"Θα πεθανω που θα πεθανω....
τουλαχιστον ας πεθανω κανωντας κατι που γουσταρω..." ...lammadin μαρεσεις!
χεχεχεΑρχικά δημιουργήθηκε από G5-KTM
καταλαβαμε...
σκιζεσαι να το δωσεις....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
προσεχε εκει εξω... ενα "κανονακι" εχουμε...
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Eγω νομιζω οτι το κτμ αυτο το 660 δεν ειναι ; Τοσο αδυναμο μηχανακι δεν δημιουργει κινδυνους σοβαρους.Οποτε η προταση μου ειναι να μην πουληθει.
to pio korifeo to eipe o tifoefs!!!!!!!<<Εδω γραφει τοπικ "χανω το μωρο μου" λες και προκειται να αποβαλλει κανα βρεφος !>>:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
alla to basiko pou thelw na pw einai oi eiparxei ena topic edo mesa pou leei !!!<<Mipws den zitaw polla telika>>> pigene file mou kai diavase to tha pareis stadar tin swsti apofasi!!!!!!!!!1
Της μηχανης μου σαν ακουω να μουγκριζει το μοτερ,
νιωθω στα συνεφα μεγαλος καμικαζι.
Και εμενα γνωμη μου ειναι να μην το δωσεις το οχημα.
Γιατι πρεπει να καταλαβεις εσυ την μητερα σου και οχι
εκεινη εσενα?
Γιατι πρεπει να κανεις εσυ εκεινη να ειναι χαρουμενη οτι εκανες τελικα αυτο που πρεπει, και οχι να κανει αυτη αυτο που πρεπει
και να σου δειξει εμπιστοσυνη?
Αν σου λεει οτι τα αυτοκινητα ειναι πιο
ασφαλη, απλα πες της να δει ειδησεις να δει ποσοι σκοτωνονται
με αυτα...
Οι μανες ειναι μανες και τους χρωσταμε πολλα, αλλα εμεις αποφασιζουμε για την ζωη που ζουμε.
Και στην τελικη, και να το δωσεις το μηχανακι παλι αργοτερα θα ξαναπαρεις, οποτε μη σε παιρνει τοσο απο κατω...
Αρχικά δημιουργήθηκε από G5-KTM
Εγω λεω μετα απο αυτη την δηλωση να το δωσεις τελικα το μηχανακι.
Παρε ενα αυτοκινητο καλυτερα.![]()
εχω και ενα a3 αρα... λεω με το κτμακι να πηγαινω σιγα σιγα μεχρι το περιπτερο!:rotflmao: :rotflmao:
Δυστυχως για σενα εχεις δωσει δικαιωμα να σε φοβουνται και θα συνεχισει να σε πρηζει η μανα σου. Το θεμα ειναι τι θες να κανεις εσυ. Αν δεν το νοιωθεις δωστη οσο ειναι ακομα καιρος και πιανει χρηματα. Αν οχι κρατα την, μην την δωσεις και μετα κατηγορεις την μητερα σου οτι σε εβαλε να την δωσεις, ειναι χειροτερο. Μποριες να μην την εχεις για καθημερινη χρηση και να τους καθυσυχαζεις οταν εχεις παει βολτα οπως προτειναν τα παιδια.
εγώ παιδιά θα φανώ λίγο εριστικός εδώ....
Γιατί πρέπει να απαρνηθώ κάτι που στο κάτω κάτω της γραφής και αίμα έφτυσα να το πάρω αλλά και με ικανοποιεί εμένα προσωπικά σαν αντικείμενο;
Γιατί να πρέπει να ικανοποίησω την οικογένεια μου, την γυναίκα μου ή άλλους , επειδή εκείνοι νιώθουν ανασφάλεια , βλέποντας με πάνω σε ενα δίτροχο;...
Το τι θα κάνεις , είναι μια απόφαση που πρέπει να πάρεις μόνος σου , ζυγίζοντας καταστάσεις και τις συνθήκες που επικρατούν στο γύρω χώρο σου, καθώς ο μόνος που θα έχει άμεσες επιπτώσεις απο την πώληση ή μια πτώση με την μηχανή σου , θα είσαι εσύ και κατά επέκταση οι υπόλοιποι γύρω σου, ακόμα και αν ΄κάποιος μέσα σε αυτούς είναι η μητέρα σου ή το παιδί σου.
Αν γουστάρεις να την έχεις , να πηγαίνεις 100 μέτρα και αναστροφή και πίσω... γούστο σου και ευθύνη σου.
Κάποιοι θα πουν τώρα τι μπορεί να γίνει αν κάποιος μείνει ανάπηρος απο πτώση και επιβαρρύνει τους άλλους, γύρω του... σοβαρά μιλάνε τώρα;... Θα έχω χάσει την ευκολία κίνησης ή και ακόμα την ομαλή ζωή μου , και θα είναι εκείνοι , που θα δυστυχούν;
Είπαμε ... Ενήλικοι είμαστε σε όλα... σε γούστα αλλά και ευθύνες... και βάση αυτών πάντα παίρνουμε αποφάσεις... και οχι επειδή έτσι θέλουν οι άλλοι , όποιοι και αν είναι αυτοί.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Ναι μεν, αλλα μην το βλεπεις ΜΟΝΟ ετσι, μπορει καποιος να εξαρταται οικονομικα απο τους γονεις του, και μια αποφαση τετοια να φερει πολλα προβληματα σε αλλα επιπεδα. Οι γονεις , ειδικα στην Ελλαδα , εχουν αυτο το κακο. Δεν ξερεις τι συμφεροντα παιζονται σε καθε σχεση.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Γιατί πρέπει να απαρνηθώ κάτι που στο κάτω κάτω της γραφής και αίμα έφτυσα να το πάρω αλλά και με ικανοποιεί εμένα προσωπικά σαν αντικείμενο;
Γιατί να πρέπει να ικανοποίησω την οικογένεια μου, την γυναίκα μου ή άλλους , επειδή εκείνοι νιώθουν ανασφάλεια , βλέποντας με πάνω σε ενα δίτροχο;...
Το τι θα κάνεις , είναι μια απόφαση που πρέπει να πάρεις μόνος σου , ζυγίζοντας καταστάσεις και τις συνθήκες που επικρατούν στο γύρω χώρο σου, καθώς ο μόνος που θα έχει άμεσες επιπτώσεις απο την πώληση ή μια πτώση με την μηχανή σου , θα είσαι εσύ και κατά επέκταση οι υπόλοιποι γύρω σου, ακόμα και αν ΄κάποιος μέσα σε αυτούς είναι η μητέρα σου ή το παιδί σου.
Αν γουστάρεις να την έχεις , να πηγαίνεις 100 μέτρα και αναστροφή και πίσω... γούστο σου και ευθύνη σου.
Κάποιοι θα πουν τώρα τι μπορεί να γίνει αν κάποιος μείνει ανάπηρος απο πτώση και επιβαρρύνει τους άλλους, γύρω του... σοβαρά μιλάνε τώρα;... Θα έχω χάσει την ευκολία κίνησης ή και ακόμα την ομαλή ζωή μου , και θα είναι εκείνοι , που θα δυστυχούν;
Είπαμε ... Ενήλικοι είμαστε σε όλα... σε γούστα αλλά και ευθύνες... και βάση αυτών πάντα παίρνουμε αποφάσεις... και οχι επειδή έτσι θέλουν οι άλλοι , όποιοι και αν είναι αυτοί.
Gandalf
Εχω φιλο που δεν τολμαει να πει οχι στον πατερα του. Καβαλησε την μηχανη μου μια μερα, με κρανος , να παμε στο περιπτερο και εγινε χαμος μολις το εμαθε ο πατερας του. Φροντισε να τον καρφωσει "καλοθελητρα" γιετονισσα. Η φαση ηταν οτι αντι να υπερασπιστει τον εαυτου στον πατερα του και να τα χωσει και στην γιετονισσα που τον εδωσε, ζηταγε και συγγνωμη. Ειχα μεινει καγκελο ακι ενοιωθα και υπυθυνος οτι δημιουργησα προβλημα στο παιδι. Βλεπεις εμενε στον πατερα του, ο οποιος του πληρωνε το μεταπτυχιακο, θα του επαιρνε και καινουριο αμαξι σε 4-5 μηνες. Εκει τι κανεις ; Μιλας; Μιλαμε για 25 χρονων μαντραχαλο, με δουλεια, 1,95μ που εριχνε 1μιση κεφαλι στον πατερα του. Οχι για κανα 16χρονο.
Εξαρταται παντα τι θελει ο καθενας και τι προτεραιοτητες εχει.
me pistotiki?Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefeli
Εδώ και μερικές μέρες έλεγα που είσαι?????????????????????
Ναι να σε αναγνωρίζω………………………..
Δηλ. ο άνθρωπος που δεν τον ξέρεις, πως θα το πάρει αυτό που του λες????????????????
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
καταρχην οσο αφορα εμενα δεν εχει "πρεπει να ακους" ειναι θεμα αποφασης...*να ειχα ακουσει και ποτε...Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Gandalf
"λεω με το κτμακι να πηγαινω σιγα σιγα μεχρι το περιπτερο" δεν νομιζω οτι με κτμ γινεται να πηγαινεις αργα αργα...απλα δεν παει...
Πιστευω παντως οτι με πεισατε,θα κανω εφεδιες στην μανα με εξοπλισμους super safe και τετοια για να ηρεμησει!![]()
Γεννηθήκαμε και θα πεθάνουμε χωρίς δική μας επιλογή. Το πως θα ζήσουμε στο ενδιάμεσο είναι δική μας επιλογή.
Λεωνίδας Βασ. Σπάρτης (όχι ο Afrotwin)
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Leipsippos:
Δεν θα κρίνω την επιλογή του φίλου σου, καθώς δεν είμαι σε θέση΄να το κάνω... ούτε με αφορά στην τελική...
Απλά μιλάω για τον εαυτό μου , σαν προσωπική γνώμη , και απο εκεί και πέρα, αν είδες παροτρύνω τον φίλο μας, να πάρει την ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ, μιας και οι συνθήκες και περιστάσεις ανά άνθρωπο διαφέρουν...
Για μένα πάντως , (και μιλώ αποκλειστικά για μένα), έκοψα τοςυ ομφάλιους λώρους με την οικογένεια στον οικονομικό τομέα απο τα 17 μου, καθώς δεν ήθελα να μου πληρώνουν τίποτα αλλά και να μην με ελέγχουν δια μέσου αυτού του πράγματος.
Αλλά όπως είπες, κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και έχει άλλες προτεραιότητες...
Για τον΄φίλο μας, εδώ...
Σου εύχομαι καλή τύχη σε ότι και αν αποφασίσεις να εφαρμόσεις...
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.