Σελίδα 6 από 14 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 207

Θέμα: 1-4-2006 Πορεια- μοτοσυκλετιστων (ενωμένα ποστ)

1 φιλος απο ιοαννινα ειναι και στη ΛΕΜΙ μου πε οτι θαρθουν 5-6 μοτο αυθημερον μονο για την πορεια, οπως και αλλοι απο Κρητη θεσσαλονικη και αλλου.
    Μονο και μονο που θα κανουν 1000χλμ αυθημερον για την πορεια σε αυτες τις "εθνικες" καρμανιολες φτανει......
    Τωρα αν ο καθενας λεει το κοντο και το μακρυ του δικαιωμα του,οποιος ειναι ικανοποιημενος απο την κατασταση που επικρατει στους δρομους και την αντιμετωπιση των 2κλων ας μην ερθει?
    Δεν πρεπει να ξεκινησει κατι? οποιος αυριο μεθαυριο εχει αιτηματα που αφορουν τη μοτοσυκλετα και ειναι για το κοινο καλο θα μαι και γω ασχετα αν ειναι η δεν ειναι καποια οργανωμενη λεσχη

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Εμφανιστηκατε ξαφνικα, σχεδον απ' το πουθενα, σε μια συζητηση, με διαφορα ενος λεπτου και θεσατε θεμα "πολιτικοποιησης" της πορειας ΚΑΙ οι δυο, πραγμα που μου φαινεται ΠΟΛΥ περιεργο.

Δεν ξερω καν, αν διαβασατε ολα τα προηγουμενα ποστς.

Κι οταν καποιος σας απανταει επι της ουσιας, πιανεστε (ΚΑΙ οι δυο) απο τις "παρεϊστικες" εκφρασεις "ρε","μαστόρια", μάγκες" και μιλατε για "χυδαια γλωσσα", και για την ταμπακιερα ουτε κουβεντα!

Μηπως ... λεω μηπως, ΕΣΕΙΣ ειστε αυτοι που προσπαθειτε να "πολιτικοποιησετε" το ολο ζητημα, για τους δικους σας λογους?

Σαν να προσπαθειτε να "σαμποταρετε" την ολη προσπαθεια, μου μοιαζει εμενα ...

Επι προσωπικου τωρα ...

Για την γλωσσα μου, δυστυχως για σας, εχω δωσει ΠΟΛΛΑ δειγματα γραφης, κοντα στα 12.300, εδω μεσα ...

Εξ' αλλου μ' εχει καλυψει απο παλια ο Λορετζος Μαβιλης σ' αυτο το θεμα, λεγοντας οτι "Δεν υπαρχουν χυδαιες γλωσσες. Μονο χυδαιοι ανθρωποι"!

Για την δικη μου τωρα ιστορια, θα πω οτι σε ΟΛΕΣ τις κινητοποιησεις που εχουν γινει τα τελευταια τεσσερα χρονια, απο οποιαδηποτε Λεσχη ή Ομαδα (κι εχουν πεσει στην αντιληψη μου), εγω ημουν παρων!

ΠΟΤΕ δεν διεκδηκησα "αρχηγιλικια", αλλα παντα ημουν ΕΚΕΙ στην πρωτη γραμμη, στρατιωτης.

Αποφασισα να συμμετεχω ενεργα στα θεματα του Μοτοσυκλετισμου και να βοηθησω και απο τοτε το κανω ανελλιπως (και οσο φτανουν οι δυναμεις μου και οι γνωσεις μου), ακομα κι απο 'δω μεσα.

Αααα .... Και που ειστε?

Πριν δυο χρονια κυβερνηση ηταν το ΠΑΣΟΚ, αλλα εγω παλι στην πρωτη γραμμη ημουν! :wacko:

Ακομη και η "προβοκατσια" φιλαρακια ειναι "τεχνη" και θελει επιχειρηματα ...

Οταν την ξεκινατε, φροντιστε να ειστε "ετοιμοι απο καιρο" που λεει κι ο Καβαφης ...

Ελπιζοντας να ΜΗΝ επανελθω ...
    Και φιλικα προς το παρον ...

Χρηστος

ζοριστηκατε βλεπω ε????

σας χαλασαμε την παρεουλα και τα βαλατε με τις υπογραφες τωρα???

κι εγω ημουν στις προηγουμενες πορειες διαμαρτυριας αλλα κουραστηκα να κανω τον μαλακα και να στηνομαι μπροστα στο καθε μαγαζι της εκαστοτε κυβερνησης και να φωναζω και να με τρωει η βροχη η ο ηλιος για να ακουστω...μονο και μονο γιατι πιστεψα οτι κατι μορω να αλλαξω.....

κουραστηκα να βλεπω την αντιπροσωπεια μας που εχει ηδη παει μεσα στα γραφεια των πολιτικων να συζητησουν και να βγαινουν και να λενε ...σιγα μην κανουν τπτ!!!!

βαρεθηκα να ζηταω απο τους αλλους να κανουν τον κοσμο μου καλυτερο....

ετσι κοιταω πλεον τι μπορω να κανω εγω και οχι τι θα ζητησω απο τους αλλους να κανουν για μενα.....

ολα τα περιοδικα εχυν την δυναμη και την πυγμη να πολεμησουν με τον γραπτο τους λογο.....

αλλα χρησιμοποιουν τις σελιδες τους για copy - paste απο ξενα αρθρα και για διαφημισεις που τους ταιζουν και τους κανουν την ζωη πιο ευκολη.....

και που στε μαγκες......

ολα αυτα ειναι λογια δικα μου ....και κανενος αλλου ποιητη.......

αντε μπραβο εξυπνακηδες .......
    zaharakis dimitris
    ολοι μας αγαπαμε αυτο που κανουμε....
    ας κοιταμε να το κανουμε με ασφαλεια..
    παντα καποιος μας περιμενει να γυρισουμε πισω ακεραιοι...οχι αλλες απωλειες....
    http://www.youtube.com/user/zaharakis?feature=mhum

Αρχικά δημιουργήθηκε από zaharakis
    ζοριστηκατε βλεπω ε????
    η αληθεια ειναι οτι εχω να ενεργηθω 2-3 μερες και ζοριζομαι...

σας χαλασαμε την παρεουλα και τα βαλατε με τις υπογραφες τωρα???
    μονο χαλασε???? διαλυθηκε να λες!!!
    λιγο το 'χεις??
    τι εμεινε στον αντρα πλεον?? ο πουτσος και η υπογραφη του.....

κουραστηκα να κανω τον μαλακα
    ολοι οι ρολοι απαιτουν θυσιες....

ετσι κοιταω πλεον τι μπορω να κανω εγω και οχι τι θα ζητησω απο τους αλλους να κανουν για μενα.....
    εχεις κανεναν προχειρο απολογισμο του τι εχεις καταφερει μεχρι σημερα ??

και που στε μαγκες......
    ελα !!! ειπες κατι ????

ολα αυτα ειναι λογια δικα μου ....και κανενος αλλου ποιητη.......
    κριμα.....η λογοτεχνια θα θρηνει εναν εν δυναμει Σεφερη,Καβαφη,Χριστοδουλοπουλο..

ελα ρε...ξεκολλα...απλοι μαλακες ειμαστε και μεις....
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

αυθαιρετως τελείως να πω πως πιστευω οτι καλο θα ειναι ολοι να ειμαστε εκει ανεξαρτητως Ομοσπονδιων ,Λεσχων κ.λ.π.
    Αν παλι καποιος φοβαται οτι ειναι πολιτικο το θεμα γιατι πιστευει οτι η σημερινη κυβερνηση ειναι καλλιτερη απο την προηγουμενη, η το αντιστροφο και παει λεγοντας, παλι καλο θα ειναι να ειναι εκει δινοντας της την ευκαιρια να ευαισθητοποιηθει και ετσι να το αποδειξει......λεω εγω τωρα .

Συζυγος
    Ducati 900 ss ie `99
    Ερωμενη
    Multistrada 1000 S DS

Εμφανιστηκατε ξαφνικα, σχεδον απ' το πουθενα, σε μια συζητηση, με διαφορα ενος λεπτου και θεσατε θεμα "πολιτικοποιησης" της πορειας ΚΑΙ οι δυο, πραγμα που μου φαινεται ΠΟΛΥ περιεργο.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ "ΘΕΜΑ" Ή "ΠΡΟΒΛΗΜΑ" ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ. ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΟΠΩΣ ΜΙΛΑΩ

Δεν ξερω καν, αν διαβασατε ολα τα προηγουμενα ποστς.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ. ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΤΟΕ

Κι οταν καποιος σας απανταει επι της ουσιας, πιανεστε (ΚΑΙ οι δυο) απο τις "παρεϊστικες" εκφρασεις "ρε","μαστόρια", μάγκες" και μιλατε για "χυδαια γλωσσα", και για την ταμπακιερα ουτε κουβεντα!

ΤΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΗΘΕΣΤΕ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΑ "ΜΑΣΤΟΡΙΑ" ΚΑΙ ΤΑ "ΜΑΓΚΕΣ"

Μηπως ... λεω μηπως, ΕΣΕΙΣ ειστε αυτοι που προσπαθειτε να "πολιτικοποιησετε" το ολο ζητημα, για τους δικους σας λογους?

ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ "ΠΕΡΝΟΥΝ". ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΠΤΕΥΤΩ ΕΓΩ ΕΣΑΣ ?
    ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΡΩ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ , ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.

Σαν να προσπαθειτε να "σαμποταρετε" την ολη προσπαθεια, μου μοιαζει εμενα ...

ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ!!!!

Επι προσωπικου τωρα ...
    Για την γλωσσα μου, δυστυχως για σας, εχω δωσει ΠΟΛΛΑ δειγματα γραφης, κοντα στα 12.300, εδω μεσα ...
    Εξ' αλλου μ' εχει καλυψει απο παλια ο Λορετζος Μαβιλης σ' αυτο το θεμα, λεγοντας οτι "Δεν υπαρχουν χυδαιες γλωσσες. Μονο χυδαιοι ανθρωποι"!

ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ? ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ. ΑΛΛΟΙ ΛΙΓΟ, ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ. ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ.

Για την δικη μου τωρα ιστορια, θα πω οτι σε ΟΛΕΣ τις κινητοποιησεις που εχουν γινει τα τελευταια τεσσερα χρονια, απο οποιαδηποτε Λεσχη ή Ομαδα (κι εχουν πεσει στην αντιληψη μου), εγω ημουν παρων!
    ΠΟΤΕ δεν διεκδηκησα "αρχηγιλικια", αλλα παντα ημουν ΕΚΕΙ στην πρωτη γραμμη, στρατιωτης.
    Αποφασισα να συμμετεχω ενεργα στα θεματα του Μοτοσυκλετισμου και να βοηθησω και απο τοτε το κανω ανελλιπως (και οσο φτανουν οι δυναμεις μου και οι γνωσεις μου), ακομα κι απο 'δω μεσα.

ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ.
    ΕΓΩ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ, ΑΡΧΗΓΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ.
    ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ , ΓΙΑΥΤΟ ΑΠΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ.

Αααα .... Και που ειστε?
    Πριν δυο χρονια κυβερνηση ηταν το ΠΑΣΟΚ, αλλα εγω παλι στην πρωτη γραμμη ημουν! :wacko:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Ακομη και η "προβοκατσια" φιλαρακια ειναι "τεχνη" και θελει επιχειρηματα ..
    Οταν την ξεκινατε, φροντιστε να ειστε "ετοιμοι απο καιρο" που λεει κι ο Καβαφης ...

ΜΠΡΑΒΩ ΣΤΟΝ ΚΑΒΑΦΗ.
    ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ!!!

Ελπιζοντας να ΜΗΝ επανελθω ...
    ΝΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ...

Και φιλικα προς το παρον ...

ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ??? ΕΤΣΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΕ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ?

Χρηστος

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.
    ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    ζοριστηκατε βλεπω ε????
    .....................................

Βλεπω αφησαμε το υφακι: "μα τι ειναι αυτα που λετε κυριε" και "πως ομιλειτε ετσι την Ελληνικην" και το γυρισαμε στην "αργκω" που ενα ποστ μολις πιο πριν, μας ενοχλουσε ...

Μπραβο! Μπραβο! Να πεφτουν οι μασκες ... :wacko:

Και του ξεφυγε ή οχι του vaskar1 ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaskar1
    .......................
    ΝΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ...
    .......................
    ... ερχεται και ισχυροποιει την αρχικη μου υπονοια οτι προκειτε για "ενορχηστρομενη" αντιδραση ...

Λοιπον αγορια ...

Εγω ΔΕΝ θα μπω στο τρυπακι της αντιπαραθεσης μαζι σας ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ για την Διαμαχη και ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

Απ' ολα οσα εχετε γραψει μεχρι τωρα, για την "ταμπακιερα" ΔΕΝ μας εχετε πει ΚΟΥΒΕΝΤΑ!

ΔΕΝ εχει κανει προβλημα με μια αντιθετη αποψη, αρκη η αποψη αυτη να τεκμηριωνεται.

Μολις μας εξηγησετε την αρχικη σας θεση οτι ειναι "αντικυβερνητικη" πορεια ...

Τοτε στην διαθεση σας να κουβεντιασουμε ...

Οσο θα πετατε απλως φουσκες και λασσπες απο 'δω κι απο 'κει ...

Τοτε ο σκεπτομενος κοσμος θα σας κραζει κι εσεις θα λετε οτι αυτοι οι "κακοι" ειναι κλικα ...

Καλους δρομους να 'χετε!
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

παιδια μηπως το παρατραβηξαμε?

δεν βλεπω πια τον λογο.....

ειναι κριμα να βγαινει τοση χολη σε ενα φορουμ που ουσιαστικα δεν γνωριζομαστε μεταξυ μας και ειναι αδικο να αλληλοκρινομαστε ετσι......

η ουσια ειναι μια...

οσοι θελουν θα πανε και οσοι δεν θελουν δεν.....

οποτε που ο λογος για τετοια αντιπαραθεση??

αστο να παει και ας ελπισουμε τουλαχιστον αυτη η κυβερνηση να μας σεβαστει.....

αν και μεσα σε 2 χρονια δεν αλλαζει ετσι ευκολα αυτη η χωρα.....ετσι οπως την καταντησαν τα τελευταια 20 χρονια οι προηγουμενοι....

και φυσικα τωρα μιλαω πολιτικα....
    η επεξηγηση γι αυτους που καταλαβαινουν μονο με ποιητες.......
    zaharakis dimitris

........................................

Εφοσον θες να ριξεις τους τονους, αν κι η ειρωνια ΔΕΝ βοηθαει σ' αυτο, εγω θα συνδραμω!

Συμφωνω στο οτι το να πει ή οχι καποιος σε μια τετοια πορεια, οπως και σε καθε εκδηλωση, ειναι καθαρα προσωπικη επιλογη.

Επισης, για να ΜΗΝ γινονται παρεξηγησεις, το "Moto.gr" ειναι ενα Forum και ΜΟΝΟ και ΔΕΝ ειναι κανενος ειδους "Λεσχη".

Οι αποψεις μου λοιπον ειναι καθαρα προσωπικες και ΔΕΝ εκφραζουν ΚΑΝΕΝΑΝ αλλον, οπως ΔΕΝ εχουν και καμμια σχεση με την ιδιοτητα μου εδω μεσα!

Προσωπικα λοιπον ΔΕΝ θα κουραστω να δινω τον οποιοδηποτε αγωνα μπορει να βοηθησει, ειτε εμενα, ειτε καποιον αλλο Μοτοσυκλετιστη, ειτε τις κορες μου (σε κανα χρονο ή και λιγοτερο) ...

Γοα τον λογο αυτον εγω θα ειμαι εκει, χωρις να κατηγορησω (οπως ΔΕΝ το εχω κανει ΠΟΤΕ) τον οποιονδηποτε που για οιονδηποτε λογο, δεν θα παρευρισκεται ...

σορρυ ...

εχεις δικιο για το τελευταιο μου με τους ποιητες....

δεν ηρεμουν ετσι τα πνευματα....

παντως και γω οπως και ολοι μας θελω το καλυτερο αυριο και για μενα αλλα και περισσοτερο για τα παιδια μου,απλα ειμαι πλεον πολυ προκαταλημενος με τις κινησεις της ΜΟΤΟΕ....
    zaharakis dimitris

...................................
    παντως και γω οπως και ολοι μας θελω το καλυτερο αυριο και για μενα αλλα και περισσοτερο για τα παιδια μου,απλα ειμαι πλεον πολυ προκαταλημενος με τις κινησεις της ΜΟΤΟΕ....

Το πρωτο μου ποστ, σ' αυτο το thread ...

Ασχετα με την αποψη μου για την ΜΟΤΟΕ ή για τις (πεθαμενες οι περισσοτερες) Λεσχες ...

Οπως καθε φορα που εχει γινει μια μαζικη εκδηλωση, θα ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ!

Γι' αυτο ειχα ρωτησει αν εχετε διαβασει ΟΛΑ τα ποστς ...

Κι εγω τους θεωρω βολεμενους, αλλα παντα δινω μια ακομα ευκαιρια ... :wacko:

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs

δεν βλεπω πια τον λογο.....

ειναι κριμα να βγαινει τοση χολη σε ενα φορουμ που ουσιαστικα δεν γνωριζομαστε μεταξυ μας και ειναι αδικο να αλληλοκρινομαστε ετσι......

η ουσια ειναι μια...

οσοι θελουν θα πανε και οσοι δεν θελουν δεν.....

οποτε που ο λογος για τετοια αντιπαραθεση??

αστο να παει και ας ελπισουμε τουλαχιστον αυτη η κυβερνηση να μας σεβαστει.....

αν και μεσα σε 2 χρονια δεν αλλαζει ετσι ευκολα αυτη η χωρα.....ετσι οπως την καταντησαν τα τελευταια 20 χρονια οι προηγουμενοι....

Τωρα τα εκανες σαλατα !!

Νομιζεις η καθε κυβερνηση θα σε σωσει ;

Εχεις τα ποστα σου και συ ;

Αυτη η διαμαρτυρια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ειναι για αυτους τους ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ που δεν εχουν ιδεα τι ζητανε απο το καθε μοτοσυκλετιστη !!

Που καθε μερα ζητανε απο το καθενα μας τα παντα για να νοιωθουν ανετοι στις βιλλες τους και να βγαζουνε ιδεες ξεκαρφωτες απο τα διαφορα σηριαλ στη τηλεοραση !

Αλλα αν σε πειραζει που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ αυτη η διαμαρτυρια αλλα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ τοτε κανε καμμια βολτα παραπερα απο τη γειτονια σου να παρεις αερα και τα ξαναλεμε.

Το πρωτο μου ποστ, σ' αυτο το thread ...

Γι' αυτο ειχα ρωτησει αν εχετε διαβασει ΟΛΑ τα ποστς ...

Κι εγω τους θεωρω βολεμενους, αλλα παντα δινω μια ακομα ευκαιρια ... :wacko:
    επειδη δεν ειμαι κανενα παιδακι και εχω το θαρρος να αναγνωριζω που εχω λαθος....

δεν ειχα διαβασει τα πρωτα ποστ κανενος....και αυτο ειναι μεγα λαθος....

και απλα απαντησα σε αυτους που ηταν τα μηνυματα τους στην σελιδα που αρχισα να γραφω....

και εγω θα ηθελα να συμετασχω αλλα μονο και μονο που θα εμφανιστει ο κορελης με την συνοδεια του να μιλησει παλι για ολους μας.....ε φιλε μου δεν θα ηθελα να ειμαι εκει εξω.....

πιστευω να γινομαι κατανοητος απο ολους ...

να σαι καλα

zaharakis dimitris

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Καποιος πρεπει να πει 2 λογια.

Αλλα αν ειναι ο Α η ο Β τι στην ευχη σημασια εχει ;;

Το θεμα ειναι να δουνε οι ασχετοι οτι ολονων τα πορτοφολια δεν αδειαζουν περισσοτερο !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
    Τωρα τα εκανες σαλατα !!

τωρα ποιος ειναι ο σεφ εδω μεσα ....αστο καλυτερα....

ειπαμε να το ηρεμησουμε λιγο ....

ετσι δεν βοηθας....
    zaharakis dimitris

Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
    Καποιος πρεπει να πει 2 λογια.

Αλλα αν ειναι ο Α η ο Β τι στην ευχη σημασια εχει ;;

Το θεμα ειναι να δουνε οι ασχετοι οτι ολονων τα πορτοφολια δεν αδειαζουν περισσοτερο !!!

παιζει και μαλιστα πρωτευοντα λογο ποιος μιλαει φιλε μου...

εχεις δει αυτους που αναφερω ??

που αντιπροσωπουν εμενα εσενα και ολους τους αμοιρους μοτοσυκλετιστες αυτης της χωρας...???

μοτοτσυκλετιστες που παλευουν καθημερινα για να επιβιωσουν απεναντι στον καθε ανευθυνο οδηγο η δημοσιο υπαλληλο οπως και συ λες....που το τελευταιο που τους ενδιαφερει ειναι η ζωη μας και η ασφαλεια μας???

με αυτους τους εκπροσωπους τοσα χρονια μονο καλο δεν εχουμε δει.....

γι αυτο φωναζω......
    zaharakis dimitris

Σελίδα 6 από 14 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 03/12/2006, 13:04
  2. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 08:57
  3. Επειδη εγινε πανικος με τα πολλαπλα ποστ για το ιδιο...
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2004, 17:35
  4. Ποιος Σατανας Εβαλε Το Ποστ Νο 6,666?????
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2004, 14:56
  5. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 18/12/2003, 14:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ