......
......
Συζυγος
Ducati 900 ss ie `99
Ερωμενη
Multistrada 1000 S DS
δεν νομιζω οτι ουτε ο χρονος ουτε ο χωρος ειναι αυτη τη στιγμη για τετοιες κουβεντες ....
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
Οπως νομιζειςΑρχικά δημιουργήθηκε από GST
δεν νομιζω οτι ουτε ο χρονος ουτε ο χωρος ειναι αυτη τη στιγμη για τετοιες κουβεντες ....
Συζυγος
Ducati 900 ss ie `99
Ερωμενη
Multistrada 1000 S DS
Αρχικά δημιουργήθηκε από Multi-Duc
Οπως νομιζεις
δεν τογραψα για να σβησεις τιποτα ...και δεν ειμαι εναντια σε ολα αυτα που λετε ....απλα η γνωμη μου ειναι οτι τωρα ειναι ολα πολυ προσφατα και οσοι ξεραμε το παλικαρι αλλοι πολλοι αλλοι λιγο δεν ειναι σε θεση τωρα να καθονται να ασχολουνται με τετοια... υπαρχει θυμος θλιψη και αλλα πολλα εντονα συναισθηματα .....
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
Ο δρόμος που λέτε ότι έγινε είναι κάθετος στον δικό μου (αν εννοείται ότι έγινε στο κέντρο της Αθήνας ) . δεν μπορώ να το πιστέψω ....![]()
Κρίμα για το παληκάρι , κρίμα για τους δικούς του , κρίμα.....
![]()
![]()
![]()
Ομιλείτε την Ελληνικήν παρακαλώ
εκ των ιδρυτών του
ScooterClub Hellas
http://scooterclub.x.am
χτες το απογευμα πηγαμε εγω και μερικοι κολλητοι του στο σημειο που εγινε και τραβηξαν φωτογραφιες... τι να σας πω ρε παιδια, σπανια νιωθω ετσι για καποιον...ο τοπος "μυριζε"θανατο...αδικο θανατο....Αρχικά δημιουργήθηκε από koutroulis
κάποιος θα έπρεπε να πάει να βγάλει φοτος από το σημείο, αν δεν έχει πακει καποιος ήδη, πριν το κλείσουν και τα ρίξουν στο παληκάρι ότι έκανε μαλακία!
κάποιος είπε στο φορουμ ότι πλεον υπάρχει δεδικασμένο για ζημιές απο κακοτεχνίες
δεν καταλαβα που ακριβως εγινε το ατύχημα?
κουράγιο στην οικογένεια και στους φίλους του!
ενα ειναι σιγουρο: δεν θα περασει ετσι απλα....το ποτηρι οχι μονο ξεχειλισε αλλα εσπασε...
αυριο ειναι η τελευταια του βολτα στου Ζωγραφου κατα τις 11,00
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
μπράβο ρε παιδιάΑρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
χτες το απογευμα πηγαμε εγω και μερικοι κολλητοι του στο σημειο που εγινε και τραβηξαν φωτογραφιες... τι να σας πω ρε παιδια, σπανια νιωθω ετσι για καποιον...ο τοπος "μυριζε"θανατο...αδικο θανατο....
ενα ειναι σιγουρο: δεν θα περασει ετσι απλα....το ποτηρι οχι μονο ξεχειλισε αλλα εσπασε...
αυριο ειναι η τελευταια του βολτα στου Ζωγραφου κατα τις 11,00
αν κάποιος ξέρει την οικογένεια του παιδιού να πάει να της δώσει, ΑΝ θέλουν να κινηθούν δικαστικά κατά του εργολάβου (διαφορετικά θα είναι σαν να παίζουμε με το πόνο τους)
ίσως να τους είναι χρήσιμες!!
προσοχή όλοι παιδιά!!
Common Sense is not that COMMON after all!!!!
Επιτέλους πρέπει να γίνει κάτι με τους δρόμους. Δεν μπορεί να τους χρυσοπληρώνουμε κάθε φορά και κάθε φορά να είναι κακοκατασκευασμένοι ή κατεστραμένοι. Κάτι πρέπει να γίνει σε συλλογικό επίπεδο.
Παλιότερα είχε γίνει ένα θέμα για την χρησιμότητα των μοτολεσχών. Εδώ έχουν μεγάλο έρισμα για να υποστιρίξουν το λόγο ύπαρξής τους. Όλοι μαζί όμως.
Δεν γίνεται διαφορετικά ρε παιδιά, δεν γίνεται. Όπως λένε πολλοί πρέπει να ξυπνήσουμε. Μας φτύνουν στα μούτρα μας και εμείς περιμένουμε να έρθει η σειρά του επόμενου που με την κατάσταση των δρόμων είναι μαθηματικά βέβαιο. Απλώς είναι θέμα χρόνου να συμβεί. Φτάνει πια.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
.
ολα τριγυρω αλλαζουν και ολα τα ιδια μενουν.....
Τι να πω ρε γαμώτο... Σαν πολλά δεν έχουν γίνει το τελευταίο εξάμηνο, ή είναι ιδέα μου....
Καλό ταξίδι στο παιδί...
Toulaxiston efige kateu8ian xoris allou idous provlimata..ores ores leo makari ama einai na pao neos na tin kano kai ego etsi mpam kai kato....![]()
![]()
o arnold htan to mono teras me simetria"""
Θα ζητησω συγνωμη που το ξανα φερνω στην επιφανια αλλα μολις το εμαθα απο το Χρηστο, την εποχη εκεινη ελειπα εκτος και δεν το πηρα χαμπαρι...Τραλαθηκα μολις το εμαθα, ειχα γνωρισει το Γρηγορη στη κοπη πιτας του Ανεμου στο Γαλαξιδι και ειχαμε τον κλασικο τσακωμο περι Χοντα και ΚΤΜ και λοιπα, ειχαμε γελασει τοσο πολυ, φευγοντας ειχαμε παιξει και ενα απολαυστικο κυνηγητο και μπορω να πω οτι ειναι ενας απο τους ανθρωπους που με επεισαν να παρω το ΚΤΜ...Ενα παιδι γεματο ζωντανια και χαμογελα στο λιγο που τον ηξερα...Να εισαι καλα Γρηγορη οπου και αν εισαι....![]()
![]()
![]()
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
πω ρε _ουστη μου....καλο ταξιδι στο παλικαρι δεν χωρανε λογια. μακαρι να ειναι η τελευταια ψυχη που χανεται αδικα!
[FONT=century gothic]Ποτέ Mην Κάνεις Κάτι Σήμερα Που Μπορείς Να Αναβάλεις Για Άυριο!!!![/FONT]
******:a66: "I knew I sould have taken that turn to Albuquerque!!!!" :a66:********
Σήμερα στις ειδήσεις του Alter είδα τον αδερφό του Γρηγόρη...
Εξηγούσε στον δημοσιογράφο πώς έγινε το ατύχημα και έδειξε φωτογραφίες από τον τόπο του τραγικού συμβάντος που τράβηξε λίγο μετά...
Σκέτη παγίδα...![]()
![]()
Όχι ότι θα απαλύνει τον πόνο των δικών του, αλλά ο αδερφός του Γρηγόρη δήλωσε ότι ήδη κινείται δικαστικά εναντίον του εργολάβου.
Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει ένα βήμα προς την συμμόρφωση όλων αυτών των "δολοφόνων".....
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan