re leonida epidi mou sparaxes tin psihi an sou kopsoune kai to internet eho ena kodiko na sou stilo
re leonida epidi mou sparaxes tin psihi an sou kopsoune kai to internet eho ena kodiko na sou stilo
οσο ζης και αναπνεης τιποτα μη μασας ολα ειναι περαστικα ............ηρεμα θα δεις πως θα στροσουν ολα
Ki emena moy sparaxes tin psixi re Lewnida.Kai gynaika na min exeis min anisixeis egw exw mia na sou ti steilw!!!Mono pws milaei ligo parapanw apo to kanoniko ,(to kanoniko tis gynaikas,oxi tou andra.Ok plaka kanw.Kali dinami ki apo emena .Pantws i alitheia einai oti den perimena apo ena anthropo pou apo oti exw katalavei sarkazei ta panta diakwmdei ta pio polla kai genika me ena stil grafis teleiws anatreptiko na diavasw kati tetoio.Den kserw pws akougetai re file alla i alitheia einai oti me tin entipwsi pou exw apo ta grafomena sou einai afti,oti diladi pote den tha mporouse kati asximo na sou simvei.Αρχικά δημιουργήθηκε από dras.
Και μια μαντινάδα ki από εμένα:
"Πάντοτε το ψηλό δεντρί το δέρνουν οι ανέμοι
μ΄ αυτό ΄χει ρίζες δυνατές κι όλο ανθεί και δένει"
Τρώω άρα υπάρχω.Τρώω περισσότερο,υπάρχω περισσότερο.
Δεν ξέρω αν τα λόγια μπορούν να βρουν λύση αλλά σίγουρα δίνουν δύναμη να προχωρήσεις ….
Ένα μόνο δες την ζωή θετικά
……..και όλα θα πάνε καλά…
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Κουράγιο.
Όλα θα φτιάξουν.Υπομονή.
Και δύναμη.(Είμαι σίγουρος πως την έχεις)
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
Μπορεί τα λόγια μου να φανούν κενά , αλλά εύχομαι και είμαι σίγουρος πως θα βρείς το δρόμο σου .
Για το θέμα της δουλειάς σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί βρέθηκα στην ίδια θέση πριν απο 2 χρόνια όταν με απέλυσαν και έψαχνα για δουλειά 2 μήνες . Τελικά ήταν για καλό που με έδιωξαν γιατί και καλύτερα λεφτά πήρα και όλα πήγαν καλά .
Τέλοσπάντων ευκαιρία για περισυλλογή και σκέψη . Μάζεψε τα σκόρπια κομμάτια του παζλ και θα βρείς την άκρη .
Στείλε κανένα CV μπάς και μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε .
Κουράγιο και καλή δύναμη .
Γύρνα σελίδα και προχώρα στη μια ρόδα όπως ξέρεις καλά να κάνεις................
Λεωνίδα, αν θες στείλε και σε εμένα ένα cv, έχω 1-2 καλές εταιρείες υπ'οψην που ψάχνονται συνέχεια... Οι admin θα σου δώσουν το mail μου.
Αφρό μια καλημέρα από τα παλιά[i]i perisoteres sxesis ine ftines simera distixos
ke ego malakas pisteva oti i diskolies xriazonte ipostiriksi
[/B]
Και θα συμφωνήσω ότι οι σχέσεις σήμερα είναι φτηνές
Θα διαφωνήσω με το ότι είσαι μαλάκας να πιστεύεις ότι οι δυσκολίες θέλουν υποστήριξη. Μαλάκες είναι αυτοί που δεν δίνουν υποστήριξη.
Και άλλωστε να τι κάνουμε όλοι από εδώ μέσα με τον τρόπο μας υποστηρίζουμε…….
Θα σου πω ότι όλοι περνάμε δυσκολίες και
Αυτό που δεν διορθώνεται ποτέ και με κανένα τρόπο είναι ο θάνατος
Όλα τα υπόλοιπα βρίσκουν το δρόμο τους
Μπορεί να κλείνει μια πόρτα αλλά σίγουρα ανοίγει ένα παράθυρο
Να προσέχεις ν΄ αντέχεις
ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.
Filarako mi masas
kai ego eho vrethei horis dulia kai horis gomena (makrohronia shesi)
mesa se ena sk ta epeksa....ala...
simvenoun auta, edo einai pu prepei na faneis dinatos kai psihremos...ipomoni kai ola tha pane kala
kathe ebodio gia kalo opos eipe kai o prolalisantas
eukeria gia ena kenourgio ksekinima stin zoi sou
epagelmatika kai erorika
![]()
Οπως ισως αρκετοι γνωριζετε μεχρι χθες ημουνα συναδερφος του Λεω.... δεν κανει πλακα δυστηχως ουτε στο ενα ουτε στο αλλο.. σε λιγο , ισως μερες ισως βδομαδες η εταιρεια θα κυρηξει πτωχευση και το χειροτερο ειναι οτι πιθανοτατα να μην εχουμε οι απομειναντες την απολυση του Λεω οπου τουλαχιστον πηρε και κατι , οποτε Λεωνιδα στο θεμα της δουλειας κυριως ηξερες οτι ηταν χωρις αυριο η εταιρεια και ολοι παρακαλαμε για απολυση να παρουμε την αποζημιωση τουλαχιστον θελω να νιωθεις ΤΥΧΕΡΟΣ που τελειωσε ετσι αυτο το μαρτυριο, εισαι FREE να νιωσεις και παλι δημιουργικος και χρησιμος , ειχες μαραζωσει τους τελευταιους μηνες στο underground studio βρε ...
Τωρα για το συναισθηματικο σου κοσμο εκει απ οσα λες ... πραγματικα λυπαμαι γιατι δεν αξιζες κατι τετοιο ... διαλυεται η σχεση λογο οικονομικων :a020: αρα.... δεν αξιζε !!!! και απο αυτο μαλλον ελευθερωθηκες...
Εχεις την υγεια σου ... ολα τα αλλα ειναι αντιμετωπισιμα .... ξερεις πολυ καλα οτι ο δικος μου σταυρος ειναι ασηκωτος μπροστα σε αυτ απου σου συνεβησαν και δεν ειμαι μονη μου οπως εσυ ... αλλα ειδες ... ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΟΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ .... απλα ηρθε και η σειρα σου να σου δωσει κατι σημαντικο αυτο το forum ....![]()
Τι να πω, ή Lina τα είπε όλα.
Μερικές φορές ίσως πρέπει να κάνεις απλά ένα RESET και να αρχίσεις ξανά να bootάρεις.
Και αυτή τη δύναμη που σου ευχόμαστε όλοι, δεν είναι τπτα εξωπραγματικό ή σπάνιο. Είναι η φυσιολογική δύναμη που έχουμε όλοι. Την έχουμε μέσα μας για κάτι τέτοιες περιπτώσεις. Απλά έχε πίστη και περίμενε να δεις![]()
Αυτός που μας στέλνει τα προβλήματα,
δεν θα μας τα έστελνε αν δεν μπορούσαμε να τα ξεπεράσουμε.![]()
![]()
LeT ThE GooD TiMeS RoLL
Κουράγιο!!! ελπίζω να φτιάξουν τα πράγματα γρήγορα.
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
MH MASAS RE LEO......MPORA EINAI THA PERASEI....ESY NA EISAI KALA KAI NA EXEIS YGEIA KAI OLA TA KALA THA ERTHUNE KAI PALI KONTA SU....PIO KAINOYRGIA....PIO KALA![]()
![]()
@ Pokerland
aderfia sas to exo ksanapi i zoi ine na masas exo xorisi poles fores mia apo aftes me estile nosokomio ala pote den epapsa na pistevo oti i zoi ine erotas ke erotas i zoi
erotas den ine mono mia gineka
i gineka ine apla oksigono
erotas ine ke mia volta stin eksoxi
mia iperoxi ke astrafteri mixanara
ke ala tosa pola
to 8ema ine na min kindinevis na ta steri8is na ta xasis ola afta
i na xasis tin dinatotita na ta apolamvanis
an ta xasis ola o 8anatos ine litrosi
eftixos ego den exasa oute tin dinami mou na ta sinexiso oute diliazo stin zoi genikos
ke den kolono na ksanaxtiso kenouria ta panta ke isos kalitera apo prin
ala afto pou nio8oume oli otan gkremizete esto ke afto to lofaki apo amo pou xtisame me opiodipote tropo ine kati odiniro
ke ego den mporo na simeristo ton pono tou simpatos
afto exi ke ena tropo na iparxi
opos exo ke ego den mporo na alakso rolous
ke oute na min me ponai i diki mou pligi giati iparxoun poles ales ke isos xiroteres
i sines8imatiki apolia ine pou me xarakse
kolodoulies 8a vroume ti skata magkaiver ime8a...
sigoura es8anome poli kalitera apo prin dio meres
ke mporo na sizitao xoris na es8anome poli
ena meros tou to xrostao ke edo mesa
ektos tou filou ke aderfou stavrogin pou vrike efkeria na xlevasi ke tilefonika
se afton efxome ka8e ti asxeto ke aloprosalo
aderfia ime kalitera pistevo poli sintoma 8a ime se 8esi na sas alakso ton adoksasto
ke se aftous pou den tous arese to na dimosiopiois ta ipoti8emena prosopika sou edo as poume
8a tous po oti
an i idia i apopsi, i enia tis apopsis, ixe apopsi,
ti apopsi 8a ixe gia tin apopsi tis, efoson os gnosto i apopsis dioistante![]()
diladi pios xestike
na iste oloi kala ke makria apo esas
Αφροτζιξ.kata tin nona druna