Σελίδα 6 από 14 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 209

Θέμα: Ιλιγγος, Αντανακλαστικα, Φρενα και Τυχη.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    [i]Ο μ@λάκ@ς δλδ ποιος είναι; [/B]
    Όποιος δεν μαντρώνει τους κωλόγερους στα καφενεία

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Η ιστορία δεν ξεκίνησε με το κλείσιμο του ¨κωλόγερου¨, ξεκίνησε μερικά χρόνια πρίν μέσα στο αυτοκίνητο του μπαμπά, με το τύπο που πέρασε τάπα, και σημάδεψε τις παιδικές ψυχές....
    Απλά οι ¨μηχανόβιοι ¨ (οι italic χαρακτήρες ανήκουν στον φίλο FZR) του Forum προέκυψαν μοτοσυκλετιστές (συμπερασματικά δηλ. φλώροι) και χάλασε η σούπα.........

Αυτην την δηλωση δεν την καταλαβα.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Εγώ θα έλεγα να τους εκτελούμε.....

Όποιος κλέινει τα 60 να εκτελείται.... να γλυτώσουμε και τις συντάξεις..... και τα τροχαία.....

Καλό σου ακούγεται;

Όχι; Υπερβολή; Καφενείο Νταχάου όμως δεν είχα ξανακούσει...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
    Αυτην την δηλωση δεν την καταλαβα.

τι δεν κατάλαβες δηλαδή;;;

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Εμεις δεν το λεμε.:rotflmao:
    Το λέμε, και παραπάνω μάλιστα, και 270 αν θες αλλά ξέρουμε ότι παίζουμε με τον κίνδυνο και όλα κρέμονται από μια κλωστή......και απλά είμαστε τυχεροί που ο "δίπλα λωρίδα" δεν αλλάζει λωρίδα όταν περνάμε με +130.......όχι άτυχοι αν αλλάξει!

PS. Να πω την αλήθεια πλέον δεν πάω πάνω από 180 περίπου στην Εθνική. Το πατούσα όταν είχα πρωτοπάρει τη μηχανή, πριν να καταλάβω ότι όλα τα λεφτά είναι αλλού στην οδήγηση....... Άσε που αν πηγαίνεις με 160+ τα λάστιχα τα πετάς πολύ σύντομα.........

Δηλαδη εσεις οταν πατε με 200 και σας τυχει στραβη (χτυπαω ξυλο) του λετε μετα ενταξει μεγαλε δεν τρεχει τιποτα
    Aν παρατηρησες οι συμβουλες τους ειναι γελοιοδως διφορουμενες, του στυλ "και εγω τρεχω με 250 αλλα οχι και εσυ ρε μεγαλε".
    ...

Βελζεβουλης... ναι ειναι θεμα διατυπωσης οπως βλεπουμε, τα'χουν μπερδεψει τοσο και πεφτουν σε απιστευτες αντιφασεις.

...

Δηλαδη γιατι αγορασατε πιστιαρα...για την πιστα? Τοτε γιατι δεν εχετε καμια Εθνικη διακριση - που ειστε? Εγω ξερω πως οσοι γκαζωνουν γουσταρουν, επαυξανουν και συνταυτιζονται.

Δεν νομιζω οτι ειπε κανεις να μαντρωσουμε στα καφενεια τους γερους.

Ειναι ομως λαθος να ζηταω ακομα ΚΑΙ απο αυτους οταν αλλαζουν λωριδα να βγαζουν φλας? ή ζηταω πολλα λογω του προχωρημενου της ηλικιας τους?

ΟΚ πασο.

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
    Aν παρατηρησες οι συμβουλες τους ειναι γελοιοδως διφορουμενες., του στυλ "και εγω τρεχω με 250 αλλα οχι και εσυ ρε μεγαλε".
    ...

Βελζεβουλης... ναι ειναι θεμα διατυπωσης οπως βλεπουμε, τα'χουν μπερδεψει τοσο και πεφτουν σε απιστευτες αντιφασεις.

...

Δηλαδη γιατι αγορασατε πιστιαρα...για την πιστα? Τοτε γιατι δεν εχετε καμια Εθνικη διακριση - που ειστε? Εγω ξερω πως οσοι γκαζωνουν γουσταρουν, επαυξανουν και συνταυτιζονται.
    Τόσο κατάλαβες δλδ ε? Ωραία, καλή συνέχεια.

Απλά οι ¨μηχανόβιοι ¨ (οι italic χαρακτήρες ανήκουν στον φίλο FZR) του Forum προέκυψαν μοτοσυκλετιστές (συμπερασματικά δηλ. φλώροι) και χάλασε η σούπα.........

Αυτο δεν καταλαβα.

ΟΚ Μαγκες δεν γουσταρετε γκαζι, ειστε συντηρητικοι, δεν ρισκαρετε (και καλα κανετε εν μεροι) και ισως γι'αυτο βλεπω ολο και λιγοτερους τεστοστερονουχους περα των 80's.

No problemo.

Ταυτιζεστε λοιπον με τον γεροφονια...ΟΚ.

Θυμαμαι χρονια πριν... ημουν μικρος στο αμαξι του μπαμπα και καποιος με μηχανη (δεν ειδα τι μηχ. ηταν) μας προσπερνα απο διπλα με ασυλληπτη ταχυτητα... δικαβαλος με μια κοπελα.

Στο αμαξι, στις πισω θεσεις καθοταν καποιοι οικογενειακοι φιλοι... η γυναικα εκλαψε (μανα) γιατι ο φιλος της κορης της , ειχε και αυτος μοτορι...εκλαψε γιατι οπως ειπα, η ταχυτητα ηταν εξωφρενικη και θα σκεφτηκε την κορη της.

Και εγω ειπα απο μεσα μου "ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!" οταν ειδα και ακουσα τον δαιμονισμενο θορυβο της μηχανης, σκεφτηκα οτι προκειται για καποιον δαιμονισμενο.

Που να ηξερα οτι θα ειχα δαιμονισθει και εγω.

Ειναι μικροβιο κυριοι...και δεν αποβαλλεται - ιος!
    Ειμαι σιγουρος πως καποιοι εχουν απωθημενα με τους γκαζακηδες.

Γιατι ομως? Ποιος προκαλει τα μεγιστα των ατυχηματων, ο γκαζακιας η ο ΦΛΩΡΟΣ η ο ΚΩΛΟΓΕΡΟΣ που αφαιρει ζωες ενω επρεπε να βρισκεται στο καφενειο?

Σεβαστες οι καλοπροαιρετες αποψεις...αλλα οι λοιποι πρεπει να σεβαστουν αυτην την αριστερη λωριδα, την πανιδα του γρηγορου...παρτε το οπως θελετε αλλα καντε ακρη.

Μη πατε με πουτανες, μη τσακωνεστε, μη πινετε χασισακι, μην πυροβολειτε, μην μισειτε, μην αγαπατε με παθος, μην ρισκαρετε, μην..μην...ΜΗ!

Ο Καραγκιοζης που Διεκδικει την ΛΩΡΙΔΑ του με παθος

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
    ....

Ειναι ομως λαθος να ζηταω ακομα ΚΑΙ απο αυτους οταν αλλαζουν λωριδα να βγαζουν φλας? ......

......

Είναι τόσο λαθος όσο μας ζητάνε και αυτοί να μην πηγαίνουμε με 200+ σε δημόσιο δρόμο και να εμφανίζόμαστε απο το πουθενά ξαφνικά πίσω τους....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Μαλιστα τωρα καταλαβα.

Ανευ σχολιου, το κειμενο. Απλα δεν το ασπαζωμαι

Βασικα εγω το μονο που ειπα ειναι οτι πρεπει να προσεχουν και οι 2.

Δεν εχει σημασια ομως.
    Σεβαστες ολες οι αποψεις.

Φιλικα οπως παντα.

OVER N OUT

Νταξει, μου φαινεται αστειο που βλεπω τετοιες αντιδρασεις απο μηχανοβιους οποτε καλυτερα να φυλαγομαι.
    Όταν απευθύνεσαι σε κάποιους αλλάζοντας τον τρόπο γραφής στο επίθετο έεε κάτι θέλεις να πείς................

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Είναι τόσο λαθος όσο μας ζητάνε και αυτοί να μην πηγαίνουμε με 200+ σε δημόσιο δρόμο και να εμφανίζόμαστε απο το πουθενά ξαφνικά πίσω τους....

Δεν εχεις αδικο φιλε μου.

Απλα αν εσυ πας με 200 δεν θα χτυπησεις κανεναν. ΜΟνο το κεφαλι σου παιζεις.

Αν ομως εσυ δεν βγαλεις φλας, τον σκοτωσες. Απλο.

Ναι, υπαρχει ευθυνη, δεν ειναι ομως και τα 2 του ιδιου βαρους.

Παντα ορθιοι συμφουριτες. ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ. Ελπιζω να μην παρεξηγησε κανεις τα γραφομενα μου. Αν εγινε κατι τετοιο να με συγχωρητε.

Φτουσκουλικομυρμηγκότρυπα Το avatar του/της Sabre
    Εκτός αν πάς με 200 και ρίξεις την μηχανή πάνω σε κανένα πεζό η στουκάρεις μετοπικά κανένα άλλο αυτοκίνητο.Δέν θα μείνει κολυμπιθρόξυλο...Τί λέμε τώρα....
    Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
    Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.

Σελίδα 6 από 14 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Συνδιασμένα φρένα και εξαέρωση (C-ABS bleeding ναούμ')
    από nikos_abel στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 15/12/2011, 14:30
  2. διαρροή και φρένα!
    από BELZEBOYLIS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2006, 10:18
  3. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2006, 09:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε