Όποιος δεν μαντρώνει τους κωλόγερους στα καφενεία[i]Ο μ@λάκ@ς δλδ ποιος είναι; [/B]
Όποιος δεν μαντρώνει τους κωλόγερους στα καφενεία[i]Ο μ@λάκ@ς δλδ ποιος είναι; [/B]
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Η ιστορία δεν ξεκίνησε με το κλείσιμο του ¨κωλόγερου¨, ξεκίνησε μερικά χρόνια πρίν μέσα στο αυτοκίνητο του μπαμπά, με το τύπο που πέρασε τάπα, και σημάδεψε τις παιδικές ψυχές....
Απλά οι ¨μηχανόβιοι ¨ (οι italic χαρακτήρες ανήκουν στον φίλο FZR) του Forum προέκυψαν μοτοσυκλετιστές (συμπερασματικά δηλ. φλώροι) και χάλασε η σούπα.........
Αυτην την δηλωση δεν την καταλαβα.
Όποιος δεν μαντρώνει τους κωλόγερους στα καφενεία
Εγώ θα έλεγα να τους εκτελούμε.....
Όποιος κλέινει τα 60 να εκτελείται.... να γλυτώσουμε και τις συντάξεις..... και τα τροχαία.....
Καλό σου ακούγεται;
Όχι; Υπερβολή; Καφενείο Νταχάου όμως δεν είχα ξανακούσει...![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Αυτην την δηλωση δεν την καταλαβα.
τι δεν κατάλαβες δηλαδή;;;
Το λέμε, και παραπάνω μάλιστα, και 270 αν θες αλλά ξέρουμε ότι παίζουμε με τον κίνδυνο και όλα κρέμονται από μια κλωστή......και απλά είμαστε τυχεροί που ο "δίπλα λωρίδα" δεν αλλάζει λωρίδα όταν περνάμε με +130.......όχι άτυχοι αν αλλάξει!Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Εμεις δεν το λεμε.:rotflmao:![]()
![]()
PS. Να πω την αλήθεια πλέον δεν πάω πάνω από 180 περίπου στην Εθνική. Το πατούσα όταν είχα πρωτοπάρει τη μηχανή, πριν να καταλάβω ότι όλα τα λεφτά είναι αλλού στην οδήγηση....... Άσε που αν πηγαίνεις με 160+ τα λάστιχα τα πετάς πολύ σύντομα.........![]()
Aν παρατηρησες οι συμβουλες τους ειναι γελοιοδως διφορουμενες, του στυλ "και εγω τρεχω με 250 αλλα οχι και εσυ ρε μεγαλε".Δηλαδη εσεις οταν πατε με 200 και σας τυχει στραβη (χτυπαω ξυλο) του λετε μετα ενταξει μεγαλε δεν τρεχει τιποτα
...
Βελζεβουλης... ναι ειναι θεμα διατυπωσης οπως βλεπουμε, τα'χουν μπερδεψει τοσο και πεφτουν σε απιστευτες αντιφασεις.
...
Δηλαδη γιατι αγορασατε πιστιαρα...για την πιστα? Τοτε γιατι δεν εχετε καμια Εθνικη διακριση - που ειστε? Εγω ξερω πως οσοι γκαζωνουν γουσταρουν, επαυξανουν και συνταυτιζονται.
Όποιος δεν μαντρώνει τους κωλόγερους στα καφενεία
Δεν νομιζω οτι ειπε κανεις να μαντρωσουμε στα καφενεια τους γερους.
Ειναι ομως λαθος να ζηταω ακομα ΚΑΙ απο αυτους οταν αλλαζουν λωριδα να βγαζουν φλας? ή ζηταω πολλα λογω του προχωρημενου της ηλικιας τους?
ΟΚ πασο.
Τόσο κατάλαβες δλδ ε? Ωραία, καλή συνέχεια.Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Aν παρατηρησες οι συμβουλες τους ειναι γελοιοδως διφορουμενες., του στυλ "και εγω τρεχω με 250 αλλα οχι και εσυ ρε μεγαλε".
...
Βελζεβουλης... ναι ειναι θεμα διατυπωσης οπως βλεπουμε, τα'χουν μπερδεψει τοσο και πεφτουν σε απιστευτες αντιφασεις.
...
Δηλαδη γιατι αγορασατε πιστιαρα...για την πιστα? Τοτε γιατι δεν εχετε καμια Εθνικη διακριση - που ειστε? Εγω ξερω πως οσοι γκαζωνουν γουσταρουν, επαυξανουν και συνταυτιζονται.
Απλά οι ¨μηχανόβιοι ¨ (οι italic χαρακτήρες ανήκουν στον φίλο FZR) του Forum προέκυψαν μοτοσυκλετιστές (συμπερασματικά δηλ. φλώροι) και χάλασε η σούπα.........
Αυτο δεν καταλαβα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
ΟΚ Μαγκες δεν γουσταρετε γκαζι, ειστε συντηρητικοι, δεν ρισκαρετε (και καλα κανετε εν μεροι) και ισως γι'αυτο βλεπω ολο και λιγοτερους τεστοστερονουχους περα των 80's.
No problemo.
Ταυτιζεστε λοιπον με τον γεροφονια...ΟΚ.
Θυμαμαι χρονια πριν... ημουν μικρος στο αμαξι του μπαμπα και καποιος με μηχανη (δεν ειδα τι μηχ. ηταν) μας προσπερνα απο διπλα με ασυλληπτη ταχυτητα... δικαβαλος με μια κοπελα.
Στο αμαξι, στις πισω θεσεις καθοταν καποιοι οικογενειακοι φιλοι... η γυναικα εκλαψε (μανα) γιατι ο φιλος της κορης της , ειχε και αυτος μοτορι...εκλαψε γιατι οπως ειπα, η ταχυτητα ηταν εξωφρενικη και θα σκεφτηκε την κορη της.
Και εγω ειπα απο μεσα μου "ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!" οταν ειδα και ακουσα τον δαιμονισμενο θορυβο της μηχανης, σκεφτηκα οτι προκειται για καποιον δαιμονισμενο.
Που να ηξερα οτι θα ειχα δαιμονισθει και εγω.
Ειναι μικροβιο κυριοι...και δεν αποβαλλεται - ιος!
Ειμαι σιγουρος πως καποιοι εχουν απωθημενα με τους γκαζακηδες.
Γιατι ομως? Ποιος προκαλει τα μεγιστα των ατυχηματων, ο γκαζακιας η ο ΦΛΩΡΟΣ η ο ΚΩΛΟΓΕΡΟΣ που αφαιρει ζωες ενω επρεπε να βρισκεται στο καφενειο?
Σεβαστες οι καλοπροαιρετες αποψεις...αλλα οι λοιποι πρεπει να σεβαστουν αυτην την αριστερη λωριδα, την πανιδα του γρηγορου...παρτε το οπως θελετε αλλα καντε ακρη.
Μη πατε με πουτανες, μη τσακωνεστε, μη πινετε χασισακι, μην πυροβολειτε, μην μισειτε, μην αγαπατε με παθος, μην ρισκαρετε, μην..μην...ΜΗ!
Ο Καραγκιοζης που Διεκδικει την ΛΩΡΙΔΑ του με παθος
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
....
Ειναι ομως λαθος να ζηταω ακομα ΚΑΙ απο αυτους οταν αλλαζουν λωριδα να βγαζουν φλας? ......
......
Είναι τόσο λαθος όσο μας ζητάνε και αυτοί να μην πηγαίνουμε με 200+ σε δημόσιο δρόμο και να εμφανίζόμαστε απο το πουθενά ξαφνικά πίσω τους....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Μαλιστα τωρα καταλαβα.![]()
Ανευ σχολιου, το κειμενο. Απλα δεν το ασπαζωμαι
Βασικα εγω το μονο που ειπα ειναι οτι πρεπει να προσεχουν και οι 2.
Δεν εχει σημασια ομως.
Σεβαστες ολες οι αποψεις.
Φιλικα οπως παντα.
OVER N OUT
Όταν απευθύνεσαι σε κάποιους αλλάζοντας τον τρόπο γραφής στο επίθετο έεε κάτι θέλεις να πείς................Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Νταξει, μου φαινεται αστειο που βλεπω τετοιες αντιδρασεις απο μηχανοβιους οποτε καλυτερα να φυλαγομαι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Είναι τόσο λαθος όσο μας ζητάνε και αυτοί να μην πηγαίνουμε με 200+ σε δημόσιο δρόμο και να εμφανίζόμαστε απο το πουθενά ξαφνικά πίσω τους....
Δεν εχεις αδικο φιλε μου.
Απλα αν εσυ πας με 200 δεν θα χτυπησεις κανεναν. ΜΟνο το κεφαλι σου παιζεις.
Αν ομως εσυ δεν βγαλεις φλας, τον σκοτωσες. Απλο.
Ναι, υπαρχει ευθυνη, δεν ειναι ομως και τα 2 του ιδιου βαρους.
Παντα ορθιοι συμφουριτες. ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ. Ελπιζω να μην παρεξηγησε κανεις τα γραφομενα μου. Αν εγινε κατι τετοιο να με συγχωρητε.
![]()
Εκτός αν πάς με 200 και ρίξεις την μηχανή πάνω σε κανένα πεζό η στουκάρεις μετοπικά κανένα άλλο αυτοκίνητο.Δέν θα μείνει κολυμπιθρόξυλο...Τί λέμε τώρα....
Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.