Ρε χαλιες το αβαταρ της κοπελας ειναι (μαλλον) C.G....
Αιντε.
Και δεν ειμαι γκει....
Απλα ειμαι συμβιβασμενος με την θηλυκη πλευρα του εαυτου μου![]()
![]()
![]()
Αιντε.
Και δεν ειμαι γκει....
Απλα ειμαι συμβιβασμενος με την θηλυκη πλευρα του εαυτου μου![]()
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Μην ορκίζεσαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Και δεν ειμαι γκει....
![]()
Άλλα μου έλεγες χτες.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Περαστικά κουκλίτσα μου και πάντα το κράνος τώρα πιά.
(Δε λέω εσένα κουκλίτσα,crook.)
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
Ωραία!! Πες μας τώρα και τι είναι C.G....Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
[/SIZE]![]()
![]()
![]()
![]()
MAS TA KANEIS BASILOPITES RE FILE!!!!!!!!AMA DE GOUSTAREIS PSAKSE BRES KAMIA POU DEN MOIAZEI ME KSWTIKO KAI PARATA MAS STHN HSUXIA MAS !!!!!(pou sai....eimai eimai san kswtiko alla olo sta dika m post eisaiΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
ρε σα ξωτικο ειναι !!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:....de xreiazete re si na to paizeis anwteros toso )
~fairies do it better~
Αρχικά δημιουργήθηκε από lilith
MAS TA KANEIS BASILOPITES RE FILE!!!!!!!!AMA DE GOUSTAREIS PSAKSE BRES KAMIA POU DEN MOIAZEI ME KSWTIKO KAI PARATA MAS STHN HSUXIA MAS !!!!!(pou sai....eimai eimai san kswtiko alla olo sta dika m post eisai....de xreiazete re si na to paizeis anwteros toso )
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
to adistixo post apo adra...
-efaga ta moutra mou kai den foraga kranos... ponaw... lew na paw nosikomeio...
-ade na matheis na to foras...lakama...
-na pas nosikomeio kai na tous peis na sou tsekaroun kai tin lalakia pou se dernei... PADA KRANOS...
-astadialo maliase i glosa mas na sas to leme... lamakes...
-PADA KRANOS kai kofte tis malakies...
telos post...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
perastika![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από lilith
MAS TA KANEIS BASILOPITES RE FILE!!!!!!!!AMA DE GOUSTAREIS PSAKSE BRES KAMIA POU DEN MOIAZEI ME KSWTIKO KAI PARATA MAS STHN HSUXIA MAS !!!!!(pou sai....eimai eimai san kswtiko alla olo sta dika m post eisai....de xreiazete re si na to paizeis anwteros toso )
ρε idi τι σου λεει η κορασιδα????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
Εεεε τωρα η εγω χαριν συντομογραφιας εγραψα μαλακια(το πιο πιθανο), η εσυ καταλαβες τι εννοουσα και προσπαθεις να μου πεις οτι εγραψα μαλακια,για πολλους λογους.Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Ωραία!! Πες μας τώρα και τι είναι C.G....![]()
Οπως και να'χει.....αλλα για πες!
-..Not Yet!
χεχεχε![]()
![]()
να βοηθάμε λίγο την κατάσταση κι εμείς
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
![]()
(idi mou fernei gia gaurina pantos....)
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
Υποθέτω ότι κάνει λογοπαίγνιο με το fairies-ξωτικά...Αρχικά δημιουργήθηκε από lilith
"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."
Αμα είναι έτσι κι αλλιώς μαλακία, αστο μην το κουράζουμε!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Εεεε τωρα η εγω χαριν συντομογραφιας εγραψα μαλακια(το πιο πιθανο), η εσυ καταλαβες τι εννοουσα και προσπαθεις να μου πεις οτι εγραψα μαλακια,για πολλους λογους.
Οπως και να'χει.....αλλα για πες!
Εγώ απλά ρώτησα τι σημαίνει C.G που έγραψες!!:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Αμα είναι έτσι κι αλλιώς μαλακία, αστο μην το κουράζουμε!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εγώ απλά ρώτησα τι σημαίνει C.G που έγραψες!!:rotflmao: :rotflmao:Ζορικοι αυτοι οι μοδερατορες.
Computer Graphics εννοουσα δεν μοιαζει για αληθινη φωτο.
Βαρεστε ελευτερα![]()
-..Not Yet!
XAXAXAX
κανε κανα μποτοξ να ερθεις στα ισα σου
χαχαχαχαχχαχαχ
γαυρινα εισαι????? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: