2'23" και 3'22" το άσπρο εσώρουχο της αοιδού είναι σκηνοθετική άποψη του Λάνθιμου ή ήταν απρόσεκτη η Βανδή άραγε;
Για να συνδέσουμε τον τίτλο του thread με τους σκηνοθέτες, μιας και πιάσαμε τον Λάνθιμο, στην Πολωνία και συγκεκριμένα στην περίφημη κινηματογραφική σχολή του Łódź ο μύθος λέει ότι για να πάρει κανείς δίπλωμα σκηνοθέτη πρέπει να γυρίσει μια ταινία πορνό (και μιλάμε για σχολή που έχει βγάλει Πολάνσκι, Βάϊντα και Κισλόφσκι...).
Ελλάδα γυρνάς βιντεοκλίπ...
Εντάξει, αλλα αν απο εκει που γυρναγε βιντεοκλιπ με τη Βανδη καταφερε να φτάσει στα κοκκινα χαλια Καννών και Χόλιγουντ, μαγκιά του. Ασχέτως του οτι δε μου αρεσει ο τροπος σκηνοθεσιας του (χωρις να εχω δει τις Αλπεις και τον Αστακο)
Τελευταία τροποποίηση από Cpt. Haddock; 29/05/2015 στις 20:54.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Oι Άλπεις ήταν καλή ταινία, κατά τη γνώμη μου ακόμα πιο psycho από τον Κυνόδοντα, τον Αστακό δεν τον έχω δει
Τώρα όσον αφορά στα βίντεο κλιπ με την Βανδή, 25 χρονών ήταν τότε, και πολύ πιθανόν (δε γνωρίζω, απλή υπόθεση κάνω) να ήταν και για καθαρά βιοποριστικούς λόγους, τα έλεγε κι ο Γιοκαρίνης κάποτε...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Πάντως αν ανακαλύψουμε πως πριν γίνει φτασμένος σκηνοθέτης ο Λάνθιμος ταυτόχρονα με τα βιντεοκλίπ δούλευε κι ως βοηθός εγκαταστάτη για θερμοσίφωνες, θα ήταν η απόλυτη επιτυχία του thread...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Ρε σεις, ειστε απαραδεκτοι. Ρωτησε κατι το παιδι κι εσεις σπαμαρετε...
....
.....
.....
................
.............................
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Μα απαντήθηκε στο #61, η εταιρεία με το θερμοσίφωνα είναι αναξιόπιστη... Για να μην υπάρχουν πάντως υπόνοιες για σπαμάρισμα, να προσθέσουμε ότι σε ξεχωριστό τηγάνι ζεσταίνουμε 200ml λευκό κρασί και 90ml ελαιόλαδο (προσέχοντας το μείγμα απλά να ζεσταθεί και όχι να βράσει) και προσθέτουμε τον αστακό με τη μεριά της κοιλιάς προς τα πάνω, αφού έχουμε αλατοπιπερώσει ελαφρώς.