Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 109

Θέμα: Ψηφίστε

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
    ΛΟΙΠΟΝ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΧΑΜΕΝΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ..
    Ο ΑΦΡΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕ ΕΞΥΠΝΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ....
    ΑΛΛΟΣ ΛΙΓΟ,ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΥ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΝΟΙ,ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΑ ΕΡΙΦΙΑ ΚΑΤ ΑΥΤΟΝ...
    ΕΤΣΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΜΟΡΦΑ ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΑΑΑ....
    ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ..

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ,ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΑ ΣΤΗ ΧΑΛΑΕΙ...(ΕΙΠΕ ΤΟ ΣΠΟΥΡΓΙΤΑΚΙ ΣΤΟΝ ΓΛΑΡΟ)
    ΚΙ ΕΤΣΙ ΑΒΙΑΣΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ......

ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ..

...........ΟΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΣΤΟΝ ΠΑΤΣΑ......
    file mou min ise skliros me ton eafto sou afti i nootropia oti i elines ine malakes prepi na tin kataripsoume dine ine sosto na fonazoume oloi o enas ton alo malaka poso malon ton idio mas ton eafto
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Re: ρε afroπαιδο

Αρχικά δημιουργήθηκε από VAL-MPARIERINO
    σε πείσαμε να αλλάξεις το avatar σου;;;; Γιατί ρε, εμένα μου άρεσε η κοπελίτσα

Μήπως πιάστηκε εκει πάνω και την κατέβασες:hypnotize

ΑΑΑΑΑ θα τα χαλάσουμε
    kitakse file ke ego tin ixa vare8i afti tin gkomena ase pou den ine o tipos mou
    tora an ine na ta xalasoume na mou to pis sovara gia na doume pios 8a pari ta pedia

ΚΟΙΤΑ

Παιδια και σκυλιά πάρτα εσύ, εμένα μην με ανακατέβεις, οπότε τα χαλάμε και εγώ θα πάρω την γκόμενα που είναι και ο τύπος μου!!!

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα τι μαλάκα είναι τι μαλάκα είναι :rotflmao: :rotflmao:
    ΕΙΣΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΗ

Re: ΚΟΙΤΑ

Παιδια και σκυλιά πάρτα εσύ, εμένα μην με ανακατέβεις, οπότε τα χαλάμε και εγώ θα πάρω την γκόμενα που είναι και ο τύπος μου!!!

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα τι μαλάκα είναι τι μαλάκα είναι :rotflmao: :rotflmao:
    partin kseneroti ine etsi ki alios
    ke ta pedia kala ine erxonte diskoles meres na min exoume kana pedi na fame tin diskoli stigmi

μαμα κοιτα το δελφιΝι Το avatar του/της Todi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    file an ime malakas 8a er8o na se vro ke na ta poume apo konta
    kalo ine otan vre8oume na min ise eki

episi afto pou enoo ine oti afto pou psaxnis den 8a to vris edo
    episi oti den exis ta apetoumena egkefalika kitara gia na vris afto pou psaxnis ke afto fenete ke apo tin leksi pou xrisimopioises (malakas) etsi lene olous tous elines
    ego stin 8esi sou 8a evriska ke epixirimata ke kalitero leksilogio
    ke episis 8a ixa pari to treno gia ta seklana poli ora tora eno esi ka8ese edo mprosta stin vitrina den agorazis ke mas krivis ke to emporevma ante pigene pio ki na poulisoume tipota epitelous
    καλα χαλαρωσε με τις απειλες λιγακι γιατι δεν πιανουν...
    κοιταξε τοσο καιρο που γραφεις μονο επιχειρηματα δεν παρουσιαζεις σε ολους τις αποψεις σου.. αν μπορουμε να πουμε οτι η ειρωνια προς καθε τι ειναι αποψη...
    επισης δεν ξερω γιατι σχολιαζεις τα λεγομενα μου απο την στγμη που δεν απευθυνομαι καν σε εσενα εξ αρχης...

η εξυπναδα η δικη σου ποια ειναι εξηγησε μου..
    το γεγονος οτι ειρωνευεσαι ..οτι αστειευεσαι παντου και παντα τις περισσοτερες αποτυχημενα?
    μηπως το γεγονος οτι πιστευεις πως εχεις πιασει τον παπα απο τα αρχιδια και την λες σε ολους χωρις να κανεις λαθος ..
    κουραστικος εχεις γινει με τα σχολιακια σου του στυλ "κοιτα μεγαλε εισαι ασχετος και ζεις αλλου εγω τα ξερω γιατι τα εχω ζησει"
    παντως γουσταρω που εισαι στο φορουμ γιατι εισαι σημειο αναφορας
    παραδειγμα προς αποφυγειν..
    γενικα γραμμενο σε εχω αλλα οι απειλες με πονεσανε γιατι το περνας σε αλλο επιπεδο..

και ειδον εκ του στοματος δρακοντος και εκ του στοματος του θηριου και εκ του στοματος του αντιχριστου, πνευματα τρια, ακαθαρτα ως βατραχοι,
    πνευματα τεσσερα ακαθαρτα ως μπατσοι
    εκει που η φαντασια ξεπερναει την πραγματικοτητα

afroπαιδο

Ξενέρωτη δεν είναι η γκόμενα ρε, απλά δεν σε γούσταρε και ήθελε εμένα
    Τώρα αν περιμένεις από παιδιά να δεις καλό στις δύσκολες στιγμές, έχεις μαύρα μεσάνυχτα, διότι τα παιδιά στις δύσκολες στιγμές μεταμορφωνονται σε

Δεν μου λες το στροφόμετρο από FORD FOCUS 1400cc είναι;;;;:wacko:
    ΕΙΣΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΗ

Re: afroπαιδο

Δεν μου λες το στροφόμετρο από FORD FOCUS 1400cc είναι;;;;:wacko:
    .
    .
    Απο ZX9R ειναι.....
    ΜΠΟΥΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ

"Κοιτάζω την πανσέληνο, σε σκέφτομαι και κλαίω....

Μετα το ξανασκέφτομαι, βρε δε γα***έσαι λέω!!!

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

mpouxaxaxaxaxax.ax.ax.xa.xa.axxa

XAXAXAXAXAXA XA XA XAX AX X XA XA XA XA XA XA XA XA XAXA XA XA XAXA XAX AX

ORAIOS..O NIKOLAS....:rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nefeli

Re: Re: ΚΟΙΤΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    partin kseneroti ine etsi ki alios
    ke ta pedia kala ine erxonte diskoles meres na min exoume kana pedi na fame tin diskoli stigmi

Από το πρωί με το πρώτο post κατάλαβα τι έργο θα δούμε σήμερα………

Έχω μια απορία τελικά ο Δον Κιχώτης συνήλθε ποτέ?????????????????????????
    ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από TODi999R
    [B]καλα χαλαρωσε με τις απειλες λιγακι γιατι δεν πιανουν...
    κοιταξε τοσο καιρο που γραφεις μονο επιχειρηματα δεν παρουσιαζεις σε ολους τις αποψεις σου.. αν μπορουμε να πουμε οτι η ειρωνια προς καθε τι ειναι αποψη...
    επισης δεν ξερω γιατι σχολιαζεις τα λεγομενα μου απο την στγμη που δεν απευθυνομαι καν σε εσενα εξ αρχης...

το γεγονος οτι ειρωνευεσαι ..οτι αστειευεσαι παντου και παντα τις περισσοτερες αποτυχημενα?
    μηπως το γεγονος οτι πιστευεις πως εχεις πιασει τον παπα απο τα αρχιδια
    lipon kita afti i ekfrasi dixni an8ropo pou exi megalosi ke isos akoma megaloni me ta arxea ideodi ka8 oti afti i ekfrasi iparxi apo tote pou vgikan ta spirta episis oso ke na min 8es na to paradextis ke kala kanis sta (apaftaria mas) exis mia terastia agnia ke ola ta antimetopizis meso triton ime sigouros oti gia tipota den analamvanis tin ef8ini ton prakseon sou epipleon katagese apo mia mikroastiki isos loumpen proletariato ikogenia safos ke den kseris me pion milas safos zis mesa stin agnia safos ke den exis tipota na pis ke na ise sigouros oti an vris ta skoura 8a milas ston pli8intiko 8a les emis ise atomo pou aniki se aggeli ke apo monos sou den ise ke pola lipon afta pou sou leo den exoun kamia simasia afto pou exi simasia ine na katavis tis piotites ke tis aksies stin zoi ke meta na milas apaksiotika ke iperoptika ke pragmatika to vrisko perito na sou milao ke den pistevo oti 8a katalavis tipota apo afta pou sou leo ke to mono pou 8a enoxli8i ke tora ine o egoismos sou lipon 8a pas san kalo pedi ke 8a asxoli8is me kati alo giati ola exoun ena orio

ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΙΚΟΛΑΚΗ

Γιατί λες μαλακίες και με πληγώνεις και γελάει και ο μαλάκας ο bibikoσφίχτης !!!!
    Για κοίτα ρε μαλάκα, το παλιοfocus που έχεις να δεις ότι από εκεί είναι το στροφόμετρο
    ΕΙΣΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΗ

Παιδιά κοιτάξτε να δείτε…
    Όταν οι επόψεις τεκμηριώνονται σωστά και εμπιροστατομενα δεν τίθεται θέμα
    Στρέβλωσης του υποτιθέμενου λογικού κειμενου.Στην αντίπερα όχθη με βάση την ετεροχρονισμένη λογική αντιπαλότητα ο ομιλητής- αντίκρουσης με οξύμωρα σχήματα έρχεται να παρερμηνεύσει το παρατεταμένο ενδοπαλαμικο κείμενο που γράφετε παράπλευρος.

.
    ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΔΩ…
    :hypnotize :hypnotize
    "Κοιτάζω την πανσέληνο, σε σκέφτομαι και κλαίω....

Μετα το ξανασκέφτομαι, βρε δε γα***έσαι λέω!!!

μαμα κοιτα το δελφιΝι Το avatar του/της Todi
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    [B]
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TODi999R
    καλα χαλαρωσε με τις απειλες λιγακι γιατι δεν πιανουν...

μηπως το γεγονος οτι πιστευεις πως εχεις πιασει τον παπα απο τα αρχιδια
    lipon kita afti i ekfrasi dixni an8ropo pou exi megalosi ke isos akoma megaloni me ta arxea ideodi ka8 oti afti i ekfrasi iparxi apo tote pou vgikan ta spirta episis oso ke na min 8es na to paradextis ke kala kanis sta (apaftaria mas) exis mia terastia agnia ke ola ta antimetopizis meso triton ime sigouros oti gia tipota den analamvanis tin ef8ini ton prakseon sou epipleon katagese apo mia mikroastiki isos loumpen proletariato ikogenia safos ke den kseris me pion milas safos zis mesa stin agnia safos ke den exis tipota na pis ke na ise sigouros oti an vris ta skoura 8a milas ston pli8intiko 8a les emis ise atomo pou aniki se aggeli ke apo monos sou den ise ke pola lipon afta pou sou leo den exoun kamia simasia afto pou exi simasia ine na katavis tis piotites ke tis aksies stin zoi ke meta na milas apaksiotika ke iperoptika ke pragmatika to vrisko perito na sou milao ke den pistevo oti 8a katalavis tipota apo afta pou sou leo ke to mono pou 8a enoxli8i ke tora ine o egoismos sou lipon 8a pas san kalo pedi ke 8a asxoli8is me kati alo giati ola exoun ena orio
    αυτο ακριβως που ελεγα.. μεντορας της πλακας..

παντως με δυο μονο ποστ σε εφτασα κοντα στα ορια??
    λοιπον αντε πουλα τις εμπειριες σου και τις διδασκαλιεσ αλλου εκει που ποιανουν γιατι οπως ειπες εγω δεν αγοραζω..
    Ασε με επισης να μεγαλωνω οπως εγω νομιζω και να κρινω τα πραματα οπως τα θεωρω εγω σωστα..
    λοιπον τεσπα.. κανε δουλεια σου λοιπον και γραφε οτι νομιζεις εγω δεν αμφισβητησα ποτε το δικαιομα σου αυτο.. απλα οπως παντα μαζι σου .. και παλι κουβεντα να γινεται...

και ειδον εκ του στοματος δρακοντος και εκ του στοματος του θηριου και εκ του στοματος του αντιχριστου, πνευματα τρια, ακαθαρτα ως βατραχοι,
    πνευματα τεσσερα ακαθαρτα ως μπατσοι
    εκει που η φαντασια ξεπερναει την πραγματικοτητα

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

NIKOLA...

ERXOMAI APO KEI RE...

MH TO SBHSEIS..

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από TODi999R
    αυτο ακριβως που ελεγα.. μεντορας της πλακας..

παντως με δυο μονο ποστ σε εφτασα κοντα στα ορια??
    λοιπον αντε πουλα τις εμπειριες σου και τις διδασκαλιεσ αλλου εκει που ποιανουν γιατι οπως ειπες εγω δεν αγοραζω..
    Ασε με επισης να μεγαλωνω οπως εγω νομιζω και να κρινω τα πραματα οπως τα θεωρω εγω σωστα..
    λοιπον τεσπα.. κανε δουλεια σου λοιπον και γραφε οτι νομιζεις εγω δεν αμφισβητησα ποτε το δικαιομα σου αυτο.. απλα οπως παντα μαζι σου .. και παλι κουβεντα να γινεται...
    ke vevea den ginete mazi mou koyventa aporo pou aporis

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ψηφίστε: best ruyjin avatar
    από ruyjin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2005, 10:03
  2. Για Ψηφιστε!!!!!!!!!!!
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 01/04/2005, 10:45