Εχεις γραψει πουθενα πόσο είνα το μπάτζετ σου για μηχανακι ?
Αυτα που αναφερεις απο την αρχη εκτος του οτι δεν εχουν τιποτα κοινο , εχουν και διαφορετικες τιμες .
Ενα τετοιο ταξίδι απαιτει γνωσεις που φαινεται οτι δεν εχεις . 1η δουλεια λοιπον , πιασε δες πως γινεται και αν ειναι δυνατον , μίλα με ατομα που το εχουν κανει.
Μεχρι την Ιταλία και τρυγυρω μπορει να παει ο καθενας .Εσυ θες να φτασεις στην Κίνα .Αυτο χωρια του οτι θελει νεφρα , απαιτει και καλη προετοιμασια που διαφερει κατα πολυ απο μια απλη βολτα στα Βαλκανια και την Ευρωπη.
Ο προγραμματισμος πογ θα κανεις ειναι βασικοτερος απο το ιδιο το μηχανακι.
Το γεγονος οτι αναφερθηκε το σκουτερ και στη συνεχεια υπηρχαν ατομα που το δεχθηκαν σαν επιλογη ; με ξεπερναει . Και οχι και κανενα σκουτερ δηλ που θα μπορουσε κιολας να παει , αλλα το συγκεκρημενο που ειναι για να πηγαινεις να παρεις ψωμί και τσιγαρα .
Ενα ωραιο μηχανακι που θα μπορουσες να εχεις για αυτο το ταξίδι ειναι το himalayan.
Εγω παντως αν εκανα αυτο που θες να κανεις , αυτο θα επαιρνα .
Επισης θα κοιταγα μιας και οπως λες ασχολησαι με ιντερνετ κτλ , οποτε εχεις το νόΟΥ χάου να δω τι επιλογες υπαρχουν σε καποιες απο τις χωρες που θα παω σε ενοικίαση μοτο - παπιού και παρκινγκ το αλλο .
Καπογ ειχε πεσει το ματι μου παλιοτερα σε μια περιπτωση που καποιος - καποιοι ( δεν θυμαμαι) ειχαν αγορασει παπι και μετα το περας της φασης το πουλησαν παλι....εκει κατω ...στις Ασίες .
Οπως και να χει δες τα ολα αυτα , κατασταλαξε και παρε τις αποφασεις σου με κριτήριο παντα τη λογική και οχι το συναισθημα .
Σου ευχομαι απο τα βαθη της καρδιας μου αδελφέ να κανεις αυτο που ονειρεύεσαι και να το ευχαριστηθείς . Ελπιζω καποια στιγμή να ανοιξω καινα δω φωτογραφιες σου απο την αλλη ακρη του κοσμου .