Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 81 από 81

Θέμα: Nmax 155 vs XT600E vs ?

Εχεις γραψει πουθενα πόσο είνα το μπάτζετ σου για μηχανακι ?
    Αυτα που αναφερεις απο την αρχη εκτος του οτι δεν εχουν τιποτα κοινο , εχουν και διαφορετικες τιμες .

Ενα τετοιο ταξίδι απαιτει γνωσεις που φαινεται οτι δεν εχεις . 1η δουλεια λοιπον , πιασε δες πως γινεται και αν ειναι δυνατον , μίλα με ατομα που το εχουν κανει.
    Μεχρι την Ιταλία και τρυγυρω μπορει να παει ο καθενας .Εσυ θες να φτασεις στην Κίνα .Αυτο χωρια του οτι θελει νεφρα , απαιτει και καλη προετοιμασια που διαφερει κατα πολυ απο μια απλη βολτα στα Βαλκανια και την Ευρωπη.
    Ο προγραμματισμος πογ θα κανεις ειναι βασικοτερος απο το ιδιο το μηχανακι.
    Το γεγονος οτι αναφερθηκε το σκουτερ και στη συνεχεια υπηρχαν ατομα που το δεχθηκαν σαν επιλογη ; με ξεπερναει . Και οχι και κανενα σκουτερ δηλ που θα μπορουσε κιολας να παει , αλλα το συγκεκρημενο που ειναι για να πηγαινεις να παρεις ψωμί και τσιγαρα .

Ενα ωραιο μηχανακι που θα μπορουσες να εχεις για αυτο το ταξίδι ειναι το himalayan.
    Εγω παντως αν εκανα αυτο που θες να κανεις , αυτο θα επαιρνα .
    Επισης θα κοιταγα μιας και οπως λες ασχολησαι με ιντερνετ κτλ , οποτε εχεις το νόΟΥ χάου να δω τι επιλογες υπαρχουν σε καποιες απο τις χωρες που θα παω σε ενοικίαση μοτο - παπιού και παρκινγκ το αλλο .

Καπογ ειχε πεσει το ματι μου παλιοτερα σε μια περιπτωση που καποιος - καποιοι ( δεν θυμαμαι) ειχαν αγορασει παπι και μετα το περας της φασης το πουλησαν παλι....εκει κατω ...στις Ασίες .

Οπως και να χει δες τα ολα αυτα , κατασταλαξε και παρε τις αποφασεις σου με κριτήριο παντα τη λογική και οχι το συναισθημα .

Σου ευχομαι απο τα βαθη της καρδιας μου αδελφέ να κανεις αυτο που ονειρεύεσαι και να το ευχαριστηθείς . Ελπιζω καποια στιγμή να ανοιξω καινα δω φωτογραφιες σου απο την αλλη ακρη του κοσμου .

Νέο μέλος Το avatar του/της Merimanga
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Εχεις γραψει πουθενα πόσο είνα το μπάτζετ σου για μηχανακι ?
    Αυτα που αναφερεις απο την αρχη εκτος του οτι δεν εχουν τιποτα κοινο , εχουν και διαφορετικες τιμες .

Ενα τετοιο ταξίδι απαιτει γνωσεις που φαινεται οτι δεν εχεις . 1η δουλεια λοιπον , πιασε δες πως γινεται και αν ειναι δυνατον , μίλα με ατομα που το εχουν κανει.
    Μεχρι την Ιταλία και τρυγυρω μπορει να παει ο καθενας .Εσυ θες να φτασεις στην Κίνα .Αυτο χωρια του οτι θελει νεφρα , απαιτει και καλη προετοιμασια που διαφερει κατα πολυ απο μια απλη βολτα στα Βαλκανια και την Ευρωπη.
    Ο προγραμματισμος πογ θα κανεις ειναι βασικοτερος απο το ιδιο το μηχανακι.
    Το γεγονος οτι αναφερθηκε το σκουτερ και στη συνεχεια υπηρχαν ατομα που το δεχθηκαν σαν επιλογη ; με ξεπερναει . Και οχι και κανενα σκουτερ δηλ που θα μπορουσε κιολας να παει , αλλα το συγκεκρημενο που ειναι για να πηγαινεις να παρεις ψωμί και τσιγαρα .

Ενα ωραιο μηχανακι που θα μπορουσες να εχεις για αυτο το ταξίδι ειναι το himalayan.
    Εγω παντως αν εκανα αυτο που θες να κανεις , αυτο θα επαιρνα .
    Επισης θα κοιταγα μιας και οπως λες ασχολησαι με ιντερνετ κτλ , οποτε εχεις το νόΟΥ χάου να δω τι επιλογες υπαρχουν σε καποιες απο τις χωρες που θα παω σε ενοικίαση μοτο - παπιού και παρκινγκ το αλλο .

Καπογ ειχε πεσει το ματι μου παλιοτερα σε μια περιπτωση που καποιος - καποιοι ( δεν θυμαμαι) ειχαν αγορασει παπι και μετα το περας της φασης το πουλησαν παλι....εκει κατω ...στις Ασίες .

Οπως και να χει δες τα ολα αυτα , κατασταλαξε και παρε τις αποφασεις σου με κριτήριο παντα τη λογική και οχι το συναισθημα .

Σου ευχομαι απο τα βαθη της καρδιας μου αδελφέ να κανεις αυτο που ονειρεύεσαι και να το ευχαριστηθείς . Ελπιζω καποια στιγμή να ανοιξω καινα δω φωτογραφιες σου απο την αλλη ακρη του κοσμου .
    Το μπάτζετ είναι 3000 (χρέπι xt με ό,τι χρειαστεί για να γίνει 100% αξιόπιστο) μέχρι 5000 το πολύ πολύ (cbf, 1150).
    Όπως είδες ό,τι μοντέλο ανέφερα είναι αποδεδειγμένα άθραυστο (σε λογικά πλαίσια πάντα), για το himalayan δεν έχω καμία απολύτως άποψη, πάντα μου ήταν αδιάφορο, ΑΛΛΑ σ αυτή τη φάση ψάχνω ένα μηχανάκι αυστηρά για χρήση σαν εργαλείο κι όχι για γούστα άρα μπορεί και να καταλήξω εκεί αν και 1κύλινδρο (ποιος ξέρει; σίγουρα όχι εγώ )

Όντως όλα είναι πολύ διαφορετικά μεταξύ τους. Το xt είναι ψοφίμι 1κύλινδρο, χωρίς καμία προστασία, αλλά πολύ φθηνό. Το cbf είναι 4κύλινδρο, φθηνό ταξιδιάρικο, με την κατάλληλη νομίζω προστασία από αέρα, αλλά αυστηρά δρόμου και το 1150 2κύλινδρο επίσης ταξιδιάρικο, στιβαρό (κουμούτσα), στην πλειοψηφία τους τα gs κόβουν τα δύσμοιρα βόλτες με την αθήνα με φορτωμένο μόνιμα ένα 3βαλιτσο από καφετέρια σε καφετέρια (δεν λέω για όλους προφανώς) και δεν ξέρω, αυτή η εικόνα μου χει μείνει από μικρός, πως είναι το must μηχανάκι για τεράστιο ταξίδι. Το xt πάει παντού (αλλά σου βγάζει την ψυχή) το cbf μόνο δρόμο, αλλά άνετα και το 1150 έχω την εντύπωση πως επίσης πάει παντού, αρκεί να μην πέσει πουθενά, γιατί θες 2 άτομα να το σηκώσετε.

Άμα είναι να πάρεις μονοκύλινδρο, κοίτα και το F650 gs. Ελαφρύ είναι, γκαζάκι μια χαρά για το είδος του, πάει και σε χωματόδρομο. Κατανάλωση μικρομεσαίου σκούτερ. Και συνήθως δεν το έχουν κανίβαλοι.

Παλαιό μέλος
    Συμφωνώ 100%, και το λέω εγώ που με τα ευρωπαϊκά είμαι μακριά και αγαπημένοι.

270° firing order Το avatar του/της katsar
    Το ΧΤ είναι ''άσπαστο'' αν του δώσεις μία σχετική φροντίδα κάτι που χρειάζεται σε όλα τα οχήματα.
    Με το ΧΤ δεν θα μείνεις ποτέ από αντλία βενζίνης,κύκλωμα ψύξης,αισθητήρες ,abs, κάτι που θα συμβεί στα περισσότερα οχήματα κάποια στιγμή με το ανάλογο κόστος και μπελά .
    Οι κάγκουρες τα ΧΤ τα πουλήσανε εδώ και καμιά 15τία ,μάντεψε τι καβαλάνε πλέον.Μία ανακατασκευή έστω προληπτικά για να ξέρεις τι καβαλάς δεν κοστίζει τόσο ακριβά.
    Φυσικά σε Ε.Ο θα σε κουράσει όσο δεν φαντάζεσαι κυρίως λόγο της θέσης οδήγησης που θα σκάει όλος ο αέρας στο στήθος σου ,ειδικά μετά τα 100 μαλώνεις με το τιμόνι.Μετά τα 120 ξεκινάει
    και το κοσκίνισμα στο τιμόνι και άσχετα με το ότι βλέπεις 160 εύκολα στο κοντέρ ούτε καν να ταξιδέψεις με 130.
    when life gets complicated... i ride.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της patsavour
    Φίλε μόλις που προλαβαίνεις για ΧΤ πένα.Σπευσε γρήγορα

Ένα Yamaha XT500 του 1976 πωλείται στο... κουτί του - BIKEIT! https://share.google/ALAuQIK1p1yvqSgi5

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Παρόμοια θέματα

1. Yamaha nmax 155 vs Sym symphony 200i abs
    από gpan22 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 05/07/2017, 17:10
  2. xt660r vs xt600e
    από gkantas1973 στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 73
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2016, 14:34
  3. Rossi Vs Gibernau Vs Melandrin
    από latris mixanis στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 90
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2005, 00:29
  4. Peagaso Vs Kle500 Vs Klr650????
    από lagel στο forum Off topic