Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 93

Θέμα: ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΒΙΒΛΙΟ....

BAKALISTIC SYSTEMS S.A. Το avatar του/της billgeo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin

Επισης για τους φιλους του φανταστικου, ανεπιφυλακτα "Το μεγαλο μυστικο Θεαμα", Υφαντοκοσμος", παλι του ιδιου
    Το μεγαλο μυστικο θεαμα το εχω διαβασει 3262362 φορες (και θα το ξαναδιαβασω!)
    Φοβερη φαντασια ο τυπος, προσγηωμενη και "αλλου" ταυτοχρονα!!

(Σαν το "the stand" δεν ειναι παντος!)

Τον υφαντοκοσμο ποιος τον εχει διαβασει!
    Εχω ακουσει τα καλητερα!
    Με τι εχει να κανει? Κανενα review???

Τρελος Enduras Το avatar του/της LanosXR125
    olla tou LIAKO!!!
    Της μηχανης μου σαν ακουω να μουγκριζει το μοτερ,
    νιωθω στα συνεφα μεγαλος καμικαζι.

BAKALISTIC SYSTEMS S.A. Το avatar του/της billgeo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LanosXR125
    olla tou LIAKO!!!

:rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της koutroulis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
    μωρε με πιανεις για τα καλα αδιαβαστο... για να την εχεις στα αγγλικα σημαινει οτι πρεπει να βγαινει κ στα ελληνικα αν δε εχει βγει ηδη...

Το προβλημα ειναι οτι το βιβλιοπωλειο μου στη Λαρνακα δεν εχει φερει τιποτα ακομα, η δεν με εχουν ειδοποιησει αν κ εχουν ρητη εντολη

Μην μου αποκαλυψεις τιποτα για το τελος... σε εσφαξα στο γονατο

εννοείται

ππσσσττ!!!

ο δολοφόνος ήταν ο γιατρός!

Common Sense is not that COMMON after all!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της koutroulis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LanosXR125
    olla tou LIAKO!!!
    πάμε όλοι μαζί για τα βιβλία!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Common Sense is not that COMMON after all!!!!

o ruhl exei simetria Το avatar του/της lopi
    Paidia vevaia den eunai akrivos vivlio, alla san tin "APOKALIPSI" tou ioanni den iparxei pio ka8ilotiko.

To oraio einai pos den katalaveneis ti ginetai alla kollas..
    o arnold htan to mono teras me simetria"""

Φτουσκουλικομυρμηγκότρυπα Το avatar του/της Sabre
    Είδα πιό πάνω κάτι για Clive Barker? κανείς που γουστάρει H.P Lovecraft??? εκατομμύρια έτη φωτός μακριά....και ας μου θυμίσει κάποιος (που το έχει διαβάσει) ποιός έχει γράψει το "Δίψα για Αίμα" εκδώσεις ΟΞΥ.
    Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
    Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.

Ασχετο μελος Το avatar του/της Druuna
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sabre
    Είδα πιό πάνω κάτι για Clive Barker? κανείς που γουστάρει H.P Lovecraft??? εκατομμύρια έτη φωτός μακριά....και ας μου θυμίσει κάποιος (που το έχει διαβάσει) ποιός έχει γράψει το "Δίψα για Αίμα" εκδώσεις ΟΞΥ.

Ο Lovecraft ειναι και για μενα απο τους αγαπημενους, οντως πολυ μακραν των αλλων...
    victi vincimus.....

Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........

Nietzsche

Αρχικά δημιουργήθηκε από billgeo
    Στo 1984 (δεν το εχω διαβασει) εχει βασιστει η ταινια Brazil του Gilliam, φοβερη ταινιαρα, αν παρουμε σαν δεδομενο οτι παντα τα βιβλια χανουν οταν γινονται ταινιες, το βιβλιο πρεπει να γαμει!

H Tαινια "1984" η ομονημη ηταν αυτη που στηριχτηκε στο βιβλιο .
    Το "Βραζιλ" ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο.Φοβερη ταινια ,την εχω δει τουλαχιστον 8 φορες
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Απο νεα βιβλια ειμαι ψηλομηδεν
    Εχω διαβασει αρκετα απο 30' και 60' Ελληνες πολυ καλους.
    Καραγατσης:Δεκα,Ο κιτρινος φακελος
    Βενεζης:Το νουμερο .....,Γαληνη,Αιολικη Γη
    Μυριβηλης:Ζωη εν ταφω
    Παπαδιαμαντης,Ψυχαρης,Μητσακης και πολλοι αλλοι.

Ξενα:Μου αρεσουν τα "αρρωστα" βιβλια, οπως "το Υπογειο"του Ντοστογιεφσκυ που οι περισσοτεροι διαβαζουν στην εφηβια,αλλα ειναι εντελως αδυνατο να τον καταλαβουν τοτε.
    Ειναι καλα τα βιβλια οταν ειναι καπως ακατανοητα,οταν δεν ειναι μασημενη τροφη
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sabre

Ο Lovecraft ειναι σε αλλο κοσμο τελειως, γεματο απο τους μεγαλους παλιους του κατοικους.

Αν δεν ειχε γραψει τιποτε, δεν νομιζω το εργο του King να ειχε την μορφη που εχει σημερα

--------------------------------------

Μιας κ πιασαμε αυτο το στυλακι βιβλιων, προτεινω το "Sticks", δεν θυμαμαι τωρα συγγραφεα αλλα ψαξτε το. Πολυ μικρο σε μεγεθος αλλα καθηλωτικο.

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από billgeo
    Το μεγαλο μυστικο θεαμα το εχω διαβασει 3262362 φορες (και θα το ξαναδιαβασω!)
    Φοβερη φαντασια ο τυπος, προσγηωμενη και "αλλου" ταυτοχρονα!!

(Σαν το "the stand" δεν ειναι παντος!)

Τον υφαντοκοσμο ποιος τον εχει διαβασει!
    Εχω ακουσει τα καλητερα!
    Με τι εχει να κανει? Κανενα review???

Αν σου αρεσε το Μεγαλο Μυστικο Θεαμα, Βρες κ διαβασε οπωσδηποτε το ΑΕΙΠΟΛΗ *

[*Review: Σε μια βουνοκορφή πάνω από τη γραφική Αείπολη στέκει ανοιχτή μια μυστική πύλη. Είναι το πέρασμα που οδηγεί στις ακτές της ονειρο-θάλασσας, στην Ουσία. Και η ύπαρξή της θα σφραγίσει τη ζωή των κατοίκων της πόλης μη αφήνοντας ούτε μια ψυχή ανεπηρέαστη...
    Η Φοίβη Κομπ, που αναζητά το χαμένο εραστή της, δεν θα διστάσει να περάσει στον παράξενο κόσμο που υπάρχει από την άλλη μεριά της πύλης, σε μια αλλόκοτη, αισθησιακή χώρα γεμάτη θαύματα ασύλληπτα για τον ανθρώπινο νου.
    Η Τέσλα Μπόμπεκ, που ξέρει τι είδους τρομερά όντα καραδοκούν στις μακρινές ακτές της Ουσίας, πρέπει να λύσει τα μυστήρια που κρύβει το παρελθόν της Αείπολης, αν θέλει να εμποδίσει αυτόν τον τρόμο να διαβεί το κατώφλι.
    Ο Χαρι ντ' Αμούρ, που ακολουθεί τα ίχνη του Απόλυτου Κακού σε όλη την Αμερική, θα το εντοπίσει τελικά να σκορπίζει τη φρίκη στους ηλιόλουστους δρόμους της Αείπολης.
    Σαγηνευτική, τρομακτική και φορτισμένη με διάχυτο ερωτισμό, η Αείπολη είναι πάνω απ' όλα μια ιστορία που μιλάει για τους ανομολόγητους πόθους της ανθρώπινης καρδιάς. Για τον έρωτα. Για την ελπίδα. Για την κατανόηση. Αλλά και για τις δυνάμεις που απειλούν αυτά τα όνειρα. Τα τέρατα, που γίνονται ακόμη πιο φρικτά όταν παίρνουν ανθρώπινη μορφή...]

Αφου διαβασεις την Αειπολη [καμια 10000 φορες] τοτε προχωρα στον Υφαντοκοσμο, στον οποιο τα πλασματα που ξφευγουν απο την ουσια.....

ακολουθει review....

".....Εξόριστοι από το βασίλειο των ανθρώπων, κυνηγημένοι από τις σκοτεινές δυνάμεις που θέλουν την καταστροφή τους, τα πλάσματα του ονείρου υφαίνουν για να σωθούν ένα χαλί μέσα στο οποίο κρύβουν τον παραμυθένιο κόσμο τους. Ο Υφαντόκοσμος, η κιβωτός της μαγείας που απομένει στο σύμπαν, θα ζήσει μέσα στο υφάδι του παράξενου χαλιού βυθισμένος στο λήθαργο. Θα αφυπνιστεί μόνο όταν οι εχθροί του τον απειλήσουν ξανά.

Ο Καλ Μούνεϊ και η Σουζάνα Πάρις αφήνονται στη μυστηριακή έλξη του χαλιού και του κόσμου που αναδύεται μέσα από την ύφανσή του, χωρίς να ξέρουν ακόμη τι πρόκειται να αντιμετωπίσουν. Γιατί η τρομερή Ιμακολάτα με τις αποτρόπαιες δίδυμες αδερφές της έχει ήδη εντοπίσει τον Υφαντόκοσμο. Και η τελική αναμέτρηση ανάμεσα στις δυνάμεις του καλού και του κακού πλησιάζει."

Αυτααααααααααααααα

Λίγο αφελής ο κοέλιο, μου θύμισε τον "μέγιστο" Καστανέντα -που αφού μας παραμύθιασε όσο τον έπαιρνε, τη πάτησε σαν αρχάριος...
    Όσο για τον Brown, ποιές μυστικές συνομωσίες, μπροστά στη μούρη σας παίζονται όλα.

Ένα καλό βιβλίο να διαβάσει κανείς είναι το:
    Carl Sagan - The demon haunted world
    (σε όλα τα καλά τορρεντάδικα)

Τώρα πια διαβάζω μόνο επιστημονική φαντασία -τί άλλο μπορούσα να διαβάσω ο εξωγήινος.
    (άφθονa bookz στο undernet)

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LittleJohn
    Από Dan Brown έχω διαβάσει μόνο τον ``κώδικα Ντα Βίντσι``.
    Αρκετά καλό βιβλίο ,αλλά και ιδιαίτερα κουραστικό στύλ γραφής.
    Για παράδειγμα μπορεί να σε εξιτάρει και να διαβάσεις μονορούφι 20 σελίδες αγωνίας και μυστηρίου και μετά να στο ``κόψει`` στο καλύτερο για να σου κάνει μια ιστορική αναφορά 50 σελίδων...

Άλλος αγαπημένος μου συγγραφέας είναι ο Steven Presfield...
    Γενικά γράφει ιστορικά ``μυθιστορήματα`` για την αρχαία Ελλάδα, αλλά έχει γράψει και άλλα (όπως ``ο θρύλος του Μπάγκερ Βανς`` που είναι η ιστορία ενός θρύλου του γκόλφ)...

Στα ιστορικά είναι άπαιχτος...Διαβάστε τις ``Πύλες της φωτιάς`` και θα ανατριχιάσετε που είστε Έλληνες. Το καλύτερο βιβλίο του συγγραφέα και ίσως η καλύτερη και ιστορικά πιό ακριβής αφήγηση της μάχης των Θερμοπυλών.
    Μάλιστα όταν ο συγγραφέας επισκέφτηκε πρίν μερικά χρόνια την Ελλάδα, ο δήμος της Σπάρτης του έκανε ειδική εκδήλωση και τον ανακύρηξε πολίτη επί των τιμών, δίνοντας του μάλιστα το κλειδί της πόλης..

Διαβάστε επίσης, ``Οι τελευταίες Αμαζόνες``, ``Οι αρετές του πολέμου``, ``Άνεμοι πολέμου``,,,, και θα με θυμηθείτε...

----------------------------------------------------------------------------
    Ειδικά μετά το κεφάλαιο 21 οι Πύλες της Φωτιάς είναι Α Π Α Ι Χ Τ Ο

Αυτό που θέλω να διαβάσω είναι (εκτός από τα υπόλοιπα του Πρεσφιλντ) το Οχτώ της NEVILLE KATHERINE. Πρέπει να είναι πολύ καλό!
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Και εγώ έχω ακούσει καλά λόγια για το ``8``...Έψαξα να βρώ καμμιά περίληψη στο νέτ για να ``δώ`` τι παίζει , αλλά στάθηκε αδύνατον...

------------------------------------------------------------
    Αλήθεια από Αμερικανούς κλασσικούς συγγραφείς ,ποιοι σας έχουν ``στιγματίσει``?

Εγώ προσωπικά ,θα έλεγα Τζών Σταϊνμπέκ...

Είναι από τους λίγους συγγραφείς που πραγματικά πέρα από διασκέδαση, άγγιξαν το ``είναι`` μου!

Θα έλεγα οτί λατρεύω τα,,,Άνθρωποι και ποντίκια, Ο χειμώνας της διχόνοιας,, Ο δρόμος με τις φάμπρικες και το καταπληκτικό ,,,,Ανατολικά της Εδέμ...
    vrooommmmm!!!

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ενα ωραιο κειμενο
    από SpeakeasyBlues στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 22/09/2010, 22:11
  2. Ένα ωραίο έργο ...
    από sergiosm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 19/03/2009, 12:21
  3. Ένα ωραίο σκίτσο