Εννοειται βεβαιως οτι το θεμα της δημιουργιας οδηγειται σε αδιεξοδο για την τωρινη δυνατοτητα της αντιληψης που εχει ο ανθρωπος ,γιατι ακομα δεν μπορει να εννοησει την εννοια του απειρου χρονου και του απειρου χωρου.Ισως στο μελλον και μονον οταν ενταχθει και αυτος στο παγκοσμιο συμπαντικο συλλογικο συνειδητο, και ασυνειδητο,αλλα εχουμε πολλα ψωμια ακομα γιατι ειμαστε ακομα νεο ειδος.
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Δεν έχεις δει πολη που αιωρείται..???τςτςτς...ξέρεις τι αξία έχουν τα οικόπεδα midair???πόσο πίσω ο Έλληνας στις επενδύσεις ρε πουστη μου
Όσον αφορά αυτό που είπα....αν δε το ψιλό πίστευα δε θα το πέταγα...Ναι οκ τραβηγμένο αλλά από την κιβωτό με τα ζα και τις αιμομιξίες πιο πιστευτό...από κει και πέρα αν θες να μάθεις πιο έφτιαξε αυτούς όλο είναι μια αλυσιδωτή αντίδραση που χάνεται στο βάθος του χρόνου...αν λάβουμε και την θεωρία με το χωρόχρονο που ξέρεις ότι δεν είναι ένα παράδοξο που απλά κάνει κύκλο...εμείς είμαστε αυτοί από άλλη χρονική περίοδο and so forth![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Δε νομίζω ότι συζητάει κανείς.
Ο Βασίλης είναι ο τύπος που χρησιμοποιεί τη λέξη "επιστήμη" πολλές φορές στα κείμενά του για να αποδώσει κύρος στη θρησκεία.
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=151706
Τελευταία τροποποίηση από BLiTzER; 16/02/2017 στις 20:26.
Life begins at 45°.
Εμένα άλλο με απασχολεί με την επίσκεψη μας σε πολύ μεγαλύτερους πλανήτες. Πως αντιμετωπίσεις τη βαρύτητα...
Κοίτα που κολλάει ο άνθρωπος ρε....ΡΕ ΕΔΏ ΜΙΛΆΜΕ ΓΙΑ ΦΙΛΕΤΑ...αγροτεμάχια με θέα Εδέμ με φως νερό τηλέφωνο και εσύ κολλας στην βαρύτητα???![]()
Throttle that mysterious friend of ours
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Για περιοχές και ουράνια σώματα εντός του ηλιακού μας συστήματος οι διαφορές θα είναι μικρές, πολύ μικρές. Το θέμα της βαρύτητας δε το γλιτώνεις, να ούτε και ο χρόνος το γλιτώνει
Λίγη προσοχή με τα θρησκευτικά θέματα γιατί πάλι θα έχουμε παρατήρηση...
Έχει φεγγάρι απόψε,δεν μπορεί να γίνει σοβαρή παρατήρηση![]()