Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 111

Θέμα: cbr 600rr vs yamaπα r6

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    και συ φιλαρακι καλο θα ηταν μα μη δινεις το respect μονο σε μεγαλυτερους και οταν πρωτα στην εχουν ''μπει'',αλλα σε ολους.εγω π.χ. ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειμαι μικροτερος σου αλλα να σε σιγουρος οτι μια χαρα θα σε ''παταω'' .το μπου@@@λ@κι μου για πλακα σηκωνεται και με τεταρτη οταν εσυ θα ονειρευσαι οτι κανεις βελουδινες σουζες με τριτη.

ΡΕ μύρησε την μασχάλη σου που βρωμαει τυρι!
    και ρουφα την κουράδα απο την κωλοτρυπίδα μου!
    ολη η ζωή σας είναι ένα φορουν κατακαμμένα ατομάκια!

πέρνα με ρε μαλακα μπράβο! κάνε και με 6η σουζα! είσαι ο καλύτερος
    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!!

ρέυομαι στα μούτρα σου!
    Never ride without your helmet!!

(my privious bike CBF250!!!)

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    πλεον και το ρ6 και το cbr θεωρουνται δυο αξιοπρεπεστατεσ μηχανες.αν επρεπε να διαλεξω μαλλον θα κατεληγα σε ρ6,αλλα...παρτε το φειζερακι που μας κοτσαρατε και φωτο και Κ Α Ψ Τ Ε το.δηλαδη αν ειναι δυνατον...καλο μηχανακι για τα λεφτακια για να πηγαινεις στη δουλειτσα και αντε βολτουλα μεχρι το λουτρακι αλλα μεχρι εκει.αν παιρνεις φειζερ και προσπαθεις να το τουμπανιασεις και νομιζεις οτι εισαι και γρηγορος τοτε...κριμαααα
    επειδη δεν το παιζω γρηγορος ....και βλεπω οτι στην ειρωνια πας καλα......

τσεκαρε την υπογραφη μου ....η ρωτα κανεναν που ξερει το μηχανακι μου και μετα να μιλησεις ....

αν εχεις τα μουτρα να μιλησεις .....

εξυπνε....

zaharakis dimitris
    ολοι μας αγαπαμε αυτο που κανουμε....
    ας κοιταμε να το κανουμε με ασφαλεια..
    παντα καποιος μας περιμενει να γυρισουμε πισω ακεραιοι...οχι αλλες απωλειες....
    http://www.youtube.com/user/zaharakis?feature=mhum

Αρχικά δημιουργήθηκε από katsai
    ωπ ωπ ωπ
    μεσυγχωρεις εχεις και αυτοκολητακια MotoGP
    +5 αλογα (τροχο παντα ετσι):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    εγω θα ελεγα να προσγειωθειτε μερικοι που βγαζετε γλωσσα χωρις να ξερετε ουτε καν τα βασικα.......

και τα αυτοκολητα ασχετε ιπταμενε....ειναι...

moto VD

(moto vlassis dimoy)

και μονο απο αυτα ασχετε επρεπε να καταλαβεις καποια πραγματα και να μην πεταξεις την κοτσανα σου......

εσεις ετσι φτιαχνετε τα μηχανακια σας???

με μια εξατμιση ενα pcmr και φιλτρο αερα???
    και διαλεγετε και το καταλληλο αυτοκολητο για τα +αλογα???

στον τροχο παντα ε???

:a019: :a019:
    zaharakis dimitris

Αρχικά δημιουργήθηκε από 17inchwheeler
    Γεια σου ρε Μητσαρα......
    τι λενε οι μ@λ@κες......
    βαλε τη δυναμομετρηση του fazer να κλεισουν το στομα τους...
    θα το δουνε και αλλου φιλε μου και θα τριβουν τα ματια τους...

δεν ξερουν αστους ...

δεν πειραζει....

zaharakis dimitris

φριτέζα 600 Το avatar του/της akaposto
    λοιπόν για να ήμαστε αγαπημένοι και να μην τσακωνόμαστε:

η honda ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Yamaha,στην κατασκευή κινητήρων απο το 2008.

πως σας φαίνεται η φαντασία μου???
    μικρός ήθελα μα μοιάσω στον Ιούλιο Βερν.
    καλά έτσι και γινόταν κάτι τέτοιο,θα μας κατέστρεφαν τις διαμάχες

:rotflmao: :rotflmao:
    και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;

Αρχικά δημιουργήθηκε από hornetmania

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!!

ρέυομαι στα μούτρα σου!
    ''κολλητε'' δε μιλησα εγω για σουζες ουτε το επαιξα γρηγορος σε κανεναν.θυμησου εσυ τι εγραφες πρωτος για σουζες....μετα...κατι τυπακια σαν εσενα δε τα περναω απλα...τα παταω κανονικοτατα....εκτος αν μαγκας εισαι μονο πανω απο το πληκτρολογιο σου...οποτε παω πασο και θα σε αφησω να περασεις,μην παθεις και τιποτα και εχω και τυψεις.και τελος θα επρεπε να λυπασαι τον εαυτο σου που πιτσιρικια και κοριτσακια που εχουν αποψη(οποια και να ειναι αυτη)τα βριζεις και οταν στη λεει καποιος ισως μεγαλυτερος το βουλωνεις...(κοιτα μερικα μυνηματα ΣΟΥ παραπανω και θα καταλαβεις)

Ακου να σου πω κοπέλα μου! Μέσα στο forum το μονο εύκολο είναι να βρίζεις! Βρίσε λοιπον να κάνεις το μάγκα, γιατί για να κάνεις συζήτηση δεν το βλέπω(θ'ελει και λίγο μυαλό)!

Κι αντίθετα με κάποιους άλλους έγώ δούλευα 2 χρονια security για να παρω μηχανή!Βρίσε λοιπόν να ξεθυμάνεις γιατί νομίζω οτι περιγράφεις τον εαυτό σου μέσα από τις βλακείες που γράφεις!!:a029: :a029:
    χοχο κοιταχτε τι γραφει ο ιδιος τυπος πιο πριν...αααααααααντε ρε....

Αρχικά δημιουργήθηκε από zaharakis
    θα το δουνε και αλλου φιλε μου και θα τριβουν τα ματια τους...

δεν ξερουν αστους ...

δεν πειραζει....

και 150 να εβγαζε το φειζερ θα ειναι παντα ενα φειζερ...απλα πραγματα...αν κανω λαθος διορθωσε με...

επειδη δεν το παιζω γρηγορος ....και βλεπω οτι στην ειρωνια πας καλα......

τσεκαρε την υπογραφη μου ....η ρωτα κανεναν που ξερει το μηχανακι μου και μετα να μιλησεις ....

αν εχεις τα μουτρα να μιλησεις .....

εξυπνε....

Λοιπον φιλε εχεις ενα Fazer που του'χεις βαλει πραγματακια επανω και νομιζεις οτι αυτο σε κανει γρηγορο????
    Καταρχας εντελως αντικειμενικα το μηχανακι σου ουτε που μπορει να πλησιασει τα 600αρια r6 cbr zx....γιατι απλα δεν εχει την δυνατουητα...
    Τα ρ6 κλπ ειναι μηχανες για να πηγαινουν πολυ γρηγορα....ειναι η φιλοσοφια τους τετοια...το φαζερ ειναι μηχανη για μετακινηση απλως και οτι να του κανεις παντα στο μονο που θα ναι καλυτερο απ'τα sb 600αρια θα ειναι στην ανεση....
    Και αυτα τα 108 στον τροχο που διατυμπανιζεις μου φερνουν στο μυαλο κατι <<γρηγορα>> παιδακια που ξερουν να γυρνανε πολυ γρηγορα το γκαζι στην ευθεια και μολις ερθουν οι στροφες κατεβαζουν τις βοηθητικες για να στριψουν....
    Αλλα ξαναλεω δεν ειναι το μηχανακι αλλα ο οδηγος...

Για να καταλαβεις με το TDM του αδερφου μου(μαμα)εχω περασει αερατος σε στροφιλικι κατι γρηγορους πιτσιρικαδες σα και σενα με supersport αερα...
    Και δεν το λεω για να το παιξω μαγκας και γρηγορος...
    Απλα να ξερεις...
    Αν το ποσο γρηγορο ειναι ενα μηχανακι μετριεται σε αλογα,τοτε με τα χρονια και τα χιλιομετρα που <<κερδιζεις>>πολλα αλογα....

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!!

ρέυομαι στα μούτρα σου!

Ρε φιλε πως μιλας ετσι?????
    Τι τροποι ειναι αυτοι...????
    Με αυτα που γραφεις δεν καταλαβαινεις οτι θηγεις 12000 ατομα-μελη του φορουμ...???
    Μιλας σαν κατι 11χρονα που εχουν μαθει βρισιες και τις εχουν για ψωμοτυρι...
    Αληθεια εισαι παραπανω απο 12 χρονων????Γιατι αυτα που γραφεις δειχνουν πως δεν εισαι....

Υπηρχε και αλλος ενας που εβριζε ετσι, ο
    ΚΑΡΕΛΙΣ για οποιον δεν θηματε που μιλαγε ακριβως ετσι....

Ρε μπας και ο hornetmania ειναι ο karelis?????

Αλλα και αν δεν εισαι και σκοπευεις να γραφεις ετσι καλυτερα να μην ξαναμπεις στο forum....δεν ειναι για ανθρωπους τετοιου επιπεδου...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της katsai
    εγω θα ελεγα να προσγειωθειτε μερικοι που βγαζετε γλωσσα χωρις να ξερετε ουτε καν τα βασικα.......

και τα αυτοκολητα ασχετε ιπταμενε....ειναι...

moto VD

(moto vlassis dimoy)

:a019: :a019:
    μια φτηνη αντιγραφη του motoGP ειναι
    κατι σαν τα YAMUDA K1 και αλλα τετοια.
    εξυπνο αυτο που εκανε το παλικαρι για να διαφημιζει το μαγαζι του
    αλλα οποιος και να το δει θα καταλαβει motoGP

Παλαιό μέλος Το avatar του/της katsai
    εσυ που κατεχεις τα βασικα
    σκεφτηκες οτι με το χρημα που εχεις ριξει στο fazerακι
    θα ειχες παρει ενα αξιοπρεπες ss600 τα οποια ειναι

ΠΟΛΥ καλυτερα απο το fazerακι σου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓκαζοφωνιΞ
    Λοιπον φιλε εχεις ενα Fazer που του'χεις βαλει πραγματακια επανω και νομιζεις οτι αυτο σε κανει γρηγορο????
    Καταρχας εντελως αντικειμενικα το μηχανακι σου ουτε που μπορει να πλησιασει τα 600αρια r6 cbr zx....γιατι απλα δεν εχει την δυνατουητα...
    Τα ρ6 κλπ ειναι μηχανες για να πηγαινουν πολυ γρηγορα....ειναι η φιλοσοφια τους τετοια...το φαζερ ειναι μηχανη για μετακινηση απλως και οτι να του κανεις παντα στο μονο που θα ναι καλυτερο απ'τα sb 600αρια θα ειναι στην ανεση....
    Και αυτα τα 108 στον τροχο που διατυμπανιζεις μου φερνουν στο μυαλο κατι <<γρηγορα>> παιδακια που ξερουν να γυρνανε πολυ γρηγορα το γκαζι στην ευθεια και μολις ερθουν οι στροφες κατεβαζουν τις βοηθητικες για να στριψουν....
    Αλλα ξαναλεω δεν ειναι το μηχανακι αλλα ο οδηγος...

Για να καταλαβεις με το TDM του αδερφου μου(μαμα)εχω περασει αερατος σε στροφιλικι κατι γρηγορους πιτσιρικαδες σα και σενα με supersport αερα...
    Και δεν το λεω για να το παιξω μαγκας και γρηγορος...
    Απλα να ξερεις...
    Αν το ποσο γρηγορο ειναι ενα μηχανακι μετριεται σε αλογα,τοτε με τα χρονια και τα χιλιομετρα που <<κερδιζεις>>πολλα αλογα....
    πρεπει να εχεις σοβαρο προβλημα....

πρωτον και βασικοτερο δεν ειμαι απο τους πιτσιρικαδες που περνας με το tdm του αδερφου σου (ακου με του αδερφου μου,εσυ τι εχεις εμπειρε οδηγε???) γ κι αυτο γιατι δεν ειμαι πιτσιρικας !!!!

δυτερον ΔΕΝ το παιζω γρηγορος εσυ εισαι καραμητρος και επιασες μια καραμελα και την πιπιλας!!!!

3ον και βασικοτερον εχουμε πηξει στους σουπερσπορταδες με τα σουπερ ντουπερ μηχανακια τους που γερνουν μονο στο πλαινο σταντ.....
    και μεσα σε αυτους ειμαι σιγουρος οτι ανηκεις και εσυ...γιατι απο τα λεγομενα σου τετοιος φαινεσαι.....πολλα λογια και στα εργα κοτα με προχωρημενη την νοσο των πουλερικων!!!!

και πολλα ειπα οδηγαρα με το tdm του αδερφου σου!!!!!!!

:a019:

εχουμε πηξει στην ελλαδα απο ατομα που οταν ειναι να πουν κατι απροσωπα ειναι οι καλυτεροι και παντα οι πιο εξυπνοι...και στην πραγματικοτητα φθειρονται καθημερινα μεσα στην μιζερια τους και στην κουλαμαρα τους....

και αμα τους δεις απο κοντα μονο καταλαβαινεις γιατι το κανουν .....

αλλα.... :a12:...για κατι τετοιους σαν και σενα.....
    zaharakis dimitris

Αρχικά δημιουργήθηκε από katsai
    εσυ που κατεχεις τα βασικα
    σκεφτηκες οτι με το χρημα που εχεις ριξει στο fazerακι
    θα ειχες παρει ενα αξιοπρεπες ss600 τα οποια ειναι

ΠΟΛΥ καλυτερα απο το fazerακι σου.

το ξερω πολυ καλα αυτο που λες και ειναι αποφαση μου να κανω οτι εχω ηδη κανει με αυτο το μηχανακι..

μπορει σε ονομαστικη δυναμη να συναγωνιζεται στα ισια ολα τα SS600 αλλα μεχρι εκει!!
    μην τα ισοπεδωσουμε κι ολα....
    δεν ειναι δυνατον ενα σπορτ τουρινγκ μηχανακι να γινει ποτε σουπερ σπορτ...

δεν ειναι δυνατον ποτε το μηχανακι μου να στριψει καλυτερα απο ενα σουπερ σπορτ.....ουτε και φυσικα εχει την ιδια αεροδυναμικη....
    ειναι ομως πολυ πιο ανετο και ξεκουραστο στην οδηγηση και στην καθημερινοτητα....
    λεγοντας στην αρχη ας περασει πρωτα αυτο και μετα να κοιταξει τα r6 ακολουθησα το χαβαλετζιδικο υφος του συνλιστιανου που ανοιξε το τοπικ αλλα στην πορεια καποιοι χωρις να ξερουν το μηχανακι μου η εμενα αρχισαν τις εξυπναδες....
    ας ελπισω να καταλαβουν το λαθος τους και να ηρεμησουν γιατι και γω δεν ειμαι κανα παιδακι να καθομαι και να ακουω το κοντο και το μακρυ του καθενος ετσι απραγος....

το μηχανακι μου ειναι πολυ δυνατο αλλα παραμενει fazer και εγω το ξερω καλυτερα απο τον καθεναν σας αλλα αυτο δεν παει να πει οτι ειναι και ερμαιο στα χερια του καθε κουλου ιδιοκτητη σουπερ σπορτ....και δυστυχως στην χωρα μας εχουμε μπολικους απο δαυτους.....

να σαι καλα..
    zaharakis dimitris

το μηχανακι μου ειναι πολυ δυνατο αλλα παραμενει fazer και εγω το ξερω καλυτερα απο τον καθεναν σας αλλα αυτο δεν παει να πει οτι ειναι και ερμαιο στα χερια του καθε κουλου ιδιοκτητη σουπερ σπορτ....και δυστυχως στην χωρα μας εχουμε μπολικους απο δαυτους.....

να σαι καλα.. [/B][/QUOTE] ακριβως αυτο σου ειπα και εγω.ολοι παρασυρονται σε κατι τετοιες συζητησεις επειδη ολοι γουσταρουν τα μηχανακια τους και αυτο ειναι σεβαστο. .σεβαστοι δε γινονται απο μερους μου κατι τυποι σαν αυτον που κραζω παραπανω.που βριζει,του την ''λενε'',ζηταει συγνωμες μετα σαν κυρια και μετα ξαναβριζει

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. CBR 600rr vs yzf R6
    από ποπαϋ στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2011, 23:40
  2. CBR 600RR vs R6
    από giorgos600rr στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2009, 11:19
  3. Agora R6 07 H' Cbr 600rr 07'
    από xrace3092 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2007, 13:36
  4. CBR 600RR vs ανταγωνισμός
    από onireum στο forum Αντιπαραθέσεις