΩΡΑ ξεκινάμε
Η διαδρομή στην εθνική οδό ήταν τόσο ευχάριστη που οι σκέψεις για αλλαγή μοτοσυκλέτας ξεκίνησαν να βασανίζουν το μυαλό μου.
Μια στάση για τσιγαράκι στα Σ.Ε.Α. Αρτεμισίου και συνέχεια προς τη Δήμητρα.
Λίγο μετά τη
Βλαχέρνα μας βρήκαν οι πρώτες ψιχάλες.
Η αλήθεια είναι ότι έχοντας δει τον καιρό ήξερα ότι δε θα τη γλυτώναμε αλλά οι βροντές που ακούγονταν προκαλούσαν φόβο για κατακλυσμό που θα μας βρει εν κινήσει
Και κάπου εδώ, κατά τις 10:45 το G.P.S. γράφει 30 λεπτά για τον προορισμό μας.

Όμως η διαδρομή που πρότεινε το G.P.S. ήταν από
Κοντοβάζαινα που για την προηγούμενη Βουνίσια μας είχαν υποδείξει να την αποφύγουμε καθώς ο δρόμος δεν ήταν καλός.
Με το άγχος της βροχής αλλά και αυτό κατά νου, στη διασταύρωση για
Δάφνη κάναμε αριστερά επιλέγοντας την πιο μεγάλη διαδρομή!
Η απογοήτευση που νιώσαμε όταν το G.P.S. πρόσθεσε ακόμα 20 λεπτά στο E.T.A. (Estimated Time of Arrival) ήταν μεγάλη

αλλά έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν οι βροντές έγιναν πιο συχνές και η ψιχάλα κάπως πιο επίμονη.
Τελικά κατά τις 11:40 φτάσαμε στον προορισμό μας, κάπως ταλαιπωρημένοι από τη διαδρομή αλλά ευτυχώς στεγνοί. Η ψιχάλα ναι μεν μας συνόδευε σταθερά και επίμονα, αλλά δεν αυξήθηκε.
ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΔΥΟ ΜΠΙΡΕΕΕΕΕΣ…
Τις ήπιαμε, φάγαμε, τα είπαμε με τα παιδιά που είχαν φτιάξει ένα τραπέζι γεμάτο χαμόγελα και καλή διάθεση και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη μέρα
To be continued...